6 kuud tagasi valmis koduleht wordpressil kuid google ei leia kodulehte üles.
Google webmasters toolsis lehe maine on hea - erroreid pole.
Mõistus on otsas.Oskab keegi abistada või nõustada?
Soovid, et koduleht tuleks google otsinguga välja kuid linki ei jaga? Sa vist ei ole kursis kuidas otsingumootorid töötavad? _________________ There is no place like 127.0.0.1
Aga kui on säherdune salajane leht, mille linki avalikult jagada ei või, siis ongi ju hea, et guugli otsing seda ei leia. Või eksin?
Just sellele ma vihjata üritasingi...
Või noh sellele, et ku iavalikult linki kusagil ei ole siis Google ei saa ja ei peagi teadma, et see leht üldse eksisteerib. _________________ There is no place like 127.0.0.1
Tegelikult neid backlinke eksisteerib tolle lehe kohta piisavalt.
Tõenäoliselt ikkagi sitemap.xml mitte-lisamise häda, sest SEO näeb lehte täitsa hästi.
Ma olen väga võhik sel alal. Kuidas see sitemap-i lisamine käib ? Mul on ka ühele lehele vaja ilmselt (wordpress)..
Webmaster toolsis või kuidas wordpressile lisamine käib?
Kui ma ei eksi on see nt olemas sees selles populaarses pluginas mida ka ise SEO võtmes kasutan - https://et.wordpress.org/plugins/wordpress-seo/
viimati muutis iceincube 21.08.2016 10:08:59, muudetud 1 kord
Panin omale ka favoriiti Yeo ja vigadekontrolli, tunduvad asjalikud.
Viimasesse vist teatud reservatsiooniga suhtuda? Nimelt kontrollisin ühe oskaja tuttava tehtud lehte ja skoor oli 66/100.
Minu jaoks kaunis uus maailm, aitüma. _________________ Füsioteraapia alane hindamine & nõu ¤ treeningfilosoofia & toitumine ¤ kaela- ja õlavöötme lihaspingete leevendamine
Tead see skoor on ka jälle nii ja naa.
Paljud skännerid karjuvad piltide "alt" puudumise ja CSS "inline" (ehk HTML koodi kirjutatud "style" element) pärast. Jah, see on ebameeldiv praktika, mida peaks vältima, aga katki otseselt midagi ei tee.
Aga üldiselt on nii, et kui tahad, et su leht oleks levinud, siis pane ka foorumis signatuuri link, sest nii tekivad iga su postituse näol backlinkid, mis tulevad Google-s välja. Seal on muidugi oht, et kui keegi ajab samas foorumiteemas lolli juttu, siis guugeldaja võib seda sinuga seostada jne.
Aga jah, WordPressile Yoast SEO, see tekitab automaatse sitemap-i, mille leiad veebileht123.ee/sitemap_index.xml - selle lisad "webmasters tools" alla jne. Üldiselt eelnevalt peab veebilehe autoriseerima (näiteks HTML tag) jne.
enigma, igaksjuhuks küsin- mismoodi see kontroll käib, et kas leiad googlist oma lehe? Otsid goolist oma märksõna mingit? Või ikka kenasti
site:"minusait.ee"
stiilis?
LKits kirjutas:
Tead see skoor on ka jälle nii ja naa.
Peab nõustuma. Usun, et seal enamus skoori elemendid tulenevad ikka lehe sisust kui me räägime SEO'st. Tehnilised asjad saab teha ära programmeerija. Aga sellest kõigest pole eriti kasu kui pole head sisu, märksaõndele orienteeritust, domeeni vanust jne. See kui tellid endale "SEO" kodulehele nn programmeerijalt ei tähenda, et ta sinujaoks ju sisu kirjutab/ backlinke tekitab jne. Progejal võiks olla üldised teadmised lihstalt, et klienti õigele rajale suunata ning ehk ka mõne SEO spetisalistiga kokku viia. SEO'ga seoses tuleb ikka ise hullult vaeva näha sisu poolelt.
Lõpuks probleem lahendatud.Kodulehe koodis oli viga.Nimelt oli peal blokeering mis ei luba otsingu mootoritel lehte külastada.(Mul Wordpressi leht)
WP lehtedel on see blokeering alguses kohe peal.See võeti maha kohe alguses programmeerija poolt kuid mingi valemiga oli blokeering jälle peale läinud.Nüüd võeti blokeering uuesti maha ja google hakkas kohe kodulehte näitama.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.