Avaleht
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Vaidlused »  Võitlustanner »  Konsoolid vs PC märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 197, 198, 199  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Millega mängid?
Ainult konsooliga
12%
 12%  [ 51 ]
Rohkem konsooli kui PC-ga
8%
 8%  [ 34 ]
50/50
5%
 5%  [ 24 ]
Rohkem PC kui konsooliga
15%
 15%  [ 64 ]
Ainult PC-ga
57%
 57%  [ 238 ]
hääli kokku : 411

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
NATAS999
HV Guru

sõnum 25.07.2016 20:29:23 vasta tsitaadiga

Vondur kirjutas:
NATAS999 kirjutas:
Vondur, mis asja ma siin punnitan. väide oli see, et pc'ga saad palju paremat graafikat, kuigi su enda masinavärk on selline, mis läbi häda sellega hakkama saab, kui saab.

hakkad jälle siin aia august rääkima. mis see sli sul ette jäi nüüd. mängimiseks pole sul pc'd ka vaja, saad telefoniga ka hakkama.
Ma saangi oma vanarauaga paremat graafikat kui konsoolid võimaldavad... seda ma väitsin ja väidan edasi, mida aga sina siin rabeled... see jääb minu jaoks mõistatuseks.

ma rabelen seda, et sa lõpetaks oma üleoleva suhtumise absoluutselt kõigesse, mis sinu maailmavaatega kokku ei sobi!
Kommentaarid: 41 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 39
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Vondur
Kreisi kasutaja
Vondur

sõnum 25.07.2016 20:42:01 vasta tsitaadiga

NATAS999 kirjutas:
Vondur kirjutas:
NATAS999 kirjutas:
Vondur, mis asja ma siin punnitan. väide oli see, et pc'ga saad palju paremat graafikat, kuigi su enda masinavärk on selline, mis läbi häda sellega hakkama saab, kui saab.

hakkad jälle siin aia august rääkima. mis see sli sul ette jäi nüüd. mängimiseks pole sul pc'd ka vaja, saad telefoniga ka hakkama.
Ma saangi oma vanarauaga paremat graafikat kui konsoolid võimaldavad... seda ma väitsin ja väidan edasi, mida aga sina siin rabeled... see jääb minu jaoks mõistatuseks.

ma rabelen seda, et sa lõpetaks oma üleoleva suhtumise absoluutselt kõigesse, mis sinu maailmavaatega kokku ei sobi!
No ja mida hekki sa siis minu maailmavaadetesse üleolevalt suhtud? icon_biggrin.gif Sa oled siin täna juba mitmele oma "vaateid" peale surunud, kuigi sulle üritatakse üksipulgi asi lahti seletada... sina ju ei loe kunagi, mida sulle kirjutatakse, sina surud ainult oma võhiku "vaateid" ja jõuad alati oma vaidlustega rappa. Nagu nüüdki... said lõpuks isegi aru, et sinu rabelemine ei läinud üldse teemaga kokku ja tegelik rabelemise põhjus oli isiklik? icon_smile.gif
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
NATAS999
HV Guru

sõnum 25.07.2016 20:54:26 vasta tsitaadiga

Vondur, katsu edaspidi normaalsemalt käituda, kui keegi kuskil sõna "konsool" kasutab eksole. ja üleüldiselt ei ole ka tarvis hakata klähvima, kui midagi ei sobi. mina pole ainus, kellele sa siin foorumis pidevalt turja kargad. keegi midagi küsib või on kellelgi mingi probleem, siis oled sina alati esimene, kes hakkab aga kilkama, et loll ja loll.

peace out beer_yum.gif thumbs_up.gif
tagasi üles
Vondur
Kreisi kasutaja
Vondur

sõnum 25.07.2016 21:00:45 vasta tsitaadiga

NATAS999 kirjutas:
Vondur, katsu edaspidi normaalsemalt käituda, kui keegi kuskil sõna "konsool" kasutab eksole. ja üleüldiselt ei ole ka tarvis hakata klähvima, kui midagi ei sobi. mina pole ainus, kellele sa siin foorumis pidevalt turja kargad. keegi midagi küsib või on kellelgi mingi probleem, siis oled sina alati esimene, kes hakkab aga kilkama, et loll ja loll.

Nii, loe nüüd oma viimane läbu läbi ja vaata, kes esimesena sõna "loll" kasutas... icon_biggrin.gif
Jälgi kõigepealt ennast, noormees! Ja õpi käituma! Siis ei karga keegi sulle turja. Muide, mina olin alguses vait, kui sa Ericku postide vastu mögisema hakkasid... icon_smile.gif Ta üritas sulle pointi lahti seletada, aga sina ei rahunenud kuidagi ja kuna sinu rantimine käis minu kohta, siis loomulikult ma vastasin lõpuks. Selge?

Ja peace muidugi! thumbs_up.gif
tagasi üles
NATAS999
HV Guru

sõnum 25.07.2016 21:05:47 vasta tsitaadiga

Vondur kirjutas:
NATAS999 kirjutas:

Nii, loe nüüd oma viimane läbu läbi ja vaata, kes esimesena sõna "loll" kasutas... icon_biggrin.gif
Jälgi kõigepealt ennast, noormees! Ja õpi käituma! Siis ei karga keegi sulle turja. Muide, mina olin alguses vait, kui sa Ericku postide vastu mögisema hakkasid... icon_smile.gif Ta üritas sulle pointi lahti seletada, aga sina ei rahunenud kuidagi ja kuna sinu rantimine käis minu kohta, siis loomulikult ma vastasin lõpuks. Selge?

Ja peace muidugi! thumbs_up.gif
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=9135860#9135860

just saying icon_rolleyes.gif
tagasi üles
Vondur
Kreisi kasutaja
Vondur

sõnum 25.07.2016 21:23:31 vasta tsitaadiga

Läksin SOMA-t mängima... tuli meelde, et viimase Steami sooduka ajal ostsin ja pole veel mängida jõudnudki.
PS4 eksklusiiv, aga milleks üldse konsool kui PC-l saab konsoolieksklusiive mängida? Kusjuures mõlema konsooli eksklusiive! icon_cool.gif Lisaks on pilt kindlalt parem kui konsoolidel ja mingit SLI/Crossfire titanintelnvidiat pole vaja, jookseb hästi ka ilma nendeta. icon_biggrin.gif
tagasi üles
Vici
HV kasutaja

sõnum 25.07.2016 21:30:10 vasta tsitaadiga

soma polegi mingi eksklusiiv olnud pc ja ps4jal tuli see indikas ühel ajal välja ,xbox jäi sellest ilma
Kreisi kasutaja
Vondur

sõnum 25.07.2016 21:39:39 vasta tsitaadiga

Vici kirjutas:
soma polegi mingi eksklusiiv olnud pc ja ps4jal tuli see indikas ühel ajal välja ,xbox jäi sellest ilma
Konsoolieksklusiiv ja nii ta välja kuulutati, nagu ka kõik ülejäänud multiplatvormid!
Või sa arvad, et ma hakkan PS4 plaati PC lõugade vahele toppima? Või mida sa üldse öelda tahtsid? Fakt on see, et Kolmest konsoolist kahel seda mängida ei saa, PC-l saab, samuti on ka xboxi "eksklusiividega! Kahe konsooliga ei saa, PC-ga saab. See oli minu point.
tagasi üles
Vici
HV kasutaja

sõnum 25.07.2016 22:39:26 vasta tsitaadiga

Vondur kirjutas:
Vici kirjutas:
Konsoolieksklusiiv ja nii ta välja kuulutati, nagu ka kõik ülejäänud multiplatvormid!
Või sa arvad, et ma hakkan PS4 plaati PC lõugade vahele toppima? Või mida sa üldse öelda tahtsid? Fakt on see, et Kolmest konsoolist kahel seda mängida ei saa, PC-l saab, samuti on ka xboxi "eksklusiividega! Kahe konsooliga ei saa, PC-ga saab. See oli minu point.

soma kuulutati kohe pc-l ja ps4jal ühel ajal ja plaadil seda välja üldse ei tulnudki

HV Guru
mikk36

sõnum 25.07.2016 23:31:06 vasta tsitaadiga

Sci-Fi Horror Game SOMA Coming to PlayStation 4 and PC - 11 Oct 2013
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
Johan11
HV kasutaja
Johan11

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 26.07.2016 00:05:28 vasta tsitaadiga

"Konsoolieksklusiiv" ongi PC-l ja ainult ühel konsoolil.
Kommentaarid: 43 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
Vondur
Kreisi kasutaja
Vondur

sõnum 26.07.2016 10:51:49 vasta tsitaadiga

Johan11 kirjutas:
"Konsoolieksklusiiv" ongi PC-l ja ainult ühel konsoolil.
Seda ma ju räängingi. Konsoolieksklusiivide valikupiiranguta mängimiseks peab sul olema minimaalselt 2 konsooli või siis 1 PC. See on minu point... miks siin mõni hakkas mulle "tõestama" et SOMA on konsoolieksklusiiv ja ilmus ühel ajal nii ps4 kui PC peale, ma ju tean seda ja seda ma kirjutasingi. Konsoolidega ei saa mängida kõiki konsoolieksklusiive, PC-ga aga saab. Kas nüüd sai arusaadavam? icon_biggrin.gif
SOMA on päris hea mäng muide... imelik et ma ta omal ajal maha magasin.
tagasi üles
eShelobik
HV Guru
eShelobik

sõnum 26.07.2016 11:13:09 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Konsoolidega ei saa mängida kõiki konsoolieksklusiive, PC-ga aga saab. Kas nüüd sai arusaadavam?

Vondur, aga näita siis meile kuidas sa Last of Us'i või Unchartedit oma PC peal mängid. Sinu konkreetne väide on praegu, et PCga saab mängida KÕIKI konsoolieksklusiive.
Kommentaarid: 293 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 260
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 26.07.2016 11:13:37 vasta tsitaadiga

Sony poolt välja lastav kraam ja sa eeldad selle tulemist Xboxi peale?
Äkki tahad, et Microsoft Studios laseks ka OSX peale mõne mängu välja?
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
Floppy
HV vaatleja
Floppy

sõnum 26.07.2016 11:48:47 vasta tsitaadiga

/popcorn .. ikka hea vaadata kuidas täiskasvanud inimesed äkki teismeliseks ära keeravad

EDIT: aga minu issi annaks sinu issile iga kell tappa!
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Vondur
Kreisi kasutaja
Vondur

sõnum 26.07.2016 15:42:09 vasta tsitaadiga

eShelobik kirjutas:
tsitaat:

Konsoolidega ei saa mängida kõiki konsoolieksklusiive, PC-ga aga saab. Kas nüüd sai arusaadavam?

Vondur, aga näita siis meile kuidas sa Last of Us'i või Unchartedit oma PC peal mängid. Sinu konkreetne väide on praegu, et PCga saab mängida KÕIKI konsoolieksklusiive.
Mitte eriti tähelepanelikele lugejatele, aga selle eest väga agaratele klahvitoksijatele täpsustuseks:
Jutt on multiplatvormi mängudest!
Ja eraldi sinu jaoks, eShelobik, korra veel: jutt on multiplatvormi mängudest!!! icon_biggrin.gif
Ma nagu ei tulnud selle pealegi, et sellist elementaarset asja peab pidevalt mainima ja meelde tuletama... Palavus juhmistab?

viimati muutis Vondur 26.07.2016 15:44:15, muudetud 1 kord
tagasi üles
eShelobik
HV Guru
eShelobik

sõnum 26.07.2016 15:44:03 vasta tsitaadiga

Vondur, kus otsast multiplatvormid on eksklusiivid?
tagasi üles
Vondur
Kreisi kasutaja
Vondur

sõnum 26.07.2016 15:46:37 vasta tsitaadiga

eShelobik kirjutas:
Vondur, kus otsast multiplatvormid on eksklusiivid?

Issand jumal.... Konsoolieksklusiivid!
Mine magama... või õpi lugema icon_lol.gif
Iseseisev mõttevõime kadunud või mis toimub?
tagasi üles
NATAS999
HV Guru

sõnum 26.07.2016 15:49:09 vasta tsitaadiga

Vondur kirjutas:
...aga milleks üldse konsool kui PC-l saab konsoolieksklusiive mängida? Kusjuures mõlema konsooli eksklusiive!

Vondur kirjutas:
Konsoolieksklusiivide valikupiiranguta mängimiseks peab sul olema minimaalselt 2 konsooli või siis 1 PC.

Vondur kirjutas:
Konsoolidega ei saa mängida kõiki konsoolieksklusiive, PC-ga aga saab.

Vondur kirjutas:
Jutt on multiplatvormi mängudest!

tagasi üles
Vondur
Kreisi kasutaja
Vondur

sõnum 26.07.2016 15:59:04 vasta tsitaadiga

Xboxiga sa ei mängi PS4 konsoolieksklusiivi, PS4-ga sa ei mängi xboxi konsoolieksklusiivi, PC-ga saad mängida neid mõlemaid, multiplatform, you know.
On ikka kuradi keeruline aru saada, eks? icon_biggrin.gif

eShelobik
HV Guru
eShelobik

sõnum 26.07.2016 16:04:24 vasta tsitaadiga

Vondur, Uncharted on PS4 konsoolieksklusiiv, xboxi peal mängida ei saa... Näita nüüd kuidas sa PC peal mängid seda konsoolieksklusiivi ..
tagasi üles
Vondur
Kreisi kasutaja
Vondur

sõnum 26.07.2016 16:44:34 vasta tsitaadiga

eShelobik kirjutas:
Vondur, Uncharted on PS4 konsoolieksklusiiv, xboxi peal mängida ei saa... Näita nüüd kuidas sa PC peal mängid seda konsoolieksklusiivi ..
Tundub, et sa ei saa aru, mida ma konsoolieksklusiivi all silmas pean...
Uncharted on puhas Sony eksklusiiv, seda ei saa sa peale PS-i MILLEGI PEAL mängida, go figure... icon_eek.gif
Konsoolieksklusiivi all pean silmas selliseid mänge nagu Rise of Tomb Raider, Quantum break, SOMA ja nii edasi, MULTIPLATVORMID... kas nüüd said aru, või on sul varuks veel totraid küsimusi? icon_biggrin.gif

Tegelikult on see juba reegel, et konsoolileerile peab kõik asjad korduvalt lahti seletama, läbi nämmutama ja juhendavad pildid juurde joonistama... ja ka siis ei saada aru, vaid küsitakse idiootlike küsimusi edasi. icon_smile.gif
tagasi üles
NATAS999
HV Guru

sõnum 26.07.2016 16:57:57 vasta tsitaadiga

Vondur,
http://www.eki.ee/dict/qs/index.cgi?Q=eksklusiiv&F=M
http://www.merriam-webster.com/dictionary/exclusive

e: see, mida sa saad mängida rohkem, kui ühe konsooli peal, on juba multi-platform.
rise of tomb raider ja quantum break jne pole mitte üheski arvestuses eksklusiiv. või noh, kui nii võtta, et rise of tomb raideri jaoks on sul vaja mingit elektriga töötavat riistapuud, siis võib nii öelda jah, et eksklusiiv.
tagasi üles
Vondur
Kreisi kasutaja
Vondur

sõnum 26.07.2016 17:28:36 vasta tsitaadiga

NATAS999 kirjutas:
Vondur,
http://www.eki.ee/dict/qs/index.cgi?Q=eksklusiiv&F=M
http://www.merriam-webster.com/dictionary/exclusive

e: see, mida sa saad mängida rohkem, kui ühe konsooli peal, on juba multi-platform.
rise of tomb raider ja quantum break jne pole mitte üheski arvestuses eksklusiiv. või noh, kui nii võtta, et rise of tomb raideri jaoks on sul vaja mingit elektriga töötavat riistapuud, siis võib nii öelda jah, et eksklusiiv.

Sa ajad praegu juuksekarva lõhki... Nii Sony Kui Microsoft nimetavad kõiki multiplat mänge, mis konkurentide konsoolidel ilmunud pole, oma eksklusiivideks. PC on siin kõrvaltvaataja ja võidumees. Ma olen seda lihtsat asja siin juba pikalt ja korduvalt seletanud, aga paar tüüpi lihtsalt ei märka seda, vaid keskenduvad hoopis millelegi muule.
Siiski, ROTR oli time exclusive, Microsoft nimetas muidugi esmaesitlusel seda mängu xbox one eksklusiiviks, aga läks nagu läks, sama lugu oli Quantum brake-ga... Pole mingit kahtlust, et need kaks mängu on konsooliturul XBOX eksklusiivid, või vaidled vastu? PS-il neid mänge pole, ROTR vast pääseb Sony platvormile, aga Quantum break jääbki Microsofti eksklusiiviks.
Kuule, kas sa alustad seda vaidlust sama mõttega mis eile? Pole mõtet, Kui sa teema käsitlemise asemel tahad isiklikult mulle "ära teha" siis jäta see ettevõtmine pooleli, sul pole selleks oskusi ja kahjuks ka mõistust... icon_razz.gif
tagasi üles
NATAS999
HV Guru

sõnum 26.07.2016 18:29:36 vasta tsitaadiga

Vondur, linke oma väidete kinnitamiseks?
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Vaidlused »  Võitlustanner »  Konsoolid vs PC mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 197, 198, 199  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.