Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
indrpo
HV Guru
|
17.08.2016 15:30:56
|
|
|
KillFrenzy kirjutas: |
indrekp, mis ajast see automaatselt käib?
Isegi neile ei pakuta VDSL kes intenoga rõõmsalt VDSL levis ADSL kasutavad pikemat aega. |
Automaatselt olemasolevatel klientidel ei muudeta.
Lihtsalt kui teler kuvab kiiruseid 10, 20 ja 40 siis need on need valikud sellel aadressil vastavalt liinikaugusele jaamast. Korra 10 peale lähed, siis 5 tagasi enam ei saa.
Ümberpaigutamisel tehakse see samm automaatselt ja kui klient ikka väga nõuab 5M kiirust, siis tehakse natuke käsitööd ja muudetakse ADSL 5m peale.
sukelduja kirjutas: |
Pailaps kirjutas: |
indrekp, mitte ei vormistata, vaid muud ei saa valida, kuna miinimumkiirus on 10/2.
KillFrenzy, takistuseks asjaolu, et osadel vananenud TV pakett, mida keegi ei taha muuta.
Üleüldse on mul jäänud mulje, et keskmine klient on üsnagi tagurlik ja progressi vastane. |
No s**t, Sherlock. Progressiivsed kliendid ei vaatagi enam televiisorit, neil pole progressiivsete hobide kõrvalt enam aega ega vajadust selleks. Inimesed tahavad stabiilset teenust, mis lihtsalt töötaks ja kus iga kahe kuu tagant poleks mingit funktsionaalsust ümbermuudetud. |
Millest jutt. Misasi pole stabiilne?
Enamasti on klient ikka uuendusmeelne, eriti tehnikaspets, alati uusim seade, uusim tarkvara ja uusim funktsionaalsus.
Samas kui ei taha, pole probleemi, tänagi veel klientidel 546 ruuter ja amino tiksumas, pigem viitaksin sellisel kooslusel stabiilsuse probleemidele.
|
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
0 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Charly
HV vaatleja

|
17.08.2016 15:36:57
|
|
|
indrekp, mitte ei vormistata, vaid muud ei saa valida, kuna miinimumkiirus on 10/2.
KillFrenzy, takistuseks asjaolu, et osadel vananenud TV pakett, mida keegi ei taha muuta.
Üleüldse on mul jäänud mulje, et keskmine klient on üsnagi tagurlik ja progressi vastane. |
Mul pole midagi progressi vastu, aga uus nutiTV teeks mul praegusega võrdväärse paketi koostades kuumakse 7 euri suuremaks, lisamata mulle vajalikke/huvipakkuvaid lisateenuseid, lisaks ei võimalda nad endiselt mulle VDSL kiiruseid....Inteno tiksub liinil eelmisest sügisest.
_________________ I'm just 2 people short of a threesome.Help! |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
17.08.2016 16:02:31
|
|
|
KillFrenzy kirjutas: |
indrekp, võttis praegu inteno ja arrise renti. Ühendus on adsl, vdsl on võimalik aga seda ei mainitud talle.
Peab inteno ja digiboksi tagasi viima, laenama sõbralt tg784 ja amino, algatama vdsl peale vahetuse ja tooma esindusest 19 ja 29 eest uuesti inteno ja arris?
Või on seoses tehnolooga vahetusega võimalik rent vormistada tähtajalise peale ümber ilma seadmeid edasi tagasi vedamata? |
Rendileping tuleb lõpetada, seega korrektne viis oleks üks paar esindusse tagastada. Seejärel teha ära tootevahetus VDSL kiiruste peale, mis potentsiaalselt avab tähtajalise lepingu. Kui nüüd mängureegleid pole muudetud.
|
Pea kuu on vahepeal mööda läinud, klienditeenindajad laiutasid käsi, kuna aadressi järgi pakkus ainult 4G ühendusi, kuigi üle kuu oli juba kaabliga ADSL tarbinud
Kõne ühele asjalikule telia töötajale ja 5min pärast kuvas õigeid pakette.
Kaabel vist sai hea kvaliteediga mis maha kaevasin, kuna pakub isegi 40/10 ühendust nüüd. Ilmselt ümberkaudsed lähedamal asuvatel naabritel kasutusel mingi saast veneaegne kaabel harukarbini, kuna neile üle 20/5 ei pakuta.
Nüüd peab sõber uuesti esindusse marssima ja eks siis paistab kas antakse tehnoloogia vahetusega seadmed siduvuslepinguga või mitte.
|
|
Kommentaarid: 151 loe/lisa |
   |
1 :: |
133 |
|
tagasi üles |
|
 |
F45
Kreisi kasutaja
|
17.08.2016 16:32:12
|
|
|
Võtsin ka sellepärast rendile, et pakuti ainult ruuterit, uut digiboksi ei tahetud siduvuslepinguga anda 19€ eest. Öeldi, et rendi digiboks, kui soovid uut saada.
Väike täpsustus ka selline vähemalt klienditeenindaja poolt, et leping on 2+1 aastat ehk, kui lõpetad lepingu kolmanda aasta jooksul, pead seadme tagastama. Kui lõpetad lepingu peale kolmandat aastat või saab aeg niisama läbi, siis on Inteno ruuter täitsa enda oma
|
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
89 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
17.08.2016 18:18:56
|
|
|
Charly kirjutas: |
Mul pole midagi progressi vastu, aga uus nutiTV teeks mul praegusega võrdväärse paketi koostades kuumakse 7 euri suuremaks, lisamata mulle vajalikke/huvipakkuvaid lisateenuseid |
Sama siin. Uus veidi kiirem boks (kui kasutaksin vanal boksil, siis uus menüü uimaks), uus pult (mille peab ise välja ostma) ja uus menüü aga mina pole see kes sellega harjuma peab. Küll aga olen see kes selle eest maksma peab. Ruuter on Inteno, kuna seal oli ka reaalseid eeliseid vs 784. Oleks valguskaabli peal, siis oleks üldse switchi võtnud endale.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
17.08.2016 18:24:06
|
|
|
Ma olen nii uuendusmeelne, et peale uue NutiTV peale minekut ei vaata enam üldse telekat No ei suuda lihtsalt seda kasutada. Arrise box tegi talutavaks aga ikka on uimane ja mingit normaalset ülevaadet käivatest ja tulevatest saadetest ei ole. Noh igatahes olen uuendusmeelne ja vaatan Netflixi parem Saan sealt oma meelelahutuse kätte. Elukaaslane veel kasutab NutiTVd - aga ega päris rahul pole siiani selle uuega. Ikka kirub aegajalt.
_________________ There is no place like 127.0.0.1 |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
ab79
HV kasutaja
|
17.08.2016 19:35:40
|
|
|
Vau. Kui klient on tagurlik ainult seepärast, et ei taha teenuseid osta või muuta ja maksta uuenduste eest, mida ta ei vaja, siis milleks see kõik??? Uus platvorm, pult, disain, mis iganes mingi tootega kaasas käib, peab klienti isiklikult motiveerima. Kui ma ei taha ei Nuti, ega Telia TV-d siis ma lihtsalt ei taha ja kõik. Nagu ukselt-ukselt müütamise maik jääb peale. Kui kodulahendus oleks siiani 3-1-s kohustuslik pakett nagu dtv algusaastatel oli, siis suure tõenäosusega ei tarbiks ma täna Telia püsiühendust.
|
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
17.08.2016 21:07:10
|
|
|
ab79 kirjutas: |
Vau. Kui klient on tagurlik ainult seepärast, et ei taha teenuseid osta või muuta ja maksta uuenduste eest, mida ta ei vaja, siis milleks see kõik??? Uus platvorm, pult, disain, mis iganes mingi tootega kaasas käib, peab klienti isiklikult motiveerima. Kui ma ei taha ei Nuti, ega Telia TV-d siis ma lihtsalt ei taha ja kõik. Nagu ukselt-ukselt müütamise maik jääb peale. Kui kodulahendus oleks siiani 3-1-s kohustuslik pakett nagu dtv algusaastatel oli, siis suure tõenäosusega ei tarbiks ma täna Telia püsiühendust. |
Keegi pakkus sullegi midagi?
EI, ei pea muutma, võid sõita vana ziguliga, helistada vana numbritega! nokiaga, süüa vana head kevade vorsti (krt seda vist väga ei saa) ja võid tarbida vana aminot vana nutitv menüü ja teenusega.
Senikaua kuni tuleb kiri koju, et zigullile varuosi pole (osta Audi), nokia telefoni akusid pole (osta iPhone), kevade vorst on nüüd jahust ja siis saad ka uue TeliaTV või lõpetad vorsti söömise ära nagu mõned siin väidetavalt teinud on.
Ega teleri vaatamine pole ka kohustuslik ja ega alati pole selles süüdi kas on vana või uus tv. Isiklikult on ka TV tarbimise osa vähenenud aga see on lihtsalt tänapäev millega tuleb samuti kaasas käia, vaatan seda mida tahan ja millal tahan. Kui eesti seriaalid reklaamivabalt kordustvst ei huvita, siis muidugi tuleb välismaiseid asju vaadata. Kui Filmiriiul ei sobi vanemate filimdega ja uuemaid tüki kaupa tellida ei jaksa, siis ongi Netflix. Selles pole ka midagi halba. Samas kurdavad ju mõned, et eesti netflixist pole ka midagi vaadata ja subtiitreid pole. Seega igaühe enda asi mida vaatab või tellib.
See teleri ja liitumise pakkumine on sügiskampaania nii liitujale kui vanalt uuele tulijale. Ei ole rõhk sõnal, nüüd või muidu.
Uut pulti saab hetkel soodsamalt, selleks pakutakse seda ka rohkem vana nuti kasutajale, samuti ei pea võtma.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
RicoEST
HV vaatleja
|
17.08.2016 22:59:41
|
|
|
Nii. Tere ka siitpoolt. Talvel tuli elamisse uus internet Telia 20/5 ruuteriks VIST huawei e5186 (vähemalt taoline). Algul oli kõik hea aga nüüd on jama... kiirused kõiguvad ulmeliselt. Allalaadimine on vahepeal 10. Maksimaalset saab harva ning minimaalne oli midagi 2mb. Üleslaadimine vahepeal ületab ootusi ning on 6mb kui üldiselt siiski 3mb ning sellega ongi kõige suurem jama. Kuna tahan striimida siis see upload stabiilsus on naeruväärne. Kõigub kui torn. Vahepeal 4mb siis paar sekundit hiljem 0. Keskmine tavaliselt on 3mb. Varem sellist jama polnud. Tegemist on siis Võrumaa internetiga. Nagu tuttavalt aru sain siis tema vahetas ka millegi pärast telialt Tele2. Tele2 maksimaalne oli speedtest.netis 60/60 mis on Võrumaa metsa sees väga hea . Aga samuti on probleeme stabiilsusega kuid vähemalt ei lange nii madalele kui Telia. Mis peaks tegema?
|
|
tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 151 loe/lisa |
   |
133 |
|
tagasi üles |
|
 |
R3negadeX
Kreisi kasutaja
|
18.08.2016 10:58:06
|
|
|
Kas Ruckust saab kasutada kui wifi leviala laiendajana? Mul ühest toas wifit üldse ei ole ja mõtlesin, et kas ruckuste abil saaks midagi paremaks. Targemad äkki oskavad nõuga aidata.
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 730 loe/lisa |
   |
551 |
|
tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
18.08.2016 17:05:02
|
|
|
indrekp kirjutas: |
EI, ei pea muutma,
...süüa vana head kevade vorsti (krt seda vist väga ei saa)... |
Saab indrekp, saab nii palju kui tahab ja saab igast muidki asju.
Ainult tutvusi peab olema nagu vene ajal ja vähe teistes liinides mis sul on, kui sa ei saa.
Ise olen täiesti uuendusmeelne, mul on oma asula esimene VDSL ühendus, esimene inteno, kui teistel olid Aminod, siis minul oli VIP1903
Mul on ka Arris ja S5 (see keeruline numbritega )
Ainult see uus menüü ei imponeeri mitte kuidagi ja uuendusmeelsusega SELLEL menüül ei ole mingit pistmist.
Kui just sellega ei mõelda filmiriiuli taolise lahenduse kasutamist. Aga sellest riiulist praegu olümpiamänge ei tule.
Lisaks ei saa siin enam ammu ainult kahe käe näppudel üles lugeda Elioni/Telia kliente, kel olen aidanud uute kiiremate ühenduste peale minna ja sellega seoses muidugi uued seadmed hankida.
Sest tavaline keskmine klient lihtsalt ei tea võimalusi või on näinud mingit reklaami, kuid ei saa aru, mis see tegelikult on ja ei oska kuskilt otsast ise asja ajama hakata. Helistada ei julge ka, sest kui midagi küsitakse, siis vastata ei oska ja ega keegi ju väga loll ei taha välja paista...
Aga see, et see uus menüü mingi eri hea asi on see jura tuleks ära lõpetada. (Seda ma ütlen ainult siin foorumis, mitte ei käi kuskil linna peal rääkimas.)
Ma olen aru saanud, et väga paljud lihtsalt kunagi ei osanudki "vana" menüüd õieti kasutada. No aga uut osatakse veel vähem.
|
|
tagasi üles |
|
 |
ab79
HV kasutaja
|
19.08.2016 13:06:08
|
|
|
indrekp jah, mulle pakuti soodushinnaga telia tv-d. helistati ja jutt algas teemal, kuidas netiga rahul ja kuidas telekat vaatan. Seletasin niipalju kui heaks arvasin ja ütlesin pakkumisest viisakalt ära.
Mis puutub siia Ziguli või iPhone??? Selleks et helistada pole vaja iPhone ja selleks et liikuda pole vaja Ziguli'd ega pea ostma Porsche't . Sinu jutt on umbes selline, et kui autol pole tippelektroonikat, siis sellega sõita ei saa, kuna pole elamus, aga kurat, selle peale sa vist ei mõtle, et sõidu tulemus ei sõltu mitte elektroonikast vaid juhist. Kui mu autol pole tilulilu aga on ABS siis tavaliselt sellest piisab. jah mul pole 7" tollistmultimeediakeskust, pole tagurduskaamerat jne... Aga see ei takista mul sõitmast punktist A punkti B. Varuosi leiab ka 14 aastat vanale Volvole. Pole uhke, lihtsalt, ei saa endale uut autot lubada.
Meelelahutus on inimese personaalne eelistus. Ütlen sulle ausalt ära, et minu jaoks on oluline muusika- poliitikavaba meelelahutus. mulle pole vaja neid totakaid seriaale ja filme mille sisu on null. Uudiseid saab netist ja häda pärast saab ka maapealse digi abil kohalikke kanaleid vaadata, kui väga vaja. Kas mul jääb sellepärast elu elamata, et mul pole Telia TV-d??? Ma arvan et mitte. Mul on 2 sugulast, mõlemal Telia konkurent, kuna Telia traat ei levi ja 4G lahendust nad ei taha. Hinna pärast. Neti suhtes mul pretensioone ei ole, kuna 10/2 on suht mõistliku hinnaga.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Liugu
HV vaatleja
|
19.08.2016 13:44:35
|
|
|
Kas kellelgi on kogemusi inteno ruuteritele(DG301AL) hard reseti tegemisega?
Tahaksin ruuteri seadeid muuta, aga vana parool/kasutajanimi on ununenud. Sätted jäävad pärast hard reseti tegemist samaks, v.a. esimsed paar minutit, mille ajal on wifi nimi muutunud(algne nimi). Telia infotelefonilt lahendust ei saanud...
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
19.08.2016 13:49:21
|
|
|
Liugu kirjutas: |
Tahaksin ruuteri seadeid muuta, aga vana parool/kasutajanimi on ununenud. |
Mis mõte sellisel kasutajanime ja parooli muutmisel on, miks see algne "user/key" ei kõlba?
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
Six
HV veteran

|
19.08.2016 13:51:06
|
|
|
Kas ei sobi tagaküljel olevale Reset auku kirjaklambriga vajutades ja all hoides mõned sekundid?
See resetib parooli ära keyks.
Liugu kirjutas: |
Kas kellelgi on kogemusi inteno ruuteritele(DG301AL) hard reseti tegemisega?
Tahaksin ruuteri seadeid muuta, aga vana parool/kasutajanimi on ununenud. Sätted jäävad pärast hard reseti tegemist samaks, v.a. esimsed paar minutit, mille ajal on wifi nimi muutunud(algne nimi). Telia infotelefonilt lahendust ei saanud... |
|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Liugu
HV vaatleja
|
19.08.2016 13:55:47
|
|
|
A.S. kirjutas: |
Mis mõte sellisel kasutajanime ja parooli muutmisel on, miks see algne "user/key" ei kõlba?
|
"Invalid username/pw"
Six kirjutas: |
Kas ei sobi tagaküljel olevale Reset auku kirjaklambriga vajutades ja all hoides mõned sekundid? |
Täpselt nõnda tegin, kuid pärast reseti(taaskäivitumist) ei ole seaded muutunud.
E: Pärast reseti on paariminutiline aken, kus mu wifi nimi on muutunud. Äkki on sellel hetkel ruuteri usrn/pw ka muutunud...
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
19.08.2016 14:06:26
|
|
|
Pärast resetti muutub kasutajanimi ja parool minuteada koheselt algseks, vaid kasutaja seadistuste taastamine Telia poolt võtab veidikene aega.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
Liugu
HV vaatleja
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
19.08.2016 14:22:11
|
|
|
Mingi troll?
Inteno
Kasutajanimi : user
Parool : Wifi key väärtus põhja all
Thomson Tg 789vn
Kasutajanimi : Administrator
parool : ACCESS_KEY, vanematel mudelitel MODEM_ACCESS_CODE.
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest. |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
Liugu
HV vaatleja
|
19.08.2016 14:36:59
|
|
|
Ei, lihtsalt meeleheitel.
Probleem lahenes pärast järgmist hard reseti(neljas), nüüd saan sisse logida wifi parooliga. Aitäh.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
19.08.2016 17:55:23
|
|
|
Mingi troll?e] |
tsitaat: |
Ma trollin 50% oma postitustest |
Tunned konkurentsi?
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
19.08.2016 18:51:28
|
|
|
Liugu, kui sa ei taha, et ruuter Teliast su viimase konfi automaatselt taastaks, siis netijuhe tagant reseti ajaks ja pärast seda. Siis on sul aega mässata kauem.
|
|
Kommentaarid: 730 loe/lisa |
   |
551 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
19.08.2016 21:48:46
|
|
|
Telia taastab ainult wifi nime ja parooli (koos suunamistega).
Telia ei torgi kunagi inteno kasutajanime ja parooli mis on by default koguaeg user ja wifi parool ruuteri põhja alt.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|