Kui mäng läbi saab ja garaazi minek, siis tank hakkab kohati täis kiirusel kihutama. Selline tunne nagu mäng jookseks kohe kokku.
Pisibät on äge jah, kuule võiks olla rohkem, kuldmoon on tal halb, camo ei ole päris nii hea kui alguses arvasin. Väga kaugelt näevad ära ja spottida ei tasu eriti temaga.
Pattoni reklaamil oli väga omapärane tekst. Kuna masin sai mängutootja poolt parandusi siis võid osta Teisi ei tasu osta sest nemad pole parandusi saanud.
Tegin striimis oma kõrgeima dämmiga Leopard PTA mängu seni, 8000 dämmi ja 7 killi. Kusjuures killid on kõik tehtud baasi vastaste rushi vastu kaitstes, olles ise oneshot. Nautige, loodan et põnev vaatamine
aga 105k puhast krediiti on ulme sellist puhast raha pole vist kunagi varem saanud v.a. need korrad kus sai mängus kunagi 400k krediiti. (oh olid ajad)
Ühesõnaga CDC on niivõrd halb tank, keskmine dämm on tal vist kõige väiksem t8 seas. Kui teed 2000 dämmi mängus siis gunmark liigub 1% võrra üles, nii et mul kaks gunmarki käes selle saastaga, uskumatu
CDC keskmine eluiga mängus on vast alla ühe minuti.
3 gunmarki kätte saada on nii raske. Jõuan 90% peale ja siis tulevad mõned jamad mängud ja hopsti 87% peal tagasi. Aga teine gunmark tuleb nagu muuseas, ei pane tähelegi kui järsku peal.
Kas keegi oskab soovitada mõnda eestlate clani kuhu võetakse vastu ka nõrgemaid mängijaid? Ei ole ma mingi proff, vahel ajaviiteks toksin mõned mängud, kuigi kogemust juba 13k. Reitinguid ma samuti ei jälgi, ausalt öeldes on nendest üsna kama. Tankipark on üsna suur, hetkel on põhiliselt kasutuses 212A, E25, ELC, T26E4, T10 ja T54lwt.
Põhisoov oleks see, et vahel õhtuti leiaks clanist mehe kellega paar ringi platooni pelada ja ehk tema käest ka midagi uut õppida. Kui keegi minu "CVd" tahab uurida siis leiate selle siit: http://www.wotstats.org/stats/eu/twyxter/
Jõudu ja edu! _________________ Use your fist and not your mouth - MM
lõpuks said kuulid otsa ja aitasin AMX kõmmutada, aga libastusin ja sain siiski surma.
Vaatasin oma mängu ise ka üle, noh kriitiiliselt võttes lasin 3 lasku tühja mis oleks mängu muutnud.
Aga AMX vend oli väga julge, istus põõsas ja ei liigutanud kuigi 4 vastaste masinat olid veel elus.
Lõpu julgus sõita jag100 peale ja ta ära lasta - preemiat väärt.
Kas kellelgi on probleeme repair kiti kasutamisega mängus. Proovisin nii modidega Kui ka ilma kuid lihtsalt ei võta Kiti lahtigi. Sai sätted ka üle vaadatud ja mäng registreerib nupu ilusti ära kuid kui näiteks roomikut vaja parandada siis ei toimu midagi. Mõttetu mängida mängu. Tuleb uut uuendust vist oodata ja loota, et siis asi paraneb.
Mul on ka mingid klaveri probleemid, tank jääb laksust seisma, sõidan edasi ja jälle seisma jne. Patareid uued. Mõnipäev on sellised kalad ja siis on jälle mitu päeva normaalne.
Mul on ka mingid klaveri probleemid, tank jääb laksust seisma, sõidan edasi ja jälle seisma jne. Patareid uued. Mõnipäev on sellised kalad ja siis on jälle mitu päeva normaalne.
Ma siin kunagi kurtsin oma uue Roccat klaveri üle, et laksust jääb tank seisma. Päris tükk aega olin sellega hädas. Uurisin Roccat foorumeid ja supporti jne. Mingi hetk aga tuvastasin, et mänguhoos kippus sõrm lisaks W klahvile ka S peale vaikselt vajutama ja seal see kala oligi. Piinlik küll aga nii see oli. Võib-olla rumal soovitus aga jälgi, et selles asi poleks.
lõpuks said kuulid otsa ja aitasin AMX kõmmutada, aga libastusin ja sain siiski surma.
Vaatasin oma mängu ise ka üle, noh kriitiiliselt võttes lasin 3 lasku tühja mis oleks mängu muutnud.
Aga AMX vend oli väga julge, istus põõsas ja ei liigutanud kuigi 4 vastaste masinat olid veel elus.
Päris mõnus oli vaadata seda, eriti see alguse osa mulle meeldis kui seal mägedes turnitakse, tavaliselt olen mina see kes igaltpoolt seal tina saab
13 90-l olid ka ilmselt peopesad higised kui seal mäe peal passis ja kõik taga otsisid teda
Ma seal mäe serval avali olin sellepärast, et seal kus RU oli, seal on ees mingi küngas ja mul ei ole gun depr sealt laskmiseks. Ma kartsin ka et RU jääb mulle ette sõeluma ja ma ei saa enam taganeda, paljudes mängudes mõnedel on kombeks seljataha vaikselt pugeda.
Viimane lollus tekkis sellest, et ma arvasin et AMX on 6 lasku ja siis mul tuli meelde, et ta tegi ühe reseti lasu. Kui ta tegi oma lasud ära, siis ma mõtlesin sõita servast silla juurde ja end uuesti näidata jagile. Mõtlesin, et jag on end keeranud AMX poole tagasi, aga ta sunnik ei olnud.
Ma ei teadnud, et amx on närvi uuesti laadida. Vastaste tiim oli vist kordi tugevam kui minu tiim.
Selles kaardis ma bättidega kasutan koguaeg seda serva mäepealse laskmiseks. Ma silla juurde ei lähe enam ammu, sest seal jääb kinni. Kui mäe kaotab siis mäng on kaotatud, ma alati nüüd toetan mäge ja pärast tegeleb teise servaga. Kes tulevad ka baasi, siis sealt ma saan ikkagi neid lasta ja arty ei saa mind lasta.
Lihtsalt mainin ära, et hea ülevaate saamiseks selle üle, kes on lasknud ja parajasti reloadis, annab reload timer mod. Selle kasutamisel ei olegi oluline timer counter ise, vaid lihtsalt see registreerib lasu ära, mis muidu võiks märkamata jääda. Ma küll olen päris kindel, et p6kk seda ei kasuta, kuid sarnastes olukordades on sellisest modist noobidele ja kindlasti ka paljudele kõvematele meestele tohutult kasu. Replay'st selle modi kasutamist kuidagi välja ei loe ka.
Lihtsalt mainin ära, et hea ülevaate saamiseks selle üle, kes on lasknud ja parajasti reloadis, annab reload timer mod. Selle kasutamisel ei olegi oluline timer counter ise, vaid lihtsalt see registreerib lasu ära, mis muidu võiks märkamata jääda. Ma küll olen päris kindel, et p6kk seda ei kasuta, kuid sarnastes olukordades on sellisest modist noobidele ja kindlasti ka paljudele kõvematele meestele tohutult kasu. Replay'st selle modi kasutamist kuidagi välja ei loe ka.
Ma ütleks, et see on väga räige cheat. Mitte nii hull kui aimbot, aga ikkagi, väga suure eelise annab. Ka annab suure eelise noobile kogenud mängija ees, kes tegelikult kahuri/tanki reload'e unepealt teab. Ei soovitaks kellelgi sellist mod'i kasutada, see kvalifitseerub järjekordselt selle alla, et lasen scriptil enda eest mõelda ja asju ära teha. Mis siis selles mängus lõpuks fun on, kui algoritm kogu asja Sinu eest ära teeb, pole ju mõtet mängida...
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.