War Dogs - kuradi hea! Jonah Hill oma parimas elemendis. Hea hoogne ülesehitus, mis oli kenasti põimitud mõnusa huumori, samas ka elulise tõsidusega. Minult 8/10
War Dogs - kuradi hea! Jonah Hill oma parimas elemendis. Hea hoogne ülesehitus, mis oli kenasti põimitud mõnusa huumori, samas ka elulise tõsidusega. Minult 8/10
ostsin valele päevale kinopiletid
Keegi Rakvere kinno ei taha minna?
Spoiler
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Naer oli parim 😀
Mulle ka meeldis
Spoiler
Siis kui tüüp neid hiinakeelseid kaste nägi, tuli mul kohe mõttesse, et pakkigu lihtsalt ümber ja pole probleemi. Korralik profit oleks sealt tulnud, väga lollil põhjusel jäid ikka vahele.
Järgmine neljapäev lähen Rakvere kino testima sama filmiga
Ma Bourne-i käisin vaatamas ja no pole ikka päris õige asi. Parem kui enne kindlasti aga no need istumiskohad on vähe pikemale ikka piin - jalgu pole kuhugi panna ja istmekatted on jamast materjalist, ajavad higistama (mul tagumik oli filmi lõpuks märg) ja no nipet-näpet veel. Pilt ja heli olid vähemalt täitsa head . Eks peab veel käima - ehk harjub ära
Käisin siis Rakvere uues kinos, vaatasin lapsega Jääaega. Istmed mugavamad kui vanas peldikus, aga no minu pikkusel inimesel on põlved ees olevate istmete vahel
Tagumik ei higistanud, kusjuures konditsioneer oli üllatavalt jaheda peal. Rohkem ajas närvi pissile tahtvad lapsed, aga see on multika puhul vist ok
Pilt ja heli ok. Prillide eest pidi 1€ maksma, prillid saad endale (mul sellega probleeme pole, poolel rahval kes mu taga seisid küll) .
Peaks nüüd ühe aktsiooni ära vaatama, siis saaks selgema pildi _________________ This message was sent from space using stargate
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Põlvas sama süsteem, Sony prillid _________________ Loopige mind vobladega, kroonide ja rubladega!
It acquires because of the cotton 100% and true goodness is understood.
Ma sain masterimage omad http://www.masterimage3d.com/
Kas neil on üldse vahet sellise hinna juures? _________________ This message was sent from space using stargate
Uus mehaaniku film on täis saast ikka. Poolteist tundi ajaraiskamist. Statham oli nagu ikka. Kõigile molli ja kuuli. Sisu oli null. Ma ei kujuta ette, mis filmi eelarve võis olla, aga plahvatused olid ikka väga amatöörlikult tehtud arvutiga.
Uus mehaaniku film on täis saast ikka. Poolteist tundi ajaraiskamist. Statham oli nagu ikka. Kõigile molli ja kuuli. Sisu oli null. Ma ei kujuta ette, mis filmi eelarve võis olla, aga plahvatused olid ikka väga amatöörlikult tehtud arvutiga.
See film ongi pauk ja laks, sisu jaoks vaata titanicut _________________ This message was sent from space using stargate
1 euro eest saad endale, aga kas võid neid hiljem järgmist filmi vaatama minnes kasutada või pead uued ostma?
Ei pea uusi ostma, võid kaasa võtta enda omad
Olemas ka väiksemad prillid lastele, see tore lahendus _________________ This message was sent from space using stargate
viimati muutis jeesus188 03.09.2016 12:20:05, muudetud 1 kord
_________________ This message was sent from space using stargate
päris nii kõrget hinnet IMO väärt vast ei ole, aga parajalt totter tükk küll kuid osalenud muusikute plejaad oli küll pehmelt öeldes muljetavaldav _________________ nooope!
Hea teada, et kriitikud ja filmiprofid arvavad neist koomiksifilmidest just sama palju kui minagi, maailm polegi päris hukas veel. Kuigi ma Gibsoni filmide fänn just ka ei ole . Ma pean silmas neid, mida ta ise on lavastanud, mitte neid kus ainult mänginud. _________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus.
Mu jaoks läks see aina paremaks xD. Tahan rohkem selliseid filme _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
"127 tundi" pani juba enne esilinastumist inimesed Londoni filmifestivalil kinodes minestama, ja saalist lahkuma.
Mis see on nagu reaalne? Või mis selles filmis nii jubedat oli, et ja minestama peaks? Tea kas vaatasin mingit valet versiooni vms _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Ei tea jah, ei tekitanud ka mul sellised ÕÕVASTAVAID tundeid, eks eestlane olegi üks tuim tükk. Mis usaka juba nutma või ajab, see eestlast ei aja isegi peeretama.
The Bronze http://www.imdb.com/title/tt3859304/?ref_=nv_sr_1 Ei osanud sellest midagi head oodata,aga tegelt oli täitsa huvitav vaatamine,kerge kiiksuga _________________ parem varblane katusel,kui nuga neerus
Käisin eile vaatamas "Magnificent Seven"-it. Story oli selline suht generic westerni klišee, character development suht non-existant, aga film ise oli väga hea (ootasin actionit ja midagi tempokat). Kokkuvõttes võimas hobuooper .
Käisin eile vaatamas "Magnificent Seven"-it. Story oli selline suht generic westerni klišee, character development suht non-existant, aga film ise oli väga hea (ootasin actionit ja midagi tempokat). Kokkuvõttes võimas hobuooper .
Oled sa originaale näinud? Need ongi sellised
beastbeats kirjutas:
Tundub, et filmiversioon ei tule klassiku vääriline
Betamax, faktid eriti lootustandvad ei ole:
* Kultus-anime adaptsioon suurel ekraanil
* Lääne stuudio + režissöör
* Peaosalise valik _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.