Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
kotmarjak
HV Guru

|
14.07.2016 12:02:45
|
|
|
Märt. kirjutas: |
Original XIAOMI 16000mAh Power Bank + Original Xiaomi Red Light
https://bnc.lt/4Sug/P34Zf8UPzu
Naine suutis isegi läpakat sellega paar tundi toita, oleks ehk veel, aga rohkem polnud vaja. |
arvutitargas ilma tuleta 32,90
_________________ Ole tore ! |
|
Kommentaarid: 144 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
5 :: |
8 :: |
117 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaspar737
Kreisi kasutaja
|
14.07.2016 14:02:54
|
|
|
Eestis kuskil 56 kiloohmise takistiga USB-C juhet ka müüakse?
|
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
0 :: |
49 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
17.07.2016 16:28:10
|
|
|
Kena kahemeetrine kaabel sai tellitud, laeb hästi jah, tänan vihje eest!
Spoiler 
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
ksuuk
Kreisi kasutaja
|
02.08.2016 11:29:06
|
|
|
Nii, sai 5,2" alternatiivi testitud ja sellest loobutud. Kuna kuulujuttude alusel on Nexus 2016 Sailfish peagi tulemas, siis 5X jääb üldse vahele ja kohe ei teagi, kas 2016 isendist selles teemas võib rääkida?
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Erlendl8
HV kasutaja

|
06.08.2016 11:17:47
|
|
|
Nii, kuna kahetsen siiani N5-e asendamist G3-ga siis oleks vist aeg uuesti nexuse ridadesse astuda. Ei viitsi teemat väga põhjalikult sirvida, ehk oleksid telefoni omanikud nõus väikse lühikokkuvõtte tegema? Kuidas siis n.ö. N5-e edasiarendus end üleval on hoidnud?
_________________ asdf |
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
prtv
HV Guru
|
06.08.2016 23:27:33
|
|
|
Telefon on hea, 2gb rammi on aga vähe.
_________________ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
2 :: |
1 :: |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
rtfm99
HV kasutaja
|
07.08.2016 07:12:31
|
|
|
prtv kirjutas: |
Telefon on hea, 2gb rammi on aga vähe. |
mõned telefonid oskavad selle 2 gb ramiga paremini ringi käia kui teised aga jah enda telefonil 4 ja enam vähema peale ei tõmba kuidagi.
_________________ |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
07.08.2016 09:49:30
|
|
|
Erlendl8 kirjutas: |
Nii, kuna kahetsen siiani N5-e asendamist G3-ga siis oleks vist aeg uuesti nexuse ridadesse astuda. Ei viitsi teemat väga põhjalikult sirvida, ehk oleksid telefoni omanikud nõus väikse lühikokkuvõtte tegema? Kuidas siis n.ö. N5-e edasiarendus end üleval on hoidnud? |
Kui OIS ja 2GB ram'i ei morjenda, võib täitsa võtta.
Tollide kohta veidi suur tükk ehk on.
|
|
Kommentaarid: 274 loe/lisa |
   |
6 :: |
217 |
|
tagasi üles |
|
 |
Erlendl8
HV kasutaja

|
07.08.2016 18:12:33
|
|
|
OIS võiks justkui telefoni puhul plussiks olla või mis?
_________________ asdf |
|
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
t-force
Kreisi kasutaja
|
07.08.2016 18:21:35
|
|
|
5x pole seda pidas ta silmas ilmselt.
|
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
Erlendl8
HV kasutaja

|
07.08.2016 18:47:51
|
|
|
Minu viga
_________________ asdf |
|
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
07.08.2016 19:29:47
|
|
|
Millisel 300€ telefonil on üldse OIS? Suts palju pole tahetud?
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
alpha
HV veteran

|
07.08.2016 19:35:05
|
|
|
Eelmisel Nexusel oli
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
_marek
HV Guru

|
07.08.2016 20:05:36
|
|
|
alpha kirjutas: |
Eelmisel Nexusel oli |
Jep, see häiris ka mind veidi vanalt uuele upgradel.
Aga tõele au andes: uus teeb igast asendist paremat pilti kui vana, ka ilma OISta. Valgust on nii palju rohkem lihtsalt...
|
|
Kommentaarid: 130 loe/lisa |
   |
118 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kuufo
HV kasutaja
|
07.08.2016 20:46:47
|
|
|
Tekkis probleem oma vähem kui kuu vana Nexus 5x-ga. Nimelt ekraan lülitab ennast ise välja. Kui telefon sisse lülitada kõik töötab korralikult, saab helistada, netis surfata jm. teha. Kõik tundub okei. Aga kui vajutada on/off nuppu, siis telefon enam standbst välja ei tule. Ekraan enam pilt ei näita. Paaril korral peale 4-5h ootamist on telo jälle pilti näidnud, aga siis ka kuni uue standby-ni.
Telefon ise samas töötab. Pilti pole, kuid on võimalik google now-ga muusikat käima panna. Arvutiga saab ühendada, sissetulevad kõned annavad märku, facebooki märguanded ka. Lisaks kui pimedas ekraani vaadata, siis on näha, et erkaani taustavalgustus läheb tööle, kuid pilti ennast ei tule.
Olen proovinud factory resetti kuid see ei aidanud. Kahtlen ka millegipärast et viga ekraanis on. Netist sarnase probleemi kohta leiab kui googledada "nexus 5 black screen of death" vms.
On kellelgi ideid mida teha? Garantii?
_________________ Showreel |
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
07.08.2016 22:58:29
|
|
|
See on huvitav, ma ei teadnudki et vanal OIS oli.
Aga näiteks siin on just Nexus 5 ja 5X omavaheline võrdlus: http://www.androidcentral.com/nexus-5x-versus-nexus-5
Küllap on sobiv lugemine antud teemal, ka kommentaarid.
|
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kuufo
HV kasutaja
|
08.08.2016 00:43:36
|
|
|
Teliast
_________________ Showreel |
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
08.08.2016 10:54:35
|
|
|
Kirjuta siis oma garantiikogemusest ka.
Ma siin märkisin, mida Amazon garantiikorras välja pakkus, kui telefonil mikker tegevuse lõpetas.
Spoiler 
Lugu lõppes nii, et ostsin amazon.de-st 300€ eest uue. Kui uue kätte sain, telefoni ära seadistasin ja vana pealt kraami uue peale üle kandsin, siis lükkasin vanale fastboot flashiga peale kõige uuema factory image'i ja pärast selle töötamise kontrolli saatsin telefoni Omniva tähitud maksikirjaga tagasi neile.
Ja kümmekond päeva hiljem, juuli teisel nädalal kanti vana telefoni raha mulle tagasi.
Ostsin telefoni jõulude ajal £349.99 eest (vahetuskursiks oli siis £1 = 1,36€, s.o 475,99€)
Tagasi kanti telefoni eest 495,43€ (ma ei tea, kuidas nad algsest suurema summa kokku arvutasid - see teeks vahetuskursiks £1 = 1,42€, tegelik kurss oli eile tehtud ostul 1,22)
Ja kuigi ma neile Omniva tšekist pilti ei saatnud, nagu tagastamise juhend soovitas, sest mul polnud plaanis saatekulu neilt tagasi küsida, leidsin oma pangakontolt ka Amazonist mulle saadetud 11,40€ eraldi ülekandena, ilmselt saatekulu katteks (tegelikult Omniva arve oli küll 13€)
Nii et ma ei oskagi seda kuidagi kommenteerida. Natuke jäi kripeldama, et nad ju maksid mulle rohkem kui mina neile selle telefoni eest maksin ja lisaks veel sain seda peaaegu pool aastat muretult kasutada, aga raha tagasi pakkuma ka ei tihanud hakata, pagan teab mis pahandusi ma veel mind teenindanud inimesele kaela võin tõmmata.
Vaata nüüd seda eestlast - teda koheldakse nagu iga teist eurooplast ja tema tunneb ennast kehvasti, et teda sedasi poputatakse...
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
|
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mirage
HV veteran
|
08.08.2016 12:32:26
|
|
|
ot: |
Halenaljakas, eestlasel ongi tunne, et midagi on valesti, kui nahka üle kõrvade ei üritata tõmmata |
_________________ Terrorists have two eyes, pandas have two eyes. Coincidence? I think not!
><(((°> |
|
Kommentaarid: 78 loe/lisa |
   |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
ksuuk
Kreisi kasutaja
|
13.08.2016 11:48:03
|
|
|
Nii, kuna kahetsen siiani N5-e asendamist G3-ga siis oleks vist aeg uuesti nexuse ridadesse astuda. Ei viitsi teemat väga põhjalikult sirvida, ehk oleksid telefoni omanikud nõus väikse lühikokkuvõtte tegema? Kuidas siis n.ö. N5-e edasiarendus end üleval on hoidnud? |
Oota Oktoobrini, siis on uus Nexus väljas. Või osta hetkel 5X 199.- USD -ga - http://www.androidpolice.com/2016/08/12/deal-alert-get-international-16gb-nexus-5x-199/
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
13.08.2016 17:56:44
|
|
|
ksuuk kirjutas: |
Oota Oktoobrini, siis on uus Nexus väljas. Või osta hetkel 5X 199.- USD -ga - http://www.androidpolice.com/2016/08/12/deal-alert-get-international-16gb-nexus-5x-199/ |
Väike hoiatus, et see on 16GB versioon (lingi tekstist ka näha).
32GB versioonil on kasutamiseks vaba ruumi 24,9GB. 16GB ma hetkel ei tea, aga ma ei imestaks, kui ainult 9GB oleks ruumi.
Ja eBay ostu puhul peab garantiijuhtumi korral nähtavasti selle kurikuulsa MTTC kintsu kaapima minema... Ei, aitäh. Lisaks, kui müüja pole EU-s, saad veel käivet otsa 20% nagunii ja polegi enam 199$ 16GB versiooni hind.
|
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
ksuuk
Kreisi kasutaja
|
13.08.2016 18:17:43
|
|
|
Dogbert kirjutas: |
Väike hoiatus, et see on 16GB versioon (lingi tekstist ka näha).
32GB versioonil on kasutamiseks vaba ruumi 24,9GB. 16GB ma hetkel ei tea, aga ma ei imestaks, kui ainult 9GB oleks ruumi.
Ja eBay ostu puhul peab garantiijuhtumi korral nähtavasti selle kurikuulsa MTTC kintsu kaapima minema... Ei, aitäh. Lisaks, kui müüja pole EU-s, saad veel käivet otsa 20% nagunii ja polegi enam 199$ 16GB versiooni hind. |
Tegelikult normaalsel kasutamisel on 16 GB (kasutajale jääb umbes 10 GB) versioonist piisavalt, eriti kui pilte jms pilves hoida. Aga see 2GB mälu on murekoht. Karta võib, et kuna uuemal Nexusel on 4 GB mälu, siis 5X saab sel aastal veel (5 ei saa enam) Android 7 -e ja seejärel on pidu läbi.
Kohalikus Telias maksab 16 GB variat 249.-, Amazon -s samapalju - https://www.amazon.de/gp/offer-listing/B015Y52UU8/ref=dp_olp_new?ie=UTF8&condition=new
Vihje - Amazon -s pane suvalise käibemaksukohuslase firma andmed oma kontole ja kui on "Sold by Amazon", siis saad osta käibekavabalt:).
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
13.08.2016 19:53:53
|
|
|
Selles osas pole ilmselt korraliku garantiiga 249€ Teliast, mitte mingi probleem osta. (kes veel soodsamalt tahab Teliast telefoni, võib minuga ühendust võtta)
Minu kuulduste kohaselt on garantiisse selle nexuse telefoniga üsna mitmetel asja olnud.
https://pood.elion.ee/search?what=nexus
|
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
ksuuk
Kreisi kasutaja
|
13.08.2016 20:03:50
|
|
|
indrekp kirjutas: |
Selles osas pole ilmselt korraliku garantiiga 249€ Teliast, mitte mingi probleem osta. (kes veel soodsamalt tahab Teliast telefoni, võib minuga ühendust võtta)
Minu kuulduste kohaselt on garantiisse selle nexuse telefoniga üsna mitmetel asja olnud.
https://pood.elion.ee/search?what=nexus |
See "korralik garantii" oli nali, eks? Kõik kes kunagi on MTTC -ga pidanud piike murdma, neile infoks, et Amazon.de garantii annab igast asendist silmad ette. Piisab neile kirjast, et telefon jamab ja pannakse uus teele. Kui juba mitmes kord jamab, makstakse raha tagasi. Seevastu MTTC teatab ükskõik millise probleemi korral, peale kuu aega vaikust, et telefonil on niiskuskahjustus, ning nõuab veel raha selle diagnoosi eest.
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
13.08.2016 20:35:03
|
|
|
ksuuk kirjutas: |
indrekp kirjutas: |
https://pood.elion.ee/search?what=nexus |
See "korralik garantii" oli nali, eks? Kõik kes kunagi on MTTC -ga pidanud piike murdma, neile infoks, et Amazon.de garantii annab igast asendist silmad ette. Piisab neile kirjast, et telefon jamab ja pannakse uus teele. Kui juba mitmes kord jamab, makstakse raha tagasi. Seevastu MTTC teatab ükskõik millise probleemi korral, peale kuu aega vaikust, et telefonil on niiskuskahjustus, ning nõuab veel raha selle diagnoosi eest. |
Khm, sel suvel 2 telefoni Teliasse garantiisse viinud, tõsi kuni kuu pidi ootama ja pakuti ka asendustelefoni aga lõpptulemusena sain esimese eest raha tagasi ja teise vahetasin samas vääringus uue telefoni vastu. (Sony M4 ja Sony M5)
Seega ei ole mul garantii kohta midagi halba öelda, kui kellelgi on, siis on. Pidasin pigem seda silmas, et igas maakonna keskuses on Telia esindus olemas (lihtsam kui pakk kusagile postitada ja vastust oodata), viskad oma fööni esindusse, saad asendustelefoni, ootad ja saad tagasi kas korras telefoni, raha või uue telefoni. Kõik mis puudutab garantiid on ju garantiijuhtum. Niiskuskahjustus on teine asi. Olen ka ise niiskuskahjustusega kaamera kunagi saatnud garantiisse ja saingi vastuse, niiskuskahjustus
See et mingi amazon või google sul oma rikutud seadme tuimalt ringi vahetab, ei ole märk heast garantiist vaid sinupoolsest pettusest ja müüjal on suva kuna käive on nii suur.
|
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|