Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Mafia
HV veteran

|
24.08.2016 07:59:44
|
|
|
Mäng on väga hea
_________________ Bawse |
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
24.08.2016 10:31:27
|
|
|
mu usk square enixi mõistusse oli misplaced. preorder boonused paistavad olema ühekordseks kasutamiseks - s.t. teise save sloti peale need enam ei lähe. ja single player item store on täitsa olemas ning wtf.
tehnilisest poolest, hoolimata massiivsest seadete hulgast graafika ja hud osas on mingid ikaldused ikka nagu hiire erinev horisontaalne ja vertikaalne sens.
edit:
amd teemasse postitati link aga see käib siia väga hästi:
deus ex: mankind divided performance analysis (techpowerup)
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
1 :: |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
sooty
HV veteran
|
24.08.2016 11:01:21
|
|
|
Pre-order boonus on parem hind
Extra see või teine on cheat
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
24.08.2016 11:48:54
|
|
|
Extraid ei ole kohustuslik kasutada otseselt ju.
Ma kasutasin DXHR puhul ainult neid lõhkepakette ja granaadiheitjat selle pärast, et boss fightid olid peale surutud.
Aga jah, seekordne lähenemine on täitsa uus tase.
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
SirAskAlot
Kreisi kasutaja
|
24.08.2016 13:00:10
|
|
|
Ma olin see õnnelik , kellel mäng raudteejaamas crashis. Soovitan soojalt tutoriali lõpus, enne helikopteri lõhkumist, save game teha. Muidu peate kogu viimase võitluse uuesti tegema. Crashist läbi saamiseks panin graafika low-i peale.
|
|
tagasi üles |
|
 |
rene p
HV veteran
|
24.08.2016 13:15:38
|
|
|
SirAskAlot kirjutas: |
Ma olin see õnnelik , kellel mäng raudteejaamas crashis. Soovitan soojalt tutoriali lõpus, enne helikopteri lõhkumist, save game teha. Muidu peate kogu viimase võitluse uuesti tegema. Crashist läbi saamiseks panin graafika low-i peale. |
Sama siin. Päris low peale graafikat ei pidanud keerama mina, ma võtsin vsync maha, sellest piisas vist.
|
|
Kommentaarid: 70 loe/lisa |
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
24.08.2016 13:19:29
|
|
|
kuidas crashis, crash to desktop või midagi muud?
mul jooksis korteris seinal storage avamisel mängul juhe kokku, menüüd-asjad kõik töötasid aga mäng oli kuskil poole avamise peal kinni.
|
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
m8markus
HV veteran

|
24.08.2016 13:48:40
|
|
|
angel kirjutas: |
kui 4gb vga ram'u siis spike'ib kohati päris hästi suuremates alades kui grafa high 1920x1200. Pms sama moodi jookseb nagu Rise of the Tomb Rider. Sama mootor vist. Tahab üle 4GB vga ramu, et paremat ja sujuvamat pilti kuvada. |
Mäng kasutab Dawn Enginet Hitman: Absolution baasil...
|
|
Kommentaarid: 44 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
kondekas
HV kasutaja

|
24.08.2016 14:28:16
|
|
|
londiste kirjutas: |
mul jooksis korteris seinal storage avamisel mängul juhe kokku, menüüd-asjad kõik töötasid aga mäng oli kuskil poole avamise peal kinni. |
Mul juhtus täpselt sama asi. Peale mängu restarti oli korras ja rohkem ette ei tulnud.
Eelmises osas oli minu jaos muusikal väga oluline roll- tekitas täpselt õige atmosfääri. Uues osas on soundtrack eelmise osaga võrreldes kuidagi ebamäärane ja lahjavõitu :S
Muidu pole viga
|
|
Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
rene p
HV veteran
|
24.08.2016 14:48:53
|
|
|
londiste kirjutas: |
mul jooksis korteris seinal storage avamisel mängul juhe kokku, menüüd-asjad kõik töötasid aga mäng oli kuskil poole avamise peal kinni. |
Pilt jooksis kinni ja hetk hiljem desktopil, pani korralikult mängu kinni ikka kohe. Siis kukkus mingit windowsi error reporti saatma, panin cancel.
|
|
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ramones
HV veteran

|
24.08.2016 16:10:54
|
|
|
Mul õnneks raudteejaam ei crashinud ehkki päris paljudel tundub see probleem olema. Korteris storage-ga oli jama küll.
Need pre-orderi boonused mind isiklikult ei huvita - niikuinii üritan full stealth teha ilma kedagi tapmata ja ühtegi alarmi tegemata. Enne rongijaama seal kopteri juures ei ole vist ainult võimalik nähtamatuks jääda - proovisin küll igatepidi. Pidin kiirelt selle venna juurde rushima, keda päästa oli vaja ja jäin korraliku tule alla.
Õnneks 1080p peal jookseb Ultraga täiesti okeilt (noMSAA, motion blur ja dof maha keeratud ainult). Aga korralikku rauda tahab küll saada, et silmailu nautida.
|
|
Kommentaarid: 76 loe/lisa |
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
24.08.2016 16:22:55
|
|
|
Ramones, ma seda tüüpi päästa ei suutnudki, lihtsalt aega ei olnud piisavalt. give me deus ex ja plaan ghostida muidugi ka.
mängides on mõnus dilemma - kas menüüst üleskorjatavate asjade outline peake keerata või maha jätta. see tapab räigelt immersionit (peenem outline kui dxhr oma aga ikkagi) aga teisest küljest on nüüdses detailsemas ja rohkem cluttered (kaasa arvatud hulgi tõstetavaid-visatavaid objekte) maailmas päris raske aru saada, mis võiks üles korjatav olla...
|
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
24.08.2016 16:59:15
|
|
|
kuidagi kohmetu see asi optimiseerimise valdkonnas. Loodaks, et saavad mootori paremini tööle. Viimasel ajal antud tootjal kuidagi viletsalt need asjad käivad. Ja just kireti GTX teemas, et 1080 on enam kui küll igaks asjaks, nüüd ei saa see kohati isegi 1080p antud mängu 60+ fps'iga jooksutamisega hakkama. Niipalju siis GTX 1080 1080p peal overkill
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
Kommentaarid: 175 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
24.08.2016 17:16:24
|
|
|
mis optimeerimise valdkonnas kohmetu? alustad sellest, et keerad 'ultra' pealt asjad 'on' peale ja asi paraneb 20% kohe
graafika ja efektid ei tule jõudluse mõttes tasuta ja optimeerimine aitab vaid kuskile maale.
mootori osas häirib palju rohkem see, et nii liikumine kui vaatamine on kuidagi kole närviline.
ja füüsikaga on midagi lahti. kohati paistab, et see töötab madalamal sagedusel a la hetk peale tünni vastu jooksmist lendab see hirmsa hooga minema.
|
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
Archangel
HV veteran

|
24.08.2016 18:21:10
|
|
|
Steam'is on kolmandik reviewed küll sellised, et "worst game ever".
Peamiselt muidugi käib ving selle üle, et "microtransactionid" single player mängus ning ka selle üle, et DLC'd saab kasutada vaid korra, ka. story missioon DLC'd. Too viimane on küll pead kratsima panev. Sest kui ma tahan mängu 2x läbi teha, siis DLC pean ära unustama? Weird.
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
24.08.2016 18:52:22
|
|
|
Ei tee eriti palju vahet very high vs ultra vms seadetel. Ei ole just kõige kõigem mäng efektide jms asjade poolest ja kui ikka kõige kõvama seeria kaart isegi kohati frame kaotama hakkab siis on midagi kahtlast. Eelmine mäng jooksis nagu siidi kui välja tuli ja ei ütleks, et ta eriti "kole" välja nägi, eriti tolle aja kohta.
Loodetavasti selle DLC crapi sorteerivad ära ja võtavad asja mõistusega või siis paras, et täiesti asjalikuna tunduv mäng saab tänu sellele väga negatiivse märgi külge. Pistku oma micro $$$ värgid sinna kuhu tahavad ja las põruvad.
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
siven
HV veteran

|
24.08.2016 19:07:15
|
|
|
septembri alguses dx 12 patch tuleb.
ilmselt näeb siis korraliku FPS boosti ja veel paremat graafikat.
tomb raideris tuli korralikult fps juurde ja lisaks sellele veel parem graafika...
|
|
Kommentaarid: 163 loe/lisa |
   |
149 |
|
tagasi üles |
|
 |
sooty
HV veteran
|
24.08.2016 19:11:01
|
|
|
Jooksis kah kokku. Hüppasin checkpointist läbi hiilides kasti otsa ja sain teate graphics driver errori ja maybe not enough video memory kohta vms... 290x
Tutorial lasi jummala kenasti ilma hakkimata ja kohe pärast selle lõppu varjud glitchivad ja crashib
|
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
rene p
HV veteran
|
24.08.2016 19:17:06
|
|
|
Metroost väljumise asemel sain nüüd musta pildi.
|
|
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mafia
HV veteran

|
24.08.2016 19:53:08
|
|
|
Steami reviewd on nali kuubis jah viimasel ajal
olenemata sellest, et tegu on ilmselgelt aasta ühe parima mänguga, nutetakse mingite triviaalsete microtransactionite üle. Keegi ei sunni neid kasutama, neid ei ole vaja, et jõuda kuskile kuhu muidu ei saaks, näha mingit stoorit, mida muidu ei näe või üldse et mängus edasi saada. Overwatchis on ka microtransactionid aga keegi ei kobise, mis veel hullem seal on osad asjad isegi ajaliselt limiteeritud ning maksad ja sa ei tea kunagi mis saad
Ma ei poolda seda tententsi aga kui need on triviaalsed siis mängu sellepärast maha ei teeks.
Teine asi, pre-order DLC. Kas see mitte enamasti pole alati ühe kordseks kasutamiseks olnud ? Ma ise pole redeeminudki seda, ei taha neid over powered iteme kohe kätte saada, see muudab ülejäänud mängu mõttetuks.
_________________ Bawse |
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
24.08.2016 20:29:37
|
|
|
siven kirjutas: |
septembri alguses dx 12 patch tuleb.
ilmselt näeb siis korraliku FPS boosti ja veel paremat graafikat.
tomb raideris tuli korralikult fps juurde ja lisaks sellele veel parem graafika... |
hitman, mis on sama mootori peal sai kuskil 5% perf boosti kui sedagi.
tomb raider on teisel mootoril ja graafilisi erinevuseid dx11 ja dx12 vahel ei olnud.
Mafia, overwatch on halb võrdlus, see on microtransactionitel baseeruv ärimudel ja multiplayer mäng.
preorder ja muud relvade/kostüümide dlc-d on sellised nagu nad on, aga consumable, ehk ühekordseks kasutamiseks olemine on uus tase. või uus madalpunkt.
pre-order nagu ka muud dlc-d on vähemalt singleplayer mängudes olnud praktiliselt alati "alatiseks".
ui osas veel üks nõme nüanss - häkkimisel pildi liigutamine on wasd, mis on parajalt ebamugav. seda enam, et f ja c on samal ajal olulised kiiresti klikkimist vajavad nupud.
|
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
24.08.2016 22:24:57
|
|
|
mäng võib hea olla aga kogu see kamm näitab firma suhtumist kasutajasse ja seda kui hea investeering mängu ost on
väga hästi teame ühte tootjat kes algul lasi kah mängu välja, mis oli väga väga hea aga jooksis viletsalt ja grafa oli kaheldav. investeering tasus ära -> tasuta uuendused ehk siis dlc'd, mängu jõudlus fixiti ära niipalju kui suudeti, graafikat tehti paremaks. lisa vidinaid anti niisama poonusena kaasa.
sellise mudeli järgi võiks asjad käia mitte mingi jabur lüpsmine ja solkimine.
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
sooty
HV veteran
|
24.08.2016 22:36:18
|
|
|
Kui välja arvata see üks crash ja korteris peidetud kapi glitch (ei saanud enam midagi teha), siis jookseb täitsa hästi Homme edasi.
Animatsioonid on natuke puisemad kui mäletasin või ootasin.
|
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|