3 akut on nats palju mulle, kuigi kaal on sama mis cuboidil. Aga krd suur. Eks maitseasi ole _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Kuidas selline taskus kanda on/igapäevaselt kasutada? Pean mingi hetk oma Heatvape Invader Mini välja vahetama ja see apastraatus jäi silma.
Peaaegu, Reuleaux küll aga DNA kiibiga. Lühikeste pükste taskus suvel on ebmugav aga pikkade pükstega, mille jacksitaskusse(see pisem zippotasku suure tasku serval) ära mahub on täiesti ok.
Iseenesest nõme poes pükse ostmas käies modiga pisikese tasku suurust proovida aga selliseid pükse lihtsalt ei osta kuhu zippotaskusse mod ära ei mahu. Mujale on eriti ebamugav seda paigutada lihtsalt.
Normaalsele inimesele jääb see suureks. See evic vtwo on täpselt paras. Endal cuboid hakkab ajudele vahel juba. _________________ Lae pildid -> pilt.io
.. since when on see mod best bang for buck paned ca 20 eurut juurde saad juba RX200 mis kordades asjalikum kui evicu käkerdis
Või siis ootad pisut ja võtad RX 2/3.
Aga enamus ei taha sellist kolakat kaasa tassida.
oo, esimest korda kuulen RX 2/3'st kiire pilk välimusele ja minu arvamus on see, et tegemist on lihtsalt RX200S veelgi koledama versiooniga .. samas, praegu veel asja maha ei kanna, tahaks teada mis karul kõhus peitub Siiamaani DNA200'ga rahul ja vaevalt seda välja vahetaks, a huvitav jälgida on ikka, mis MODimaailmas toimub
Enamus ei tahaks alguses jah sellist kolakat kaasaas tassida, samas .. harjub ära .. nüüdseks vedasin ca 8 kuud RX200 kaasas koguaeg, alguses häiris see, et jube suur on, aga nüüdseks olen harjunud juba, ja enivei on DNA200 kaasas vedamine igati seda väärt
Edit. Ufo, sul cuboid siiamaani korralikult toiminud? kahel härral akukaas ära kukkunud, lihtsalt lampi, kolmandal pani soft päris korralikult kelbast, ja eks neid kuulduste järgi ole veelgi,kes cuboidiga hädas
.. since when on see mod best bang for buck paned ca 20 eurut juurde saad juba RX200 mis kordades asjalikum kui evicu käkerdis
Seda võiks veel pikalt jätkata, et viska veel 20€ juurde ja saad veel vingema. Ja noh, tühja koha pealt alustades läheb RX200 peale ikka rohkem kuna peab vähemalt kolm akut ostma.
Ise soovitaks ka ilma täiendavate eeldusteta algajale pigem vtwo mini/vtc mini.... olles ise mitmeid suht samade parameetritega aparaate kasutanud võin öelda, et minu lemmik selles klassis on just vtc mini/vtwo mini.
Seda võiks veel pikalt jätkata, et viska veel 20€ juurde ja saad veel vingema. Ja noh, tühja koha pealt alustades läheb RX200 peale ikka rohkem kuna peab vähemalt kolm akut ostma.
Ise soovitaks ka ilma täiendavate eeldusteta algajale pigem vtwo mini/vtc mini.... olles ise mitmeid suht samade parameetritega aparaate kasutanud võin öelda, et minu lemmik selles klassis on just vtc mini/vtwo mini.
tjah, päris tühjade kätega alustad, siis tõesti läheb tiba rohkem kui "lisa ca 20 euri ja saad hea asja", samas .. on suur võimalus, et tahad mõne aja pärast mingit viisakamat tanki või hoopis dripperit, siis hakka kohe uut mod'i ostma .. jah, eks me dripperifäägid oleks kõik võinud kohe hirmkallid ulmevõimsad masinad võtta, aga raha peab ju liikumises hoidma tbh ma oma veibikarjääri algusaegadel ei mõelnudki selle peale, et kunagi hakkan dripperit kasutama, väitsin raudpoltkindlalt, et ei hakka .. ja kuhu ma sellega nüüd jõudnud olen aga vtc mini koha pealt peab tõdema, et asi on üllatavalt vastupidav .. lendas neljandalt korruselt asfaltile, peale seda funktsioneeris nagu poleks midagi juhtunudki
minu vtc mini on ka lolli moodi peksa saand ja töötab rõõmsalt edasi. tuletage meelde, mis see viimane uuendus soft muutis/juurde andis?
Kas mitte viimane ei andnud võimalust oma displeid fäänsiks conffida?
või olen ma tiba ajast maha jäänud
Edit: ups, ilmselgelt ajst mõnevõrra maha jäänud ..
Edit2: spezz, keegi juba joye Ultimo haaranud ka? review'd selle kohta on väga asjalikud .. pidavat olema senimaani parim keraamiline, oskad äkki ise miskit kosta või peab katsejäneseks hakkama?
minu vtc mini on ka lolli moodi peksa saand ja töötab rõõmsalt edasi. tuletage meelde, mis see viimane uuendus soft muutis/juurde andis?
Edit2: spezz, keegi juba joye Ultimo haaranud ka? review'd selle kohta on väga asjalikud .. pidavat olema senimaani parim keraamiline, oskad äkki ise miskit kosta või peab katsejäneseks hakkama?
On võetud aga pole tagasisidet seni veel saanud. Kaalun, kas võtta ise ka ära proovida..
On võetud aga pole tagasisidet seni veel saanud. Kaalun, kas võtta ise ka ära proovida..
Spezz, oli meeldiv äri teha
Ühesõnaga .. sai Ultimo ligi võetud, keraamiline kohe sisse ja .. "there is no break in time" on bullpiix ..
pool tundi tagasi: "hetkel pean pettuma .. 80w, õhk peaaegu kinnikeeratud, maitset jube vähe .. proovisin Lucky13'ga, paak tühjaks imetud (jube kiirelt saab tühjaks ) , panin kanzi sisse .. veerand tanki läinud ja lucky siiamaani domineeriv, kusagilt õhkõrnalt tuleb kanzit ka sekka .."
5 minutit hiljem: "keerasin õhu täiesti lahti ja juba parem .. vau Joyetech .."
mõned minutid hiljem: "hetkeseisuga pean tõdema, et meeldib mulle tunduvalt rohkem, kui tfv8 "
Midagi veel rohkem paremuse poole läheb, siis hoian AHV'e ka kursis
Pisut liiga värske toode, et coili vastupidavuse kohta miskit arvata veel.
Oleneb kindlasti ka sellest,mida sinna sisse kallata. Viimati tellitud Walc'i kokteilid võtaks Nautiluse coili ühe paagitäiega känkraks. _________________ Allverelaev sukeldub määramata ajaks...
No need kokteilid sisaldavad nii 10-20% maitsestajaid. Kui endale ühte maitsestajat kasutades segada, siis läheb maitsestajat 2-3%. Tõenäoliselt on maitsestaja sisaldus ka valmisvedelikes sinna 2-4% kanti.
Enda segatud kraamis millegipärast jah üle mõne protsendi maitsestajat panna ei tahagi. Maitse läheb liiga keemiliseks.
Mõnes valmis vedelikus on maitsestajaid 20% ja ei teki tahtmist seda lahjendada.
Nii ta on. Lisaks maitsestajale lõhub rohkem coile muidugi suure VG sisaldusega vedelik.... aga noh, seda enamasti kasutavad muidugi need, kellel nagunii RBA/RDA on ja on vaja vaid dry burn ja vati vahetus teha.
Selle kohta oskab keegi pajatada midagi, tasub osta? link
Hetkel kasutan eGo ONE pulka, aku peab 2-3 päeva ja vedeliku kulub 2-3ml päevas.
Üks asi meenus veel - kui praegune clearo sobib siis saab seda edukalt kasutada ka uuema ja suurema akuga seadme otsas .. kehvemal juhul vajalik lisaks seadmele soetada 510-ego adapter: http://spezz.ee/et/tarvikud/134-510-ego-adapter.html
Ajaviiteks siia ka uusimaid uudiseid:
Tubakaseaduse muutmise seadus (SOM-16-0889)
Mõned asjad, mis esimese hooga silma jäid:
Uues seaduseelnõus taas sees riigisisese kaugmüügi keeld(ehk siis soovitakse e-poed sulgeda)
Trahvitavaks(kuni 100 ühiku ulatuses) muutuks alaealise juuresolekul autos veipimine/suitsetamine.
"kuid on teada, et ka e-vedelik on kergesti süttiv ning seega võib olla tuleohtlik."
Seadustatakse kontrollostude tegemine, et seaduserikkujaid operatiivsemalt tabada.
Selle uudise kommentaarimise eest õigete sõnadega saaks ma AM, nii et ei hakka seda parem tegema _________________ This message was sent from space using stargate
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Ajaviiteks siia ka uusimaid uudiseid:
Tubakaseaduse muutmise seadus (SOM-16-0889)
Mõned asjad, mis esimese hooga silma jäid:
Uues seaduseelnõus taas sees riigisisese kaugmüügi keeld(ehk siis soovitakse e-poed sulgeda)
Trahvitavaks(kuni 100 ühiku ulatuses) muutuks alaealise juuresolekul autos veipimine/suitsetamine.
"kuid on teada, et ka e-vedelik on kergesti süttiv ning seega võib olla tuleohtlik."
Seadustatakse kontrollostude tegemine, et seaduserikkujaid operatiivsemalt tabada.
Raudvara piiriülene kaugmüük juba on keelatud. Iseasi kui hästi järelvalve toimib.... kohvipaksu pealt oletan, et eriti ei toimi kui saatja just suuret e-cigarette paki peale ei kirjuta.
Akusid(mõtlen 18650 jms. mitte sisseehitatud akuga MODe), vatti, traati jms. mis pole otseselt veipimisega seotud kuid saab ka selleks kasutada, võid mõistagi vabalt tellida.
Riigisiseselt saad jätkuvalt nii riistvara kui vedelikke kaugmüügi teel osta. Selle keelamine on alles eelnõu ja kui vastu võetakse, jõustub 1-2 aasta pärast mitte kohe.
ok. Kuna eelmine aparaat on juba ysna vana siis mõtlesin et ostaks midagi moodsat.
eelmine aparaat oli see Eleaf Istick 30w ja otsas see Joyetech Delta 19 tank
Mõtlesin osta selle Wismec Reuleaux RX200S
Kas see on hea või on midagi paremat umbes selles klassis?
Suurus on kama2 kuna olen ise kah suur ja taskud kah vastavad
Aga võib ka väiksem olla, peaasi et mingi loks poleks, ehk hoopis see eVic VTwo mini või eVic VTwo?
Sinna otsa oleks seda clearot kah muidugi vaja. Ma vist otse kopsu tõmbamise harrastaja pole kuigi vahest tõmban. Ehk võiks mõlemaks hea olla.
Ise vaatasin et võiks see suur olla, GeekVape Avocado 24 RDTA
Aga kas see mõlemaks sobib, seda ma ei tea
Reuleaux või cuboid
Pm need 2 parimat turul. Esimene suurem, raskus on neil sama. Endale Reuleaux ei istu just suuruse pärast.
Clearo pane millist tahad, sobivad kõik _________________ This message was sent from space using stargate
ok. Kuna eelmine aparaat on juba ysna vana siis mõtlesin et ostaks midagi moodsat.
eelmine aparaat oli see Eleaf Istick 30w ja otsas see Joyetech Delta 19 tank
Mõtlesin osta selle Wismec Reuleaux RX200S
Kas see on hea või on midagi paremat umbes selles klassis?
Suurus on kama2 kuna olen ise kah suur ja taskud kah vastavad
Aga võib ka väiksem olla, peaasi et mingi loks poleks, ehk hoopis see eVic VTwo mini või eVic VTwo?
Sinna otsa oleks seda clearot kah muidugi vaja. Ma vist otse kopsu tõmbamise harrastaja pole kuigi vahest tõmban. Ehk võiks mõlemaks hea olla.
Ise vaatasin et võiks see suur olla, GeekVape Avocado 24 RDTA
Aga kas see mõlemaks sobib, seda ma ei tea
Soovitage yhesõnaga
Nii .. esiteks, kui võtad, siis pigem RX200 ilma S'ta, miks?
*RX200S peal osad tankid-dripperid loksuvad
*RX200S on ilgelt kole oma rõvedalt suure display ja üübervastiku font'iga
Geekvape avocado 24 ..
*Oled sa varem ise coilide ehitamisega tegelenud
Kui ei, siis kas oled valmis sellega tegelema hakkama?
Mingit clearot ..
otse kopsu ja m2l'ks mõlemaks head tanki .. siis pead kaks erinevat tanki ostma
sweezy, kuidas hästi see keraamiline kestab? Ikka värske?
Täitsa kestab jah .. sahtlis
Peab veel katsetama, tundub et 85/15 on sinna küll tiba liiga palju, kuigi mahlaaugud on hiiglaslikud
Millalgi viitsimist tekib siis viskan näiteks 50/50 sisse ja vaatan kuis toimetab .. natuke pikem protsess saab olema kuna minu varude hulgast nii vedelat möga ei leia
coile teind pole jah. Kuna neid colile läheb nii vähe mul hetkel et lihtsam on neid osta 1 tk paari kuu peale hetkel. Ja ehk kestaks kauemgi aga olen mingi aeg lihtsalt vahetanud kuigi vahet nagu poleks vanaga võrreldes
coile teind pole jah. Kuna neid colile läheb nii vähe mul hetkel et lihtsam on neid osta 1 tk paari kuu peale hetkel. Ja ehk kestaks kauemgi aga olen mingi aeg lihtsalt vahetanud kuigi vahet nagu poleks vanaga võrreldes
jah, see combo oleks ka väga viis
Soovi korral võid nautilusele alla võtta ka mingi pisema-kergema masina, võid pmst kõike valida, tiksud nagunii max 15w peal
näiteks eelmainitet vtwo mini / vtwo / vtc mini
Reuleaux RX2 /3 on ka väga huvitav valik _________________ This message was sent from space using stargate
kas on mingi põhimõtteline vahe, peale suuruse, VTwo mini ja Cuboid vahel? Et väiksemal mingid olulised miinused, juhul kui otsustan midagi võimsamat kasutada ehk kunagi?
ehk siis hakkasin mõtlema et ehk see väiksem oleks siiski mugavam kaasas tassida
ja mis oleks hea aku siit valikust?(Olen seal pysikunde ja mujalt ei viitsi tellida)
http://spezz.ee/et/10-akud
Ma võtaks lg hg2 _________________ This message was sent from space using stargate
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.