praegune kellaaeg 17.06.2025 00:41:10
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
autor |
|
karl7
HV vaatleja
|
12.08.2016 00:45:23
Arvuti teeb lambist restarti ja ärkab sleepist üles. |
|
|
Muud erilist ei olegi. Panen arvuti sleepi kõik asjad lahti. Hommikul ärkan üles, arvuti töötab ja kõik asjad kinni, ehk tegi restardi öö jooksul. Vahepeal ärkan selle peale üles ka et teeb restarti või lihtsalt ärkab üles keset ööd. I5 4670k hd 7970, 1000w xilence psu. Win 10
Kellelgi mingeid ideid, mida proovida. Ei ole seotud temperatuuriga kindlasti, umbes pool aastat vana süsteem, ei usu, et midagi riistvaralt pekkis. Olen proovinud disableda seda et hiir ei saaks äratada üles arvutit. Klaviatuuri pole veel proovinud. Kui arvuti restarti teeb, siis ei aita cmd -lastwake ka. Ei näe, mille pärast ta ärkab, või mis põhjusel koguaeg restarti teeb. Arvutit kasutades ei ole kunagi teinud lambist restarti. Win updated võibolla?
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
12.08.2016 01:17:27
|
|
|
Scheduled Tasks.
|
|
Kommentaarid: 729 loe/lisa |
   |
1 :: |
1 :: |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
j6ukur
Kreisi kasutaja

|
12.08.2016 09:06:22
|
|
|
Win10 tuleb ka hibernatest üles. Scheduled tasks on üle kontrollitud - ärkamised ei seostu sealsete kellaaegadega. Kahtlustan pahavara. Mul läheb ööseks lülitist vool välja. Ebamugav, aga tõhus.
|
|
Kommentaarid: 74 loe/lisa |
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
casher
HV vaatleja
|
18.08.2016 20:38:30
|
|
|
j6ukur kirjutas: |
Win10 tuleb ka hibernatest üles. Scheduled tasks on üle kontrollitud - ärkamised ei seostu sealsete kellaaegadega. Kahtlustan pahavara. Mul läheb ööseks lülitist vool välja. Ebamugav, aga tõhus. |
Win10 tegi mul sama. Algul oli asi USB klappidest, tollest sain jagu, mõnda aega rahu ja lampi öösiti ärkas magamisest üles. Win10 tegi ise update restarte ja muud. Võtsin automaatse uuenduse maha ja nüüd on asi korras.... Vähemalt tundub nii
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|