Eesti rallide teemal niipalju, et kui nüüd Markko Märtinil nimekaimust rallisõitjat pole, siis igal juhul on härra end kirja pannud Lõuna-Eesti rallile _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
repeat: Eesti rallid pole enam minu jaoks, need ajad on möödas.
Üks tüüp kes siiani käis igal eesti rallil..... et on ikka vägev, kiired autod jne. Peale poola WRC etappi asjad muutusid.
Auto24 rallil teisel päeval vana enam ei viitsinud kohalegi minnagi, pole midagi vaadata. Soomes oli ka tüüp kohal.
Küsisin et kas sel aastal saaremaa rallile ka lähed..... tuli vastus: aaa ei, ma tulen sel aastal hispaania rallile. Ühesõnaga, eesti ralli jaoks kadunud mees.
Mul sama seis - eelmine aasta sai Poolas käidud ning peale seda oli Auto24 juba mõttetu . Siiski Saaremaal on tore, hooaja lõpp ka ju.
Samas kui nv plaane tehtud poleks, läheks MM ikka vaatama. _________________ Ega pidu ei parane, kui viin ei vähene!
Üks tüüp kes siiani käis igal eesti rallil..... et on ikka vägev, kiired autod jne. Peale poola WRC etappi asjad muutusid.
Auto24 rallil teisel päeval vana enam ei viitsinud kohalegi minnagi, pole midagi vaadata. Soomes oli ka tüüp kohal.
Küsisin et kas sel aastal saaremaa rallile ka lähed..... tuli vastus: aaa ei, ma tulen sel aastal hispaania rallile. Ühesõnaga, eesti ralli jaoks kadunud mees.
Käiks ka hea meelega WRC rallisi vahtimas aga puhkusepäevi tuleb puudu, lisaks vaja ka kenasti rohkem pappi selleks ning ka rohkem planeerimist, miski majutuse vaatamist jne jne. Eesti rallidega vähemalt lihtne, hommikul autosse, kohale, õhtul tagasi. Hea et üldse sõidetakse ütleks, arvetsades kuidas nii mõnigi sõitja pidevalt nutab, et raha njetu.
Rally estonia kohapealt jah, kui seal Aleksei Lukjanuk ei sõidaks, oleks ikka märkimisväärselt igavama ralliga tegu _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Käiks ka hea meelega WRC rallisi vahtimas aga puhkusepäevi tuleb puudu, lisaks vaja ka kenasti rohkem pappi selleks ning ka rohkem planeerimist, miski majutuse vaatamist jne jne. Eesti rallidega vähemalt lihtne, hommikul autosse, kohale, õhtul tagasi. Hea et üldse sõidetakse ütleks, arvetsades kuidas nii mõnigi sõitja pidevalt nutab, et raha njetu.
Rally estonia kohapealt jah, kui seal Aleksei Lukjanuk ei sõidaks, oleks ikka märkimisväärselt igavama ralliga tegu
Eks see on prioriteetide küsimus, Poola ralliks 3 puhkusepäeva võtta ei ole eriline ohverdus. Rahalises plaani ei ole tegu kallima ralliga kui Rally Estonial 3 päeva olla.
No just, üheks ralliks 3 päeva, teiseks 3 päeva ja siis ongi lõpuks sedasi et puhkusepäevad otsas ja puhanud nagu polekski
Oliverk kirjutas:
Rahalises plaani ei ole tegu kallima ralliga kui Rally Estonial 3 päeva olla.
Ilmselt ikka on. Tallinnast tulijatel jah ilmselt vahet pole aga kui ühte rallit sõidetakse sul sisuliselt aia taga ja teist 1000km kaugusel siis ilmselt vahe ikka tuleb. Minu igaaastased kulud on olnud vaid rallipass + pool paaki diislit. _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Eesti rallidel hea, võib jah istuda üksi autosse ja anna minna, nii olen ka teinud regulaarselt! Aga kaugemale minekuks on vaja seltskonda, või on keegi üksi oma autoga Soomes & Poolas rallil ära käinud?
Aga nüüd ootame küll vana head Lõuna Eesti rallit mis tuleb traditsioonilisemalt päris lõunas võrreldes Rally Estoniaga
Mina käin koguaeg enam-vähem sama seltskonnaga.... mõni kaob, mõni tuleb juurde. "Juhtoinad" on samad. Sel aastal oli bussis kohti kõvasti puudu... tahtjaid oli rohkem kui istmeid.
Vahest läheb punt liigagi suureks ja tekivad vahest ka eriarvamused aga ei midagi hullu. Üksi matkata oleks vist suht piin.
Pead koguaeg roolis olema ja väga oluline on et keegi kaarti loeks.... kuskohast ja millal pöörata. Navi paneb aegajalt väga tuimalt puusse. Seda ei saa 100% usaldada.
Seltskonna leidmisega mul probleeme ei ole.... vaba aega ja raha kippub nappima.
Nii, käidud. Ütleks et ehk isegi meeldis rohkem kui rally estonia. Ok, autosi oli lõpuks suht vähe järel ning ega enamus väga hullu ka ei pannud. Märtin reedel kh tuli ikka jõle aeglaselt mõnest kohast läbi, täna seevastu oli juba kiirust üles saanud
Samas turvaalad olid suht mõistlikud, polnud kuhugi poole metsa sisse topitud, et võibolla mõni auto krt niidab veel elujõus männid maha ja jõuab rahvani + ühes kohas sai keelualast tehtud pealtvaatamisala peale seda, kui sai ära selgitatud, et auto ei jõuaks mingi nipiga antud kohta, enne keeraks end rajale katusele.
Raja turvad niipalju kui kokku sattusin nendega, olid vägagi normaalsed. Üks seal pani terve katse aja mõnusaid kommentaare vs rally estonia kus mõnel tundusid küll närvid täitsa läbi olevat.
Aga jah, ainuke häda on, et matsu otsustatakse alati siis panna, kui kavatsed positsiooni vahetada
Asoo, muidugi Tänaku sugulane Tänak siis, neil vist tundub olevat suguvõsa viga see matsude panek. See kh küll tuli sellise lauluga, et pani pöördest mööda, küll käistaguotsaga kuskil kraavis jne. Eelviimasel katsel tuli juba nii aeglaselt et nagu ei tulnudki õieti.
Ärge muidugi oma WRCga jälle võrdlema hakake. üks on maailmatasemel teine mingi külaralli suht
Niipalju siis poolikust OTst kuni WRC algab _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Just ka Lõuna-Eesti rallilt tagasi ja väga mõnus pisike ralli oli Mõnus kompaktne ja piisavalt laia ajakavaga. Väga palju katkestajaid oli lõpuks. Boonuseks oli Märtinit näha jälle roolis ja muidugi see crosscart oli omaette fenomen Seni ei teagi kes sellega sõitis. _________________ Live long and prosper!
RIP, Spock. Leonard Nimoy 1931-2015
ajakava oli jah suht Jõudis vahepeal süüa ja service ala rahulikult külastada.
Aga septembri lõpus Tartu Rally puhul ei peagi kaugele minema tundub, piisab vaid uksest väljaastumisest _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Mõnus lõuna eesti 700km autotrip tehtud ning käidud nii rallil kui ka romurallil
Võrumaa kandi teed on ikka ägedad ning ka endale meeldiv feeling sõita näiteks Rõuge - Haanja teed
salatoimik, just vaatasin ka seda videot, hästi tehtud ja korralik kvaliteet Kamraad mul oli hästi su videos peal lükkamise actionis kui see Nissan seisma jäi millel pooltelg vms läks. Oli hea koht vaatamiseks Raagi kurvi lähedal igatahes
Sul ilmselt ka jäi esimese läbimise katus nägemata mis nr 33 Tatrik seal teinud oli. Hetkel pole sellest ühtegi videot veel näinud.
salatoimik, just vaatasin ka seda videot, hästi tehtud ja korralik kvaliteet Kamraad mul oli hästi su videos peal lükkamise actionis kui see Nissan seisma jäi millel pooltelg vms läks. Oli hea koht vaatamiseks Raagi kurvi lähedal igatahes
Sul ilmselt ka jäi esimese läbimise katus nägemata mis nr 33 Tatrik seal teinud oli. Hetkel pole sellest ühtegi videot veel näinud.
jah krt, pidin hommikul tööl olema ja ei saanud sinna nii vara minna Nii palju kui kuulsin, siis esimesel katsel seal niipalju rahvast polnud, eks see seletab ka video puudumise senimaani. Aga ehk ilmub veel, tahaks näha küll.
Fotode hunnik kh https://www.flickr.com/photos/143061275@N05/albums/72157672339623666/with/28898991591/ _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
No see on ka vaid testikatse, selle alusel midagi järeldada ei ole mõtet. Testikatsetel tavaliselt tegeletakse rohkem eri seadete katsetamisega. Selge on ka see, et Dmack on asfaldil nõrk ja muidugi esikoha peale sõitu ei maksa väga Tänaku poolt unistada. Eks näis kuidas võistlusel need uued asfaltirehvid ennast näitavad. _________________ Live long and prosper!
RIP, Spock. Leonard Nimoy 1931-2015
Esimese SS juba 2 väljas- Latvala ja Camilli
Väga mudased olud _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.