|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Kas oleksid nõus windows 10-t teenusena ostma ehk iga kuu kasutamise eest maksma? |
| Kindlasti mitte |
|
65% |
[ 381 ] |
| Pigem ei |
|
27% |
[ 158 ] |
| Pigem jah |
|
5% |
[ 33 ] |
| Kindlasti jah |
|
1% |
[ 8 ] |
|
| hääli kokku : 580 |
|
| autor |
|
napoleon
Unknown virus

|
|
| tagasi üles |
|
 |
pinTero
HV veteran

|
|
| tagasi üles |
|
 |
nexus4
Kreisi kasutaja

|
19.08.2016 12:06:09
|
|
|
| Ma ei saa lihtsalt sellest aru, et lauaarvutis mängib Movies & TV x265 faile kenasti, sülearvutis aga mitte. Alguses ei avanud üldse, siis peale uuendusi tuli ainult audio, pilti aga pole.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
| tagasi üles |
|
 |
aixi
HV kasutaja
|
|
| tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
20.08.2016 20:08:53
|
|
|
| Ära piina ennast edgega, võta firefox või chrome
|
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
20.08.2016 20:14:52
|
|
|
| napoleon kirjutas: |
| Ära piina ennast edgega, võta firefox või chrome |
+19
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| tagasi üles |
|
 |
harakas
Kreisi kasutaja
|
20.08.2016 21:10:42
|
|
|
Ei saagi, tuleb Internet Explorerit kasutada, kui muid brausereid pole. Back noolel tuleb hiire paremklikk teha ja sealt leht valida kuhu minna tahad, kui ma su soovist ikka õigesti aru sain
|
|
| tagasi üles |
|
 |
H_K
Aeg Maha 2n

|
20.08.2016 21:33:13
|
|
|
Huvipärast lasin Edge käima ja mul ta laseb noolega tagasi liikuda küll rohkem kui üks kord. Ei tea kas Edgel on ka mingeid eri versioone, ei oska seda kuskilt vaadata, muidu mul Win 10 pro, version 1607, build 14393.51. Ei ole välistatud, et erinevatel win 10 versioonidel võib olla ka erinevas arendusetapis Edge kasutusel.
Muidu win 10 toimetab suht rahuldavalt, suurim ebamugavus, et firefoxis ja chromes ID-kaardiga allkirjastamine ei toimi, Edges ei toimi ID-kaart üldse.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
joulukas
Kreisi kasutaja

|
20.08.2016 21:37:51
|
|
|
Kuna olin suutnud MBR Linuxi dual bootiga ära rikkuda siis täna otsustasin puhta installi teha. Media Creation Tool tuleb juba 1607, seega uusim versioon peale.
Mis aga tööle ei hakka on GTX 760, mis ühtegi teist draiverit peale MS generic driveri ei tunnista. Installatsiooni saime tehtud, aga protsessi käigus ekraan jookseb kokku (teatud aknad saab lathi, aga üldiselt desktop puhas ning ühtegi akent ei võta lahti, kuigi taskbaril on olemas). Peale restarti tuleb kena must ekraan ja kursor ning kogu lugu. Peale Safe mode sättismist saab MS generic driveri uuesti tagasi ja siis saab toimetada.
Tahan nüüd enne 1607 OEM puhast installi proovida, aga hetkel pole leidnud ning vist peab esmaspäevani ootama (kui kellelgil puhast win10pro OEM ISOt pole jagada)
Seega minu kogemus täna 1607 suhteliselt jama.
_________________ HinnaVaatlus liituja nr. 285 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ab79
HV kasutaja
|
21.08.2016 16:43:32
|
|
|
| joulukas kirjutas: |
Kuna olin suutnud MBR Linuxi dual bootiga ära rikkuda siis täna otsustasin puhta installi teha. Media Creation Tool tuleb juba 1607, seega uusim versioon peale.
Mis aga tööle ei hakka on GTX 760, mis ühtegi teist draiverit peale MS generic driveri ei tunnista. Installatsiooni saime tehtud, aga protsessi käigus ekraan jookseb kokku (teatud aknad saab lathi, aga üldiselt desktop puhas ning ühtegi akent ei võta lahti, kuigi taskbaril on olemas). Peale restarti tuleb kena must ekraan ja kursor ning kogu lugu. Peale Safe mode sättismist saab MS generic driveri uuesti tagasi ja siis saab toimetada.
Tahan nüüd enne 1607 OEM puhast installi proovida, aga hetkel pole leidnud ning vist peab esmaspäevani ootama (kui kellelgil puhast win10pro OEM ISOt pole jagada)
Seega minu kogemus täna 1607 suhteliselt jama. |
Kui Generic või WHCL draiverid ei tööta, siis tuleb tootja lehelt valida. Kui tootjal W10 draiverit antud kaardile pole, tuleb eelneva opsüsteemiversiooni omasid proovida. Kui mina W10-le üle läksin ja ka pärast viimast Novembri Release update ära tegin, siis tundus küll, et enamik draivereid on kõik W7 omad ikka, installiti upgrade käigus üle lihtsalt. Võimalik, et vaja "sundida" installer compatibility modesse. Lenovo pole vanema generatsiooni läpakatele ekstra W10 draiverite upgrade teinud, ühe erandina muidugi tuli lõpuks mingi uus Power management ACPI draiver W10-le. Ma ei annaks alla enne, kui kõige vanem saadaolev versioon pole läbi proovitud.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
21.08.2016 18:16:49
|
|
|
| H_K kirjutas: |
Huvipärast lasin Edge käima ja mul ta laseb noolega tagasi liikuda küll rohkem kui üks kord. Ei tea kas Edgel on ka mingeid eri versioone, ei oska seda kuskilt vaadata, muidu mul Win 10 pro, version 1607, build 14393.51. Ei ole välistatud, et erinevatel win 10 versioonidel võib olla ka erinevas arendusetapis Edge kasutusel.
Muidu win 10 toimetab suht rahuldavalt, suurim ebamugavus, et firefoxis ja chromes ID-kaardiga allkirjastamine ei toimi, Edges ei toimi ID-kaart üldse. |
Proovisin just, firefoxiga lasi win10 all ilusti pangaülekande ID kaardiga allkirjastedes ära teha. ID kaart on muidugi algusest peale üks ikaldus olnud ja SK pole seda tänaseni normaalselt tööle saanud, et ei ütleks et win10 all sellega nüüd suurem keberniit on kui varasemate windowsitega.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
nexus4
Kreisi kasutaja

|
|
| tagasi üles |
|
 |
joulukas
Kreisi kasutaja

|
21.08.2016 22:01:23
|
|
|
| ab79 kirjutas: |
Kui Generic või WHCL draiverid ei tööta, siis tuleb tootja lehelt valida. Kui tootjal W10 draiverit antud kaardile pole, tuleb eelneva opsüsteemiversiooni omasid proovida. Kui mina W10-le üle läksin ja ka pärast viimast Novembri Release update ära tegin, siis tundus küll, et enamik draivereid on kõik W7 omad ikka, installiti upgrade käigus üle lihtsalt. Võimalik, et vaja "sundida" installer compatibility modesse. Lenovo pole vanema generatsiooni läpakatele ekstra W10 draiverite upgrade teinud, ühe erandina muidugi tuli lõpuks mingi uus Power management ACPI draiver W10-le. Ma ei annaks alla enne, kui kõige vanem saadaolev versioon pole läbi proovitud. |
Ütleme nii, et probleem nagu ikka tihendis Kuna mõtlesin, et teen kiire kerge USB installi, siis unustasin HDMI juhtme külge ja mingil põhjusel käsitleb W10 HDMI ekraani tähtsamana kui DVI oma ning "logimise ekraanil ongi täiendav ekraan must ja kursoriga".
Win enda ekraani seadistus ei vedanud ka välja, aga õnneks Nvidia control panelil sai asjad kenasti ära sätitud ja nüüd puhtas masinas kõik kenasti tagasi omal kohal.
_________________ HinnaVaatlus liituja nr. 285 |
|
| tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
21.08.2016 23:25:45
|
|
|
Avasin ühe .flac faili hüppas lahti win10 default player..... groove sound vms. pask
kiiresti sai see extension ka winampiga seotud. Miks peab OS seda sodi kaasa panema, kui see midagi natukenegi mõistliku pole.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
22.08.2016 02:50:46
|
|
|
| ab79 kirjutas: |
Kui Generic või WHCL draiverid ei tööta, siis tuleb tootja lehelt valida. Kui tootjal W10 draiverit antud kaardile pole, tuleb eelneva opsüsteemiversiooni omasid proovida. Kui mina W10-le üle läksin ja ka pärast viimast Novembri Release update ära tegin, siis tundus küll, et enamik draivereid on kõik W7 omad ikka, installiti upgrade käigus üle lihtsalt. Võimalik, et vaja "sundida" installer compatibility modesse. Lenovo pole vanema generatsiooni läpakatele ekstra W10 draiverite upgrade teinud, ühe erandina muidugi tuli lõpuks mingi uus Power management ACPI draiver W10-le. Ma ei annaks alla enne, kui kõige vanem saadaolev versioon pole läbi proovitud. |
Ütleme nii, et probleem nagu ikka tihendis Kuna mõtlesin, et teen kiire kerge USB installi, siis unustasin HDMI juhtme külge ja mingil põhjusel käsitleb W10 HDMI ekraani tähtsamana kui DVI oma ning "logimise ekraanil ongi täiendav ekraan must ja kursoriga".
Win enda ekraani seadistus ei vedanud ka välja, aga õnneks Nvidia control panelil sai asjad kenasti ära sätitud ja nüüd puhtas masinas kõik kenasti tagasi omal kohal. |
See on igivana bug mida jätkuvalt fixitud pole Keset installi otsustab lülitada pildi teise väljundi peale ja siis vaatad musta ekraani ja mõtled mis toimub.
_________________ Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
22.08.2016 11:46:17
|
|
|
Avasin ühe .flac faili hüppas lahti win10 default player..... groove sound vms. piix
kiiresti sai see extension ka winampiga seotud. Miks peab OS seda sodi kaasa panema, kui see midagi natukenegi mõistliku pole. |
Ma küsiks teistpidi vastu, et miks peaks keskmine kasutaja omale veel midagi paigaldama?
| ot: |
| Winamp-i kasutasin ma ise viimati 386/486 aegadel, edaspidi on paremaid lahendusi olnud (foobar2000 nt.) |
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
22.08.2016 12:11:43
|
|
|
386 ei suutnud mp3 mängida, 486sx samuti mitte, 486dx-id suutsid hädapärast.
winamp tuli 1997, kus olid valdavalt pigem pentiumid ja ka pentium2 olid väljas.
ma kasutan winampi siiamaani, sisse harjunud ja mulle pole tänapäevaseid featuure mängijas vaja. |
aga miks on meediamängija os-iga kaasas olemine tänapäeval imelik?
ma saan aru, et viriseks selle üle, kuidas groove ei saa mõistlikul kombel uninstallida.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
| tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
22.08.2016 12:12:15
|
|
|
| bladerunner kirjutas: |
Avasin ühe .flac faili hüppas lahti win10 default player..... groove sound vms. piix
kiiresti sai see extension ka winampiga seotud. Miks peab OS seda sodi kaasa panema, kui see midagi natukenegi mõistliku pole. |
Ma küsiks teistpidi vastu, et miks peaks keskmine kasutaja omale veel midagi paigaldama?
|
Ei peakski kui kaasas olevad asjad nii poolpidused poleks. Näiteid võib veel tuua - notepad ei saa tänaseni hakkama unix stiilis failidega ehk kui reavahetus on ainult LF, explorer ei suuda näidata kausta suurust muudmoodi kui peab hiirega paremkliki tegema ja properties valima, paint ei võimalda tänaseni batch'i teha kui on vaja suurem hulk pilte suurendada/vähendada/keerata/... jne.
| Winamp-i kasutasin ma ise viimati 386/486 aegadel, edaspidi on paremaid lahendusi olnud (foobar2000 nt.) |
|
Eks ta oleneb maitsest, eelistustest ja vajadustest mis kellelegi parem on.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
sooty
HV veteran
|
|
| tagasi üles |
|
 |
R A T
HV veteran

|
22.08.2016 13:08:39
|
|
|
|
Eks ta oleneb maitsest, eelistustest ja vajadustest mis kellelegi parem on. |
Selle tarbeks sul ongi võimalus endale sobilik soft installida.
Proovi mõne kaasaegse seadmega Winampi kasutada (touch screen)
|
|
| tagasi üles |
|
 |
ab79
HV kasutaja
|
22.08.2016 14:21:51
|
|
|
siis järelikult ei ole soovitatatav installide ajal ühendada väliseid ekraane kui just läpakaga enda ekraan peeti läheb, et väljund ainus viis pilti ette saada. kui videokaart ise hakkab saba andma, ei tohiks peale restarti POST-ist edasi minna.
Endal W10-ga olnud kogemus, kus peale update ei taha aktiveerida ega kasutada välist ekraani. Resod läksid samuti paigast ära. aitas draiverite downgrade. Viimane kord, kus kuulan WU pakkumist teha draiverite upgrade. Toimivat asja pole mõtet näppida- taaskord kinnitus..
|
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
22.08.2016 14:28:15
|
|
|
väliste ekraanide mitte ühendamine või vähemalt kindlustamine, et kõigi pilti näed, on best practice.
see ei ole mitte (vaid) windowsi küsimus vaid isegi videokaardid ja monitorid omakeskis otsustavad seda huvitavalt.
|
| tagasi üles |
|
 |
busta
HV veteran

|
23.08.2016 01:43:43
|
|
|
Peale vanale versioonile tagasi minemist enam uuendust ei ole teinud aga win ise jookseb vahest ikkagi korraks kinni kellas teema...
|
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
23.08.2016 09:28:32
|
|
|
| busta kirjutas: |
Peale vanale versioonile tagasi minemist enam uuendust ei ole teinud aga win ise jookseb vahest ikkagi korraks kinni kellas teema... |
Mul ka freezib X hetkel korraks 10 sekundiks vms
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
23.08.2016 11:11:57
|
|
|
| Siit ka õppetund, et enne upgrade tasub alati kettast image teha. Eks see ole iga tarkvara puhul enamasti nii, et downgrade on mõnevõrra keerukam kui upgrade
|
|
| tagasi üles |
|
 |
busta
HV veteran

|
23.08.2016 11:32:36
|
|
|
Üldjoones kõik siiski töötab. Vahest browsimisel nagu kallerduks korra ja siis paneb edasi... vbl brauseri probleem -tõesti ei tea.
Pole neid imageid ega backupe kunagi teha viitsinud, asi olemas ja soov tarbida. Ja lõppkokkuvõttes ei keeranud mina seda windoosat nahka!
|
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
23.08.2016 11:55:46
|
|
|
| Siit ka õppetund, et enne upgrade tasub alati kettast image teha. Eks see ole iga tarkvara puhul enamasti nii, et downgrade on mõnevõrra keerukam kui upgrade |
No töötas teine pool aastat normaalselt, mingi viimaste uuenduste teema.
| tsitaat: |
| Vahest browsimisel nagu kallerduks korra |
Pm sama case, sellel ajal ükski muu asi ei reageeri korraks
|
| tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
23.08.2016 12:00:41
|
|
|
| Siit ka õppetund, et enne upgrade tasub alati kettast image teha. Eks see ole iga tarkvara puhul enamasti nii, et downgrade on mõnevõrra keerukam kui upgrade |
Et peab nüüd peale hakkama passima, kui see pidurdamatu protsess otsustab end ühel hetkel upgrade'ida? Mäletamist mööda eriti vahet polnud, kas update või upgrade - mõlemal juhul said asjast teada siis, kui arvuti restarti nuiama hakkas.
_________________ M: Intel i5 4590 protsessorid
M: HP Elitedesk 800 G3 SFF
M: HP Elitedesk 800 G2 Mini 35W |
|
| tagasi üles |
|
 |
JOKKER666
HV veteran

|
23.08.2016 12:03:17
|
|
|
| Mul ka freezib peale seda suuremat uuendust. Sai ka lõpuls puhas install tehtud, aga sellest oolnud abi. Ei tahaks väga 7 peale tagasi ka minna, kuna 10 väga mõnus siiski. Kuna jama paljudel, ehk remonditakse kiiresti ära.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
23.08.2016 15:03:02
|
|
|
| Betamax kirjutas: |
Et peab nüüd peale hakkama passima, kui see pidurdamatu protsess otsustab end ühel hetkel upgrade'ida? Mäletamist mööda eriti vahet polnud, kas update või upgrade - mõlemal juhul said asjast teada siis, kui arvuti restarti nuiama hakkas. |
keerad gpedit abil luba küsimata uuenduste installimise kinni, kui wifit kasutad siis ütled veel igaks juhuks et metered connection ja ongi enamvähem.... vahel ainult kobiseb, et tahaks ennast kangesti uuendada, aga vägisi uuendusi peale ei suru.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
|
| tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
23.08.2016 15:09:07
|
|
|
| Vist mitte, mul on pro.....
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Vael
HV Guru
|
23.08.2016 16:50:04
|
|
|
| AMD GPU-de puhul mingi hetk jooksid video driverid kokku, aga siis pistis Win kisama ka, et ajurid tegid taaskäivituse. Huvitav mis hetkel toimub siis? Mälu jookseb täis, CPU hangub? Keegi Event Viewer, Task Manager hoiab lahti, et oleks hangumisel kohe näha?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
23.08.2016 20:35:18
|
|
|
| Kas kellelgi veel on nii, et mingil x-ajahetkel windows hangub ekraanil. Isegi hiirt ei anna liigutada? Peale seda kui vajutad ctrl-alt-del ja vajutad cancel siis hakkab koik jälle toimima.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
masmre
Kreisi kasutaja

|
23.08.2016 20:41:36
|
|
|
Täna tegin tütre arvutile update ära ja amd drivud panid ka pange. Samas, kui muti kastile tegin, siis ei pannud. Tea nüüd, milles asi on...
Endal vahest pangestub start menüü, muid jamasi justkui pole täheldanud.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
pois11
HV Guru
|
23.08.2016 20:45:59
|
|
|
| Mul peale suurt uuendust viskas samal päeval kaks korda sinist ekraani mida nägin win10 puhul üldse esimest korda elus. Aga õnneks peale seda pole rohkem olnudki. Tundub, et Windows laadis uuenduse kaudu mõned tunnid hiljem AMD video kaardi draiverid selga ja sellega lahendati sinise ekraani ehmatused ära.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
JOKKER666
HV veteran

|
24.08.2016 06:58:58
|
|
|
| Eile õhtul tuli miskid suuremad uuendused jälle. Muidu ok aga esimest korda kaaperdas win mu arvuti. Täiesti suvalisel ajal, kui ma arvutit kasutasin oli äkki ees, et tema uuendab ja taaskäivitab.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
24.08.2016 19:33:33
|
|
|
Tegin selle anniversary update ära. 25 minutit alates download nupu klikkimist.
Põhjuseks oli meeletu memory lekkimine. Heal juhul oli 88% mälust kusagile kadunud, enamjaolit 98%
häkkimised, ja muud asjad seda korda ei teinud
Spoiler 
Eks paista kuidas siis tunne on
Startmenüüd tahaks tagas, aga see classic shell vist ei tööta
E:
töötab küll
|
| tagasi üles |
|
 |
masmre
Kreisi kasutaja

|
24.08.2016 20:41:54
|
|
|
Loll küsimus tekkis. Kui ma vahetan dvd drive välja teise vastu, kas siis kaob jälle windowsi aktivation ära? Selles mõttes, et kui ma vahetasin kõvaketta ssd vastu, siis pidi uuesti aktiveerima.
Et justkui raudvara muutub ju...
|
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
24.08.2016 20:54:18
|
|
|
| masmre kirjutas: |
Loll küsimus tekkis. Kui ma vahetan dvd drive välja teise vastu, kas siis kaob jälle windowsi aktivation ära? Selles mõttes, et kui ma vahetasin kõvaketta ssd vastu, siis pidi uuesti aktiveerima.
Et justkui raudvara muutub ju... |
kas windows jookseb sul siis edaspidi DVD lugejas? kui jah, siis ei oska vastata, kui ei, siis ei ole vaja uuesti aktiveerida
_________________ ☠ |
|
| tagasi üles |
|
 |
busta
HV veteran

|
25.08.2016 11:23:48
|
|
|
jeesus188, Classic Shell korra hakkas tõesti vastu -teisel katsel laseb installida.
masmre, Ei pea midagi tegema. Võid selle üldse vahelt välja visata, sest tänapäeval aetakse asju rohkem usb kaudu.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
25.08.2016 11:28:35
|
|
|
Tundub, et mälu müstiline kadumine on peale update kadunud, eks õhtul ole näha
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
25.08.2016 11:31:51
|
|
|
su screenshoti peal oli mingi jooksev installer mälu kasutamas?
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
25.08.2016 11:42:12
|
|
|
| londiste kirjutas: |
| su screenshoti peal oli mingi jooksev installer mälu kasutamas? |
win update käis samal ajal, tahtsin näha kas midagi muutub ka või mitte.
88% oli veel ok, sai midagi teha, 98% oli tigu, 16GB nagu tinavile teadmata kadunud
|
| tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
25.08.2016 11:53:34
|
|
|
Mälu "kadumine" võib vabalt olla seotud sellega, et windows üritabki kogu mälu ära kasutada ehk kui seda millekski muuks hetkel vaja pole, siis kasutab cache jaoks. Kui mõni protsess mälu nõuab, siis vabastatakse cache ja antakse mälu sellele protsessile. Vähemalt ideaalis peaks asi nii käima. Reaalses elus jääb kohati muidugi mulje, et policy on pigem selline, et topime kõik protsessid swap'i ja kasutame mälu oma tarbeks ning kui swap-st puudu jääb, siis anname mõnele natuke füüsilist mälu ka.
Kui masinas on 16GB mälu, siis mina keelaks muidugi üldse swap'i ära. Seda muidugi juhul, kui ei kasuta mingit keerukat videotöötlust vms., kus võibki reaalselt nii palju mälu vaja minna. Tavakasutajale peaks 16GB juba rohkem kui küll olema
|
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
25.08.2016 12:13:30
|
|
|
Pool interneti on täis seda hala, et mälu kaob musta auku w10-s. Mul seda probleemi ennem polnud, viimasel ajal tekkis.
Task manager ei näita ka mitte midagi.
Hetkel vist korras
|
| tagasi üles |
|
 |
R A T
HV veteran

|
25.08.2016 12:29:30
|
|
|
| jeesus188 kirjutas: |
Pool interneti on täis seda hala, et mälu kaob musta auku w10-s. Mul seda probleemi ennem polnud, viimasel ajal tekkis.
Hetkel vist korras |
Kas resource monitorist ka välja ei loe?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
|
| tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
25.08.2016 13:47:57
|
|
|
| jeesus188 kirjutas: |
Hetkel vist korras |
Haritud IT-spetsialist - miks sa internetti kardad, et loed "diagonaalis" ja jätad suurema osa infost lugemata.
1. pole olemas mingit Anniversary Update-t, see on lühend palju pikemast nimetusest:
Windows 10 Redstone 1 Anniversary Update.
2. Kui Windows 10 Treshold on "vana skaala" järgi: Windows 10
Siis Windows 10 Redstone on "vana skaala" järgi hoopis juba Windows 11.
Seega, kui tahad saada veavabat Windows 10-t, siis pead tegema puhta Windows 10 Redstone installi.
Upgrade korral on vead juba eos sisse kirjutatud ja need vead jäävadki sind saatma niikauaks kuni aru hakkad saama, et kõige ilusa alus on Fresh Install.
Üks link kah kus sakslased nimetavad Windows 10 Redstone-t ka siis "vana skaala nimega": Windows 11:
Während die meisten Windows-10-Nutzer noch mit den Neuerungen des Anniversary Update (Codename: Redstone 1) beschäftigt sein dürften, ist Microsoft schon weiter. Kein Wunder, immerhin will der Softwareriese von Windows 11 nichts wissen. Stattdessen will man Windows 10 kontinuierlich weiterentwickeln und mittels Aktualisierungen auf Stand halten. Nach dem Update ist folglich vor dem Update. Damit die Show weitergeht, wird in den Laboren von Microsoft schon kräftig programmiert.
Windows 10: Was bringt Redstone 2?
http://www.computerbild.de/artikel/cb-News-Software-Windows-Redstone-2-11573037.html
|
|
| tagasi üles |
|
 |
|