Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Unitcom kodulahendus märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
eents
HV vaatleja
eents

sõnum 11.07.2016 16:57:50 Unitcom kodulahendus vasta tsitaadiga

Ei leia ühtegi eraldi unitcom(radionet, unity) teemat HinnaVaatluses. Kas kellelgi on kogemuse unitcomi poolt pakutavate lahendustega? Täpsemalt huvitaks TV(IPTV), et kui hästi töötab ja kas on mingeid etteheteid?

Elan hetkel Järvekülas(Rae vald) ja internet STVAir ja TV jaoks Starman ZUUM. Internetiga väga rahul aga zuumi kanalivalik võiks suurem olla ja igatsen natuke starmani ajamasina laadset asja. On küll hetkel salvestav box aga tithi probleem, et kui 2 asja salvestab(2 tuunerit sees), siis kolmandat ei saa panna salvestama, kuigi sama muxi pealt lubab 3ndat kanalit vaadata küll.
On küll võimalus TV Everywhere või STVGo kasutada aga mugavam siiski ühte pulti kasutada ja suurest telekast pilti nautida.

http://www.unitcom.ee/koduklient/kodupilv-pakett/#paketid

EDIT:

Paistab, et keegi siin nende teenuseid ei kasuta.Nädal aega(täpselt 7 päeva) tagasi sai nende kodulehe kaudu hinnapäring tehtud ja siiani pole nemad ka vastanud...
Vahepeal geenius.ee lehel nende kohta mingi artikkel tekkinud

http://geenius.ee/uudis/eestis-proovib-eraklientide-interneti-ja-telepilditurule-suurelt-tulla-uus-telekomifirma
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
RCC
HV Guru
RCC

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 12.07.2016 00:16:56 vasta tsitaadiga

Pead helistama. asutus on end liitnud ja ühendanud ja nagu suurtes firmades ikka, keegi ei tea mis toimub. kaob see kuluefektiivsus ära. kunagi oli see radionet, 2008 hinnakirja järgi sai ta omale nimeks kullaketraja, sest paketid olid pigem nostalgia (nagu kunagi oli atlas status 64 -20 tuhat krooni kuu,) ja ega need neil mitte kuidagi väga teistele järgi ei taha jõuda. 4g d pole kasutanud, aga parem kui 3g (ping) see ju nagu 2,4ghz wimax. pigem loodaks, et nad hakkavad ka kaablitel miskit pakkuma. see postiotsas mängimine ei tasu end ära.
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Outenter
HV kasutaja

sõnum 12.07.2016 17:53:20 vasta tsitaadiga

Olen ise nüüd üle kuu nende teenuse kasutaja kodukasutajana.
Ühendus on ikka meedivalt kiire ja stabliine, võrreldes Elioni 12/1 DSL ühendusega ja mis kõigeolulisem - seadmed ei taha iga paari nädala tagant restarti icon_biggrin.gif
Hetkel on võetud 30/10 ühendus ja alati kui olen testinud siis on ka nii palju kui tellitud. Televisioon võtab muidugi oma tüki ära aga see on kõigest 2,5Mbit kandis.
Ainuke jama oli siis kui äike paukus - iga laksuga läks 2 - 3 ICMP paketti kaduma icon_biggrin.gif

Varem olen nende poolt pakutavat internetiühendust kasutanud ühe kliendi juures, kus ei ole ka ühtegi probleemi esinenud.

Televisiooni kohapealt on natuke etteheiteid teha. Staatiline pilt on parem kui Elionil ok .... või siis nüüd küll Telial aga liikuv pilt on "hüplev" ja kohati ikka viskab piksleid.
Minul sellest muidugi ükskõik kuna vaatan telekat siiski paar tundi nädalas ainult.
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
pois11
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 12.07.2016 20:58:55 vasta tsitaadiga

Seadmed on üsna kallid. Tuleb soetada võrgu seade (100€) ja siis teine sott tuleb teleka vaatamiseks visata. Loodan, et sain õigesti aru? Väga ei usu, et maal kliente tormi jooksma hakkab.
Kommentaarid: 112 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 109
tagasi üles
eents
HV vaatleja
eents

sõnum 12.07.2016 21:59:20 vasta tsitaadiga

Sain ka nendelt endilt lõpuks vastuse. Nii ta on jah, et vaja soetada mitu seadet. "Võrguterminal" mis maksab 105 euri või rendid neilt seda 6.50 euri kuus, digibox 99 euri või rendid 4.50 euri kuus ja ruuter mis maksab 75 euri või rendid 4.50 euri kuus.
Kui tahad nende tv kasutada, siis nõuavad, et kasutad nende ruuterit. Ruuter paistab olevat RB951Ui-2HnD(n seeria wifi ja 100 megased pordid). Oli soov kasutada enda ruuterit aga seda ei aksepteerita. Uurin veel, et miks mitte. Seadmete yhendustasu on ka veel alates 30 eurii.
tagasi üles
Outenter
HV kasutaja

sõnum 13.07.2016 09:18:18 vasta tsitaadiga

Seal saab ka oma routerit kasutada.
Lihtsalt nende poolt vaadates on probleem selles, et kui kasutajal on mingi Trendnet või Linksys või mõni muu sarnane junn siis see ei pruugi hakkama saada TV trafficuga stabiilselt.
Mikrotiki routerid on nende poolt aksepteeritud, peab neid lihtsalt informeerima, et on oma Mikrotiki router.

PS. Kui on seadmete vastu huvi siis minu käest saab neid soodsamalt kui sealt va. TV box
tagasi üles
eents
HV vaatleja
eents

sõnum 13.07.2016 09:25:31 vasta tsitaadiga

Outenter kirjutas:
Lihtsalt nende poolt vaadates on probleem selles, et kui kasutajal on mingi Trendnet või Linksys või mõni muu sarnane junn siis see ei pruugi hakkama saada TV trafficuga stabiilselt.
Mikrotiki routerid on nende poolt aksepteeritud, peab neid lihtsalt informeerima, et on oma Mikrotiki router.

PS. Kui on seadmete vastu huvi siis minu käest saab neid soodsamalt kui sealt va. TV box

Mingit erilist confi nad seal mikrotiki peal ei tee jah, et lihtsalt nende poolt testitud ja töötab probleemivabalt? Mu ruuter näitajate poolest parem kui nende oma aga kohe tule tuli ära, et see ruuter pole aksepteeritud.
tagasi üles
Outenter
HV kasutaja

sõnum 13.07.2016 12:05:26 vasta tsitaadiga

eents kirjutas:
Outenter kirjutas:

Mingit erilist confi nad seal mikrotiki peal ei tee jah, et lihtsalt nende poolt testitud ja töötab probleemivabalt? Mu ruuter näitajate poolest parem kui nende oma aga kohe tule tuli ära, et see ruuter pole aksepteeritud.

Täpselt nii jah. Neil pole isegi vahet mis Mikrotiki mudel on.
Annavad lihtsalt, ühe staatilise IP ja ongi kõik. TV teenus töötab ainult nende enda võrgust ja boxi ID järgi saab kanalid.
Defaultis on SMTP port kinni mõlemat pidi aga nad teevad selle lahti kui vaja.
tagasi üles
-vodafone-
HV Guru
-vodafone-

sõnum 13.07.2016 12:10:12 vasta tsitaadiga

Ruuteri haldusliides on kasutajale ka ligipääsetav?
Kommentaarid: 244 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 3 :: 216
tagasi üles
Outenter
HV kasutaja

sõnum 13.07.2016 13:39:49 vasta tsitaadiga

Router jääb täiesti kliendi hallata. Ainult raadiolingi seadmele ei lase nad klienti ligi ja seda täiesti arusaadavatel põhjustel.
Teglikult on nii, et laenad sõbralt mikrotiki ja kui Unitcomi tehnik läinud siis paned omale meelepärsema seadme asemele icon_biggrin.gif
tagasi üles
eents
HV vaatleja
eents

sõnum 13.07.2016 16:46:43 vasta tsitaadiga

Tänan Outenter info eest. Eks endalgi käis peas kohe läbi, et mikrotiki peab laenama kuskilt:D Kahjuks vist ei tea yhtegi inimest kes kasutaks.
tagasi üles
UB
HV Guru
UB

sõnum 20.07.2016 20:58:22 vasta tsitaadiga

See jutt, et nad pakuvad teenus üle Eesti on natukene liialdatud. Küsisin Kiviõlisse teenust ning öeldi, et ainult erilahendusega, mida iganes see siis ka ei tähenda. Hetkel on nendega veel jutud pooleli, kuid tõenäoliselt istun oma mobiilse interneti otsas edasi, mis on ikka 20 korda kiirem kui Telia kaabel.
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 39
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 20.07.2016 22:20:54 vasta tsitaadiga

Unitcom = Harjumaa

Erilahendus tähendab , et transmissioonikanalit ei ole võtta ja tuleb rentida. Tõenäoliselt renditav Telia või Tele2(Televõrk) fiiber.

Seega kolista Tele2 mobiilinterneti küljes, niikaua kuni viimane korralikult toimib.

Võid viimase ära täita.

http://www.it-service.ee/index.php?option=com_facileforms&Itemid=89

Üldiselt on mu kodulinnas enamus vene rahvusest algatajate internetid ära surnud.

eents
HV vaatleja
eents

sõnum 22.07.2016 21:53:31 vasta tsitaadiga

Teisipäeval võtsid nad nüüd minuga ise ka ühendust ja neile isegi sobis, et ma saan oma ruuterit edasi kasutada, loomulikult kui IPTV jamama hakkab, siis olen oma probleemiga üksinda(ise pakkusin neile sellise variandi välja).Tehnik pidi võtma ühendust paari päeva jooksul kui tal just kiire pole. Hetkel pole ühendust võetud(4 päeva möödas). Cv.ee keskkonnas võrgutehniku töökuultused(Harjumaa ja Lääne-Virumaa) ka muidugi üleval nii, et tehnikul võib tõesti kiire olla hetkel.

Keegi oskab öelda, et kas nende wireless osa on üles ehitatud mikrotik riistvaral?
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 22.07.2016 22:16:24 vasta tsitaadiga

eents kirjutas:
Keegi oskab öelda, et kas nende wireless osa on üles ehitatud mikrotik riistvaral?

Mikrotik on põhiline jah. Tehnikuid otsivad nad usinasti.
Pole siin öelda midagi Elionist pärit nuppudeta puldi tegija on nende televisiooniga mestis... peale seda kui lõpetas edukalt miljoniprojekti Eestile uue logo leidmisel.
Kommentaarid: 259 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 226
tagasi üles
Raiz80
HV vaatleja

sõnum 02.08.2016 22:48:32 vasta tsitaadiga

Kas keegi juba reaalselt kasutab ka seda kodulahendust? Olen näiteks Rakveres ja selle lähiümbruses märganud mitmeid paraboolantenne, mis on suunatud mobiilimastile. Tõenäoliselt seal ka vast Unitcomiga tegemist. Oskab keegi öelda, kuidas tomib? Kusagilt juhtusin lugema, et suurem kampaania pidi käima minema sügisel. Ei tea, kas ootavad lehtede langemise ära, et inimesed saaks ikka umbes 7 kuud normaalset teenust kasutada? icon_smile.gif Aga tegelikult olen selle teenuse suhtes positiivselt meelestatud, sest pakkumine tundub ahvatlev ja loodan südamest, et saavad asja käima. Oleks juba ise ka ära proovinud aga väidavad, et siin piirkonnas lepingute sõlmine peatunud.
tagasi üles
RCC
HV Guru
RCC

sõnum 02.08.2016 23:51:30 vasta tsitaadiga

moesõna kunagi oli, aga nüüd enam käima ei saanud. küsimuse peale mis seadmed kus ja mis (näiteks stv-l on kõik vidinad kirjas) vastati ,et see on firmasisene saladus (a tegelt ma ju tean et see on sama seade, mis juba 15a vana). pakkumine - hindu vaadates nii ahvatlev küll ei tundu, seda enam, et millega nad garanteerivad 500, sümmeetrilist? nii et võta jprooviks a näita speedtesti.
kaur23
HV Guru

sõnum 29.09.2016 14:13:55 vasta tsitaadiga

Leidsin teema ja tunneks ka huvi TV kvaliteedi ja toimimise osas. Ons siis rahvast, kes seda kasutavad? Olen juba piki aastaid kasutanud nende interneti ja peale radioneti kadumist pole enam ühendusega probleeme esinenud (Speedtestiga korduvalt kontrollinud). Nüüd siis tahaks ka tv kasutada, kuna VIASAT on ikka eriti ülbe (salvestav digiboxi emaplaat kärsas läbi ja nende juures registreerimata digiboxi ei saa kasutada, osta uus või tee uus leping 28,.. € kuus 3 aastat). Mul peaks ka korralik ruuter olema (ASUS RT-AC66U), aga ei tea kas see sobib. Ja nagu ma teemast lugedes aru sain, siis saab kasutada vaid nende Uniboxi! Kas on see nii?
eents
HV vaatleja
eents

sõnum 07.10.2016 11:24:33 vasta tsitaadiga

kaur23 kirjutas:
Leidsin teema ja tunneks ka huvi TV kvaliteedi ja toimimise osas. Ons siis rahvast, kes seda kasutavad? Olen juba piki aastaid kasutanud nende interneti ja peale radioneti kadumist pole enam ühendusega probleeme esinenud (Speedtestiga korduvalt kontrollinud). Nüüd siis tahaks ka tv kasutada, kuna VIASAT on ikka eriti ülbe (salvestav digiboxi emaplaat kärsas läbi ja nende juures registreerimata digiboxi ei saa kasutada, osta uus või tee uus leping 28,.. € kuus 3 aastat). Mul peaks ka korralik ruuter olema (ASUS RT-AC66U), aga ei tea kas see sobib. Ja nagu ma teemast lugedes aru sain, siis saab kasutada vaid nende Uniboxi! Kas on see nii?

Mina sain enda ruuterit kasutada. Omal vastutusel siis. Endal TV ka võetud aga kahjuks või õnneks pole seda eriti vaadanud. Kvaliteet on minu jaoks täitsa ok, katkestusi pole mina täheldanud.
Ma seda ei tea kas ainult nende uniboxi(MAG254) saab kasutada, et mis policy neil selle kohta on. Mulle eriti selle boxi interface ei meeldi, ning ka see, et hetkel käimasolevat saadet ei saa algusest vaadata(nagu starmanil) kui kanalil on järelvaatamise võimalus ja otsisin mingit teist alternatiivi. Testiks panin tööle selle tavalise androidi peal(mag boxide emulator on androidile olemas) aga nuh seal saad samasuguse väljanägemise icon_biggrin.gif Nad peavad su seadme ka lubatud nimekirja panema(MAC või device ID järgi vms), mina kasutasin olemasoleva seadme settinguid(MAC, device id, portal url jne ). Kodile on ka mingi moodul olemas aga sellega ma tööle ei saanud, huvi ja aeg sai otsa. Infoks googleda kodi ja stalker client.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Unitcom kodulahendus
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.