Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
k-d.k
Kreisi kasutaja
|
26.08.2016 23:17:00
|
|
|
Küsin veel: mis vahe selle Zyxeli ja näiteks Huawei 4g ruuteril tegelikult on? Sain nagu aru et üks on "seadistatud" kasutama seda f4g-d ja teine mitte, kuid ilmselt on võimalik siis seda Huawei asja ka seadistada seda kasutama, vms?
Noh, ma mõtlen... kui meile pakuti siin "püsikliendihinnaga" Huawei junni 100 eest (muidu ka 170 nagu Zyxel), siis mis peaks olema mõjuv põhjus miks Zyxeli kasuks otsustada? (eeldame hetkel, et nad Zyxeli meile sama hinnaga ei paku, aga seda ei tea enne kui pole küsinud)
|
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
26.08.2016 23:21:59
|
|
|
AC Wifi ja uuem mobiilse andmeside kiirus: 300 Mbit alla/50 Mbit üles. Maakohas on AC wifist ükskõik. Teleri jaoks on zyxeli soft stabiilsem.
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest. |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
k-d.k
Kreisi kasutaja
|
26.08.2016 23:22:33
|
|
|
F4G ju ei küündi niikuinii nii kõrgele, pluss AC seadmeid kodus ei ole ning tegelikult sellistel kiirustel ei anna ta ka suurt eelist, kui oleks.
|
|
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renq
HV veteran

|
27.08.2016 10:10:57
|
|
|
Pailaps kirjutas: |
AC Wifi ja uuem mobiilse andmeside kiirus: 300 Mbit alla/50 Mbit üles. Maakohas on AC wifist ükskõik. Teleri jaoks on zyxeli soft stabiilsem. |
Huawei ka ju 300/50
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
27.08.2016 16:04:10
|
|
|
Renq kirjutas: |
Pailaps kirjutas: |
AC Wifi ja uuem mobiilse andmeside kiirus: 300 Mbit alla/50 Mbit üles. Maakohas on AC wifist ükskõik. Teleri jaoks on zyxeli soft stabiilsem. |
Huawei ka ju 300/50 |
Huaweist oligi jutt. Zyxel on max 150M aga selleni ilmselt paketid niikuinii ei tõuse.
|
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
   |
2 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
27.08.2016 17:41:29
|
|
|
Ääremärkusena olgu öeldud, et wifi puhul on kõik kiirused teoreetiline maksimum, mille saab kätte siis kui oled ruuterist mõne meetri kaugusel ja mingeid segajaid ei ole. Reaalne elu näitab, et kirvereegli järgi võib öelda, et sellest saab umbes poole kätte. Aga kordan, ideaaltingimustes saab selle maksimumi ka kätte ja kehva levi puhul saab võibolla vaid 10% kätte ehk see ca 50% maksimaalsest on selline harju keskmine mitte kivisse raiutud number.
|
|
Kommentaarid: 77 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
urri
Kreisi kasutaja

|
31.08.2016 14:34:09
|
|
|
no nii, homsest lapsed kooli, enamus turiste läeb maapiirkonnast linna tagasi...
tea, kas siis Telia 4G kodunetil jälle pidu tagasi?
eks näis
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
k-d.k
Kreisi kasutaja
|
31.08.2016 16:54:07
|
|
|
Ema käis tegi ka siis 21/5 ja minuTV ära. Seadmeid kohe kätte ei saanudki, teadupoolest pidavat nende Zyxelide defitsiit olema, et kellel äikesega läbi löönud jms. Nädalavahetusel kui üles sean, võin muljetada kuidas Rakvere lähistel leviga on.
|
|
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
31.08.2016 20:09:58
|
|
|
ka-la kirjutas: |
Ema käis tegi ka siis 21/5 ja minuTV ära. Seadmeid kohe kätte ei saanudki, teadupoolest pidavat nende Zyxelide defitsiit olema, et kellel äikesega läbi löönud jms. Nädalavahetusel kui üles sean, võin muljetada kuidas Rakvere lähistel leviga on. |
Pole veel kuulnud, näinud, et nendele äike liiga oleks teinud aga tellimusi on küll kõvasti, ilmselt oli antud esinduses lihtsalt hetkel otsas. Tuleb siis kulleriga komplekt või tehnikuga?
Minu kogemused näitavad, et iga teine klient vajaks ikka tehniku abi. Püüatakse ja saab ju ka ise paika aga seda parimat sagedust ja suunda ei oskaks klient ka juhendamisega välja otsida.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
31.08.2016 20:32:18
|
|
|
Pailaps, see plastmasskarp räästa nurga all ei püüa rohkem äikest kui korsten katusel. Antud juhul peaks otsetabamus probleeme tekitama kuid nii õrn see süsteem nüüd ka pole kui vaskühendus kaabliga.
Kui ka kliendi olemasoleva katusemasti külge pannakse, peaks sellel nõuetekohane maandus olema kuid antenn ja kaabel ise masti konstruktsiooniga kokku ei puutu erinevalt teleri antennidest. Jällegi vähetõenäoline risk.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
31.08.2016 20:56:54
|
|
|
Justnimelt peaks olema. Enamasti on kliendil jumala ükskõik.
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
k-d.k
Kreisi kasutaja
|
31.08.2016 22:02:10
|
|
|
Antenni niikuinii esimese hooga ei valinud lisaks. Ma eeldan et sellel Zyxelil on enam-vähem admin paneel ka, kus neid detsibelle ja singaalitugevusi hinnata saab, isegi vana näitas mingeid numbreid. Kaup pidavat mingi aeg tulema ja siis läheb toob seadmed ära, kui juba ei toonud täna, ei tea. Äike meie majapidamises vististi väga probleeme ei tekita, ühendatakse üldjuhul niikuinii sellised ohtlikumad seadmed (telekas jms) lahti võrgust, vanamoodne värk.
|
|
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
01.09.2016 07:28:32
|
|
|
Jah, ruuteris on päris head andmed näha.
192.168.1.1 aadressiks
user on kasutaja
wifi key (suured tähed ja numbrid) parooliks.
esilehe all kohe LTE info.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
GTC
HV kasutaja
|
02.09.2016 17:50:47
|
|
|
Mul oleks hoopis natuke ehk sellest teemast kõrvale aga siiki asjakohane päring ehk:
Nimelt pole mul suvekodus uut telerit millel oleks HDMI, küll aga vana tubli Panasonic plasma mis on igati kõbus ja suureks eeliseks on ka toa kütmine radiaatorina
Panal ainult componet video sisend. Palun kas keegi asjatundja oskab kommenteerida kas see HDMI to Component kaabel reaalselt ka töötab? No näiteks siis digibox to Panasonic või mis iganes. Tahaks kasutada Pana TV -d Telia TV jaoks.
Oma peaga mõeldes, see kabla ei tohiks fungata, digisignaal niisma ju analoogioks muutuda ei saa ikka. või ma eksin?
http://des.gearbest.com/uploads/pdm-desc-pic/Electronic/image/2016/08/26/1472182044478308.jpg
|
|
Kommentaarid: 70 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
GTC
HV kasutaja
|
02.09.2016 18:13:01
|
|
|
Tänud Pailaps
Aga ikkagi: kas HDMI to Component kaabel töötab? Mu meelest konverter peaks ikka vahel olema..
Ma tegelikult tellisin selle, ei tööta kurat, GB väidab, et PEAB töötama ja lubas uue saata tasuta või refundida, teagi mida teha
|
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
02.09.2016 18:20:05
|
|
|
Sul on õigus, konverter peab vahel olema. Kuskil peab juu digitaal-analoog konversioon tekkima.
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
avrn
Kreisi kasutaja
|
02.09.2016 19:15:14
|
|
|
Ei saa välistada, et see konverter peaks peituma selles HDMI-pistiku korpuses. Näib ta pildi järgi üsna jäme tükk olevat.
Samas ei ole ma kindel, et säärane konverter ilma välise toiteta üldse töötada, või vajaliku toitevõimsuse HDMI signaalidest hankida suudaks. Ei tunne seda HDMI- värki nii peensusteni.
Lihtsalt kaablina selline asjandus toimida ei saa.
Mina laseks Gearbestil raha tagasi anda ja hangiks sobiva konverteri ja tarvilikud kaablid. Siis saab ehk asja käima ka.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
mega
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 270 loe/lisa |
   |
237 |
|
tagasi üles |
|
 |
GTC
HV kasutaja
|
02.09.2016 20:26:42
|
|
|
Raha tagasi jah on otsus. Kummaline on see . et ca 25 pos-vt kommnetaari a la korralik kvaliteet ja töötab hästi vanade TV-dega, aru ma ei sa
Segane lugu igastahes....HDMI korpus antud kaablil on tõesti tsipa kopsakam kui tava HDMI-l, aga seda marginaalselt, see converter on tavalislet ikka pisikese karbikese suurune ju
tcumen kirjutas: |
Ei saa välistada, et see konverter peaks peituma selles HDMI-pistiku korpuses. Näib ta pildi järgi üsna jäme tükk olevat.
Samas ei ole ma kindel, et säärane konverter ilma välise toiteta üldse töötada, või vajaliku toitevõimsuse HDMI signaalidest hankida suudaks. Ei tunne seda HDMI- värki nii peensusteni.
Lihtsalt kaablina selline asjandus toimida ei saa.
Mina laseks Gearbestil raha tagasi anda ja hangiks sobiva konverteri ja tarvilikud kaablid. Siis saab ehk asja käima ka. |
|
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
k-d.k
Kreisi kasutaja
|
03.09.2016 18:35:50
|
|
|
Nii, sai siis vististi enam-vähem kõik püsti seadistatud. Ei antudki zyxeli ruuterit meile, hoopis huawei on, aga pole hullu.
Levib täitsa okeilt, selline "keskmine" pulkade ja detsibellide poolest, mida ilma ühegi antennita kuskil elutoa kapil ilmselt oodata tasubki, aga sellegipoolest minuTV mängib ideaalselt ning internet on väga suur edasiminek võrreldes sellega mis varem oli. Tehnoloogia on ikka imeline, kuidas kahte antenni (vabalevi + vana neti õueantenn), mis ka hästi ei levinud suudab asendada mingi karp kahe sisseehitatud väikese antenniga, tehes töö veel mitu korda paremini ära. Huvitavad ajad...
Küsimusi ka:
Kas kõik mis seal minuTV menüüs (lastenurk, filmiriiul, foxplay jms) on tasuta?
Kas minuTV kasutaja/parool peaks ka kuskil paberitel olema, et seda arvutist ka kasutada? Mujalt kui kodust ja samal ajal kui kodus ka käib?
Kuidas nende linuxi isode tõmbamisega on üle P2P?
Edit: levi numbrid siis sellised -
viimati muutis k-d.k 03.09.2016 18:48:21, muudetud 1 kord |
|
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
03.09.2016 18:38:42
|
|
|
Linux liigub igas asendis.
Minu tv kohta ei tea rääkida
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
dentartu
HV kasutaja
|
03.09.2016 19:14:52
|
|
|
ka-la kirjutas: |
Nii, sai siis vististi enam-vähem kõik püsti seadistatud. Ei antudki zyxeli ruuterit meile, hoopis huawei on, aga pole hullu.
Levib täitsa okeilt, selline "keskmine" pulkade ja detsibellide poolest, mida ilma ühegi antennita kuskil elutoa kapil ilmselt oodata tasubki, aga sellegipoolest minuTV mängib ideaalselt ning internet on väga suur edasiminek võrreldes sellega mis varem oli. Tehnoloogia on ikka imeline, kuidas kahte antenni (vabalevi + vana neti õueantenn), mis ka hästi ei levinud suudab asendada mingi karp kahe sisseehitatud väikese antenniga, tehes töö veel mitu korda paremini ära. Huvitavad ajad...
Küsimusi ka:
Kas kõik mis seal minuTV menüüs (lastenurk, filmiriiul, foxplay jms) on tasuta?
Kas minuTV kasutaja/parool peaks ka kuskil paberitel olema, et seda arvutist ka kasutada? Mujalt kui kodust ja samal ajal kui kodus ka käib?
Kuidas nende linuxi isode tõmbamisega on üle P2P?
Edit: levi numbrid siis sellised -  |
Kõik mis seal on on hinnasees juba.
Kui samal ajal soovid vaadata mitmes seadmes, boks, arvuti, telefon... siis iga seadme kohta peab eraldi ekraani tellima. Esimene 5 eur, iga järgnev 2,5eur. Korda mööda või kasutada. Kellel lairiba nutitvl tellitud salvestus siis neil 1 ekraan on tasuta. Ma login mobiil idga. Või iseteeninduses saab siduda muid asju, epost, suhtlusvõrgustike.
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Equinox
HV veteran

|
06.09.2016 13:10:55
|
|
|
Tekkis paar küsimus, ei õnnestunud vastuseid leida. Et kas seda fix 4G-d pakutakse ka kohta kus tegelt Telia kaabel majja tuleb. Meil majas (üürikorter) 12/1 ASDL digi-tv pakett mitme peale, kiiret kaablinetti sinna ei saa ja ilmselt mitte niipea kuna piirkond lahja, vähe kliente. Telia lehelt otsin Koduinterneti alt pakette ja pakutakse vaid 10/2 ning 20/5 valikuid, mõlemale näitab "Internetiühenduse kasutamiseks vajad Thomson TG789vn või Inteno ruuterit." Et siis ikkagi üle kaabli ASDL/VSDL paketid. Teine asi, et kas sellel fix 4G kehtib ka mingi 7-päeva prooviperiood?
_________________ Live long and prosper!
RIP, Spock. Leonard Nimoy 1931-2015
viimati muutis Equinox 06.09.2016 13:11:49, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |