Tere, on olemas üks WD väline kõvakettakarp, mis sisaldab 1TB ketast. Põhja alla oleva tootenumbri järgi (https://drive.google.com/file/d/0BwiX3CChGtS5b2hrejdxQ090dDQ/view?usp=sharing) tuvastatakse see kui WD My Book Studio Edition (on kaunis vana teine).
Mis võimalused mul on see karp lahti kakkuda ning kõvaketas lauarvutisse paigaldada nii, et andmed alles jääksid ning mugavuse mõttes endine kettatähis (praegu G säiliks? Karbil on taga USB 2 (mini), eSATA ja FW ühendused, kogu aeg on arvutiga ühendatud USB kaudu. _________________ OM MONEY PADME HUM!
OK, Prayer, tundub üsna lihtne jah. Internet rääkis, et WD My Book kettad hoiavad andmeid teinekord krüpteeritult ja ma tõesti ei mäleta, kas olen mingit WD enda turvatarkvara kasutanud, sest ketas nii vana. Igal juhul on see ketas käinud erinevate arvutite taga ja mingi salasõna ei küsita, nii et loodetavasti saan andmetele ligi kenasti. Eks ma proovin ja annan teada.
EDIT: operatsioon õnnestus ja andmed loetavad. Tänan nõuandjaid. _________________ OM MONEY PADME HUM!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.