Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia piiramatu mahuga 4G Koduinternet märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 50, 51, 52 ... 149, 150, 151  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
mega
HV Guru
mega

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 17.08.2016 10:32:34 vasta tsitaadiga

RCC, õigust räägid. Lisaks on selle minutv pildikvaliteet alla arvestust ka siis kui netti oleks valguskiirusel kätte anda icon_smile.gif Zuum on isegi etem...
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Pailaps
HV Guru

sõnum 17.08.2016 10:37:49 vasta tsitaadiga

kanzen kirjutas:
Pailaps, tänud vastamast

kui lukustan 1800 või 2600 peale - jäävad ruuteril põlema vaid sisselülituse ja ((i)) rohelised tulukesed ja kõik jääbki nii, ehk pean kuskile mingi linnukese panema vms,

ps
olen muhumaal

Vii oma riistapuud tagasi.

http://www.tt.ee/portal/map/index.php?map.x=462&map.y=83&data=5G4S

Pane viimase järgi oma digiboks. Saad garanteeritud 8/2 Mbps kiiruse. Tegemist on Telia optika kaabliga ühendatud tugijaamaga. Teetormaja kasutab Telia ip vahemikku, sestap ei peaks loobuma TV3 ja TV6-st.

RicoEST
HV vaatleja

sõnum 17.08.2016 23:26:07 vasta tsitaadiga

Internet on kõikuma hakanud, selgus, et ka naaber on muretsenud sama interneti. Kuulsin, et kanali vahetamine pidi aitama.
Mida ma siin vahetama peaks?
tagasi üles
napoleon
Unknown virus
napoleon

sõnum 17.08.2016 23:31:49 vasta tsitaadiga

no pane automaatse asemel mingi kanal. Ja vaheta kanalit seniks kuni hea saab. Samas see probleem ei pruugi wifi kanalis olla ja kui eramajas elad, siis vägagi tõenäoliselt ei olegi
Kommentaarid: 77 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
Draqula
HV Guru

sõnum 18.08.2016 09:26:45 vasta tsitaadiga

RicoEST kirjutas:
Internet on kõikuma hakanud, selgus, et ka naaber on muretsenud sama interneti. Kuulsin, et kanali vahetamine pidi aitama.
Mida ma siin vahetama peaks?
Spoiler Spoiler Spoiler

Ise olen kasutanud android telefonis seda rakendust:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.farproc.wifi.analyzer&hl=et

Seal valid oma võrgu ja see oskab anda hinnangu, mis kanal kõige paremini sobiks, kus on vähem müra.
Spoiler Spoiler Spoiler

Või vaatad lihtsalt peale, et mis kanali peal ülejäänud võrgud jooksevad seal kus wifit kasutad.
Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 18.08.2016 09:49:39 vasta tsitaadiga

netmaster kirjutas:
tsitaat:
küll aga tuleb aru saada sellest, et iga ettevõtte eesmärk on teenida kasumit ja see teenus on sul nii nii nii piiri peal, et olukord kuis kõik oleks õnnelikud - seda ei ole ega tule.

ah et sa oled siis üks nendest, kes ostab poest mädanenud õunu, sest poodnik peab ju kasumit teenima? Minul kui kliendil, on küll täiesti ükskõik sellest, palju üks või teine ettevõte kasumit teenib.

tsitaat:
kui sa netmaster sellest aru ei saa, siis peaksid alustama äkki arvuti A ja O, siis liigume vaikselt võrgundusse

Tüüpiline. Kui midagi mõistliku öelda pole, siis sa hakkad nokkima nime kallal ja rääkima, kui loll on su oponent. Minu võrgukogemus algab ajast, kus Arcnet ja Token Ring olid popid. Enne seda olin koolis mitu aastat õppinud antenniteooriat ja raadiolainete levimist. Erinevaid raadiovõrgu seadmeid (meeterlainetest kuni mikrolaineteni) on minu käest viimase 20a. jooksul läbi käinud ilmselt mitmeid tuhandeid. Ma usun, et selle aja peale võiks mul siiski olla mingi ettekujutus, kuidas nad töötavad.

EDIT:
Niisama jutu jätkuks. Näiteks reede õhtul kell 18 pole mul selle 4G kohta midagi halba öelda. Samas eile õhtul kell 22, jäi telekas pidevalt pilt seisma.

Reede õhtul kell 18:00 pole inimesed veel koju jõudnud. icon_smile.gif
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 24
tagasi üles
sander989
Kreisi kasutaja
sander989

sõnum 18.08.2016 17:39:06 vasta tsitaadiga

Olen sellest ajast kasutanud teenust kui välja tuli ja pole anomaaliaid esinenud. Aegajalt ikka saab seadmetele restart tehtud ja töötab väga kenasti edasi. Kiirused on koguaeg ühtlased ja ei ole mingit "hangumist" nagu esines Tele2'ga varasemalt. Kesk-Eesti suurte metsade keskel paremat teenust ei oskagi tahta. (lähim mast on linnulennult ca 10km)

Pole siin mingeid sagedusi ega asju seadistanud. Nii nagu esmane seadistus tehtud sai, niimoodi on kestnud ilma probleemideta.

Suur kiitus!

urri
Kreisi kasutaja
urri

sõnum 18.08.2016 21:23:50 vasta tsitaadiga

sander989, laki juu thumbs_up.gif
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 18.08.2016 21:46:12 vasta tsitaadiga

Naised saunas rääkisid, et saarele läks 1800 Mhz püsti. Kas see nüüd Muhumaal effekti annab ei tea.
k-d.k
Kreisi kasutaja

sõnum 19.08.2016 21:39:22 vasta tsitaadiga

Missugust 4G ruuterit soovitate?
Kommentaarid: 46 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 44
tagasi üles
napoleon
Unknown virus
napoleon

sõnum 19.08.2016 21:51:05 vasta tsitaadiga

ka-la kirjutas:
Missugust 4G ruuterit soovitate?

Võta kõige kallim ja osta kaks antenni ning pane need katusele 15m kõrguse masti otsa icon_biggrin.gif Kui asjalikumaid soovitusi tahad, siis oleks vaja rohkem infot alustades sellega kui kaugel mastist asud, kas mastiga on otsenähtavus, mida koduvõrgus teha tahad, mis seadmed sul juba olemas on, kas oskad oma asju ise seadistada või eelistad et ISP saab backdoori kaudu seda teha jne.
tagasi üles
k-d.k
Kreisi kasutaja

sõnum 19.08.2016 21:55:59 vasta tsitaadiga

Heakene küll: hetkel kasutan mingit igivana 3,5g paketti ja seadmeks no ZTE MF-23. Paras aeg 4G peale üle kolida. Ideeliselt tahaks telekat ka saada sellega, samas kodus väga palju ja väga nõudlike kasutajaid ei ole, 95% ajast ühe inimese tegutseda, kes vaatab pigem telekat ja vahel harva paneb arvuti ka tööle. Nädalavahetustel maksimaalselt on meid 3 ja arvuteid kasutatakse rohkem. Seadistusega saan ise hakkama.

Masti koha pealt... tead ausalt öeldes ma ei julgegi väita, millise masti otsast ma praegu levi saan, aga võin veendumusega väita, et otsenähtavust mul mastiga ei ole. Olen kuulnud et 4G puhul ei pidavat need metsad ja mürad ja asjad nii suureks takistuseks olema. Kuid mitte kaugemal kui 5km linnulennult
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 19.08.2016 22:14:54 vasta tsitaadiga

ka-la kirjutas:
Heakene küll: hetkel kasutan mingit igivana 3,5g paketti ja seadmeks no ZTE MF-23. Paras aeg 4G peale üle kolida. Ideeliselt tahaks telekat ka saada sellega, samas kodus väga palju ja väga nõudlike kasutajaid ei ole, 95% ajast ühe inimese tegutseda, kes vaatab pigem telekat ja vahel harva paneb arvuti ka tööle. Nädalavahetustel maksimaalselt on meid 3 ja arvuteid kasutatakse rohkem. Seadistusega saan ise hakkama.

Masti koha pealt... tead ausalt öeldes ma ei julgegi väita, millise masti otsast ma praegu levi saan, aga võin veendumusega väita, et otsenähtavust mul mastiga ei ole. Olen kuulnud et 4G puhul ei pidavat need metsad ja mürad ja asjad nii suureks takistuseks olema. Kuid mitte kaugemal kui 5km linnulennult

Antud andmetele tuginedes julgeks soovitada seda sama Telia ruuterit ja digiboksi rendile võtta. Katsetada, ja kuna masti näha pole, ning kui selgub, et teenus stabiilne pole, kõne 123 ja tehnik kappab antenniga kohale. Tasuta paigaldus, antenn renti. Siis testid uuesti ja kui tundub, et on ok, võid edasi seadmeid rentida või hakata välja ostma.
Kommentaarid: 259 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 226
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 19.08.2016 22:16:43 vasta tsitaadiga

Ma võtaks kohe väliantenni ja paigalduse Zyxel LTE 3311, kuna välistab tõrked osaliselt eoses. Ainuke nurisemise koht on hetkel, et LTE tõkkefiltrit ei paigaldata ja antenn on maandamata.
k-d.k
Kreisi kasutaja

sõnum 19.08.2016 22:25:43 vasta tsitaadiga

Kui kõike rentima hakata siis läheb lõpuks see üritus nii paganama kalliks.... aaaah icon_smile.gif Ühest antennist piisab?

Tele2-st ka ükspäev helistati pakuti tasuta ruuterit kui nende "piiramatu koduinterneti" valiks, tea kas Teliat moosides on võimalik sealt ka midagi välja noosida?
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 19.08.2016 22:37:13 vasta tsitaadiga

See rentimine peaks stiilis olema, et 3 aastat rendid ja asi sinu
Parandage kui eksin

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
k-d.k
Kreisi kasutaja

sõnum 19.08.2016 22:44:13 vasta tsitaadiga

Okei, see juba leevendab midagi. Samas võiks ühe 170 eurise ruuteri peale 24-kuulise tähtajalise lepingu teha küll kui asi toimib kenasti, aga need ajad on vist ammu möödas, kui nii hästi läks, et tasuta telefone/kraami jagati pealekauba, nüüd on parim mis sa ehk saad 0% intress järelmaksule....
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 19.08.2016 22:44:32 vasta tsitaadiga

ka-la kirjutas:
Kui kõike rentima hakata siis läheb lõpuks see üritus nii paganama kalliks.... aaaah icon_smile.gif Ühest antennist piisab?

Tele2-st ka ükspäev helistati pakuti tasuta ruuterit kui nende "piiramatu koduinterneti" valiks, tea kas Teliat moosides on võimalik sealt ka midagi välja noosida?

Kas autole kahest rattast piisab?
Mis seal ikka moosida, võta Tele2. Saad kiirema paketi (paberil) ja soodsama hinna ning tasuta ruuteri (siduvuslepinguga)
Peale seda muidugi, oled omadega ämbris.

Sellepärast räägingi rendist, sest see ei kohusta sind kliendiks olema, juhul kui teenus ei toimi.
Ruuter maksab 169€ ja antenn 89€
Kalliks läheb siis kui kõiki asju ostma hakkad, mõne aasta pärast pole võibolla nende seadmetega midagi peale hakata, rent odavam.

16+5+4,99+1.99+1.99
28.97€

Zuum, sarnane komplekt ehk eur odavam, ilma lastenurkade, salvestamise, filmiriiuli ja muu kraamita.

Teliast odavamalt kui Starman, Elisa või Tele2 oleks ikka imelik saada.
tagasi üles
k-d.k
Kreisi kasutaja

sõnum 19.08.2016 22:51:54 vasta tsitaadiga

29 poleks hull aga nagu ma aru sain siis minutv tuleb põhipaketi netimahust maha, ehk kui ma kuskil kolkas elan siis ei saa ehk niigi seda viit kätte ja oleks seda kangemat vaja. Muidu 5/1 pädeks igati meie tagasihoidlikusse peresse.

Seda ma siin ükspäev üle küsisin ka: kuskilt varasemast jäi nagu silma et keegi oleks öelnud et minutv tuleb eraldi mahuga, aga ehk mäletan valesti.

Jah, TELE2-ga olekski hödas, sest telekat ikka ei oleks, isegi kui nad ehk proovida annaksid (mingid telefonipakkumisest saab ju teoreetiliselt ka 14 päeva jooksul taganeda?). Peaks oma vabaleviga edasi elama, aga see pole ka mugav lahendus. Kui hakata võtma Telia nett + kellegi teise telekas läheb lõpuks ikka vähemalt 30 ära.

Ei eeldagi odavamalt saada, sest levi on ka märksa parem meie kandis minu kogemustel, isegi telefonis on LTE poste kolmveerand.

E: või arvate et 5/1 ja minutv kombinatsioon peaks töötama küll? Sest et ega tegelikult kiiruse mõttes see misiganes 2,5 veel alles jääks 5st teleka töötamisel konkreetselt puudu ei jääks, umbes sama nagu praegu, isegi parem, kuna 3,5g ping on ikka täitsa peetis.
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 19.08.2016 22:55:52 vasta tsitaadiga

MinuTV on OTT teenus, ehk puhtalt interneti põhine nii nagu kõik teised konkurentide pakutavad mobiilsed televisioonid. Ehk jah, lõikab neti kiirust. (erinevalt koduklientide kaabliteenusest kus IPTV on eraldi VLANis ja üldjuhul! internetipaketi kiirusest välja arvatud.)
Nüüd on küsimus puhtalt selles, kas digiboksi tarbitakse üheaegselt koos internetiga. Lihtne kasutaja saaks ju hakkama ka selle järele jäänud 3Mbit/s internetiga aga never know. Lisa 5€ ja saad 20/5 kiiruse mis on pisut mugavam.

5/1 ja minutv on täiesti tarbitav vähese netikasutuse juures ja kui pole tegemist nõudliku mänguri, sikutaja jms kliendiga.
tagasi üles
k-d.k
Kreisi kasutaja

sõnum 19.08.2016 22:56:23 vasta tsitaadiga

Aga ma eeldan, et see asi töötab ikka nii, et telekas on prioriteet? Mitte nii, et kui ema vaatab oma sajandi armastust ja vend juutuubis video peale lükkab siis keegi elutoas saab jube pahaseks, kuna jube tähtis koht jäi nägemata kuidas kes keda ära tappis? icon_biggrin.gif
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 19.08.2016 22:59:45 vasta tsitaadiga

ka-la kirjutas:
Aga ma eeldan, et see asi töötab ikka nii, et telekas on prioriteet? Mitte nii, et kui ema vaatab oma sajandi armastust ja vend juutuubis video peale lükkab siis keegi elutoas saab jube pahaseks, kuna jube tähtis koht jäi nägemata kuidas kes keda ära tappis? icon_biggrin.gif

Üldiselt prioriteet on, esialgu pole nagu probleeme kuulnud kuigi isegi optika peal võib arvutis olla nii mõnus pahavara mis kogu ruuteri elu sassi keerab ja kaasaarvatud telepilti kuubikuks muudab.

Seega jah, TV bufferdab ennast piisavalt ette, nii et kellegi youtube häirima ei hakka.
tagasi üles
napoleon
Unknown virus
napoleon

sõnum 19.08.2016 23:07:14 vasta tsitaadiga

Kui mittevabu Eesti kanaleid ja midagi veel peale tahad, võta teleka jaoks parem zuum tv. Telekas üle mobiilse neti ei kõla üldse mõistliku variandina kui põhjuseks pole just see, et sealt saad mõne kanali mida õhust püüda ei õnnestu. Kui piisavalt võimekas telekas on, siis zuumi puhul pista kaart telekasse ja vaata. Kui telekas piisavalt võimekas pole ja/või salvestamise funktsiooni tahad, siis pead digiboxi ostma(või selle ise PC baasil ehitama).
tagasi üles
Renq
HV veteran
Renq

sõnum 20.08.2016 09:06:15 vasta tsitaadiga

ka-la kirjutas:
29 poleks hull aga nagu ma aru sain siis minutv tuleb põhipaketi netimahust maha, ehk kui ma kuskil kolkas elan siis ei saa ehk niigi seda viit kätte ja oleks seda kangemat vaja. Muidu 5/1 pädeks igati meie tagasihoidlikusse peresse.

Seda ma siin ükspäev üle küsisin ka: kuskilt varasemast jäi nagu silma et keegi oleks öelnud et minutv tuleb eraldi mahuga, aga ehk mäletan valesti.

Jah, TELE2-ga olekski hödas, sest telekat ikka ei oleks, isegi kui nad ehk proovida annaksid (mingid telefonipakkumisest saab ju teoreetiliselt ka 14 päeva jooksul taganeda?). Peaks oma vabaleviga edasi elama, aga see pole ka mugav lahendus. Kui hakata võtma Telia nett + kellegi teise telekas läheb lõpuks ikka vähemalt 30 ära.

Ei eeldagi odavamalt saada, sest levi on ka märksa parem meie kandis minu kogemustel, isegi telefonis on LTE poste kolmveerand.

E: või arvate et 5/1 ja minutv kombinatsioon peaks töötama küll? Sest et ega tegelikult kiiruse mõttes see misiganes 2,5 veel alles jääks 5st teleka töötamisel konkreetselt puudu ei jääks, umbes sama nagu praegu, isegi parem, kuna 3,5g ping on ikka täitsa peetis.

Tele2'l on seitsme päevane prooviperiood.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 20.08.2016 09:14:30 vasta tsitaadiga

Ära võta 5/1-te koos teleritega. Arvesta asjaoluga, et telerid kihutavad sama kiiruse pihta! Ma mõtlesin võtta Tele2 interneti ja teha VPNi Telia võrku, et TV3 jpt. olemas oleksid.
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia piiramatu mahuga 4G Koduinternet mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 50, 51, 52 ... 149, 150, 151  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.