Avaleht
uus teema   vasta Ärifoorumid »  Ostuabi/hinnapäring »  Mugav tool märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 52, 53, 54  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Deivv
HV vaatleja

sõnum 27.06.2016 00:04:00 vasta tsitaadiga

Kasutan Lindy tooli juba kolmandat aastat ja kestab väga hästi. thumbs_up.gif

WerteX kirjutas:
mocc kirjutas:
Tellisin selle kontoritool Lindy ära ja sain üleeile kätte. Mõtlesin, et teen siia väikese ülevaate.

Kõigepealt link tootele: http://www.klasson.ee/kontorimoobli-pood/kontoritoolid

Minu eesmärk oli 150 eur eelarve piires leida koju mugavat istumisasendit pakkuv arvutitool. Esialgu oli plaan käia paaris nö. pärispoes, proovida ise peal istuda ja sobiv tool kohe kaasa osta. Mõte oli hea, aga ilmselt ei käinud ma õigetes poodides. Ei Tallinna ega Tartu poodidest ei leidnud ma mõistliku hinnaga sobivat tooli. Raiskasin päris palju aega lihtsalt ära.

Nüüd asjast. Minu jaoks kõige olulisem kriteerium, et üldse arvutitooli vastu huvi tunda, oli sünkromehhanismi olemasolu. Tänapäeval saab vist praktiliselt iga kontoritooli seljatuge "kiikuma lasta", kuid konks seisneb selles, et enamiku toolide seljatuge saab fikseerida ainult ühes asendis! Üldiselt odavad toolid ongi sellepärast odavad, et neil on jama mehhanism.

Kuna tootelehtedel ei ole vastupidist kirjas, siis ma arvan, et kasutaja Levelxer viidatud odavate toolide seljatoe fikseerimise mehhanism koosneb ka lihtsalt pulgast, mis lükatakse läbi aukude. Välimus võib ju nendel odavamatel alternatiividel Lindy sarnane olla, aga see hinnaerinevus ei ole väärt reguleerimisvõimaluste puudumist.

Konkreetselt Lindy jäi mulle silma sünkromehhanismi olemasolu, 99 eur (sh. tasuta koju toomine) hinna ja asjaliku välimusega.

Kuidas siis minul kui keskmist kasvu mehel sellel toolil istuda on? Töötool on mul reguleeritud nii, et amort päris all ei ole, aga on kuskil ca. 1/3 peal, nii, et jalad on suht täisnurga all. Seljatugi toetab selga nii nagu peab. Seljatoe kuju tõttu toetab nimmepiirkonda ka selgroo kõrvalt. Siinsamas eelnevalt kasutaja Toomas kirjutas, et peatugi on veidi eemal. See on täiesti õige jutt. Samas kui lasta seljatugi alla, võtta sisse lebom asend, on peatugi jällegi täpselt seal, kus vaja. Käetugede kõrgust sai sättida 5 asendis aga mina eemaldasin käetoed ära, sest mulle põhimõtteliselt ikkagi käetoed arvutitooli küljes ei meeldi.

Välimuse poolest on võrkkangas kena, süsimust. Jalg on kroomitud täismetallist ja päris raske.

Kokkuvõttes minu poolt kindel soovitus.

Ostsin ka selle tooli ja olen väga rahul. Tänan ülevaate eest!
Kommentaarid: 18 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 17
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
vysnap007
HV kasutaja

sõnum 29.06.2016 15:11:58 vasta tsitaadiga

Nüüd tahaksin DXRaceri Drifting tooli ära tellida, kuid ei suuda ära otsustada, kas fabric või PU leather materjal.

Mul praegune suvaline tool ka nahast ja pooleteise aastaga on see niivõrd lagunenud, et ei tahakski uut sellist. :/ Kas DXR oma peab kaua vastu, kui igapäevaselt ikka mõõdukalt kasutada?
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
salatoimik
HV Guru
salatoimik

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 29.06.2016 16:42:40 vasta tsitaadiga

mul pole selle nahaga veel miskit juhtunud. Kass on ka mõned korrad küüned sisse löönud aga endiselt ühes tükis. Jyski oma hakkas kohe mõranema peale seda kui kass kallal käis icon_lol.gif
Lisaks nahka parem puhastada, seda riiet pidi olema jube kepp puhastada. Aga igaühel oma maitse.

ertr2
HV Guru
ertr2

sõnum 29.06.2016 17:41:21 vasta tsitaadiga

mul on nahast, suvel on jube halb istuda, selg koguaeg märg, panen tavaliselt rätiku istumisealla
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 65
tagasi üles
jõuluvana
HV kasutaja
jõuluvana

sõnum 10.07.2016 09:14:14 vasta tsitaadiga

Sai samuti Lindy võetud. Nagu eelnevalt juba mainitud, siis peatugi liiga kaugel. Seljatoe vedru on maksimaalselt maha keeratud aga ikka hoiab liiga tugevalt vastu. Et korralikult lebos olla tuleb kergelt suruda, mis on ka ebamugav kuna libedamate pükstega libised üle ääre, sest istmepadi tundub sutsu ettepoole kaldu olevat. Vb rohkem suurematele poistele mõeldud. Käetoed panin tagurpidi külge, sest muidu käed nendeni leboasendis ei ulatu. Natuke peal niheledes naksub alt amort oma pesas vms. Selle raha eest käib kah ilmselt. Oleks enne poes proovida saanud, poleks ilmselt ostnud.
Sellised tähelepanekud siis kahenädalase kasutusajaga.
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 19
tagasi üles
Vael
HV Guru

sõnum 14.07.2016 00:17:46 vasta tsitaadiga

Endal laguneb Jysky Magnus vms vaikselt, käetoe "raam" murdus, sellega kaob ka seljatugi varsti. WD40 vahele laskmine ja kruvide üle käimine(1 korra oli tegelt 3a jooksul vaja üle pingutada) ei häirigi, lihtne lüke kodus.
Nüüd ongi lõhkise küna ees, et milline tool peaks vastu, nii et raam ei pruneks. Tonnist laksu ei ole väga isu välja käia, 200-300 pigem oleks piiriks.
http://www.needforseat.de/maxnomic/maxnomic-vs-noname/index.html selle järgi peaks vaatama tooli, mille seljatugi-istumine oleks ühtsel toruraamil?
http://www.arozzi.se/ on kirjade järgi Rootsi disainiga aga toodetakse hiinas, garantii kohta pole ka kõssugi...
http://www.dxracer-europe.com/support-return-policy Drifting jms on kuum kaup? Garantii kohta pole jällegi sõnakestki? Kellelgi pikemalt vastu pidanud?

Iseenesest võiks olla lühikeste ja laiade käetugedega, alaseljale mugava kõrge seljatoega, kaetud naha-riidega segamini. Kasutab arvutitoolina, k.a. filmide vaatamine(loe lebotamine). Praegusele odavale "hiinakale" tuleb ses suhtes au anda, et 30C toatempiga ei olegi kõige hullem;)

Askos oli päris mugav 260.- tool, Cooper vist, aga paistab kahtlaselt röövimisena, eriti kui lisada 35.- "limusiiniga" kojutarne linna piires:P
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 16
tagasi üles
pots4t4j4
HV Guru

sõnum 14.07.2016 00:41:14 vasta tsitaadiga

Ise ostsin kasutatud isku stepi, 70 vist maksis kõik mis puruneda võiks on miskist paksust metallist haamriga vist ka ei saaks jagu kestab raudselt palju aastaid ja on igatepidi regullitav.
Kommentaarid: 490 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 398
tagasi üles
Vael
HV Guru

sõnum 15.07.2016 17:01:47 vasta tsitaadiga

http://www.gtomegaracing.com/gt-omega-racing-gaming-office-chair-seats/gt-omega-pro-racing-office-gaming-chairs kohta pole midagi pajatada? 10,- eest saab lukustatavad rattad juurde tellida.
tagasi üles
Sezaro
HV kasutaja
Sezaro

sõnum 22.07.2016 17:00:17 vasta tsitaadiga

Sezaro kirjutas:
Homme jõuab icon_razz.gif
http://www.arozzi.se/product/enzo-white/

Paar kuud olen kasutanud nüüd. Kõik on korras, rattad terved, käepidemed kohal, midagi ei kooru ja ei purene.
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 19
tagasi üles
duxdery
HV veteran
duxdery

sõnum 23.07.2016 13:54:39 vasta tsitaadiga

Sezaro kirjutas:
Sezaro kirjutas:
Homme jõuab icon_razz.gif
http://www.arozzi.se/product/enzo-white/

Paar kuud olen kasutanud nüüd. Kõik on korras, rattad terved, käepidemed kohal, midagi ei kooru ja ei purene.

Olen kuskil aasta kasutanud. Üks ratas on katki läinud, käepidemetes geel suht ära vajunud, plastikdetailidelt lakk või värv koorub ja pudeneb kõvasti. Muidu mugav...
Kommentaarid: 75 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 63
tagasi üles
Vael
HV Guru

sõnum 29.07.2016 17:21:47 vasta tsitaadiga

GTOMEGA toolidega siis pole kogemusi?

Teine küsimus oleks, et kuskohas Tartus raamil käetoe kruvi kinnituskohta parandada\keevitada annaks ja palju selline töö maksma läheks(vooder ja kunstnahk ümber ehk läheks täielikuks ümberehituseks?). Ehk kas 70.- toolile 20.- on mõtet panustada?
tagasi üles
pots4t4j4
HV Guru

sõnum 30.07.2016 15:42:43 vasta tsitaadiga

Sitast saia ei tee, osts parem uus ja korralik.
tagasi üles
heretic666
HV Guru
heretic666

sõnum 31.07.2016 12:28:52 vasta tsitaadiga

heretic666 kirjutas:
http://www.jysk.ee/#catalog!cat=3287&p=2&product=27210

Ma ostsin Jüskist selle, pigista natuke raha juurde kui võimalik, ostu ei kahetse kindlalt thumbs_up.gif Toetab alaselga, väga mugav on.

3 aastat sama tooli peal, konstruktsioon kõik kenasti korras ja ei raksu ega miskit, kuid kunstnahk istmiku all "ajab nahka" ja kõik põrand muudkui seda jubedat puru täis. Seljatoe osa samas kõik perfektse välimusega.
Spoiler Spoiler Spoiler

Saatsin sadulsepa juurde et tooli istmiku osa päris nahaga katta, ca 50 eur peaks plekkima minema. Kunstnahaga oleks 10 eur odavamalt saand, ei näinud mõtet.
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 10.08.2016 15:44:28 vasta tsitaadiga

Lõpuks viskas kopa ette vana tool, sitax mugav, aga sellest kunstnahast polnud enam midagi järgi. Päris heretic666 tagumikualust ei meenuta, aga enamvähem selline terve tooli ulatuses.
Kestis siis 6 aastat. Mugavuse seisukohalt kestaks veel sama palju edasi, aga ma ei viitsi selga ja pärandat kogu aeg puhastada icon_mad.gif
Tellisin endale pm sama kujuga nagu vana oli, aga seekord ilma ECO-ta variandi icon_razz.gif
Multiblokk-funktsioon ka ilusti olemas, ilma selleta ei kujuta enam ette
https://www.hansamoobel.ee/foster.html

E:

lol, 2,5 aastat võtsin hoogu
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=8020174#8020174

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
rmc
Aeg Maha 2n
rmc

sõnum 17.08.2016 18:10:39 vasta tsitaadiga

jeesus188, mis on multiblokk?

ja kuidas sel toolil materjalid on.. kui palju nahka, kui palju pvcd?

edit: top geari playseat alla hinnatud euronicsis: 199€
https://www.euronics.ee/t/64804/mangutarvikud/kontoritool-topgear-playseat/rtg-00078

jeesus188
kodustatud
jeesus188

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 17.08.2016 19:58:07 vasta tsitaadiga

Mul hetkel ka multiblokk, pm laseb fikseerida mingit 4-6 asendit
Tavaline TILT laseb fikseerida 1 asendit
Krt seda teab palju seal nahka on, eks siis paista kui kohale tuleb. Ma arvan, et istumise ala on kõik nat. naha all, vaid küljed ja tagune on pvc
Spoiler Spoiler Spoiler

E:

Kui vaadata suvalisi nahktoole, siis pm kõigil on istumise ala nat.nahast

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
Vael
HV Guru

sõnum 18.08.2016 17:11:45 vasta tsitaadiga

Multiblock- saab kogu tooli asendi 5 asendisse jätta.

Racing chairidel teine lahendus- saab seljatoe täiesti horisontaali lükata.
Esimesel päeval katsetasin ja jäin tukastama;)

Võib esialgu täitsa rahul olla GT OMega tooliga.
tagasi üles
HukkunudAlpinist
HV vaatleja

sõnum 31.08.2016 19:14:08 vasta tsitaadiga

zyon kirjutas:
Vabandan, et lähen mõõdukalt teemast välja. Kas keegi on www.klasson.ee poest midagi muud ka peale nende Lindy toolide tellinud? Mul on plaanis koju soetada arvutilaud, tool ja mõni raamaturiiul. Klasson Kontorimööbel kodulehe riiulite hinnad tunduvad uute riiulite kohta kahtlaselt odavad. Äkki kellelgi on siin kogemust, ega need riiulid aja jooksul raskuse all looka ei vaju?

Loodetavasti on minu vastusest veel abi. Mõni aeg tagasi oli mul vaja küllaltki raskete pabereid täis registraatorkaustade tarbeks riiuleid hankida. Metallriiuleid ma ei soovinud, kuna need näevad võrdlemisi robustsed välja ja korralikud metallriiulid on päris kallid. Sama kontorimööbel on müügil ka mujal, aga www.klasson.ee lehel oli see sari kõige odavam ja transport tasuta. Müüja rõhutas mitu korda „raha tagasi garantii“ võimalust. Tellisingi need kontoririiulid teadlikult plaaniga kasutada seda tagastamise võimalust, kui kaup rämpsuks osutub.

Nüüd on need riiulid kasutuses olnud juba üle poole aasta ja olen rahul. Riiulitele mingeid kriipse-kraapse peale tekkinud ei ole ja plaadid ei ole läbi paindunud. Läbivajumist kartsingi kõige rohkem, sest mul on ühed Jyski riiulid niiviisi koledaks läinud. Klasson surus mulle paigaldust ka, aga kokku panin riiulid ikkagi ise ning see oli suht lihtne. Vaja on ainult akutrelli.

pots4t4j4
HV Guru

sõnum 31.08.2016 19:21:52 vasta tsitaadiga

Mis seal klassonis nagu reaalselt pakuvad 2 kontoritooli ? icon_biggrin.gif
tagasi üles
mihkel000
HV vaatleja

sõnum 04.09.2016 15:54:19 vasta tsitaadiga

Väike küsimus: kas sellised toole nagu siis teemas ilma ratasteta ka tehakse?

Rattad rikuvad parketi ära ning vaibast ei ole eriti huvitatud. Või on mingeid kummiratastel variante ka? Või veel lahendusi?
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
pots4t4j4
HV Guru

sõnum 04.09.2016 15:56:54 vasta tsitaadiga

Tooli võib alati lakke riputada icon_biggrin.gif
tagasi üles
mihkel000
HV vaatleja

sõnum 04.09.2016 18:04:41 vasta tsitaadiga

pots4t4j4 kirjutas:
Tooli võib alati lakke riputada icon_biggrin.gif

njaa, oleks isegi päris mõnus, aga jääks natuke jalgu icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
bladerunner
HV Guru

sõnum 04.09.2016 20:03:42 vasta tsitaadiga

mihkel000, võta siis rattad alt ära ja keera lihtsalt miskid poldid sisse ja neile pehmendused külge. Või kasuta põrandakaitsekilet/alust.
riaak
HV Guru
riaak

sõnum 04.09.2016 21:15:44 vasta tsitaadiga

Kallimatel toolidel tihti kummist rattad. Eks poes ise näed või netist tellides üldjuhul kirjelduses märge juures.
Võimalik ka ise vahetada või siis rataste asemele jalad: https://www.home4you.ee/kontor/kontoritoolid/toolide-lisavarustus/

danny
Kreisi kasutaja
danny

sõnum 10.09.2016 20:16:52 vasta tsitaadiga

Keegi siit oskab midagi soovitada? https://www.jysk.ee/moobel/toolid-tumba-ja-pingid/arvutitoolid.html

Äkki kellelgi on mõni kodus. Käisin täna seal toetamas ennast paaril toolil mugavaim tundus kramer, aga kuidas vastupidavus? Nagu ikka jyski toodetel, aasta pärast uus?
Kommentaarid: 49 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 42
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Ärifoorumid »  Ostuabi/hinnapäring »  Mugav tool mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 52, 53, 54  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.