noh, ma päris mingeid spawn asju jne ei hakkaks modidega muutma, loomade spawne jne samuti, nagu xiitimine pigem juba sest loomade tapmisest saab mingit jura ka.
See Deep Space on maitse asi tegelt - kas see must just on ilusam... Mul hetkel ühtegi modi peal ei ole ja saab hakkama. _________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled)
Üks teooria mängu story ja muude elementide kohta. Kuna ise mänginud ei ole, ei oska sellest suurt midagi arvata, aga lugemine oli igaljuhul päris huvitav.
Üks teooria mängu story ja muude elementide kohta. Kuna ise mänginud ei ole, ei oska sellest suurt midagi arvata, aga lugemine oli igaljuhul päris huvitav.
Tänud lingi eest! Tuleb välja, et neid tekste siiski peab lugema, mis varemetes ja monoliitides kirjutatakse... Ma mingi hetk loobusin, kuna arvasin, et hakkavad mingi hetk samuti korduma nagu need NPC dialoogidki korduvad. Deeeeem! Ja, et mängus on peidus keerulised puzzled, deeeeem! Ma ausõna isegi ei osanud sellise pilguga ringi vaadata! Arvasin, et need varemed ja asjad on niikuinii mingi random shit jne, et süviti midagi otsida pole mõtet.... aga, et aknast vaadates võid näha sihtmärki millegi huvitavamani jne....
Ma tunnistan ausalt - mulle mäng meeldib sellisena nagu ta on kus lihtsalt jõlgun ringi peaaegu piiranguteta, aga kui eile nägin Angry Joe ülevaates ära, mis juhtub kui galaktika keskpunkti jõuad, kadus igasugune motivatsioon. Ma tänan veelkord lingi eest, sest see andis koheselt tagasi selle motivatsiooni lootuses, et tegelikult on selles mängus peidus midagi palju vägevamat.
Aga jah, üldiselt olen nõus eelpool kõnelejaga - mäng vajab hädasti midagi juurde, mis aitaks viia tähelepanu kõrvale sellest grindimisest... Grindimine, ok olgu! Aga nende materjalidega, mida korjad jne võiks midagi huvitavamat saada teha...
P.S! Huvitav, kas planeedi tuumani on võimalik end kaevata?
Eks neid saaks lisada veel rohkemgi, ootaks mõnda "immersion" tekitavat ehk rohkem laevu, äksjonit. Hetkel kuidagi liiga tühi see kosmos (jah tean, reaalsuses veel tühjem).
Pean tunnistama, et WOW, mängiks nagu teist mängu.
Soovitan soojalt!
Mulle tundub või planeetide peal olevatest baasidest saab parema hinnaga laevasid ,kui kosmosejaamast ?
Planeetidelt leiab neid tasuta...teed korda ja tuld. Kõige nõmedam selles mängus on see, et ei saa oma vana laeva eest raha, või ei saa teda algosadeks teha...jäta lihtsalt põõsa alla vedelema krt
Saatsin ka refundi eks näis, mis teevad. Nagu sessuhtes alguses tõesti näis nagu mäng jõhkralt lahe ja suur.. 2h-ga sa ei jõudnud midagi väga uurida nii massiivses mängus.. 10h hiljem avastad, et blahh.. tundub, et see ongi kõik, mis esimese tunni, kahe jooksul nägid
Loodetavasti teevad refundi kunagi ostab tagasi kui see mingi 20-30€ on ja contenti piisavalt juures. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Olgem ausad, isegi nendele kes seda mangu on algusest peale sydamega nautind ja oma 50 tundi kokku saand siis ilmselgelt teeks refundi, sest sellajaga sa oled kindlasti ju mangu labi teind ja mis mottega sa teda steam libarys hoiad kui sa teda rohkem ei n2pi . Ideaalne deal Hello Games alguses "wow so much money" varsti polegi midagi _________________
The standard Steam refund policy applies to No Man's Sky. There are no special exemptions available. Click here for more detail on the Steam refund policy.
Olgem ausad, isegi nendele kes seda mangu on algusest peale sydamega nautind ja oma 50 tundi kokku saand siis ilmselgelt teeks refundi, sest sellajaga sa oled kindlasti ju mangu labi teind ja mis mottega sa teda steam libarys hoiad kui sa teda rohkem ei n2pi . Ideaalne deal Hello Games alguses "wow so much money" varsti polegi midagi
Karm, mängid mängu läbi ja teed refundi
Aga üldiselt juba ainuüksi sellepärast teeks refundi, et lubatud sai jõhkralt, aga reaalsus (või siis virtuaalsus) hoopis teine.
no aga tehke refund ja ostke allkeyshopist uus võti. hetkel soodsaim hind 40 euri _________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled)
... klassikaline - suur tükk ajab suu lõhki - juhtum see mäng oleks pidanud üles ehitatama nagu sandbox, mida saab ühtses sünergias arendada samavärselt nii mängu originaalne arendaja kui ka modijate kommuun. Loota, et mingi indie arendaja suudab universumiga üksinda hakkama saada on ikka sama piiritu naiivsus nagu universum ise. Idee ise on küll täiega raha väärt, kuid kahjuks jätab teostus praktiliselt kõiges soovida ... _________________
... klassikaline - suur tükk ajab suu lõhki - juhtum see mäng oleks pidanud üles ehitatama nagu sandbox, mida saab ühtses sünergias arendada samavärselt nii mängu originaalne arendaja kui ka modijate kommuun. Loota, et mingi indie arendaja suudab universumiga üksinda hakkama saada on ikka sama piiritu naiivsus nagu universum ise. Idee ise on küll täiega raha väärt, kuid kahjuks jätab teostus praktiliselt kõiges soovida ...
Just. Ise NMS-i ei ostnud, kuna enamikku, mida mängust ootasin, ei olnud mängule lisatud. Juhuslikult sattusin mingi 5€ bundle otsa, kus oli Space Engineers sees ja sellest tuli lõdvalt 50h meelelahutust. Ootasingi tegelikult, et NMS oleks veidi rohkem Space Engineersi tüüpi, aga liiga staatiline käkk on hoopis.
Sai nädalavahetus selle mängu seltsis veedetud ja ausalt öeldes ei saa sellest "halast" aru.
Tegu ei ole kindlasti GOTY'ga kuid omas elemendis tore ajaviide - planeedid ka varieeruvad oma ressursside ja kliima poolest.
P.S kas mulle ainult tundub või ongi kosmoselaevad kallimad kui sul kontol rohkem raha (või lähevad iga päikesesüsteem nad kallimaks - kuigi välimus/tüüp ja varustus suhteliselt samad)?
Kas "käsirelval" võib olla mitu sama omadusega uuendust ja moodustavad summaarse omaduse või mõjub ainult kõige võimsam neist? _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
Palju änksam oleks kui random generated kollid igal planeedil keda hävitada tuleb. Kombinatsioon sellest ja Project brutalitist, tonnides relvi ja puha. _________________ zero
kindlasti firma keda tuleks karistada. Tegelt on selle PR süljes süüdi ikka $ony ja see murray tont. Dev'id tuleks rahule jätta aga kahtlen selles. Nagunii nemad just saavadki vitsa ja need peavalevorstid näitavad ennast jube süütuna.
Ma ei taha neid kaitsta aga ma ei taha ka ,et valed inimesed peksa saaksid. $ony saab end heade advokaatidega välja osta ja Murray pani juba plehku, nii et kogu sitta saavad nüüd devid.
Miks keegi Ubisofti ei julge hagida? Liiga head advokaadid? _________________ zero
Täiesti absurdne on see, et loojad oleks nagu ära surnud.. Viimane update FB fännilehel oli faking MAI KUUS........ 😳 _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Ma räägin ikkagi natuke muu nurga alt, ehk siis selle alt mida nad lubasid.
Mul on see mäng juba pikalt seismas, läks kuidagi üksluiseks. Exploorida tore küll aga muud nagu ei olnud. _________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled)
Niipalju kui ma aru olen saanud, siis mõistlikum hind ja tõesed väited mängu kohta poe tutvustustes ning ongi piisavalt päästetud, et casual gamerid seda veel lugematu arv koopiaid ostaksid.
Enamik kes mängu peale südamest vihased on, on eelkõige need, kes kurguni Hype sõid. Teiste jaoks on okei meelelahutus. Pole päris AAA full price'i väärt, kuid muidu kõlbab kah.
mis värk nende, jeesus kristus.. nad elavad veel? Kiri tundus üsna südamlik isegi olema, see põhi vend tundubki selline omaette vaikne vend olema ja äkki ei talunud kriitikat lihtsalt hästi. Igatahes hea teada, et ikkagi tegeletakse asja kallal ja tahetakse asja kõvasti uuendada veel.
LKits, loll jutt. Mängu põhi on väga korralik, vaatame, mis nad peale ehitada suudavad _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Praegu GOG ja vist steamis allahindlus, 34€. Aga ikka ei kutsu ostma.
Kui kõik reklaamitud pudinad mängu tekivad, siis prooviks ära küll. Aga hehnohjah, ullikesed on raha ära andnud ja targemad tagasi küsinud. Ei näe väga motivaatorit seda edasi arendada.
Surnud projekt pigem... valiti väga mage tee teenimiseks. Oleksid võinud ausad olla ja tuua varem välja küsides ainult 20.- (st. pigem panustada kasutajatele nagu minecraft).
Surnud projekt pigem... valiti väga mage tee teenimiseks. Oleksid võinud ausad olla ja tuua varem välja küsides ainult 20.- (st. pigem panustada kasutajatele nagu minecraft).
ma loodan et saab veel asja. Poleks $oniv pedro tagant kütnud olekski minecrafti teed pidi läinud.
Sellpärast nüüd mäng nii poolikuks jätta on ka halb. Parem hilja kui mitte kunagi.
Eks nad on ajast siiski 1-2a ees kui teised analoogsed projektid, nii et võimalus neil tõesti on.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.