kas teised autoteenindused ei paku vanematele autodele mingeid soodukaid? Mulle ntks väga sobib, et viking motors pakub 5+a vanadele autodele kõikidelt varuosadelt -20% ja töölt -30% + veel 5% partnerkaardi soodus. Ei näe põhjust kusagil mujal käia.
No jaa, aga mis nubrid on need kust arvutatakse soodus?
tead mul ei ole aega ega ausalt öeldes ka tahtmist nii süveneda, et hakkan uurima varuosade omahindu, võrdlema teiste remonditöökodadega jne. Kui tööde summa koos juppidega on laias laastus sama, mis nurgatagusel "margile pühendunud" asutusel, siis ma kaks korda ei mõtle. Ja noh võimalus normaalselt auto hooldusajalugu jätkata ametlikku teed pidi on lihtsalt lisaboonus. Kunagi vast lihtsam vabaneda ka autost.
10+ auto ongi katki, ka siis kui puhtalt üv läbib. Rool keerab, pidur pidurdab ja toss on ka normis. Kustuti ja muu jamps ei ole eriti oluline.
Mul on neid jubedaid "sandaale" olnud palju. Kõik saavad TÜV-ist läbi kui on tutvust, või oskust.
Aga kas on siis hea sõita autoga, mis on ootamatu? Eesti piires pohl, kui vähegi sõpru, siis leiad ikka lahenduse. Aga kui ei?
Mul on ka küll 24/7 autoabi. Aga ma ei oska arvata kui palju mul sellest kasu võiks olla.
Auto vahetamine on üldse kahtlane teema. Miks peaks tahtma seda Mazda vastu vahetada.. mahutavuselt üsna sarnased autod, kütusekulu poolest ka. On üsna suur võimalus, et tema pillil on midagi pekkis ja otsib nö lolli.
Internetist uurides on Dodge Mazdast märgatavalt väiksem ja kuna diisel, siis võtab kütust ~3l/100km vähem.
Pole kunagi autovahetust teinud. Ükskord mõtlesin Opel Vectra Saab 900 vastu vahetada. "Heas korras" Saabi mootorist nirises minutiga suur õliloik auto alla. Lõdvikud paistsid terved ja kinni. Omanik sõitis rehvivilinal koju tagasi. _________________ Müüa igasugu asju
Ma küll ei leia, et auto vahetamine alati peaks mingi kahtlane tegevus olema ja keegi tahab tingimata oma rääbisest lahti saada. Ma oleks nõus küll vahetama lihtsalt selle pärast, et ka mõne teise autoga sõita, kogemust saada. _________________
Saab nii aga pole teatud juhtudel mõistlik.
Lasin töökojal hooratta vahetada ja viisin ise ostetud hooratta neile, töökojale maksin vahetamise eest ainult. Mingi hetk hakkas hooratas uuesti kolisema ja sain garantii korras uue aga töökojale pidin vahetamise eest uuesti maksma. Oleks hooratas nende poolt olnud, poleks pidanud teist korda vahetamise eest maksma....
Saab nii aga pole teatud juhtudel mõistlik.
Lasin töökojal hooratta vahetada ja viisin ise ostetud hooratta neile, töökojale maksin vahetamise eest ainult. Mingi hetk hakkas hooratas uuesti kolisema ja sain garantii korras uue aga töökojale pidin vahetamise eest uuesti maksma. Oleks hooratas nende poolt olnud, poleks pidanud teist korda vahetamise eest maksma....
Ei ole üldse mõistlik, kuna selleks peab uurima ja otsima igasuguseid asju. Lihtsam auto kohale viia ja küll nad teavad, mida vaja on.
Jah, ma nii pidevalt teinud. _________________ Tellin originaal A-varuosasi saksast. 15-70% soodsamalt kui esindustes!
Teostan diagonstikat tehasetasemel: BMW, VAG (Audi, VW, Seat, Skoda ja kaubikud), Volvo (sõiduautod), Scania - Tartus, Põlvas ja lisatasu eest Võrus.
Viskas sõites akutule põlema ja suht hetk hiljem oli blackout, enam käima ei lähe, starter teeb krr krr ja kogu lugu. Suhtlesin esindusega, ilmselt genekas. Tuleb puksiiri peale ajada, aint, et, mis suund nüüd võtta, esindusse või kaalule. Haige on see, et genekat pole, tuleb jaapanist ca 2 nädalat.
Luxautod ei lagune, sp juppe pole ka saada _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Lammutuses kindlasti mõni genekas olemas, kui kiire
Remonditakse ka neid ja edukalt ju. Iseasi kas saab nii kiirelt löögile _________________ ¯\_(ツ)_/¯
jeesus188, ilmselt jah on igat detaili valmistatud ainult autode koostamise jaoks, s.t varuosadeks pole mõeldud ja nüüd ainuke võimalus liin uuesti käima ajada. Nii vana auto puhul tähendab see ilmselt, et vanad joonised vaja sahtli põhjast üles otsida ja vormidelt tolm maha pühkida.
Markos, esindus asendusautot ei anna? #Leksushoolib
Vaevalt Lexusel genakas läks. Pigem harjased vms. _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"?
Vaevalt Lexusel genakas läks. Pigem harjased vms. icon_biggrin.gif
Vot ei tea midagi, paar päeva oli imelik heli, kapoti alt, selline udupeen vigin, mida varem pole kuulnud ja nüüd oli kogu kapotialune geneka piirkonnas kärsahaisu täis. Pakuvad optifiti või remonti, aega läheb sama kaua ja hind on ka suht sama. Valin tehasetaaste, ehk optifiti. 300 eurikut.
tsitaat:
osta BMW thumbs_up.gif
Ei osta, bmw tuleb asendusautoks raskel ajal, 5.0i
Jah, mis siin imelikku on?
Mine osta kuskilt varuosapoest mõni kasvõi Boschi genekas või starter ja vana korpust tahetakse tagasi ning see läheb taastamisse. Kogu sisu vahetatakse välja.
Sama teema teema on pidurisadulate ja roolilattidega näiteks.
no muud seal väga läbi minna ei saagi. Laagrikesed kahh. See ongi viis kümpi.
Ma ei hakka riskima mingite põlve otsas taastamistega, saab uue geneka (vana saadetakse tagasi) ja garantii kogu tööle. Koomiline on see, et homme hommikul pidin viima masina hooldusesse, nüüd viingi, treileri peal
Pane uus aku külge, saad veel sõita. _________________ Tellin originaal A-varuosasi saksast. 15-70% soodsamalt kui esindustes!
Teostan diagonstikat tehasetasemel: BMW, VAG (Audi, VW, Seat, Skoda ja kaubikud), Volvo (sõiduautod), Scania - Tartus, Põlvas ja lisatasu eest Võrus.
E70/71, F15/16, F10, F12/13 (Viimase kahe puhul on tegemist lihtsalt xdrive mudelitega, aga X5, X6 on 5.0 mootorid täitsa kasutuses) _________________ Tellin originaal A-varuosasi saksast. 15-70% soodsamalt kui esindustes!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.