praegune kellaaeg 19.06.2025 13:25:50
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
k-d.k
Kreisi kasutaja
|
22.07.2016 11:25:52
Veider anomaalia? |
|
|
Olen nimelt Telia klient ning kasutan LG Nexus 5x telefoni, kuid kui ma LTE võrgus olen ning andmeside on sisselülitatud siis pea alati ei saa mind keegi helistades kätte, teisele poolele ütleb, et ma välja lülitatud või pole võrgu teeninduspiirkonnas, kuigi minu poolt oleks justnagu kõik okei. Milles võiks probleem esineda?
|
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
reints
HV Guru

|
22.07.2016 18:16:00
|
|
|
Teliasse helistasid ?
_________________ Töö tegi ahvist inimese
Äkki teeb sinust ka  |
|
Kommentaarid: 221 loe/lisa |
   |
203 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru
|
22.07.2016 19:07:44
Re: Veider anomaalia? |
|
|
ka-la kirjutas: |
Olen nimelt Telia klient ning kasutan LG Nexus 5x telefoni, kuid kui ma LTE võrgus olen ning andmeside on sisselülitatud siis pea alati ei saa mind keegi helistades kätte, teisele poolele ütleb, et ma välja lülitatud või pole võrgu teeninduspiirkonnas, kuigi minu poolt oleks justnagu kõik okei. Milles võiks probleem esineda? |
Selles, et üle LTE töötavad moblakõned veel väga väheste mobladega. Kui kõik on mobla poolt okei siis peaks telefon kõne sissetulles minema LTE pealt 3G või 2G peale. Antud juhul see ilmselt mingil põhjusel ei toimu. Ega sa pole telefoni LTE peale lukustanud?
https://www.telia.ee/era/koned/mobiiltelefoniga/volte
|
|
Kommentaarid: 181 loe/lisa |
   |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
22.07.2016 19:10:49
|
|
|
*#*#4636#*#* ja tee force LTE only v lülita raadio üldse valja, ja siis back to LTE preferred; võ
|
|
Kommentaarid: 274 loe/lisa |
   |
6 :: |
2 :: |
217 |
|
tagasi üles |
|
 |
k-d.k
Kreisi kasutaja
|
23.07.2016 00:44:50
|
|
|
Nii, nii, viimasest postitusest hakkab midagi kooruma. Oli küll päris segane tekst, ja lõpust oleks nagu midagi puudu, kuid see menüü on huvitav.
Esmalt näitas ta mulle tõesti, et voice on LTE ja data on LTE, mis, muidugi ei sobi. Kuid seal valikutes pole sellist asja nagu LTE preffered, panin Global auto, viskas voice UMTS peale ja data on HSPA, aga see ehk sellest, et mul pole siin metsas maailma parim levi? UMTS/LTE igatahes ei õnnestunud saada kombinatsiooniks. Huvitav on veel see, et kui tavalistest seadetest minna cellular networks -> preferred network type -> LTE siis saavadki mõlemaks taas LTE, nii voice kui data. Ning kuna seda seadet olen ma näppinud küll (vahel panen aku säästmiseks üldse ainult 2G peale), siis ilmselt sestap mind keegi kunagi kätte ei saagi.
Mõni minut hiljem....
Tundub et kui tavaseadetes on LTE määratud siis kirjutab ta mingil ajal need sealt testimismenüüst seadistatud asjad üle. Järelikult.... osta küll uus uhke 4g telefon, aga lõpptulemus on see, et lõpuks inimese moodi ikka kasutada ei saa?
|
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
23.07.2016 23:03:53
|
|
|
See tundub Telia-spetsiifiline jura olevat, ilmselt seoses VoLTE aktiveerimisega nende võrgus: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=680549
TELE2 võrgus pole Nexus 5X-ga mingit sellist probleemi, telefon kolib 3G peale kõne ajaks nagu muiste.
Proovi ehk see VoLTE käima saada kusagilt, kui võimalik - ilmselt võrgu arvates peaks see telefon VoLTE-võimeline olema ja kuuldavasti vähemalt osades võrkudes see ka töötab. Pole muidugi välistatud, et Telia omas ei tööta... On muidugi võimalus pöörduda Telia poole selle probleemiga - küllap nad oleks isegi huvitatud.
Kahjuks ei oska sind kuidagi juhendada, sest nagu ma märkisin - TELE2 sihukest võimalust ei oma. Vaata alustuseks phone äpi seadistus üle, kas kusagilt saab VoLTE aktiveerida või siis sootuks ära keelata kuidagi.
Või siis peadki hoopis Telia poole pöörduma ja laskma VoLTE aktiveerida enda jaoks, nagu artikkel ütleb. Et telefon arvab võrguparameetrite järgi praegu, et peaks nagu VoLTE toimima, aga see on Telia poolt kinni keeratud ja seetõttu kogu kompott ei töötagi.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|