Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows 10 üldteema märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 117, 118, 119 ... 276, 277, 278  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas oleksid nõus windows 10-t teenusena ostma ehk iga kuu kasutamise eest maksma?
Kindlasti mitte
65%
 65%  [ 381 ]
Pigem ei
27%
 27%  [ 158 ]
Pigem jah
5%
 5%  [ 33 ]
Kindlasti jah
1%
 1%  [ 8 ]
hääli kokku : 580

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
stents
HV kasutaja

sõnum 08.08.2016 18:31:26 vasta tsitaadiga

Ei viitsinud enam oodata ja uuendasin mingisuguse uuendusabilise abil, oma ürgaegse Lenovo x200, ise selle 1607 peale ja kõik läks hästi. Pole midagi freezinud kõik toimib. Sõrmejäljesofti pidin ainult repairima ja mõned mõttetused uninstallima (nagu alustuskeskus nt.) Kasutan PDF-ide jaoks mingisugust Xodo äppi ja huvitaval kombel oli pood selle ka ära kaotanud. Ccleaner ja isegi Speccy jäid alles.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Etz
HV Guru
Etz

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 08.08.2016 19:22:39 vasta tsitaadiga

Päris hea: http://www.tenforums.com/windows-10-news/58328-windows-attack-can-steal-your-logged-username-password.html

icon_eek.gif

pinTero
HV veteran
pinTero

sõnum 08.08.2016 21:19:36 vasta tsitaadiga

aixi kirjutas:
Device Manageris näitab Network Adarpters ja Universal Serial Bus Controllers all. Mingit küsimärki pole

Nii, järelikult on draiver paigas.
Kas selline koht on olemas settingutes:?
Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
busta
HV veteran
busta

sõnum 08.08.2016 23:15:50 vasta tsitaadiga

W10 tegi nüüd uuenduse ja Defender viskas mingisuguse kasti aga täpselt ei vaadanud, mis seal taheti, kuna tahtsin kasutama hakata ja panin close. Just selle mõttega, et ehk pärast saab uuesti mõelda aga ei leia enam midagi selle kohta. Oli see mõni oluline asi?
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 08.08.2016 23:59:49 vasta tsitaadiga

upgrade koha pealt on üks proovimist väärt asi juhtmeta hiire vastuvõtja eemaldamine.
konkreetsel juhul - logitechi unified vastuvõtja.

erinevatel hetkedel istus kinni, märkimisväärselt - must ekraan ringi käivate täppidega.

Johan11
HV kasutaja
Johan11

sõnum 09.08.2016 09:16:14 vasta tsitaadiga

busta kirjutas:
W10 tegi nüüd uuenduse ja Defender viskas mingisuguse kasti aga täpselt ei vaadanud, mis seal taheti, kuna tahtsin kasutama hakata ja panin close. Just selle mõttega, et ehk pärast saab uuesti mõelda aga ei leia enam midagi selle kohta. Oli see mõni oluline asi?

Settings->update & security -> Windows Defender
tagasi üles
stks
HV kasutaja
stks

sõnum 09.08.2016 10:46:12 vasta tsitaadiga

Kuidas mõistlikult teha nii, et teisest arvutist kohaliku võrgu kaudu sisse logides saaks ligi oma dokumentidele?
Tahan läpakast networki kaudu logida sisse oma lauaka kasutajasse, et näeks oma dokumente ja samas saaks teine kasutaja sama teha, aga näha ainult enda dokumente ja seda kõike ka vastupidi. Oluline oleks My Dokuments'idele ligi saada.

napoleon
Unknown virus
napoleon

sõnum 09.08.2016 13:56:29 vasta tsitaadiga

Pead sisse logima selle kasutajana, kelle dokumente näha tahad. Selle koha pealt on windows vist loll jah, et kui läpakas ja lauakas on sama kasutaja ja sama parool, siis ta ei küsigi midagi vaid logib sama kasutajana sisse. Kõige lihtsam on teha dokumentide jaoks eraldi kaust, anda kõigile kellel sinna asja on õigus sellele kaustale ja jagada kaust välja. NTFS toetab iseensest ka symlinke st. soovi korral saad sinna ka documents kausta linkida.
tagasi üles
R A T
HV veteran
R A T

sõnum 09.08.2016 14:06:34 vasta tsitaadiga

stks kirjutas:
Kuidas mõistlikult teha nii, et teisest arvutist kohaliku võrgu kaudu sisse logides saaks ligi oma dokumentidele?
Tahan läpakast networki kaudu logida sisse oma lauaka kasutajasse, et näeks oma dokumente ja samas saaks teine kasutaja sama teha, aga näha ainult enda dokumente ja seda kõike ka vastupidi. Oluline oleks My Dokuments'idele ligi saada.

Mäpi võrguketas my computerist, salvesta kasutaja andmed.
Kui mingi autentimise kala on siis pane käsitsi credential store oma teise arvuti kasutajaandmed.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 09.08.2016 14:15:40 vasta tsitaadiga

stks kirjutas:

Tee home group https://support.microsoft.com/en-us/help/17145/windows-homegroup-from-start-to-finish
tagasi üles
kasutaja01
Kreisi kasutaja
kasutaja01

sõnum 09.08.2016 15:16:24 vasta tsitaadiga

Kas ma ei näe või ongi nii, et enam ei saa uuenduste restarti manuali peale panna? Saab ainult valida mingid tunnid, kus ei teeks?
tagasi üles
napoleon
Unknown virus
napoleon

sõnum 09.08.2016 15:22:18 vasta tsitaadiga

pro versioonil saab, home puhul on vist jah ainuke variant windows update service-le disbaled panna. Sel juhul on muidugi rangelt soovitav see aeg-ajalt ikka käima panna ja kriitilised paigad peale lasta.
tagasi üles
Vael
HV Guru

sõnum 09.08.2016 16:55:17 vasta tsitaadiga

napoleon kirjutas:
pro versioonil saab, home puhul on vist jah ainuke variant windows update service-le disbaled panna. Sel juhul on muidugi rangelt soovitav see aeg-ajalt ikka käima panna ja kriitilised paigad peale lasta.

kas windoosa tähtsatele teenustele ise restarti ei tee mingi aja tagant? Endal 8.1...
tagasi üles
napoleon
Unknown virus
napoleon

sõnum 09.08.2016 17:25:44 vasta tsitaadiga

Kui paned startup type disabled, siis ei tee. Aga ära sellega liiga hoogu satu, mõne teenuse keelamine võib masina mittekäivituvaks muuta ehk päris huupi süsteemi teenuseid keelama ei tasu hakata
tagasi üles
aixi
HV kasutaja

sõnum 09.08.2016 21:25:53 vasta tsitaadiga

Cellulari all on ainult turned off ja advandced options muud ei ole.
tagasi üles
stks
HV kasutaja
stks

sõnum 10.08.2016 23:24:02 vasta tsitaadiga

R A T kirjutas:
Mäpi võrguketas my computerist, salvesta kasutaja andmed.
Kui mingi autentimise kala on siis pane käsitsi credential store oma teise arvuti kasutajaandmed.

Läks shared folder ikka lõpuks. Ei õnnestunud sisse logimine enam ühest hetkest.
Kui kunagi häirima hakkab tegelen uuesti.

ab79
HV kasutaja

sõnum 11.08.2016 10:01:02 vasta tsitaadiga

napoleon kirjutas:
Kui paned startup type disabled, siis ei tee. Aga ära sellega liiga hoogu satu, mõne teenuse keelamine võib masina mittekäivituvaks muuta ehk päris huupi süsteemi teenuseid keelama ei tasu hakata

Mnjah w10-ga on neid süsteemiteenuseid päris kõvasti juurde tulnud. Et välja sorteerida, mida tohib ja mida mitte ära keelata, tuleb kõva kodutööd teha. Selective startup on mõistlik valik, aga siis peab teadma, mida tohib ja mida mitte.
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 11.08.2016 10:12:54 vasta tsitaadiga

ab79 kirjutas:
napoleon kirjutas:

Mnjah w10-ga on neid süsteemiteenuseid päris kõvasti juurde tulnud. Et välja sorteerida, mida tohib ja mida mitte ära keelata, tuleb kõva kodutööd teha. Selective startup on mõistlik valik, aga siis peab teadma, mida tohib ja mida mitte.

http://www.blackviper.com/service-configurations/black-vipers-windows-10-service-configurations/

Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846
tagasi üles
busta
HV veteran
busta

sõnum 11.08.2016 16:50:54 vasta tsitaadiga

Mulle see viimane uuendus ei sobinud, osad asjad ei töötanud pärast korralikult. Tegin siis rollbacki ja peale seda natukese aja pärast oli tal juba sama uptate uuesti soolas -ühesõnaga pean ikkagi lähiajal clean installi tegema.
tagasi üles
JOKKER666
HV veteran
JOKKER666

sõnum 11.08.2016 20:53:57 vasta tsitaadiga

Mul peale uuendust külmub vahel ca 20 vms sekiks...
tagasi üles
Märt.
HV Guru
Märt.

sõnum 11.08.2016 20:56:27 vasta tsitaadiga

Mul ei paku mingit 1607 uuendust.
owndyaa
Kreisi kasutaja

sõnum 12.08.2016 01:20:12 vasta tsitaadiga

Mul viimastel uuendustel windowsi käivitades ei tule pilti 1-3min ette icon_biggrin.gif
tagasi üles
Ramones
HV Guru
Ramones

sõnum 12.08.2016 09:07:25 vasta tsitaadiga

Märt. kirjutas:

Kui ei paku ja tahad peale lasta, siis külasta https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10 ja vajuta "Update now" nupule või tõmba meedia alla ja uuenda selle pealt.

Isiklikult on ainult ühe korra sisse logimise ekraani asemel olnud must pilt ja kursor ning olen pidanud resetit litsuma kuid see esines ka 1511 versiooni peal ühe korra. Ilmselt mingi Windows 8.1 upgrademisest kaasa tulnud bug.
tagasi üles
NATAS999
HV Guru

sõnum 12.08.2016 12:12:50 vasta tsitaadiga

kui mul juba on avast! viirusetõrje peal, siis ka parem on windows defender sisse lülitada, või pigem mitte? hakkas täna see defenderi asi lõugama, et välja lülitatud.
tagasi üles
Mnator
HV Guru

sõnum 12.08.2016 12:29:33 vasta tsitaadiga

NATAS999 kirjutas:
kui mul juba on avast! viirusetõrje peal, siis ka parem on windows defender sisse lülitada, või pigem mitte? hakkas täna see defenderi asi lõugama, et välja lülitatud.
Kui samal ajal juhtumisi avast ennast uuendas, siis avast oli sunnitud end hetkeks välja lülima ja pärast uuesti sisse. Aga defender jõuab sel ajal märgata, et teist töötavat tõrjet pole ja kukub kisama....
tagasi üles
Märt.
HV Guru
Märt.

sõnum 12.08.2016 13:14:17 vasta tsitaadiga

Nii et jäta jah see pehme Defender sinnapaika.
Hiid
HV Guru
Hiid

sõnum 12.08.2016 15:51:28 vasta tsitaadiga

Märt. kirjutas:

sama siin.
Aga kas sellega kaasnevad mingid ohud, muudab midagi paremaks-sitemaks?

Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 12.08.2016 15:58:30 vasta tsitaadiga

Hiid kirjutas:
Märt. kirjutas:

sama siin.
Aga kas sellega kaasnevad mingid ohud, muudab midagi paremaks-sitemaks?

Su arvutis CRC errorit uuendus ära ei kaota.

tagasi üles
Hiid
HV Guru
Hiid

sõnum 12.08.2016 16:00:25 vasta tsitaadiga

see on teises raalis icon_razz.gif
freestyler
Kreisi kasutaja

sõnum 12.08.2016 16:00:59 vasta tsitaadiga

1607-ga on paljudel probleeme, netis kurtmist ikka jagub.
Minul isiklikult tekkisid juhuslikud hangumised, taskbar ei reageerinud, desktop tühi kui sleep-st ärkas, programmid ei käivitu, jne.
Vanemate buildidega pole senini mingeid probleeme esinenud. Läksin tagasi 1511 peale ja kõik jälle toimib nagu peab.
tagasi üles
Marie
HV Guru
Marie

sõnum 12.08.2016 20:05:52 vasta tsitaadiga

freestyler kirjutas:
1607-ga on paljudel probleeme, netis kurtmist ikka jagub.
Minul isiklikult tekkisid juhuslikud hangumised, taskbar ei reageerinud, desktop tühi kui sleep-st ärkas, programmid ei käivitu, jne.
Vanemate buildidega pole senini mingeid probleeme esinenud. Läksin tagasi 1511 peale ja kõik jälle toimib nagu peab.

Ise tegin neljale arvutile puhta 1607 paigalduse ja töötavad minu meelest paremini kui selle vana 1511, kahjuks veel kolm arvutit vajaks uuendamist kus ei raatsi puhast uut paigaldust teha, ei tea mis kala ikka see on, et ükski masin seda 1607 automaatset uuendust ei saa. Üks arvuti asub Soomes arvutivõhiku käes, kes ei julge teist isegi kinni panna, muust rääkimata, kui sinna seda 1607 uuendust automaatselt ei tule kas tulevikus probleeme ei tekki muude uuenduste ja litsentsi kehtivusega.

NATAS999
HV Guru

sõnum 12.08.2016 21:34:04 vasta tsitaadiga

Marie, sama keiss, mis androidi uuendustega, et antakse neid järk-järgult.
tagasi üles
mauro
Kreisi kasutaja
mauro

sõnum 12.08.2016 22:30:19 vasta tsitaadiga

Kellelgi veel (alates 8.1) usb seadmetega probleeme on - osad töötavad, aga mõned kipuvad tihti surema (descriptor failed - või tuvbastab alles peale pikemad jamamist). Mujal töötavad ja podrdid ise ok (teised seadmed töötavad).
8.1 ajal oli mingi jama xhci mode /bos descriptoritega - kas tõesti 10 ikka veel see probleem alles?
tagasi üles
Oracle
HV kasutaja

sõnum 14.08.2016 10:33:29 vasta tsitaadiga

Mul ka automaatselt 1607-t ei pakkunud aga algatasin uuenduse microsofti lehe kaudu juba nädal või rohkemgi tagasi ning kõik läks ladusalt ja siiani mingeid probleeme pole.
tagasi üles
Draqula
HV Guru

sõnum 14.08.2016 11:27:19 vasta tsitaadiga

Oracle kirjutas:
Mul ka automaatselt 1607-t ei pakkunud aga algatasin uuenduse microsofti lehe kaudu juba nädal või rohkemgi tagasi ning kõik läks ladusalt ja siiani mingeid probleeme pole.

Sama siin, masinaks T420.
tagasi üles
busta
HV veteran
busta

sõnum 14.08.2016 11:53:29 vasta tsitaadiga

Oracle, Päris hästi siis. thumbs_up.gif Ootan kolmapäeva ära siis ta laseb uuesti sunniviisiliselt 1607 peale. Kui siis ka ei tööta, teen uuesti rollbacki..... selline kepp ajab mind väga kettasse, eriti veel keset kiiret tarbimist.
tagasi üles
Hiid
HV Guru
Hiid

sõnum 14.08.2016 19:22:51 vasta tsitaadiga

Betamax kirjutas:
Viga ühenduses. Kas siis emaplaadi või kõvaketta poolel. Võib ka emaplaadi ja ketta vahel olevas juhtmes viga olla. Kõige kergem viis tuvastada on panna uus ketas arvutisse ja vaadata, mida sellega näitab. Kui seal samuti CRC error ja tead, et ketas korras, siis on viga juhtmes või emaplaadi poolel.
Mul vedeleb kodus üks CRC erroriga ketas, mis töötab kenasti, aga aeg-ajalt hangub umbes 3-4 sekundiks.

vahetasin nüüd porte ja juhtme vahetasin ka DVD lugejaga ära.
Ikka sama jama.
Aeglaselt boodib ka, kui üldse.
Kui ma nüüd uue ketta panen, kas siis win10 installikat kasutades, jookseb see ilusti peale ja aktiveerub ära? icon_neutral.gif

Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 14.08.2016 19:24:37 vasta tsitaadiga

Kui õige installikas, siis aktiveerub probleemideta netti pääsedes.
Selle Tooliga saad installeri mälupulgale teha: https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10
Kui ma õigesti mäletan, siis versiooniks tuli 10 versiooniks valida International, kui sul eelnevalt upgrade'itud Windows peal oli.

viimati muutis Betamax 14.08.2016 19:27:35, muudetud 1 kord
tagasi üles
Draqula
HV Guru

sõnum 14.08.2016 19:25:44 vasta tsitaadiga

Betamax kirjutas:

Emaplaat on vast põhiline, et see oleks sama, muid komponente peaks saama lõdvalt vahetada.
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 14.08.2016 19:29:13 vasta tsitaadiga

Draqula kirjutas:
Betamax kirjutas:

Emaplaat on vast põhiline, et see oleks sama, muid komponente peaks saama lõdvalt vahetada.

Tegelikult ei ole ainult riistvarast sõltuv. Kui Media Creation Tooli kasutada, siis ta pakub erinevaid variante 10-st. Olen selle kadalipu läbi teinud. Seal on Single Language ja International + vist veel üks variant. Kui eelnevalt upgrade'itud Windows peal oli, siis ainus, mis aktiveerus, oli International. Ülejäänud kisasid, et pole õige litsents.

tagasi üles
Hiid
HV Guru
Hiid

sõnum 14.08.2016 19:30:20 vasta tsitaadiga

Selge
siis tuleb ketas leida icon_razz.gif
mül üks läpaka ketas on 80Gb. kui ma selle taha ühendan, kas siis saab olemasolevas windowsis ka hd tunesiga näha, mis ta selle ketta kohta kostab?
Äkki ütleb seal ka erroreid ja hoopis emaplaat õhtal vms. icon_cry.gif

Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 14.08.2016 19:33:11 vasta tsitaadiga

Kui sa otse S-ATA porti ühendad lisakettaks, siis näed. Kui USB kaudu, siis tõenäoliselt mitte.
Igatahes, ma kahtlustan, et ikkagi ketas võib vigane olla. CRC error ei ole ainult juhtme ja emaplaadi error.

tagasi üles
Draqula
HV Guru

sõnum 14.08.2016 19:33:55 vasta tsitaadiga

Betamax kirjutas:
Draqula kirjutas:
Betamax kirjutas:

Tegelikult ei ole ainult riistvarast sõltuv. Kui Media Creation Tooli kasutada, siis ta pakub erinevaid variante 10-st. Olen selle kadalipu läbi teinud. Seal on Single Language ja International + vist veel üks variant. Kui eelnevalt upgrade'itud Windows peal oli, siis ainus, mis aktiveerus, oli International. Ülejäänud kisasid, et pole õige litsents.

Ok. Seda muidugi, et windowsi installika versioon peab ka õige olema. Ma pigem mõtlesin, et mis tingimused lisaks sellele peavad täidetud olema.
tagasi üles
laurx
HV Guru
laurx

sõnum 14.08.2016 23:56:14 vasta tsitaadiga

Hiid, lauakas ?
olavsu1
külaline

sõnum 15.08.2016 01:10:17 vasta tsitaadiga

CRC error on ninu teada logisevate ja halvasti vormitud otstega datakaabli probleem. Mul on sys ketta CRC vigade arv 8 peal ja pärast datakaabli vahetust pole see number suurenenud. kinnitamata ja lotendavad kaablid võivad Samuti seda viga põhjustada, eriti siis kui arvutikast mükse ja nügimisi saab.

mobo vahetus seda numbrit ära ei kaota, see salvestub kettale kuhugi, kust s.m.a.r.t seda uuesti loeb.
tagasi üles
Hiid
HV Guru
Hiid

sõnum 15.08.2016 06:23:12 vasta tsitaadiga

laurx kirjutas:
Hiid, lauakas ?
jahh icon_neutral.gif
siven
HV veteran
siven

sõnum 17.08.2016 15:50:48 vasta tsitaadiga

olavsu1 kirjutas:
CRC error on ninu teada logisevate ja halvasti vormitud otstega datakaabli probleem. Mul on sys ketta CRC vigade arv 8 peal ja pärast datakaabli vahetust pole see number suurenenud. kinnitamata ja lotendavad kaablid võivad Samuti seda viga põhjustada, eriti siis kui arvutikast mükse ja nügimisi saab.

mobo vahetus seda numbrit ära ei kaota, see salvestub kettale kuhugi, kust s.m.a.r.t seda uuesti loeb.

crc on jah halb ühendus kettaga. või vigane kaabel.
endal pildus seda errorit täiesti tutika kaabliga viskasin mingi vana järgi ja töötab senimaani probleemivabalt.
tagasi üles
R A T
HV veteran
R A T

sõnum 18.08.2016 11:43:45 vasta tsitaadiga

https://en.wikipedia.org/wiki/Cyclic_redundancy_check
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
owndyaa
Kreisi kasutaja

sõnum 18.08.2016 14:44:16 vasta tsitaadiga

siven kirjutas:
olavsu1 kirjutas:

crc on jah halb ühendus kettaga. või vigane kaabel.
endal pildus seda errorit täiesti tutika kaabliga viskasin mingi vana järgi ja töötab senimaani probleemivabalt.

Weak sectori puhul vahetaks juba ketta ära?
tagasi üles
nexus4
Kreisi kasutaja
nexus4

sõnum 18.08.2016 19:07:58 vasta tsitaadiga

1. Kas Edgele on võimalik kuidagi adblocki addon juurde lisada nii, et seda ei pea MS Store'st tõmbama. Mul ei ole arvuti ühegi MS kontoga seotud ja ei soovi seda teha ka, aga ei leia praegu kuidas MS Store väliselt Edgele adblock külge saada

2. No ja krt küll, ei tööta läpaka peal mul Windowsi enda default TV ja movies ega Fotod programmiga HEVC video mahamängimine. Kõike viimased updated ja kõik jutud tehtud, ainult audio.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows 10 üldteema mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 117, 118, 119 ... 276, 277, 278  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.