H_K, ei pruugi - ka siin on üks kasutaja öelnud, et hoiab vajadusel kasvõi kõhu kõrvalt kokku, aga kütust ostab alati ja sõitmata ei jäta
suures pildis ei oma tähtsust kui populatsioonis üksikud eelistavad paaritumiseks samasoolisi, võtavad endalt elu või hoiavad kõhu kõrvalt auto kiirendamiseks kokku - loeb see kuidas käitub populatsiooni valdav enamus.
Nali naljaks, aga sellel USA-lipu värvides asjal tundub miskit veel olema, et siiani alles veel. Mu meelest juba mitu aastat Osta.ee all müügis. Ilmselt jääb kauaks veel müüki
Huvitav, mis hetkel hakatakse linnapeal neid "ägedaks tehtud" masuudipresse kokku korjama ja kordusele saatma? Iga päevaga üha enam ja enam selliseid liikureid. Üsnagi uued masinad, linnas fooritaga mõnel ikka kordades suurem tahmalont, kui vanadel Ikarusidel. Bensukatel aetakse peerugaasidel komakohti taga, masuudipressid kaotavad tagasõitjatel üldse pildi ära musta tossupilve sisse ja kõik äge.
Kui tahad äkilisemat tõmmet, osta bensukas, kui tahad säästutada, sõida tehaseseades, mitte ära onaneeri oma tossulondiga. Ouu, vaadake, mul on disla, aga illlgelt hästi tõmbab, aga vaadake eestpoolt, muidu te ei näe midagi.
Lisaks hübriidi kallimale soetusmaksumusele, tuleb kanda suuremat riski vigade tekkeks - lisaks sisepõlemismootorile on pressitud kapoti alla ju veel terve teine tehnoloogia koos oma laadimiste, salvestamiste, mootorite, elektroonika ja tarkvaraga - mida rohkem juppe, seda suurem lisatõenäosus ka millegi äralagunemiseks, mis = lisanduvad kulutused remondile.
Essugi. Kogu see "tehnoloogia" on pressitud sisuliselt "käigukasti" või silda ja oma olemuselt nii lihtne, kui üks mehaaniline sõlm üldse olla saab. Lisaks siis aku ja inverter, kõik. See, kas auto kompus on mõnikümmend tuhat rida koodi rohkem, ei oma eriti suurt tähtsust. Kõik see töötab nagu kulda. Kuumades maades on vahest suudetud suure paarutamisega inverter läbi küpsetada, meil pole seda lootustki. Uputada hübriidi muidugi ei maksa. Hübriidi puhul on sul mõned asjad puudu nagu generaator (mis mind just ebameeldivalt üllatas) ja starter, samamoodi on piduriklotside kulu üliväike.
sellises võrdluses sõltub kütusekulu rohkem ikka käigukastist kui mootorist.
mul oli twingo, millega 90-100 sõitmine toimus 3000rpm peal kui mitte kõrgemal. põhjuseks lihtsalt 5 käiku (6. ei olevat füüsiliselt ära mahtunud). _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
Mida see selgeks tegemine annab? _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Minul on 1000ml môôteanum alati kaasas _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Need VAG-i kompuutrid tunduvad ja korralikult valetavat
Õnneks või kahjuks mu odaval VAG-il komput pole. Kulu arvutan ise klassikaliselt, paak täis ja odomeeter nulli, meetodil.
Aga noh, mul pole ka 2,0 mootor ja eestis pikalt 130-nega ei julge lasta kah.
Vota number eest âra _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
suurematel maanteedel tallinnast välja on ju mõnikümmend km neljarealised lõigud, pikalt ikka testiks lasta viitsib? _________________ - londiste
180km on vaja _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Nii liisingu hundid. Kes teab mis jama selle käibekaga on?
Mitmest kohast kuulen, et kui auto varem välja osta, või kauplusesse tagasi müüa, siis peab mingit käibemaksu maksma?
Mu meelest maksab liising kõik maksud ja muud rahad ära, ja siis liisija maksab liisinguandjale selle raha jupikaupa tagasi.
Ja kui siis mingihetk otsustad kogu jäägi ära tasuda, siis mu meelest ei tohiks midagi lisanduda. Kui siis leppetrahvid vmi. liisinglepinguga kaasnev, aga mingeid riiklikke makse ei tohiks ju küll olla?
kasutusrendi puhul on käibekas täpselt nii nagu kirjeldad. seda eeldusel, et ostetud juriidiliselt isikult.
pikemalt näiteks siin: http://www.tarkinvestor.ee/artiklid.php?idee=39 _________________ - londiste
Kasutusrent
Samas oluline maksuaspekt millega peab kasutusrendi puhul arvestama on asjaolu, et vara väljaostmisel peale rendiperioodi lõppu lisandub vara käibemaksuta jääkväärtusele käibemaks sõiduki tolle hetke turuhinnast. Kuna reeglina turuhind on jääkmaksumusest suurem siis on kliendile sobivam valida vara väljaostmiseks kapitalirent. Kui turuhind on analoogne jäägiga siis tasub kaaluda kliendil pigem sõidukit liisingfirmale lepingu lõppedes tagastada.
Kes määrab turuhinna?
Ja mul on kuidagi selline tunne, et intressi on arvestatud kogu jäägi pealt Ja auto maksumus ja jääk liisingfirmale on mu meelest näidatud-arvestatud koos käibega.
Kahtlane värk. Pean hakkama pabereid uurima.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.