Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain & Ground Zeroes märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 13.08.2016 13:34:44 vasta tsitaadiga

Kui keegi satub seda teemat lugema,siis tahaks teada kuidas ja läbi mille on võimalik ära teha seda missioni nagu Quiet Exit ? episode 45 siis. Olen siin jälle vahepeal seda mängimas ja jõudnud lõpuks otsaga sinna,steami andmetel on mängutunde 101 aga mäng näitab alles 58% icon_lol.gif aga jah see missioon 45 on võimatu ära teha ... ma olen seda mitu päeva juba mitmed tunnid täristanud,aga võimatu lihtsalt icon_confused.gif seal pean seda sniper quiet nii öelda nagu kaitsma ,aga neid tanke tuleb ja tuleb igalt poolt ja lõpuks ilmub veel helikas kuskilt piiksust välja, paneb mulle paar laksu ja olengi kutu icon_biggrin.gif
Quiet on ka nagu meelega väga nõrgaks tehtud..istub kuskil maja katusel ja võtab küll neid tulevaid vaenlasi maha, kes tankidest välja tulevad, aga ikka mingi aega pean mina nendega tegelama sest neid tuleb igalt poolt icon_mad.gif Muidu see Quiet on võimeline mõne minuti jooksul terve outposti täie sõdureid mõrvama, kui peale ei passi.
Eelnevalt sain kuidagi läbi ussi m**ni tehtud selline missioon nagu see metallic archea (EXTREME) see oli ikka ka täiseti jube kogemus,teist korda enam ei tahaks mu närvid ei peaks vastu.... sest tegin seda ka ma ei tea, 50 korda vist,enne kui sain tehtud icon_lol.gif
Mäng mulle meeldib,ei kahetse üldse selle ostu,30€ eest on mängu küll.... Kahjuks jah ei ole ma üldse eelnevaid metal geare mänginud...peale selle,revegance vms, aga see ei puutu üldse asjasse tegelikult ... Raiden on lahe tegelane muidu icon_biggrin.gif nad võiksid eelmistest osadest remastered versioonid teha PC peale.. oleks kindel ost. thumbs_up.gif
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 17
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
486
HV Guru

sõnum 13.08.2016 14:34:50 vasta tsitaadiga

see viimase peal sniperiga on easy, pead rohkem S++ s6dureid grindima ja rohkem aega raiskama et upgradeda.
SirAskAlot
Kreisi kasutaja

sõnum 17.08.2016 14:46:34 vasta tsitaadiga

Gap kirjutas:
Kui keegi satub seda teemat lugema,siis tahaks teada kuidas ja läbi mille on võimalik ära teha seda missioni nagu Quiet Exit ? episode 45 siis. Olen siin jälle vahepeal seda mängimas ja jõudnud lõpuks otsaga sinna,steami andmetel on mängutunde 101 aga mäng näitab alles 58% icon_lol.gif aga jah see missioon 45 on võimatu ära teha ... ma olen seda mitu päeva juba mitmed tunnid täristanud,aga võimatu lihtsalt icon_confused.gif seal pean seda sniper quiet nii öelda nagu kaitsma ,aga neid tanke tuleb ja tuleb igalt poolt ja lõpuks ilmub veel helikas kuskilt piiksust välja, paneb mulle paar laksu ja olengi kutu icon_biggrin.gif
Quiet on ka nagu meelega väga nõrgaks tehtud..istub kuskil maja katusel ja võtab küll neid tulevaid vaenlasi maha, kes tankidest välja tulevad, aga ikka mingi aega pean mina nendega tegelama sest neid tuleb igalt poolt icon_mad.gif Muidu see Quiet on võimeline mõne minuti jooksul terve outposti täie sõdureid mõrvama, kui peale ei passi.
Eelnevalt sain kuidagi läbi ussi m**ni tehtud selline missioon nagu see metallic archea (EXTREME) see oli ikka ka täiseti jube kogemus,teist korda enam ei tahaks mu närvid ei peaks vastu.... sest tegin seda ka ma ei tea, 50 korda vist,enne kui sain tehtud icon_lol.gif
Mäng mulle meeldib,ei kahetse üldse selle ostu,30€ eest on mängu küll.... Kahjuks jah ei ole ma üldse eelnevaid metal geare mänginud...peale selle,revegance vms, aga see ei puutu üldse asjasse tegelikult ... Raiden on lahe tegelane muidu icon_biggrin.gif nad võiksid eelmistest osadest remastered versioonid teha PC peale.. oleks kindel ost. thumbs_up.gif

Ma viskasin selle õnnetu II maailmasõja aegse tanki rusika maha ja tellisin omale baasist korraliku automaatselt sihtiva multi raketiseadeldise. Nime ei mäleta , aga oli edasiaerndus sellest relvast mille saamiseks sa missiooni pidid tegema. Sellega oli suht lihtne tanke ja suuremaid sõdurite gruppe maha võtta.

Endal oli ka esimene kokkupuude metalgeari maailmaga. Mängu võtsin täiesti suvaliselt steami suve alelt. Ülimalt lapsik lugu , mis explodib lamedalt inimlikke väärtusi (lapsed, koerakutsikad jne) + Quiet kelle põhi ülesanne oli pakkuda mängus paljast silmarõõmu. (vähemalt oli see silmarõõmu pakkumine originaalselt välja mõeldud)
Teiselt poolt suurepärane mängitavus . Üldmulje oleks positiivne kui lõpus poleks pidanud tutorial missiooni uuesti läbi tegema. Pakuks , et see oli kindlasti top10 otsustest mida mängude tegijad kunagi tegema ei peaks.

Tänased uudised räägivad, et mängule on järge oodata. Midagi Co-op zombie tapmise sarnast. Tundub , et asi läheb shooteriks ja stealth osa visatakse mängust välja.
tagasi üles
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 17.08.2016 14:54:52 vasta tsitaadiga

SirAskAlot kirjutas:
Gap kirjutas:

Ma viskasin selle õnnetu II maailmasõja aegse tanki rusika maha ja tellisin omale baasist korraliku automaatselt sihtiva multi raketiseadeldise. Nime ei mäleta , aga oli edasiaerndus sellest relvast mille saamiseks sa missiooni pidid tegema. Sellega oli suht lihtne tanke ja suuremaid sõdurite gruppe maha võtta.

Endal oli ka esimene kokkupuude metalgeari maailmaga. Mängu võtsin täiesti suvaliselt steami suve alelt. Ülimalt lapsik lugu , mis explodib lamedalt inimlikke väärtusi (lapsed, koerakutsikad jne) + Quiet kelle põhi ülesanne oli pakkuda mängus paljast silmarõõmu. (vähemalt oli see silmarõõmu pakkumine originaalselt välja mõeldud)
Teiselt poolt suurepärane mängitavus . Üldmulje oleks positiivne kui lõpus poleks pidanud tutorial missiooni uuesti läbi tegema. Pakuks , et see oli kindlasti top10 otsustest mida mängude tegijad kunagi tegema ei peaks.

Tänased uudised räägivad, et mängule on järge oodata. Midagi Co-op zombie tapmise sarnast. Tundub , et asi läheb shooteriks ja stealth osa visatakse mängust välja.

Järge kohe kindlasti ei ole oodata, sest Kojima ja Konami teed läksid lahku. See mida Konami üritab teha tundub pehmelt öeldes piinlik.
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 24
tagasi üles
SirAskAlot
Kreisi kasutaja

sõnum 17.08.2016 15:15:36 vasta tsitaadiga

tsitaat:
Järge kohe kindlasti ei ole oodata, sest Kojima ja Konami teed läksid lahku. See mida Konami üritab teha tundub pehmelt öeldes piinlik.

Asendamatuid ei ole. Ei hakka spekuleerima kas neil õnnestub kedagi võrdväärset või isegi paremat Kojima asemel saada. Raha taha asi ilmselt ei jääks ja kui mängumaailmas toimuvat vaadata , siis andekaid tegijaid, keda üles osta on tegelt piisavalt. Mõistuse poolelt tekitab asjade senine käik suuri küsimusi.

Kui nüüd vaadata seda mida nad teevad. Suurt lootust ei anna.
Pigem pakuks, et nad üritavad teha dragon age II-e . Lüpsta võimalikult palju raha eelneva populaarsuse pealt.

Konamile soovitan sibivedajad ja vihmavarjud valmis panna. Ilmselt on internetis nende kandis oodata suuremat s-tormi.
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 17.08.2016 15:38:15 vasta tsitaadiga

SirAskAlot, oleks lahe kui sa selle korraliku automaatselt sihtiva multi raketiseadeldise nime suudaksid mulle öelda icon_biggrin.gif siis ma ehk kunagi prooviksin uuesti seda missiooni teistmoodi teha .... momendil sain selle missiooni,mida tegin ma ei tea 50X vist kuidagi tehtud icon_biggrin.gif Suure vihaga võtsin siis parasite armori ja jooksin seal kõrbes ringi ja lennutasin kõik need peale tulevad masinad endale baasi ja missiooni lõpuks sain ka S ranki kätte icon_razz.gif Quiet oli jah lahe tegelane.... endale meeldis see klipp kus ta selle hävitaja piloodi snipriga maha võttis....

Naljakas ja kahju on veel see et, kui ma sain selle missiooni Quiet exit tehtud, siis nüüd kadus see tibi ka ära ? ma ei saa teda enam missioonidele kaasa võtta ja sealt buddy listist on ta ka kadunud ? kas teda on võimalik kuidagi tagasi ka saada ? ma saan aru et see viimane missioon temaga oligi nii mõeldud et ta lahkub ,aga ma tahaks temaga veel osasi missioone teha, kus mul on mõned asjad tegemata ......
tagasi üles
softis
HV Guru
softis

sõnum 17.08.2016 15:53:50 vasta tsitaadiga

Gap, Parasite armor ju ei lase üle A ranki saada. Kuidas sul S tuli? VÕi muudetud midagi vahepeal?
CGM 25 ilmselt see raketikas, millest jutt.

Gap
HV Guru
Gap

sõnum 17.08.2016 18:13:53 vasta tsitaadiga

softis kirjutas:
Gap, Parasite armor ju ei lase üle A ranki saada. Kuidas sul S tuli? VÕi muudetud midagi vahepeal?

tegin täpselt samamoodi nagu siin videos ja sain ilusti S rank icon_razz.gif

Link
tagasi üles
heretic666
HV Guru
heretic666

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 17.08.2016 19:14:17 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Link
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 17.08.2016 19:27:08 vasta tsitaadiga

Tundub vägev thumbs_up.gif
tagasi üles
SirAskAlot
Kreisi kasutaja

sõnum 17.08.2016 21:43:30 vasta tsitaadiga

softis kirjutas:

CGM 25 jah. Paras cheatimis relv. Kui stealthist ei hooli ja mehi kaasa võtta ei taha siis võis ühe lasuga pool küla tühjaks teha.

See trailer ... enne ausalt öeldes ei vaevunud vaatama ... pean oma sõnad tagasi võtma. Nad vist ikka tegelikult ei taha palju raha kokku ajada. Täiesti arusaamatu mida nad üritavad.
tagasi üles
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 18.08.2016 10:07:29 vasta tsitaadiga

Gap kirjutas:
SirAskAlot, oleks lahe kui sa selle korraliku automaatselt sihtiva multi raketiseadeldise nime suudaksid mulle öelda icon_biggrin.gif siis ma ehk kunagi prooviksin uuesti seda missiooni teistmoodi teha .... momendil sain selle missiooni,mida tegin ma ei tea 50X vist kuidagi tehtud icon_biggrin.gif Suure vihaga võtsin siis parasite armori ja jooksin seal kõrbes ringi ja lennutasin kõik need peale tulevad masinad endale baasi ja missiooni lõpuks sain ka S ranki kätte icon_razz.gif Quiet oli jah lahe tegelane.... endale meeldis see klipp kus ta selle hävitaja piloodi snipriga maha võttis....

Naljakas ja kahju on veel see et, kui ma sain selle missiooni Quiet exit tehtud, siis nüüd kadus see tibi ka ära ? ma ei saa teda enam missioonidele kaasa võtta ja sealt buddy listist on ta ka kadunud ? kas teda on võimalik kuidagi tagasi ka saada ? ma saan aru et see viimane missioon temaga oligi nii mõeldud et ta lahkub ,aga ma tahaks temaga veel osasi missioone teha, kus mul on mõned asjad tegemata ......

Saab küll.
Spoiler Spoiler Spoiler

heretic666 kirjutas:
tsitaat:

Link

No see ongi piinlik. Selles ei ole Metal Gear (Solidiga) mitte midagi ühist peale nime. Vanad fänni seda ei osta ja uued ka eriti ei osta kuna sellised coop mänge ilma singleplayerita on nagu kirjuid koeri.

viimati muutis sukelduja 18.08.2016 10:16:34, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 24
tagasi üles
Meshboy28
Kreisi kasutaja

sõnum 18.08.2016 10:28:01 vasta tsitaadiga

Nüüd kui mängu saab lõpuks mõistliku hinnaga Eesti hindade mõistes. Öelge nüüd, kas mäng on hea (tegevus, lugu, graafika jne...)? Nii legendaarse mängu kohta kuidagi vähe arvamusi siin.
Mõtlen just, et poleks selline tuim avatud maailma stiilis siia/sinna tulistamine. GTA V teen 3 kuud ja kuidagi ei saa käima mängu suhteliselt alguses.
Kommentaarid: 44 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 40
tagasi üles
486
HV Guru

sõnum 18.08.2016 10:35:58 vasta tsitaadiga

Meshboy28 kirjutas:
Nüüd kui mängu saab lõpuks mõistliku hinnaga Eesti hindade mõistes. Öelge nüüd, kas mäng on hea (tegevus, lugu, graafika jne...)? Nii legendaarse mängu kohta kuidagi vähe arvamusi siin.
Mõtlen just, et poleks selline tuim avatud maailma stiilis siia/sinna tulistamine. GTA V teen 3 kuud ja kuidagi ei saa käima mängu suhteliselt alguses.

See mäng on töö ja grind. Hullem kui koerte MMOd.

Meshboy28
Kreisi kasutaja

sõnum 18.08.2016 11:35:35 vasta tsitaadiga

486 kirjutas:
Meshboy28 kirjutas:

See mäng on töö ja grind. Hullem kui koerte MMOd.
s icon_smile.gif seda ma arvasin
Kommentaarid: 44 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 40
tagasi üles
beastbeats
HV Guru
beastbeats

sõnum 19.08.2016 14:52:19 vasta tsitaadiga

Meshboy28, baaside ehitamiseks on mõnevõrra vaja "grindida"; muidu mitte.
Kui MGS seeria meeldib, siis "must play" thumbs_up.gif

tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain & Ground Zeroes mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.