Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Sathanas
HV kasutaja
|
07.07.2016 20:33:26
|
|
|
Sai Gearbestist soetatud Oukitel K4000 Pro. Maksis 75€ ja transa 11€.
2 päeva nüüd kasutanud ja massiivne aku toimib hästi. Eile hommikust alates 8+8 tundi raadio2 apiga saateid kuulanud, 3 tundi on ekraan aktiivne olnud - chromega delfis ja postimehes. Eile õhtul veel õllesummeril videosid ja pilte klõpsatud ning praegu kell kaheksa õhtul on 6% akut jäänud, prognoositud kestvusega 2 tundi.
Peal on ilmselt suht stock android 5.1, üllatuseks oli valikus ka eesti keel. Eesti keelsena Play Store jooksis kokku kui hakata otsingusse api nime kirjutama, aga see paranas oukiteli pakutud OS uuendusega mille kirjelduses olidki veaparandused.
Ühtegi hiina appi ega mingit Oukiteli oma promo jura ei ole peale installitud.
4G toimib ilusti, GPS täpsus on rahuldav aga võiks parem olla.
Selle raha eest on telefoni rohkem kui küll ja minu vajadused rahuldab see täielikult.
|
|
Kommentaarid: 37 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
Fisher
Kreisi kasutaja
|
07.07.2016 21:26:29
|
|
|
Ma pole asjaga kursis, kui nüüd Gearbest-ist telefon võtta ja EU valikut ei ole, kui suur on shanss, et Omniva hakkab mind deklaratsiooni ja maksudega peedistama?
Kaalun midagi sealt 100-200 dollari vahepealt ja lihtsalt huvitab, otseselt juurde maksmine konti ei murraks.
|
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
1 :: |
2 :: |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
JOKKER666
HV veteran

|
07.07.2016 21:29:44
|
|
|
Fisher kirjutas: |
Ma pole asjaga kursis, kui nüüd Gearbest-ist telefon võtta ja EU valikut ei ole, kui suur on shanss, et Omniva hakkab mind deklaratsiooni ja maksudega peedistama?
Kaalun midagi sealt 100-200 dollari vahepealt ja lihtsalt huvitab, otseselt juurde maksmine konti ei murraks. |
Minu viimase aja kogemused on 100%.
|
|
Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
mTim
HV Guru

|
07.07.2016 22:47:20
|
|
|
tsitaat: |
|
omniva ei peedista, Maksu- ja Tolliamet tahab 20% käibemaksu su telefonilt. Ja usu mind, nad teavad täpselt palju see telefon maksab
Mul tuli ebay'st tellides naise 60 eurone Lumia 520 läbi aga mu 120 eurone RAZR XT910 jäi tolli kinni
_________________ "I have never followed a rule. That is my rule. Do you follow? I don't." The Joker
Lexuse summutist tuleb vaid lilleõisi ja ükssarvepeeru - HV foorum
M: E36 varuosad |
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ermo
HV kasutaja
|
08.07.2016 00:27:46
|
|
|
Ei tea nad midagi. Mul tuli 120 eurone telefon läbi ja 36 eurone läks tolli.
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
jnt
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sathanas
HV kasutaja
|
08.07.2016 21:19:55
|
|
|
jnt kirjutas: |
Sathanas, opera mini brauseri kraami ka peal pole? Viitsid teha screenshoti sellest wireless update app'ist? tahaks näha täpset tarkvara versiooni, mis sul peal on.  |
Opera mini on aga pole seda näppinud.
|
|
Kommentaarid: 37 loe/lisa |
   |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
mTim
HV Guru

|
09.07.2016 00:04:14
|
|
|
Ermo kirjutas: |
Ei tea nad midagi. Mul tuli 120 eurone telefon läbi ja 36 eurone läks tolli. |
kontrollitakse pisteliselt
_________________ "I have never followed a rule. That is my rule. Do you follow? I don't." The Joker
Lexuse summutist tuleb vaid lilleõisi ja ükssarvepeeru - HV foorum
M: E36 varuosad |
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
riaak
HV Guru

|
09.07.2016 00:06:44
|
|
|
Odavas otsas midagi veekindlat ka leidub? Ei jäänud ühtegi silma
_________________ ¯\_(ツ)_/¯ |
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
105 |
|
tagasi üles |
|
 |
ranel
HV Guru
|
09.07.2016 22:38:18
|
|
|
riaak kirjutas: |
Odavas otsas midagi veekindlat ka leidub? Ei jäänud ühtegi silma  |
Isegi 200 eur hinnapiiris ei leidu päriselt veekindlat. Vahepeal siin teemas hõigatud pole tegelikult veekindel nagu reklaamitakse.
_________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 53 843 843 |
|
Kommentaarid: 186 loe/lisa |
   |
165 |
|
tagasi üles |
|
 |
ksuuk
Kreisi kasutaja
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
riaak
HV Guru

|
10.07.2016 18:14:54
|
|
|
Päris veekindlat tegelikult ei otsigi. Pigem midagi sellist, mis veidi märjaks saadeks kohe susse püsti ei viska.
(Kaitseväelane tahab telefoni, mida kannatab ilma kestata metsa kaasa võtta)
_________________ ¯\_(ツ)_/¯ |
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
105 |
|
tagasi üles |
|
 |
Athunik
HV kasutaja

|
10.07.2016 21:48:33
|
|
|
Kellelgi siin juhuslikult Redmi 3S on igapäevases kasutuses?
Küsin selle pärast, et sai siin täna pikemalt tänavate vahel navigeeritud ja mängitud seda üle-haibitud mängu - Pokemon GO.
Kuna ma ise oman Redmi 1S, siis teadagi on tegu ühe kõige odavama Xiaomi nutiseadmega ning mäng jookseb esimesed paarkümmend minutit enam-vähem ilma tõrgeteta. Aga peagi muutub telefon nii kuumaks, et löö või muna selle peale ja saad korraliku hommikusöögi ning paraku kuumenemisega tekib ka korralik FPSi langus.
Ise-enesest tore mänguke see Pokemon GO, motiveerib oma kodukandis rohkem ringi jalutama ja puha. Aga nüüd ongi probleemiks see, et kuna natukene nutune on mängida, siis ehk keegi omab siit Redmi 3S ja on vaadanud kuidas see tollel aparaadil ka välja jookseb? Kui jookseb antud seadmel ilusti, siis kavatsen ka ise selle tellida omale.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
siilike3d
HV vaatleja

|
10.07.2016 22:19:48
|
|
|
Endal Blackview-l oli sama probleem,et läks kuumaks siis kui mul oli 4G sees. Lülitasin 4G välja siis kadus see probleem ära.Ja 3G-ga kestab aku poole kauem
_________________ Farlight 84 |
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
ForNoOne
HV vaatleja

|
14.07.2016 10:35:01
|
|
|
Athunik, ise oman teist päeva xiaomi redmi pro 3me. Super aku, ei kuumene üle ega midagi ning kui hakkabki kuumenema soovitab teatud programmid tagaplaanil välja lülitada jne. Fpsi probleeme ei ole.
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
circles
HV kasutaja

|
19.07.2016 00:03:56
|
|
|
Jõudis täna kohale Oukitel K6000 Pro. Tolli ei kukkunud. Tegu enda esimese tõelise "labidaga", eelmine telefon oli 5-tolline. Performance see-eest 130€ eest vägagi hea ning peal stock Android 6.0
_________________ Võtke õuna! |
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Robska
HV kasutaja

|
19.07.2016 10:32:03
|
|
|
jannu kirjutas: |
Läheb vast Vernee Apollo Lite loosi.
Tundub muidugi riskantne, ühtegi review-d veel ei ole ja aku mahutavus võiks ka suurem olla.
Paberi peal tundub aga äge ja näitajate poolest tip-top, gearbest'is soodukas ka praegu. |
Kohal, rahul?
|
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
mega
HV Guru

|
19.07.2016 11:51:43
|
|
|
cOpY kirjutas: |
Ulefone Future tellitud
Banggoodist tellides läks maksma 200€, kasutasin 20$ sooduskupongi.
Eks jagan muljeid kui kätte saan. |
Kas oled kätte saanud? Minul on tarne väga segases seisus. Tellisin TomTop'ist ja seal on küll märgitud saadetuks, aga miski hüümärk on juures. Täpsemat infot välja ei kliki. Saatsin järelepärimise...
_________________ - censored - |
|
Kommentaarid: 270 loe/lisa |
   |
237 |
|
tagasi üles |
|
 |
jannu
HV kasutaja
|
19.07.2016 15:44:54
|
|
|
Robska kirjutas: |
Tundub muidugi riskantne, ühtegi review-d veel ei ole ja aku mahutavus võiks ka suurem olla.
Paberi peal tundub aga äge ja näitajate poolest tip-top, gearbest'is soodukas ka praegu. |
Kohal, rahul? |
Presale oli, alles eile pandi posti.
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
LauriTed
HV Guru
|
21.07.2016 21:03:14
|
|
|
Paar kuud OPPO FIND7a´a omanud ja võin öelda, et super telefon. Ühed parimad stereo kõlarid, mis üldse telefonidel! Kiire, ilus UI, väga hea kaamera (4k super), super palju eri funktsioone, vahetatav aku, SD-kaardi pesa. Midagi halba polegi öelda. Omasin ennem ka lühiajaliselt LG G3 ja OPPO kindlasti palju parem telefon.
|
|
Kommentaarid: 248 loe/lisa |
   |
225 |
|
tagasi üles |
|
 |
shifty
HV kasutaja

|
22.07.2016 11:37:36
|
|
|
Robska kirjutas: |
Kohal, rahul? |
Presale oli, alles eile pandi posti. |
Kui kohale jõuab, anna teada kuidas on, endal ka suur huvi selle vastu
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
kastrul
HV vaatleja
|
23.07.2016 01:08:50
|
|
|
Vaja uus telefon soetada ja jäid silma sellised variandid: xiaomi Mi4c ja bluboo xtouch
Oskab keegi öelda, mida sellel xiaomil see "tdd unlocked" tähendab, miks see variant odavam on, kas see funktsioneeriks eestis? See bluboo tundub ka tore telefon, 3gb rami on hea boonus võrreldes xiaomi 2gb'ga. Xiaomi kohta olen aga rohkem kiidusõnu lugenud, parem tarkvaraline tugi ka ma eeldan.
Kui keegi oskab midagi paremat selles hinnaklassis soovitada, oleks ka teretulnud. Oluline on, et oleks 5 tolli ja meeldiv oleks ka 1080p ekraan.
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
hendrik989
HV kasutaja
|
23.07.2016 12:23:53
|
|
|
kastrul kirjutas: |
Vaja uus telefon soetada ja jäid silma sellised variandid: xiaomi Mi4c ja bluboo xtouch
Oskab keegi öelda, mida sellel xiaomil see "tdd unlocked" tähendab, miks see variant odavam on, kas see funktsioneeriks eestis? See bluboo tundub ka tore telefon, 3gb rami on hea boonus võrreldes xiaomi 2gb'ga. Xiaomi kohta olen aga rohkem kiidusõnu lugenud, parem tarkvaraline tugi ka ma eeldan.
Kui keegi oskab midagi paremat selles hinnaklassis soovitada, oleks ka teretulnud. Oluline on, et oleks 5 tolli ja meeldiv oleks ka 1080p ekraan. |
Üle-eelmine telefon oli Xiaomi Mi4 ja see oli küll väga moos telefon. Vigu minu jaoks ei olnud. Polegi täpselt uurinud, mille osas need Mi4c, i, s jne paremad on kui Mi4, kuid vaevalt need hullud downgrade'd on. Ise kasutan praegu Redmi 3 PRO'd, mis on minu jaoks vägagi sobiv telefon. Eelmised telefonid on olnud 1080p ning praegu polegi märganud, et 720p'ga midagi teistmoodi oleks. Tegin ka väikse ülevaate Redmi 3 PROst ülevaadete alafoorumisse, kui huvitab. After all, minu poolt lähevad küll kiidusõnad Xiaomi telefonidele .
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
LauriTed
HV Guru
|
23.07.2016 16:23:00
|
|
|
hendrik989 kirjutas: |
kastrul kirjutas: |
Kui keegi oskab midagi paremat selles hinnaklassis soovitada, oleks ka teretulnud. Oluline on, et oleks 5 tolli ja meeldiv oleks ka 1080p ekraan. |
Üle-eelmine telefon oli Xiaomi Mi4 ja see oli küll väga moos telefon. Vigu minu jaoks ei olnud. Polegi täpselt uurinud, mille osas need Mi4c, i, s jne paremad on kui Mi4, kuid vaevalt need hullud downgrade'd on. Ise kasutan praegu Redmi 3 PRO'd, mis on minu jaoks vägagi sobiv telefon. Eelmised telefonid on olnud 1080p ning praegu polegi märganud, et 720p'ga midagi teistmoodi oleks. Tegin ka väikse ülevaate Redmi 3 PROst ülevaadete alafoorumisse, kui huvitab. After all, minu poolt lähevad küll kiidusõnad Xiaomi telefonidele . |
Kas bloatware ei häirinud xiaomi puhul? Vend plaanis osta aga kui nägi kui palju bloatware on, siis mõtles ümber.
|
|
Kommentaarid: 248 loe/lisa |
   |
225 |
|
tagasi üles |
|
 |
hippokrates
HV kasutaja
|
23.07.2016 18:48:43
|
|
|
LauriTed kirjutas: |
[Kas bloatware ei häirinud xiaomi puhul? Vend plaanis osta aga kui nägi kui palju bloatware on, siis mõtles ümber. |
Selles pole ju Xiaomi süüdi, kui jaemüüjad mingit oma jampsi telefonid täis installeerivad.. Ametlik Xiaomi rom on igati kasutatatv, Xiaomi.eu modifikatsioon veel parem.
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
20 |
|
tagasi üles |
|