praegune kellaaeg 23.05.2026 04:51:36
|
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Anna tooli
|
08.08.2016 22:58:18
|
|
|
| l2bukast kirjutas: |
| jnt kirjutas: |
UMI Super'ist on tehtud "Euro" versioon ka.
link |
:O see näeb tõsiselt ilus välja ju..
Aga miks euro versiooni vaja oli? Hiina versioonil ka meie sagedused olemas ju. |
And for the Euro Edition, you can customize the phone with any message you would like via laser-engraving. This feature means you can make the phone one of a kind for yourself or turn it into a perfect, personalized gift.
Tehakse neid vaid 999tk
|
|
| Kommentaarid: 365 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
300 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
09.08.2016 08:09:08
|
|
|
Sain xiaomilt loa mi5 bootloader lahti teha
Krt, ilma ei anna midagi näppida
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
John Smith
HV veteran
|
09.08.2016 08:23:45
|
|
|
| l2bukast kirjutas: |
UMI Super'ist on tehtud "Euro" versioon ka.
link |
:O see näeb tõsiselt ilus välja ju..
Aga miks euro versiooni vaja oli? Hiina versioonil ka meie sagedused olemas ju. |
Seda hakati juba jupp aega tagasi promoma seoses jalka EM-iga.
_________________ Kui te panete midagi mällu, jätke meelde, kuhu te panete. |
|
| Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ksuuk
Kreisi kasutaja
|
09.08.2016 11:34:02
|
|
|
| rex kirjutas: |
| Mis sealt ikka tuleb... nutujoru, et järgmisel päeval on iPhone'i vaja. :) Lapsed on julmad. |
Mnjah, tõesti mingit trikitavat hiinakat tõesti lastele küll ei soovita. Nutad ja ostad iPhone -d, sest nende loogika on lapsele arusaadav ja teiselt saab abi ka kui vaja.
|
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
09.08.2016 11:59:51
|
|
|
| ksuuk kirjutas: |
| rex kirjutas: |
Mis sealt ikka tuleb... nutujoru, et järgmisel päeval on iPhone'i vaja. Lapsed on julmad. |
Mnjah, tõesti mingit trikitavat hiinakat tõesti lastele küll ei soovita. Nutad ja ostad iPhone -d, sest nende loogika on lapsele arusaadav ja teiselt saab abi ka kui vaja. |
Hästi lahmid
Mis moodi need Hiina oki-doki nimelised telefonid erinevad siin müüdavatest Androidi lutsudest, peale nime ?
Enamus neist on kordades puhtama sisuga kui meie turu Sony, LG, Samsung ja muud üllitised.
Xiaomit ei ostaks ka mina algajale, kuna see on kõikidest erinev ja Androidi oma originaalis isegi ei meenuta, kuid muus osas kõik üks.
Samas lapsed võtavad seda uut kordedes paremini vastu, kuna ei oma eelarvamusi
|
|
| Kommentaarid: 374 loe/lisa |
   |
1 :: |
2 :: |
300 |
|
| tagasi üles |
|
 |
flameas
HV veteran

|
09.08.2016 12:34:38
|
|
|
| Mina olen oma (juba vananend) elephone p8000ga nii rahul et ka järgmine telefon on kindlasti hiinakas. K6000 premium esimene valik, kui see peaks välja tulema kunagi. Le TV telefonid ka huvitavad, kuigi pigem võtaks paksema ja suurema telefoni suurema akuga kui meeletult õhukese vaevu 3000mh akuga.
|
|
| Kommentaarid: 91 loe/lisa |
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
nunnu
Kreisi kasutaja

|
|
| Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
18 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DODONPACHI
HV veteran

|
|
| Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ksuuk
Kreisi kasutaja
|
09.08.2016 18:16:56
|
|
|
| WäntWõll kirjutas: |
Hästi lahmid (y)
Mis moodi need Hiina oki-doki nimelised telefonid erinevad siin müüdavatest Androidi lutsudest, peale nime ?
Enamus neist on kordades puhtama sisuga kui meie turu Sony, LG, Samsung ja muud üllitised.
Xiaomit ei ostaks ka mina algajale, kuna see on kõikidest erinev ja Androidi oma originaalis isegi ei meenuta, kuid muus osas kõik üks.
Samas lapsed võtavad seda uut kordedes paremini vastu, kuna ei oma eelarvamusi :idea: |
Kogu see kadalipp endal läbi käidud, sestap ei lahmi vaid räägin kogemustest.
Leida väike, nii 4-4,5", kõigi andurite ja talutava prose ja mäluga hiina isendit normaalse hinna eest on pea võimatu. Lisaks paktikas lapsed paratamatult lõhuvad asju. Lõhkumise vastu aitavad küll igasugu katted/korpused. X toodetele pole korralikke katteid ja lastele meeldivaid ja värvilisi korpuseid reeglina Eestis saada. Kui kaitsetest hoolimata midagi puruneb, siis Eestis X asjale ametlikku remonti ei leia. Tootjale edasi/tagasi saata ja kaks kuud oodata pole lahendus. IOS ametlik hooldus on Eestis olemas ja nii ametlikke kui custom katteid/korpuseid saab igast kaubanduskeskusest ja vajadusel on internet varuosadest pungis ja iga teisel meistrimehel töö selge.
Opsüsteem, kui just telefoni ei root -i, siis telefoni varundamine nii, et see vajadusel 1:1 -le kloonida, on võimatu ning reeglina oli backup tehtud ammu ja seega vananenud. Võimatu on ka kahe erineva Androidi telefoni 1:1 -le migreerimine. IOS -ga on see võimalik. Varunda kas pilve (automaatne) või arvutisse, võta uus telefon, vali "old to new restore" ja oota tiba ning kõik on 1:1 -le taastatud. Miks senini Android seda ei paku, vot ei tea, sesosas on Android paras Windows:(.
Taastada lapsele telefoni, teadmata, mis seadistused seal olevas sajas app -s ja kahesajas mängus olid, on suht lootusetu ja jubedalt närvesööv ettevõtmine. Kõnelogid/sms -d jms (kui just iga päev ei varunda) kaotad ikka. Ja kui seda teha veel nii kord kvartalis (lapsed ju lõhuvad), siis on kopp ees kogu sellest tulutust tegevusest.
IOS -i saavad lapsed selgeks imekiiresti, alati on keegi, kes kasutab või tunneb kedagi kes kasutab IOS -iga toodet. Ka Googlest abi otsimne on imelihtne, pole vaja mingit erilist taustinfot, et mis Androidi versioon, mis riistvara, mis custom app jms. IOS -ga oma piltide jagamine mitme IOS seadme või IOS -i kasutava sõbra vahel on imelihtne. Mängude/tarkvara ostmine family share -ga, ostad ühe mängu ja kõik family share liikmed saavad selle legaalselt endale paigaldada. Uuendused saab ka väga vanadele telefonidele. Jne.
P.S. Mulle endale piirangute (ei saa kasutada USB pulgana jms) IOS ei meeldi, lisaks hetkel vajan teatud tarkvara, mida IOS -l ei ole ja kõige tipuks pole ka sobiva (5-5,2") suurusega IOS seadet olemas. Aga kasutajatele, kellel juba üks IOS seade olemas, on teine IOS, murevaba ja loogiline valik, varem või hiljem tuleb see teadmine kohale.
|
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Athunik
HV kasutaja

|
09.08.2016 20:19:13
|
|
|
ksuuk, aga sellepärast ongi Xiaomi mulle meelepärane. Iga kord kui Xiaomi nutiseadme soetad, siis pead sellega Mi kontosse sisselogima ning see kannab kõik vajaliku Mi Cloudi (kontaktid, sõnumid, pildid, videod, programmid jm.) ning kui juhuslikult tänava peal peaks tank üle sinu nutiseadme sõitma, siis saad sama vajaliku informatsiooni Mi Cloudi veebilehelt kätte või hoopis ostad uue Xiaomi nutiseadme ning tuuakse kõik ilusti üle. Peale selle on tegelikult Xiaomi võtnud eeskuju ka natukene iOS'i disainist, mis ise-enesest mulle meeldib.
Aga igatahes.. Sain mõned päevad tagasi pakkumise, et liitun Tele2'ga ja saan Huawei Y5 (560) niisama tasuta. Proovimise pärast olin nõus, ei mul loe kellele ma reaalselt kuumaksu maksan. Igatahes, mulle eriti selle uue lutsu Android väga ei istu.. Ma ei teagi kas reaalselt Huawei'l on puhas Android või sellel samamoodi mingi sarnane süsteem nagu Xiaomi toodetel. Igatahes updateris on kirjas EMUI e. Emotion UI ning väga veidralt töötab see, aga samas aku vist peab paremini vastu kui mu Xiaomi Redmi 1S nutiseadmel. Nujah.. Eks see Huawei luts lendab mulle kapi peale tagavaraks ma arvan. Kui peaksin siin uue töökoha leidma, siis üritan ka endale soetada Oukitel K6000 PRO, nagu mõned siin mainisid - seda puhtalt selle pärast, et telefon ise pidavat raske ja jäme olema peos, mida paraku tänapäeval näeb vähe, sest kõik tahavad oma nutiseadmed ajada õhemaks kui paberi.
|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ksuuk
Kreisi kasutaja
|
09.08.2016 20:54:43
|
|
|
| Athunik kirjutas: |
| ksuuk, aga sellepärast ongi Xiaomi mulle meelepärane. Iga kord kui Xiaomi nutiseadme soetad, siis pead sellega Mi kontosse sisselogima ning see kannab kõik vajaliku Mi Cloudi (kontaktid, sõnumid, pildid, videod, programmid jm.) |
Vot seda ei teadnudki, positiivne info. Tundub, et Xiaomi oleks täitsa tegija, kui vaid selle 4G 800MHz toe saaks. Aru ei saa, miks seda pole?
| ksuuk Ma ei teagi kas reaalselt Huawei'l on puhas Android või sellel samamoodi mingi sarnane süsteem nagu Xiaomi toodetel. Igatahes updateris on kirjas EMUI e. Emotion UI ning väga veidralt töötab see, aga samas aku vist peab paremini vastu kui mu Xiaomi Redmi 1S nutiseadmel. (n) |
Olen kunagi, siis kui sellest tootjast eriti midagi ei teatud, Huawei -d kasutanud. Siis sai seda EMUI -d kogetud ja mulle üldiselt see tootjapoolne (Sony teeb sama) menüüde omamoodi ja omavärvi väänamine ei meeldi. EMUI asemel saab muidugi suvalise teise launcheri õnneks panna. Oma Huawei -l läks ekraan kummi ja kui kohalik hooldus MTTC oli telefoni tulemuseta 2 kuud uurinud siis viskas kopa ette ja kirjutasin Huawei peakontorisse, paari päeva pärast tuli MTTC -st teavitus, et telefon läheb mahakandmisele ja sain raha tagasi müüjalt. Hetkel tundub, et kunagi alguses oli Huawei innovatiivne ja soodne, nüüd kahjuks pole enam kumbagi:(.
|
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
09.08.2016 20:58:15
|
|
|
ah minge pekki, mui xiaomi lehel oli profiilis vale telefon
Nüüd ei saa bootloaderit lahti
E:
heh, ei olegi asi selles vaid xiaomi on piixu kukkunud tarkvaraarendaja
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
viimati muutis jeesus188 09.08.2016 22:23:07, muudetud 1 kord |
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
krist2an
HV veteran

|
09.08.2016 20:59:30
|
|
|
| ksuuk, aga sellepärast ongi Xiaomi mulle meelepärane. Iga kord kui Xiaomi nutiseadme soetad, siis pead sellega Mi kontosse sisselogima ning see kannab kõik vajaliku Mi Cloudi (kontaktid, sõnumid, pildid, videod, programmid jm.) |
Vot seda ei teadnudki, positiivne info. Tundub, et Xiaomi oleks täitsa tegija, kui vaid selle 4G 800MHz toe saaks. Aru ei saa, miks seda pole?
|
Sest ametlikult saab Xiaomi telefone ainult Hiinas ja Indias osta.
|
|
| Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
41 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ksuuk
Kreisi kasutaja
|
09.08.2016 21:05:20
|
|
|
| krist2an kirjutas: |
Sest ametlikult saab Xiaomi telefone ainult Hiinas ja Indias osta. |
Nojah, sellise turu juures, ei huvita tootjat Euroopa karvavõrdki, kuigi see ühe sageduse lisamine oleks ju lihtne:(. Või veel parem oleks teha tütarfirma (a'la oppo > oneplus) Euroopa turu jaoks.
|
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
JRISETH
Kreisi kasutaja
|
09.08.2016 21:22:18
|
|
|
| krist2an kirjutas: |
|
Sest ametlikult saab Xiaomi telefone ainult Hiinas ja Indias osta. |
Noh, tegelikult saab Xiaomisi osta ametlikult... Hiinas, Indias, Hong Kongis, Tais, Singapuris, Malaisias, Filipiinidel, Indoneesias ja Brasiilias
Hiljuti tuli Redmi Note 3 Pro välja Tais mis toetab 800MHz LTE-d seega on lootust, et tulevikus siiski on see toetatud.
|
|
| Kommentaarid: 232 loe/lisa |
   |
203 |
|
| tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
09.08.2016 21:36:49
|
|
|
Athunik,
| tsitaat: |
aga sellepärast ongi Xiaomi mulle meelepärane. Iga kord kui Xiaomi nutiseadme soetad, siis pead sellega Mi kontosse sisselogima ning see kannab kõik vajaliku Mi Cloudi (kontaktid, sõnumid, pildid, videod, programmid jm.) ning kui juhuslikult tänava peal peaks tank üle sinu nutiseadme sõitma, siis saad sama vajaliku informatsiooni Mi Cloudi veebilehelt kätte või hoopis ostad uue Xiaomi nutiseadme ning tuuakse kõik ilusti üle. Peale selle on tegelikult Xiaomi võtnud eeskuju ka natukene iOS'i disainist, mis ise-enesest mulle meeldib.
|
Et nagu Googlel midagi täpselt sama või paremt ei ole
Suva mis andrid või googlega seotud seadmesse login, kohe on kõik olemas, isegi Chrome theme ja taustapildi oskab sama igas seadmes panna, ulme kas pole ?
|
|
   |
300 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Athunik
HV kasutaja

|
09.08.2016 22:17:34
|
|
|
WäntWõll, mina pole seda nii lilleliselt kogenud paraku. Ehk kontaktid jätab meelde ja ehk sellised seaded, mis otseselt seotud Google'i enda applikatsioonidega. Aga näiteks pilte ta pole mulle kunagi tagasi andnud, veel vähem olen ma saanud SMS'e tagasi. Niiet kas mina nimetaksin seda paremaks kui Mi Cloud? Ei.
Kui sul teised kogemused selle asjaga, siis noh hääkene küll..
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
|
   |
300 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mTim
HV Guru

|
09.08.2016 22:35:29
|
|
|
Hästi lahmid
Samas lapsed võtavad seda uut kordedes paremini vastu, kuna ei oma eelarvamusi  |
Leida väike, nii 4-4,5", kõigi andurite ja talutava prose ja mäluga hiina isendit normaalse hinna eest on pea võimatu. Lisaks paktikas lapsed paratamatult lõhuvad asju. Lõhkumise vastu aitavad küll igasugu katted/korpused. X toodetele pole korralikke katteid ja lastele meeldivaid ja värvilisi korpuseid reeglina Eestis saada. Kui kaitsetest hoolimata midagi puruneb, siis Eestis X asjale ametlikku remonti ei leia. Tootjale edasi/tagasi saata ja kaks kuud oodata pole lahendus. IOS ametlik hooldus on Eestis olemas ja nii ametlikke kui custom katteid/korpuseid saab igast kaubanduskeskusest ja vajadusel on internet varuosadest pungis ja iga teisel meistrimehel töö selge.
Opsüsteem, kui just telefoni ei root -i, siis telefoni varundamine nii, et see vajadusel 1:1 -le kloonida, on võimatu ning reeglina oli backup tehtud ammu ja seega vananenud. Võimatu on ka kahe erineva Androidi telefoni 1:1 -le migreerimine. IOS -ga on see võimalik. Varunda kas pilve (automaatne) või arvutisse, võta uus telefon, vali "old to new restore" ja oota tiba ning kõik on 1:1 -le taastatud. Miks senini Android seda ei paku, vot ei tea, sesosas on Android paras Windows:(.
Taastada lapsele telefoni, teadmata, mis seadistused seal olevas sajas app -s ja kahesajas mängus olid, on suht lootusetu ja jubedalt närvesööv ettevõtmine. Kõnelogid/sms -d jms (kui just iga päev ei varunda) kaotad ikka. Ja kui seda teha veel nii kord kvartalis (lapsed ju lõhuvad), siis on kopp ees kogu sellest tulutust tegevusest.
IOS -i saavad lapsed selgeks imekiiresti, alati on keegi, kes kasutab või tunneb kedagi kes kasutab IOS -iga toodet. Ka Googlest abi otsimne on imelihtne, pole vaja mingit erilist taustinfot, et mis Androidi versioon, mis riistvara, mis custom app jms. IOS -ga oma piltide jagamine mitme IOS seadme või IOS -i kasutava sõbra vahel on imelihtne. Mängude/tarkvara ostmine family share -ga, ostad ühe mängu ja kõik family share liikmed saavad selle legaalselt endale paigaldada. Uuendused saab ka väga vanadele telefonidele. Jne.
P.S. Mulle endale piirangute (ei saa kasutada USB pulgana jms) IOS ei meeldi, lisaks hetkel vajan teatud tarkvara, mida IOS -l ei ole ja kõige tipuks pole ka sobiva (5-5,2") suurusega IOS seadet olemas. Aga kasutajatele, kellel juba üks IOS seade olemas, on teine IOS, murevaba ja loogiline valik, varem või hiljem tuleb see teadmine kohale. |
mahapillatud telefoni nagunii keegi tasuta ei paranda, 50 või 70 euri maha kukub pole väga suur katsumus. Katki läheb siis 100% uut kohe ei saa vaid peab järgmise sünnipäevani või jõuludeni ootama, senikaua võib mu vanu nuputelefone kasutada. Mängude kaotamine katkimineku tõttu pole ka minu probleem ja mänge ja äppe meie majas ei osteta. Kui poisil eelmine telefon (samsung) maha kukkus ja ekraani mõra tuli oli näha, et tal on kahju ja rohkem 2 aasta jooksul telefoniga midagi ei juhtunud, sai sünnipäevaks uue.
Enamusel klassikaaslastest omavad ikkagi android telefoni, niet ma ei tea, mis eliitkoolis androidiga keegi aidata ei oska.
Ma ei osta elus lapsele sellist brändiplärakat nagu apple. Kui telefon 2 aastat ilusti vastu peab, siis on aeg nagunii ta välja vahetada.
Muidugi loodan, et mu OnePlus X peab kauem vastu
_________________ Lexuse summutist tuleb vaid lilleõisi ja ükssarvepeeru - HV foorum
M: E36 varuosad |
|
| Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
42 |
|
| tagasi üles |
|
 |
PitBull
HV kasutaja
|
09.08.2016 23:22:16
|
|
|
| See UMI Super on minu jaoks päris huvitav leid. Kahjuks kaamera tundub tal olema suht s**t. Kas leidub veel midagi sarnast (sh LTE 800), aga normaalse kaameraga?
|
|
| Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
16 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Athunik
HV kasutaja

|
10.08.2016 00:04:44
|
|
|
| WäntWõll, nujah. Sain jälle targemaks, ei teadnudki, et reaalselt Google Drive'i saab ka SMS'id sünkroonida. Aga noh, siiski eelistan Mi Cloudi rohkem kui Google Drive'i. Kuigi võimalus, et kui ma Oukitel'i omale millalgi soetan, siis pean selle peale nii või naa minema.
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ksuuk
Kreisi kasutaja
|
10.08.2016 09:17:36
|
|
|
| WäntWõll, nujah. Sain jälle targemaks, ei teadnudki, et reaalselt Google Drive'i saab ka SMS'id sünkroonida. Aga noh, siiski eelistan Mi Cloudi rohkem kui Google Drive'i. Kuigi võimalus, et kui ma Oukitel'i omale millalgi soetan, siis pean selle peale nii või naa minema. |
Google kettale saab asju jah kopeerida aga autosync -i telefoni sisust stock Android ei toeta. Nojhah, võib ju võtta mõne app -i, nagu MyBackup vms ja panna kord päevas infot kuhugi pilve varundama aga sellest taastamine sobb vaid telefonile, mis on varunduse teinud.
|
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
lightbluefox
HV Guru
|
10.08.2016 09:33:32
|
|
|
| Mul oli kunagi Avast! kasutusel, lisaks viirusetõrjele oli neil eraldi backup rakendus, mis salvestas smsid ja kõnelogid avasti enda serverisse ning google draivi pani infofaili kust neid leida. Sünkida sai vabalt valitud kaustu.
|
|
| Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
44 |
|
| tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
|
   |
300 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ksuuk
Kreisi kasutaja
|
10.08.2016 10:03:52
|
|
|
| mTim kirjutas: |
mahapillatud telefoni nagunii keegi tasuta ei paranda, 50 või 70 euri maha kukub pole väga suur katsumus. Katki läheb siis 100% uut kohe ei saa vaid peab järgmise sünnipäevani või jõuludeni ootama, senikaua võib mu vanu nuputelefone kasutada. Mängude kaotamine katkimineku tõttu pole ka minu probleem ja mänge ja äppe meie majas ei osteta. Kui poisil eelmine telefon (samsung) maha kukkus ja ekraani mõra tuli oli näha, et tal on kahju ja rohkem 2 aasta jooksul telefoniga midagi ei juhtunud, sai sünnipäevaks uue.
Enamusel klassikaaslastest omavad ikkagi android telefoni, niet ma ei tea, mis eliitkoolis androidiga keegi aidata ei oska.
Ma ei osta elus lapsele sellist brändiplärakat nagu apple. Kui telefon 2 aastat ilusti vastu peab, siis on aeg nagunii ta välja vahetada.
Muidugi loodan, et mu OnePlus X peab kauem vastu |
Läheb tiba offtopic -ks.
Teoorias kena, et laps kasutagu senikaua nuppudega isendit, kuniks tähtpäev saabub ja uue saab. Praktikas see ei tööta ja aasta isatiitel jääb Sul saamata:).
Mulle jäävad ka arusaamatuks statuudid "mänge ja äppe meie majas ei osteta" ja "ma ei osta elus lapsele sellist brändiplärakat nagu apple". Ise arvan, et kuna Android -i default app -d on suht mannetud, seega osta nende asemel paremad, on elementaarne valik ja võrreldes kõikidele muudele pahedele (õlled jms) kulutatud raha, on appide maksumus olematu. Lastele Sa mänguasju ikka ostad? Kui jah, siis miks mitte (reklaamivabu)mänge/appe? Ja kas Su mainitud Samsung ei olegi brändilplärakas?
Peale MS -i telefonide tootmise lõpetamist, polegi peale Apple rohkem tootjaid, mis riist ja tarkvara ise toodavad. Sellise kombo tulemus on, et kui asjad töötavad, siis töötavad väga hästi ja kui ei tööta, siis ei tööta üldse. Aga siis on ka miljardil kasutajal häda ja tootja lapib vea kiiresti. Androidi turvaaukudest, mida ei ole parandatud ega hakatagi parandama, ma parem ei räägi. Ja kui X asjandusel ei tööta midagi, siis nii see ongi ja nii see jääbki. Näiteks mul oli Moto G, kui see veel Google omanduses oli, sellel ei saanud mobla kaudu Eestis transpordi pileteid osta, dialer lihtsalt keeldus seda tärnide jms rodu aksepteerimast. Ja see oli ometigi Google ja latest OS jms. Ja mis Sa arvad, kas mu häda kedagi Google -s huvitas? Moto G -l oli ka tõsine mälulekke probleem, aasta otsa olid Motorola foorumid punased, kasutajad ulgusid, isegi fix oli hakkajate poolt leitud, vajas root -imist, tehti puust ja punaseks Motorola -le ette aga ei midagi. Kasutajad lihtsalt loobusid ootamast ja müüsid telefonid maha. Seega kui juba Google ei reageeri...
P.S. Kuuldavasti Google on ka suht häiritud Android -i fragmenteerumisest ja plaanib peagi a'la Apple päris oma (see ei ole Nexus -e liin) telefoni valmistamisega, mis võib olukorda muuta.
viimati muutis ksuuk 10.08.2016 11:13:04, muudetud 1 kord |
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ranel
HV Guru
|
10.08.2016 10:41:47
|
|
|
Hästi lahmid
Samas lapsed võtavad seda uut kordedes paremini vastu, kuna ei oma eelarvamusi  |
P.S. Mulle endale piirangute (ei saa kasutada USB pulgana jms) IOS ei meeldi, lisaks hetkel vajan teatud tarkvara, mida IOS -l ei ole ja kõige tipuks pole ka sobiva (5-5,2") suurusega IOS seadet olemas. Aga kasutajatele, kellel juba üks IOS seade olemas, on teine IOS, murevaba ja loogiline valik, varem või hiljem tuleb see teadmine kohale. |
Androidiga tegelikult hoiab info alles, et mis äppid mingis telefonis on. Kui uue telefoni võtad, siis saad kõik oma eelmise telefonid äppid installida uude telefoni. Telefon tõmbab automaatselt äppid Google Playst alla. Lisaks kontaktid on varundatud st kõik telefoninumbrid on automaatselt telefonis olemas.
Küll aga selles osas on täiesti õige point, et suvalisele hiinakale on väga keeruline kaitsvaid asju leida.
_________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 55 684 121 |
|
| Kommentaarid: 186 loe/lisa |
   |
165 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ksuuk
Kreisi kasutaja
|
10.08.2016 10:58:12
|
|
|
ei näe mingit x varunduse lahendust vajalikuna.
Google asjad rohkem kui piisavad. |
See app ei ole ju "Google asi" ja on just "x varundus". Ja minuteada see ei varunda app -de baase, kus on ajalugu/seadistused sees vaid ainult kaustu (kui just ei vali kausta, kus on baasid sees, vist?) Tegelt Google võiks sellise omaduse juba OS -i sisse kõhtu kirjutada tegelikult, poleks ju ei raske ega keeruline? Huvitav, miks seda tehtud siiani pole? Isegi MS -i telefonidel oli OneDrive -ga data sync olemas.
|
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rtfm99
HV kasutaja
|
10.08.2016 10:59:34
|
|
|
| ranel kirjutas: |
Hästi lahmid
Androidiga tegelikult hoiab info alles, et mis äppid mingis telefonis on. Kui uue telefoni võtad, siis saad kõik oma eelmise telefonid äppid installida uude telefoni. Telefon tõmbab automaatselt äppid Google Playst alla. Lisaks kontaktid on varundatud st kõik telefoninumbrid on automaatselt telefonis olemas.
Küll aga selles osas on täiesti õige point, et suvalisele hiinakale on väga keeruline kaitsvaid asju leida. |
see ei taasta algset seisu appides eraldi ja ma loobusin sellest taastamisest kui uuele tahvlile tekkisid samad rakendused mis telefonis ja sealt juba ammu kustutatudki. paras puder oli.
_________________ |
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
netcat
Kreisi kasutaja

|
10.08.2016 11:24:26
|
|
|
Jäi selline pill silma: link
Blackview BV5000 on endale järglase saanud: 8 tuumaga prose, 3gb ram, 32gb rom, 4500mAh aku, kõik sagedused. Ehk keegi just otsib miskit taolist.  |
Mina otsin just täpselt taolist. Kokkusattumusena leidsin ise alles eile müügilt amazon.de'st. Kas keegi tootjast või veel parem, nendest mudelitest midagi lähemalt teab ka? Amazonis oli kaks hiilgavat arvustust (aga ainult kaks üldse) ja gsmarena ei paista sellisest tootjast mitte midagi teadvat. Ühtlasi, kas amazonist osta ei oleks ohutum kui aliexpressist?
|
|
| Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ksuuk
Kreisi kasutaja
|
10.08.2016 11:28:39
|
|
|
| netcat kirjutas: |
Ühtlasi, kas amazonist osta ei oleks ohutum kui aliexpressist? |
Muidugi on. Eriti kui on " Featured või Sold by Amazon". Saad kuu aega testida, ei meeldi, tagastad, saad kogu raha, sh postikulu tagasi. Jamade korral (Sold by Amazon), pannakse kohe uus telefon teele ja pead 30 päeva jooksul peale uue saamist, vana tagastama jms.
|
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
10.08.2016 11:51:45
|
|
|
Ärge siis unustage, et google'i serverisse jäetud info jääb sinna neile analüüsimiseks nii kauaks, kui neile meeldib, mitte seni, kuni otsustate midagi "kustutada". Te ei tea ette, kes teist kunagi saada võib. Ette on aga teada, et arvutusvõimsus ja ühes sellega automaatne sorteerimis- ja analüüsivõime kasvab Moore'i seaduse järgi eksponentsiaalselt. Nii et loll jutt "minu, pisikese konna, tegemised ei huvita kedagi; keegi ei hakka tohutust andmemassist minu pildikesi vaatama ja essemmessikesi lugema" paluks juba eos suhu tagasi!
PS. Fooliummütse pole vaja pakkuda, oskan ise voltida. Proovige parem odava populismi nimel kaheldava väärtusega vaimukuste pritsimise asemel natukenegi ajud tööle panna.
PPS. Kui otsustate selliseid asju hetkel oma laste eest, lasub teil kahekordne vastutus!
|
|
| Kommentaarid: 248 loe/lisa |
   |
227 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ranel
HV Guru
|
10.08.2016 11:54:34
|
|
|
Blackview BV5000 on endale järglase saanud: 8 tuumaga prose, 3gb ram, 32gb rom, 4500mAh aku, kõik sagedused. Ehk keegi just otsib miskit taolist.  |
Mina otsin just täpselt taolist. Kokkusattumusena leidsin ise alles eile müügilt amazon.de'st. Kas keegi tootjast või veel parem, nendest mudelitest midagi lähemalt teab ka? Amazonis oli kaks hiilgavat arvustust (aga ainult kaks üldse) ja gsmarena ei paista sellisest tootjast mitte midagi teadvat. Ühtlasi, kas amazonist osta ei oleks ohutum kui aliexpressist? |
Väidetavalt veekindel, tegelikult kirutakse järjest tagasisides, et pole veekindlust olla.
_________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 55 684 121 |
|
   |
165 |
|
| tagasi üles |
|
 |
netcat
Kreisi kasutaja

|
10.08.2016 12:02:34
|
|
|
Mina otsin just täpselt taolist. Kokkusattumusena leidsin ise alles eile müügilt amazon.de'st. Kas keegi tootjast või veel parem, nendest mudelitest midagi lähemalt teab ka? Amazonis oli kaks hiilgavat arvustust (aga ainult kaks üldse) ja gsmarena ei paista sellisest tootjast mitte midagi teadvat. Ühtlasi, kas amazonist osta ei oleks ohutum kui aliexpressist? |
Väidetavalt veekindel, tegelikult kirutakse järjest tagasisides, et pole veekindlust olla. |
aga kus seda väidetavat tagasisidet näha saab?
|
|
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ranel
HV Guru
|
10.08.2016 12:07:52
|
|
|
Väidetavalt veekindel, tegelikult kirutakse järjest tagasisides, et pole veekindlust olla. |
aga kus seda väidetavat tagasisidet näha saab? |
Võta youtubes review videod lahti ja hakka kommentaare lugema.
|
   |
165 |
|
| tagasi üles |
|
 |
krist2an
HV veteran

|
10.08.2016 13:57:00
|
|
|
Johhaidii, mis postitused... ma loodan, et kõik lapsevanemad, kes lapsele Androidiga telefoni ostsid, tunnevad end nüüd halvasti, sest selgelt te olete lapse tuleviku pekki keeranud. Häbi peaks olema. Pole siis ime, et teie last koolis narritakse ja lüüakse, et õpetajad teie lapsi ei salli ja et lapse hinded halvad on. Oleks pidanud kohe iPhone'i ostma ja neid probleeme vältima. Lastekaitse tuleks teile peale saata...
_________________ Custom 3d-prinditud mATX / ITX / APU case - http://bit.ly/4kIJQZs |
|
   |
41 |
|
| tagasi üles |
|
 |
siilike3d
HV vaatleja

|
10.08.2016 20:06:33
|
|
|
aga kus seda väidetavat tagasisidet näha saab? |
Oman Blackview BV5000 ,pole muidugi vett saanud aga ei julge ka enam.Korra kukkus tooli peal maha ja ekraan kohe puru,uus ekraan 30 euri.Kodulehel on foorum seal saab lugeda tagasidet,mis olematu ja hunnik probleeme telefoni softi kohta.Ma eriti ei usu ,et see BV6000 parem on.
_________________ Farlight 84 |
|
| Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
24 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mTim
HV Guru

|
10.08.2016 20:15:50
|
|
|
Läheb tiba offtopic -ks.
Teoorias kena, et laps kasutagu senikaua nuppudega isendit, kuniks tähtpäev saabub ja uue saab. Praktikas see ei tööta ja aasta isatiitel jääb Sul saamata:).
Mulle jäävad ka arusaamatuks statuudid "mänge ja äppe meie majas ei osteta" ja "ma ei osta elus lapsele sellist brändiplärakat nagu apple". Ise arvan, et kuna Android -i default app -d on suht mannetud, seega osta nende asemel paremad, on elementaarne valik ja võrreldes kõikidele muudele pahedele (õlled jms) kulutatud raha, on appide maksumus olematu. Lastele Sa mänguasju ikka ostad? Kui jah, siis miks mitte (reklaamivabu)mänge/appe? Ja kas Su mainitud Samsung ei olegi brändilplärakas?
|
No samsung on elueht näide brändiplärakast aga sellelajal kui see tele2st tasuta saadi, polnud hiina telefonidest euroopas kuuldagi.
Praktikas töötab see imehästi, lõppkokkuvõttes, et ole NUTITELEFON lapsele esmavajadus, mis peab olema täidetud, see on pigem nagu boonus.
Nagu ma oma poistest olen aru saanud, siis kõige huvitavamad mängud on need mida nad saavad sõpradega telefonis mängida, st tasuta, growtopia nimi on näiteks läbi käinud. Tasuline mäng ei pruugi olla üldse huvitav ja kuna ta on tasuline, sis ilmselgelt mängib seda vähem inimesi.
Mänguasju ostan ka vaid tähtpäevadeks. Enamus nagunii vedelevad mängukastis või siis täpselt seal kuhu astuda kavatsed.
_________________ Lexuse summutist tuleb vaid lilleõisi ja ükssarvepeeru - HV foorum
M: E36 varuosad |
|
   |
42 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Taux007
HV veteran

|
11.08.2016 09:30:57
|
|
|
Mängude ja äppide ostmisega on laste puhul see probleem, et kuigi sa võid selgitada korduvalt, et iseseisvalt ei tohi teenuseid tarbida (loogilisel põhjusel, et laps ei pruugi aru saada, mis finantskulu võib valimatu teenusetarbimine kaasa tuua), siis isegi ühekordne ost võib lastel "luku" maha lüüa ja ikkagi suunata mängusiseseid teenuseid tarbima kas või salaja (telefoniarve ei tule igal õhtul). Selles kontekstis on lastele nutitelefonide kätteandmine problemaatiline ja nuputelefon ei pruugi olla halb lahendus - esmalt on telefon siiski vanematega ühenduse pidamiseks, mitte kolm meetrid eemal nutitelefonis istuvale sõbrakesele SMSide saatmiseks). Mänguasjade ostmiseks tuleb enamasti siiski mingisuguse ooteperiood läbida (olgu selleks netist tellimisel transpordiaeg või kohapeale minnes valimine ja reaalne kohale minek), äppide puhul on suhteliselt koheselt võimalus tulemus saavutada - minu meelest puudub seal ootamise ja kannatuse õppemoment.
Olen näinud lapsi, kes on konkreetselt nutitelefonist sõltuvuses ja kui telefon käest ära võetakse, siis hakkavad käed värisema ja ainukene asi, mida teha osatakse on sihitu kõndimine ja käte vehkimine, et oma närvilisust taltsutada. Kui selline peaks saama ühe ostu tehtud, siis ilma limiitideta ostetaks vist kohe maksimaalselt asju, et mängudes edasi "areneda".
Mõistlik tarbimine ja väärtuse leidmine on minu meelest palju paremad ideed kui "ostan Apple telefoni, sest see on nii palju parem" statuut. Aga eks ta tihtipeale taandub võimalustele - kellel on võimalik osta Apple telefon, see võib seda teha. Kellel mitte, siis tema laps peab läbi ajama "kehvema" valikuga. Muuseas, Quoras rääkis üks hiinlane oma loo, kuidas tema 1% rahva sekka on oma elus 3x jõudnud (saanud rikkaks, kaotanud raha ja nii 3x). Üks selline episood oli see, kus mees elas sisuliselt oma töökohas mopikapis. Kui tal käis laps külas, siis last tegelikult ei huvitanud, kus isa elab, vaid mis isaga teha. Meie arvamus, et üks või teine asi on hea, ei pruugi lapsele midagi tähendada. Tema hea võib olla midagi muud.
|
|
   |
46 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Athunik
HV kasutaja

|
11.08.2016 11:57:21
|
|
|
Taux007, ma olen näinud lasteaialapsi isegi, kellele on emme-issi ostnud viimase iFööni ning kui see ära võtta, siis lubab terve pere ära tappa.
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
netcat
Kreisi kasutaja

|
11.08.2016 12:24:30
|
|
|
Taux007, ma olen näinud lasteaialapsi isegi, kellele on emme-issi ostnud viimase iFööni ning kui see ära võtta, siis lubab terve pere ära tappa.  |
Kui laps lubab ükskõik keda ära tappa, oma vanematest rääkimata, on sel perel suuremaid probleeme kui see mis marki telefoni tuleks kasutada. IMNSHO.
|
|
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
12.08.2016 22:22:13
|
|
|
| jeesus188 kirjutas: |
ah minge pekki, mui xiaomi lehel oli profiilis vale telefon
Nüüd ei saa bootloaderit lahti
E:
heh, ei olegi asi selles vaid xiaomi on piixu kukkunud tarkvaraarendaja  |
Nii, sai bootloaderi lahti Mi5-l, sms xiaomi poolt tuli seekord 3 päeva.
Lasin uue softi peale , eks paista kas elu muutub lillelisemaks (ega ennemgi midagi viga polnud, lihtsalt võltsing), või läheb hullemaks
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
new1
HV kasutaja
|
14.08.2016 22:15:43
|
|
|
| Tahaks omale mingit suvalist tagavaratelefoni osta, vaatasin ebay-st päris soodsa hinnaga miski hiinakad, näiteks see link Kas toimib ikka kohalikus võrgus? Või kui keegi veel soodsamat teab soovitada, siis linkige. alla 30 euki samas kahtlane kas leiab kusagilt veel soodsamalt enamvähem näitajatega. Telefoni point oleks siis selles, et kui praegune telefon laiali läheb,(küsimus ei ole mitte kas vaid millal läheb, paratamatus minu puhul) siis kannataks häda pärast sedasamust odavat kasutada ja rahulikult uut vaadata, mitte ei peaks kohe järgmine päev uisapäisa poodi uue järgi kappama. Nii väikese hinna puhul vast tolli ka külge ei keevitata?
|
|
| Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mobileman
Kreisi kasutaja
|
14.08.2016 22:52:51
|
|
|
Coolpad Modena ekraani kohta öeldi ühes mobiilide remondikohas, et nad ei saa seda vahetada kuna ekraani pole saada. Ja mikrofoni"kivi", plaati vms ka oleks vaja. Kas tõsi või on siiski kuidagi võimalik? Teine asi on muidugi hind, kas üldse tasuks vahetada. Kui aga hinda ei tea, siis enne ei oska öelda.
|
|
| Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
41 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ksuuk
Kreisi kasutaja
|
15.08.2016 01:05:41
|
|
|
| new1 kirjutas: |
| Tahaks omale mingit suvalist tagavaratelefoni osta, vaatasin ebay-st päris soodsa hinnaga miski hiinakad, näiteks see link Kas toimib ikka kohalikus võrgus? Või kui keegi veel soodsamat teab soovitada, siis linkige. alla 30 euki samas kahtlane kas leiab kusagilt veel soodsamalt enamvähem näitajatega. Telefoni point oleks siis selles, et kui praegune telefon laiali läheb,(küsimus ei ole mitte kas vaid millal läheb, paratamatus minu puhul) siis kannataks häda pärast sedasamust odavat kasutada ja rahulikult uut vaadata, mitte ei peaks kohe järgmine päev uisapäisa poodi uue järgi kappama. Nii väikese hinna puhul vast tolli ka külge ei keevitata? |
Sagedused sobivad meie operaatoritele.
Kui tasuta saadetakse, siis on see väga hea hind, Euroopast sellise hinnaga ei saa kuskilt - http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-doogee-x5s
Tee proovi, telli ära ja anna meile ka teada.
|
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
someguy
Kreisi kasutaja

|
15.08.2016 09:45:14
|
|
|
| new1 kirjutas: |
| Tahaks omale mingit suvalist tagavaratelefoni osta, vaatasin ebay-st päris soodsa hinnaga miski hiinakad, näiteks see link Kas toimib ikka kohalikus võrgus? Või kui keegi veel soodsamat teab soovitada, siis linkige. alla 30 euki samas kahtlane kas leiab kusagilt veel soodsamalt enamvähem näitajatega. Telefoni point oleks siis selles, et kui praegune telefon laiali läheb,(küsimus ei ole mitte kas vaid millal läheb, paratamatus minu puhul) siis kannataks häda pärast sedasamust odavat kasutada ja rahulikult uut vaadata, mitte ei peaks kohe järgmine päev uisapäisa poodi uue järgi kappama. Nii väikese hinna puhul vast tolli ka külge ei keevitata? |
Sagedused sobivad meie operaatoritele.
Kui tasuta saadetakse, siis on see väga hea hind, Euroopast sellise hinnaga ei saa kuskilt - http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-doogee-x5s
Tee proovi, telli ära ja anna meile ka teada. |
Ja oligi tegemist kaaperdatud kontoga. Eks seda karta oligi. Nalja pärast eile tellisin sealt, täna juba tuli eBay-lt kiri, et ilmselt pettus. Nüüd läheb hea jupp aega kuni raha tagasi saab
|
|
| Kommentaarid: 90 loe/lisa |
   |
83 |
|
| tagasi üles |
|
 |
new1
HV kasutaja
|
15.08.2016 20:48:32
|
|
|
| Olen kuulnud, et osa tellivad odavaid telosid mingite teiste netipoodide kaudu, üldiselt vist alla 40 euri pole mõtet loota, kuna nagunii pettus odavamad? Või ma ei saagi pointile pihta, müüvad seal telosid umbeodava hinnaga, kõik ostavad, siis toode ei saabu, nõuavad raha tagasi ja,, mis kasu see huiar sealt loodab saada siis, temani mingi raha nagunii ei jõua ju ja ostjad saavad ka paarikuulise passimise järel oma raha tagasi ju.
|
|
| Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ksuuk
Kreisi kasutaja
|
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
gemini
HV Guru
|
16.08.2016 10:58:30
|
|
|
| mega kirjutas: |
| cOpY kirjutas: |
Ulefone Future tellitud
Banggoodist tellides läks maksma 200€, kasutasin 20$ sooduskupongi.
Eks jagan muljeid kui kätte saan. |
Kas oled kätte saanud? Minul on tarne väga segases seisus. Tellisin TomTop'ist ja seal on küll märgitud saadetuks, aga miski hüümärk on juures. Täpsemat infot välja ei kliki. Saatsin järelepärimise... |
Olete oma Futured kätte saanud?
|
|
| Kommentaarid: 75 loe/lisa |
   |
3 :: |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
cOpY
HV kasutaja

|
16.08.2016 12:12:19
|
|
|
| gemini kirjutas: |
| mega kirjutas: |
| cOpY kirjutas: |
Ulefone Future tellitud
Banggoodist tellides läks maksma 200€, kasutasin 20$ sooduskupongi.
Eks jagan muljeid kui kätte saan. |
Kas oled kätte saanud? Minul on tarne väga segases seisus. Tellisin TomTop'ist ja seal on küll märgitud saadetuks, aga miski hüümärk on juures. Täpsemat infot välja ei kliki. Saatsin järelepärimise... |
Olete oma Futured kätte saanud? |
Katkestasin oma tellimuse pärast korduvat postitamise kuupäeva edasilükkasmist ja ostsin hoopis xiaomi mi5.
Kuuldavasti on Futurel GPS ja wifi probleemid ning sõrmejäljelugeja polevat ka suurem asi.
|
|
   |
40 |
|
| tagasi üles |
|
 |
krist2an
HV veteran

|
17.08.2016 13:28:22
|
|
|
| Ja kuidas siinsed Mi5 omanikud oma telefoniga rahul on?
|
|
   |
41 |
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|