praegune kellaaeg 16.06.2025 17:15:15
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
urri
Kreisi kasutaja

|
11.08.2016 20:03:58
|
|
|
DVDRW kirjutas: |
Seda tervet Kuusalu teenindabki ainult see kaksikmast või on veel kuskil midagi? |
1 noist kaksikmastidest peaks T2 olema
ja ennevanasti oli EMT antenn alajaama masti küljes... vist
a põmsti on otseselt Kuusalu külje all vaid 1 mast
ise asun Kursi külas, lähim (ja seni kvaliteetseim) mast on mulle Kuusalu
123 kunagi pakkus ka Uuri ning Härmakosu maste, kuid need on kaugel ja kohe otseselt neile jääb minu juures takistusi ette
Kuusalu suunal on metsas nö "koridor"
mingi aeg tagasi pandi ka Hirvlis mast püsti, kuid selle elu ärkamist enne veebr 2017 ei lubatud
mast asub minust u 1 km linnulennult.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
kanzen
HV vaatleja
|
11.08.2016 20:39:56
|
|
|
miks zyxel muudab talle minu pandud nime tagasi elion_XXXX-ks pärast sisse-välja lülitamist aga parooli jätab selle, mille panin talle nüüd mina, kuigi nö käsiraamat soovitab muuta sssid mulle sobivaks nimeks ning vahetada parool?
. . . ja üles kiirused on stabiilsed 5,6-5,8, kuid alla on kord nii kord naa, kord on kaks siis kaheksa siis kakskümmend, enamasti aga nii 8-14 kahekümne asemel, antenni pole, sest neiu abitelefonis ütles, et antenni paigaldava tehniku veerand tundi mis ta üle lävepaku astub, maksab nii ja nii mitu eurot, kuigi siin foorumis on räägitud tasuta antenni paigaldamisest kui ma seda plaanin üürida, kohe ei olnud soov seda antenni võtta, sest ma ei teadnud kuidas minul siin (muhu saarel) levi saab olema ja masti asukohti telia ei avalda
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
11.08.2016 21:58:43
|
|
|
Oleks loogiline arvata, et üks on Kuivastus, teine on Orissaares, kus läheb mööda optiline kaabel. Kolmas peaks kuskile Hiiumaa suunas näitama, et merel levi. Lukusta 800 Mhz peale. Kiirust keegi ei garanteeri. Stabiilsuses võibolla võidad.
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest. |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
RCC
HV Guru

|
11.08.2016 22:29:03
|
|
|
õppisime antennitehnikat teslaga koos., aga jõudsime ikka järeldusele, et kaabliga on parem.
_________________ Ära suurenda telia kasumit - lõpeta leping! 20/4 pole eriline max kiirus. 1992 kaaperdas telia neti |
|
Kommentaarid: 185 loe/lisa |
   |
9 :: |
1 :: |
147 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
11.08.2016 23:28:22
|
|
|
RCC kirjutas: |
õppisime antennitehnikat teslaga koos., aga jõudsime ikka järeldusele, et kaabliga on parem. |
Kindlasti, kui kaabel võimalik siis kasutaksin ise enne 12/1 ühendust kui 20/5 4G ühendust. Aga see olen mina, mõned võtavad ka siis 4G.
Samas pool oma päevast tarbin telefonis 4G internetti ja ei näe mina koduse püsikaga vahet foorumi, delfi või youtube kasutamisel.
|
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
   |
2 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
kanzen
HV vaatleja
|
12.08.2016 07:28:29
|
|
|
Pailaps
ole hea ja aita, millises menüüs see lukustamine käib ja miks see zyxel oma nime tagasi vahetab?
õppisime antennitehnikat teslaga koos., aga jõudsime ikka järeldusele, et kaabliga on parem. |
et siis antenni polegi mõtet üürida? kaablit veetakse saarel hoolega, pea kõik teeservad kollaseid kaabliotsi täis aga majapidamisse toomine alles aastate pärast ja maksab mitukümmend tuhat . . . jah, lepin siis praegu sellega mida hetkel 4g annab, tunduvalt parem ikka kui telefoni hotspot
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
12.08.2016 07:34:25
|
|
|
tsitaat: |
ole hea ja aita, millises menüüs see lukustamine käib ja miks see zyxel oma nime tagasi vahetab?
|
Tahaks ka teada, mul valikus on 3/4G. Lukustuskohta ei leia. Sagedustega sama
Lisaks ükspäev helistati ja öeldi, et wifi kadunud.
Läksin siis maale ja ruuter oli pm kõik asjad default pannud koos oma nimega peale seda kui äikese ajal sai seinast tõmmatud
Kas see nüüd hakkabki iga kord nii olema?
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
RustyZ
HV Guru

|
12.08.2016 07:46:44
|
|
|
Pailaps kirjutas: |
Minuteada on seal vahepeal isegi tükk sood. Suht pommiauk. Tõenäoliselt lahendab internetiprobleemi KV.EE |
Kiiruste languse põhjustab ilmselt asjaolu et nad müüvad üle selle 4g oma telekat ka. Telekas käib ju vahel lambist ka taustaks ja kui ongi piirkond kus kabla ei levi siis nii juhtubki.
_________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled) |
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
12.08.2016 09:02:30
|
|
|
Wifi defaulti uurin juba spetsidelt.
MinuTv tarbib 2-3Mbit, on hullemaid netisöödikuid nagu youtube ja netflix.
Püüan mõned juhendid ka teha.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
RustyZ
HV Guru

|
12.08.2016 09:08:44
|
|
|
indrekp kirjutas: |
Wifi defaulti uurin juba spetsidelt.
MinuTv tarbib 2-3Mbit, on hullemaid netisöödikuid nagu youtube ja netflix.
Püüan mõned juhendid ka teha. |
ja aga ma mõtlen seda, et kui sinu piirkonnas on neid minuTV-tajaid palju siis ongi olukord kus tekib sellest suurem koormus. Telekas käib paljudel lihtsalt taustaks - nt kui ma kodus tööd teen siis mängib ka kuigi otseselt ei vaata.
Flix, yt jne vaadatakse seriaal või video ära ja kinni. (võinoh, flixi puhul on oht paar päeva mööda saata mõne hea asjaga )
_________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled) |
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
12.08.2016 10:15:33
|
|
|
RustyZ, eks ta ikka koormab aga ei kuidagi erilisemalt kui mõni muu netikasutus. kes paneb arvutis taustaks youtubest muusikavideo käima või vaatab laps kas telerist või tahvlist multikaid. Arvutis jääb neti jaoks ikka rohkem kui pool alles. Tugijaamas peab seda ressurssi sellise arvestusega olema.
Näha on, et õhtuti on kindlates mastides koormus laes, kuid see on teatud piirkondades. Ajalooliselt on selline näiteks Kiisa mast olnud kus ka esimesena Telia 4G kunagi avati. Hetkel olen seal märganud aegajalt ülekoormust näiteks 800Mhz peal kuid kuna tegemist on nö tiheasustusega, on sinna lisatud sektoreid, kui ka sagedused 1800 ja 2600. Nende pealt saab antenniga kenasti kiirused kätte.
Sarnaseid olukordi ja kohti on üle eesti ja raadiovõrgu planeerijad jälgivad hoolega kus mida vaja teha on.
Sellepärast ongi kasulikum rikke korral Teliasse helistada, esiteks saadakse vajalik info probleemi kohta ning teisalt osatakse võibolla öelda, kuidas lahendada saab.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
12.08.2016 11:52:56
|
|
|
kanzen kirjutas: |
Pailaps
et siis antenni polegi mõtet üürida? kaablit veetakse saarel hoolega, pea kõik teeservad kollaseid kaabliotsi täis aga majapidamisse toomine alles aastate pärast ja maksab mitukümmend tuhat . . . jah, lepin siis praegu sellega mida hetkel 4g annab, tunduvalt parem ikka kui telefoni hotspot |
https://www.telia.ee/abi/view/332
Lukustamine Zyxel LTE 3311 peal. Wifi nime seadistamine tee ära viisardi abiga . Üleval paremal nurgas tekib väljalogimise kõrval võlukepiga märgike. Sealt saad paika panna APN, Wifi võrgu nime jne.
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest. |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
netmaster
HV kasutaja

|
12.08.2016 12:02:57
|
|
|
eks ta ikka koormab aga ei kuidagi erilisemalt kui mõni muu netikasutus. |
kindlasti koormab erilisemalt. Esiteks on ma loodan TV liiklusele seatud mingi kõrgem prioriteet, sest seiskuvat ja sakkivat pilti ei taha keegi vaadata. Ja teiseks on TV kasutamist tunduvalt raskem prognoosida. Kui Youtube kasutamises ei toimu mingeid märkimisväärseid hüppeid, siis TV vaatamine võib hetkega viiekordistuda, kui on mingi popp saade. Tundsin seda jalgpalli ajal omal nahal. Kui need kaks kokku panna, siis TV võib üsna tuntavalt mõjutada interneti liiklust.
Hetkel olen seal märganud aegajalt ülekoormust näiteks 800Mhz |
võibolla sa valgustad, kuidas mõõdetakse ülekoormust 800Mhz peal? Mis on 800Mhz tugijaama teoreetilise ja tegeliku läbilaskevõime vahe ja kuidas seda reaalajas mõõdetakse? Ma mõtlen seda, et tegelik läbilase sõltub lisaks võimalikele häiretele, ka kasutajate arvust, kaugusest, nende signaali/müra suhtest ja 100'st muust näitajast. Kui sa võtad teoreetilise läbilaske, mis ribalaiusi arvestades on võibolla kuskil 100 Mbps juures, siis tegelik ülekoormus on käes ikkka ammu enne seda. Juba kümnekonna väga kehva signaaliga kliendiga tegelemine, neile pidevalt pakettide kordamine jms. langetab reaalset läbilaset ikka oluliselt. Teoreetiliselt võib muidugi välja rehendada, kõikide juhuslike parameetrite koosmõjul tekkivat läbilaset, kuid see on parimal juhul ikkagi indikatiivne, mitte reaalset olukorda peegeldav. Kaabli otsas tekib ülekoormuse puhul kuskile graafikule lihtsalt kast. PTMP raadio puhul ei ole see lihtsalt võimalik.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
RCC
HV Guru

|
12.08.2016 12:38:03
|
|
|
tugijaamal on 100mbps raadiolink. nii, arvesta ise, sina teed speedtesti ja nõuad , et oleks 20mbps alla, kui ei ole, on ikk valla ja kojuminek. mitu kundet sinna sisse siis mahuks? 100 jagatud 20 nega, saame 5. ma kahtlen, et seal tugijaamas vaid 5 inimest on (on ju veel teisigi moblaneti kasutajaid, mis siis et pakett ei ole sama). lisaks arvesta sinna sisse raadiolingi viletsam kvaliteet. isegi kui sul on 100mbps kaabliga, siis ikkagi, kui kundesid on 10, saad sina kätte 10 (või vähem)
selleks, et sa nutma ei hakkaks, on vaja vähemalt gigast linki kaabli otsas. sel juhul saab ka see postament vast uvõtta suurusjärk 40-50 kundet, ja seda eeldusel, et KÕIK teevad korraga speedtesti (sest midagi muud ju netis ei mõista teha) kuna aga selline olukord on väga ebatõenäoline, siis saabki üks postament vastu võtta oluliselt rohkem kliente, kuna üle poolte neist (ligemale 90%) ei tee peedteste vaid loevad korraks päevas postimeest.
_________________ Ära suurenda telia kasumit - lõpeta leping! 20/4 pole eriline max kiirus. 1992 kaaperdas telia neti |
|
   |
147 |
|
tagasi üles |
|
 |
netmaster
HV kasutaja

|
12.08.2016 16:08:03
|
|
|
tugijaamal on 100mbps raadiolink. nii, arvesta ise, sina teed speedtesti ja nõuad , et oleks 20mbps alla, kui ei ole, on ikk valla ja kojuminek. mitu kundet sinna sisse siis mahuks? 100 jagatud 20 nega, saame 5. ma kahtlen, et seal tugijaamas vaid 5 inimest on (on ju veel teisigi moblaneti kasutajaid, mis siis et pakett ei ole sama). lisaks arvesta sinna sisse raadiolingi viletsam kvaliteet. isegi kui sul on 100mbps kaabliga, siis ikkagi, kui kundesid on 10, saad sina kätte 10 (või vähem)
selleks, et sa nutma ei hakkaks, on vaja vähemalt gigast linki kaabli otsas. sel juhul saab ka see postament vast uvõtta suurusjärk 40-50 kundet, ja seda eeldusel, et KÕIK teevad korraga speedtesti (sest midagi muud ju netis ei mõista teha) kuna aga selline olukord on väga ebatõenäoline, siis saabki üks postament vastu võtta oluliselt rohkem kliente, kuna üle poolte neist (ligemale 90%) ei tee peedteste vaid loevad korraks päevas postimeest. |
ei tea, on see sul kehva väljendusoskus, või mingi veider loogika või huumorimeel, aga ma ei saa enamasti absoluutselt aru, mida sa oma postitustega öelda tahad? Kas seda, et see on klientide probleem, kui Telia reklaamib ja müüb teenust, mida pole võimalik tarbida? Või võrgu koormuste rehkendamisel lähtutakse eeldusel, et keegi nagunii kunagi internetti ei kasuta? Või seda, et kõik peaks olema õnnelikud, et kuskilt veel üldse midagi tuleb?
Mina rääkisin sellest, et mistahes läbilaskevõime ja klientide arvu juures on väga raske tuvastada, kus on see piir, millal tekib tegelik ülekoormus. Kui indrekp siin heietab, et küll siis ehitatakse ja laiendatakse, siis mina küsin, kuidas seda vajadust üldse tuvastatakse? Rääkimata sellest, et tugijaama laiendamine, mis märkimisväärset mõju avaldaks, on paljudel (maapiirkondades võiks öelda, et enamikel) juhtudel tegelikult võimatu.
viimati muutis netmaster 12.08.2016 16:11:14, muudetud 1 kord |
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
12.08.2016 16:10:51
|
|
|
Ma ei oska öelda kuidas raadiovõrgu planeerijad omi asju ajavad. Mina võin testida näiteks masti läheduses ideaalse signaali müra suhtega, piiramatu kiirusega paketiga, erinevate seadmetega kõikidel sagedustel kiiruseid. Sellega tuvastab piisavalt, kas koormatud on terve masti optika (vähetõenäoline), erinevad sagedused vms. Kõlab loogiliselt?
Seni olen kliendi rikkeid lahendanud edukalt väliantenni ja kõrgemale sagedusele liigutamisega. Tihti hoiab klient esialgu antenni üürilt või ostult kokku ja paneb oma ruuteri lihtsalt aknalauale, sõltuvalt asukohast kipub ka siis ruuter ikka madalamaid sagedusi eelistama mistõttu on suures 800Mhz levialas kogunenud palju kliente.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
netmaster
HV kasutaja

|
12.08.2016 16:24:47
|
|
|
Kõlab loogiliselt? |
ei kõla. See, kui sa kord kuus, või nädalas, keset päeva, kuskil masti all kiirusi mõõdad, annab väga vale ettekujutuse sellest, kuidas on koormusega lood pikema perioodi jooksul, sellistel aegadel, kui kliendid tegelikult kodus on ja kasutavad. Ma eriti ei usu, et Telia on palganud sind õhtul kell 21-23 kiirusi mõõtma, või et sa sellisel viisil üldse väga paljude mastide alla jõuad.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
RCC
HV Guru

|
12.08.2016 17:31:32
|
|
|
kui sa netmaster sellest aru ei saa, siis peaksid alustama äkki arvuti A ja O, siis liigume vaikselt võrgundusse (kuigi sa oled ju netMASTER) ja vaatame, mis milleks ja kuidas töötab. keegi ei eeldagi, et netti ei kasutata, küll aga tuleb aru saada sellest, et iga ettevõtte eesmärk on teenida kasumit ja see teenus on sul nii nii nii piiri peal, et olukord kuis kõik oleks õnnelikud - seda ei ole ega tule.
|
   |
147 |
|
tagasi üles |
|
 |
netmaster
HV kasutaja

|
12.08.2016 18:37:15
|
|
|
küll aga tuleb aru saada sellest, et iga ettevõtte eesmärk on teenida kasumit ja see teenus on sul nii nii nii piiri peal, et olukord kuis kõik oleks õnnelikud - seda ei ole ega tule. |
ah et sa oled siis üks nendest, kes ostab poest mädanenud õunu, sest poodnik peab ju kasumit teenima? Minul kui kliendil, on küll täiesti ükskõik sellest, palju üks või teine ettevõte kasumit teenib.
kui sa netmaster sellest aru ei saa, siis peaksid alustama äkki arvuti A ja O, siis liigume vaikselt võrgundusse |
Tüüpiline. Kui midagi mõistliku öelda pole, siis sa hakkad nokkima nime kallal ja rääkima, kui loll on su oponent. Minu võrgukogemus algab ajast, kus Arcnet ja Token Ring olid popid. Enne seda olin koolis mitu aastat õppinud antenniteooriat ja raadiolainete levimist. Erinevaid raadiovõrgu seadmeid (meeterlainetest kuni mikrolaineteni) on minu käest viimase 20a. jooksul läbi käinud ilmselt mitmeid tuhandeid. Ma usun, et selle aja peale võiks mul siiski olla mingi ettekujutus, kuidas nad töötavad.
EDIT:
Niisama jutu jätkuks. Näiteks reede õhtul kell 18 pole mul selle 4G kohta midagi halba öelda. Samas eile õhtul kell 22, jäi telekas pidevalt pilt seisma.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
RCC
HV Guru

|
12.08.2016 19:41:33
|
|
|
no siis on ju kena. kui juba antennitehnikatki õpitud (ehk oli su pinginaabriks tead küll kes) aga see ei muuda asja. kui sind ettevõtte kasum ei huvita, siis ettevõttet ennast ikka vägagi. sealt kõik alguse saabki. õunad on mul omal.
|
   |
147 |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
12.08.2016 19:58:20
|
|
|
kui sind ettevõtte kasum ei huvita, siis ettevõttet ennast ikka vägagi. sealt kõik alguse saabki. õunad on mul omal. |
Lühemas perspektiivis võib ju nii kasumit teenida, et lubame kliendile palju rohkem kui reaalsuses võimalik ja kui klient nuriseb, siis ütleme, et ta on ise loll. Püramiidiskeem oleks veel parem, siis hakkavad kliendid ise uusi ullikesi kohale vedama ja saab korraliku raha tasku pista enne kui asi ära laguneb.
Aga pikemaajaliste plaanide puhul(mis Telial ilmselgelt on) selline taktika ei toimi ehk rahulolev klient on kordades olulisem kui see, kas saab mingi JOKK skeemiga vastutuse kliendi peale panna.
|
|
Kommentaarid: 77 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
12.08.2016 20:07:54
|
|
|
netmaster, silmaklappidega oled?
Ma just kirjutasin ju, et olen märganud ülekoormuseid 800Mhz peal. Enamasti tõesti õhtul. Telia pole mind selleks palganud, pole minu töö. Isiklik huvi on aga olemas, nii nagu siinsetel kasutajatelgi. Nagu ütlesin, see on teatud tiheasustuspiirkondades, maakonna mastides küll kasutajaid on aga olukord nii kriitiline ka ei ole.
Telia pakub KUNI kiirust, kui kliendil on mitterahuldav teenus, saadetakse tehnik antenniga, kui saab korda, on hästi, kui ei saa, on aeg operaatorivahetuseks. Keegi ei taha kellelegi õhku müüa. On siin sellel teemal vaja pikalt arutada? Pigem võiks tehnilist teemat arendada kui vinguda, et keegi müüb mädanenud õunu.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
avrn
Kreisi kasutaja
|
12.08.2016 20:16:17
|
|
|
kui sind ettevõtte kasum ei huvita, siis ettevõttet ennast ikka vägagi. sealt kõik alguse saabki. |
Sul on see arusaamine asjadest ikka kuidagi väga omapärane. Et ettevõte oma kasumi peab igal juhul kätte saama, klient raisk, köhigu aga pappi ja ärgu mölisegu. Nii või?
Normaalne ettevõte saab aru, et saadud papi eest tuleb lubatud teenust vastu ka anda. No olgu 4G puhul see "kuni".
Me kõik saame ju tegelikult aru, et see "kuni" võiks olla mõeldud prognoosimatute asjaolude puhuks: übersant ilm, mingi massiüritus, midagi sarnast.
FIX4G kasutajad ei ole prognoosimatud. Nemad sooviksid seda ühendust kasutada, nagu iga teine sarnast ühendust kaabli otsas kasutab.
Vahest telekat vaadata, vahest tuubi, Linuxi isod tahavad oma osa, kodust eemal olles tahaks vahel valvesüsteemi kiigata.
Ma olen seda siin teemas varem kirjutanud, et kui kasutajad ei mahu masti ära, tuleb maste juurde panna või kaabel vedada.
Muidugi saab mastis tegeleda liikluse prioritiseerimisega, aga seda peaks siiski kasutama probleemi ajutiseks leevendamiseks, sest ega laiendamisi ei saa ka teha päevapealt. Kuude kaupa probleemid võiks olla tõsine ajend tegutsemiseks.
Ja firma kasum ei pea tekkima kohe selle kaabli vedamisest. Võibolla, et summa-summarum tuleb suurem kasum hoopis hilisemate teenuste müügist, isegi, kui kaabel tasuta tuppa tuua.
Arvestades inimlooma psühholoogiat: mida rohkem võimalusi on, seda enam me neid ka kasutada soovime.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
12.08.2016 20:29:48
|
|
|
Kasum ei puutu üldse teemasse. Ükski äriettevõte ei tegutse kahjumiga.
Klient peab saama seda mida ta on tellinud ja mida ta soovib, kui ei saa, pole küsimustki kas tarbida või mitte.
Isiklikult saadan Telia teenuse kuu peale kui see minu kodukohas ei tööta või ei tööta nii nagu peaks töötama ning rikkesse teavitamisest kasu pole ja tehnik olukorda parandada ei suuda.
Paraku ei ole ka Telia teenuste katvus Eestis 100% seega neid kohti jagub kindlasti kus teenust tarbida pole võimalik.
Hetkeseisuga võiks siinkandis rahul olla.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
netmaster
HV kasutaja

|
12.08.2016 20:57:28
|
|
|
Pigem võiks tehnilist teemat arendada kui vinguda, et keegi müüb mädanenud õunu. |
ma nagu üritasingi "tehnilist teemat arendada" selles osas, et kuidas Telia ülekoormust tuvastab, aga paistab, et sa tegelikult ei tea sellest midagi. Tead ainult, et teatud piirkondades, mõnes üksikus mastis on ülekoormus. Mujal probleemi ei ole.
kui juba lahmimiseks läks, siis:
Tegin prooviks läbi selle 4G tellimise ja mittekuskil ei esinenud kiiruste juures sõna "kuni". Igal pool on öeldud, et kiirus on selline ja kogu moos. Lisaks ei leidnud kuskilt Telia lehelt mahupiiranguta 4G tehnilisi tingimusi, kuid "Internetiühenduse teenuste kasutamise tingimused" mille alla käib siis ilmselt ka nimetatud 4G ütleb selge sõnaga:
Minimaalseks interneti kiiruseks on, sõltuvalt tehnoloogiast, mida kasutades Telia Kliendile internetiühenduse teenust pakub, 40-80%-i Kliendi poolt kasutatava paketi Väljareklaamitud kiirusest. |
seega, ei tohiks mahupiiranguta 4G kiirus kunagi langeda alla 8Mbps? Oleks see nii, ei teeks ma piuksugi. Kui see sind lohutab, siis ma juba otsin aktiivselt alternatiive ja mul on lihtsalt kahju neist, keda Telia edasi lollitab.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|