Ütles, et ei julgenud gaasi põhjani panna, nii et päris riskipiiril ei sõitnud
E:
Latvala linnuke
Spoiler
E2:
Tänakult teine katsevõit
Spoiler
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
_________________ This message was sent from space using stargate
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Kui sul on kiire, siis pole aega jalga gaasipedaalilt tõsta! Täna on jalg põhjas reede!
Kahjuks ise ei kuulnud, kas ta seda ka eesti keeles ütles, see tsitaat on delfist _________________ This message was sent from space using stargate
Suht lahe siin dream come true in progress.... mis kõik võib hetkega lõppeda! Eestlasi väga palju Täna uus päev ja uued elamused! ilm on täna nv kõige palavam ennustuse järgi 30 varjus. vihma seni aint öösel tulnud
3 sõpra ei suutnud vastu panna ja panid eile õhtul peale tööd poola poole minema. Kordamööda sõitsid ja kohal nad ongi.
Oleks siis keegi mullegi midagi maininud....
3 sõpra ei suutnud vastu panna ja panid eile õhtul peale tööd poola poole minema. Kordamööda sõitsid ja kohal nad ongi.
Oleks siis keegi mullegi midagi maininud....
Tuleb sõpru vahetada
55 minuti pärast siis esimene katse
Ott eile ütles, et täna tuleb täiesti teine päev võrreldes eilsega. Läbi lillede nagu ütles, et täna nii kiire pole. Teekate muutub? _________________ This message was sent from space using stargate
Edit: Front right punture Kõik rallivõit käest läinud..ei ole rallijumal eestlane. _________________ Live long and prosper!
RIP, Spock. Leonard Nimoy 1931-2015
Kindlati paljud ka siit Soome rallile minemas, järsku kellelgil on autos ruumi kahele rallifännile ? Või on näiteks inimesi kellel samuti on huvi minna Soome rallit vaatama, kuid kambajõmme napib, siis andke teada ja mõtleme midagi välja.
Oma tuttavatega aastaid plaanitud minekut, kuid tundub, et plaanimisest kaugemale ei jõuagi.
Asume Tartu/võru, kuid kõik on läbiräägitav, seega PS !
need veel suht kaugel ja jõuavad eest ära joosta.
Naljamehed on need, kes kohe rajast meetri kaugusele oma laagri koos pinkidega püsti löövad ja siis istuvad seal. Need ei jõuaks vajadusel põstigi tõusta kui juba seljas ollakse. _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Oma parkimispileti hinnaga (4€ kuskil kynklikul põllul) on nad küll lolliks läinud. Eelmisest aastast ei mäleta et "mitteametlikes" vaatamiskohtades selline rahva ja autode hunnik olnud oleks. Täiesti lampi kohad keset metsa ja rahvast murdu
Teine teena tee sulgemistega. kaardil vaatad, ok mingi 500-600m kaugusel katsest suletud. mingi km kondimist, igati ok. Ĺähed kohale selgub aga et keelumark 3km kaugusele maha visatus ja vana juures utleb nii on.
Järgmine aasta peab vist jalgratta pagassi viskama.
EDIT: Sai kh miskit soperdatud https://www.flickr.com/photos/143061275@N05/albums/72157671146551535 (ei mina seda feicbuuki albumit sheerida mõista sõbrad näevad aga kui võõralelingi annan, jääb valge leht vaid Seega käib Flickr küll)
Hakkasin alles raja veeres näppima mis üks või teine seadistus teeb, nii et kvaliteet on vähe varieeruv _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
No nah ma ütlen, järgmine aasta viskan jalgratta pagassi.
SS12 tuimalt 3.5km kõndimist, samapalju autoni tagasi Loodad, ok peaks suht vähe rahvast olema, keegi nagunii ei viitsi kõndida nii kaugele eriti. Reaalsuses maanteeveer autosi täis ja ma ei tea, mingi 100+ inimest passimas kohal.
Teisele läbimisele ei viitsinud enam kõndida sinna - viga rsk, lukjanuk oli kenasti hullu pannud. _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
SS12 tuimalt 3.5km kõndimist, samapalju autoni tagasi Loodad, ok peaks suht vähe rahvast olema, keegi nagunii ei viitsi kõndida nii kaugele eriti. Reaalsuses maanteeveer autosi täis ja ma ei tea, mingi 100+ inimest passimas kohal.
Teisele läbimisele ei viitsinud enam kõndida sinna - viga rsk, lukjanuk oli kenasti hullu pannud.
Olin seal teisel läbimisel aga gps loendas 4,5km kõmpimist. Tasus ära, ilus õhulend oli enne ratta äramurdmist. _________________ Müüa EOS 50D
Teisele läbimisele ei viitsinud enam kõndida sinna - viga rsk, lukjanuk oli kenasti hullu pannud.
Olin seal teisel läbimisel aga gps loendas 4,5km kõmpimist. Tasus ära, ilus õhulend oli enne ratta äramurdmist.
Sittagi Et näha Oti Finishit Poolas tuli jala kõmpida kokku edasi tagasi ligi 8km
Olin seal teisel läbimisel aga gps loendas 4,5km kõmpimist. Tasus ära, ilus õhulend oli enne ratta äramurdmist.
Njh olenes vist kust poolt tulla. Ise tulin mööda katset finishi poolt.
Tegelikult oleks olnud ka võimalus, et enne tee sulgemist metsavahele autoga ära sõita. Siis vaid see jama, et enne ei saa minema, kui tee avatakse. _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Siis vaid see jama, et enne ei saa minema, kui tee avatakse.
Tartu rallil kogesin seda, õnneks oli tööga seotud vajadus...samas finish oli täis pargitud mingeid rajategelaste autosid...mööda ikka ei saanud. Lasin ringiga
Ehk korralduslikult on ämbreid igalpool...
Oliverk, lihtsalt täpsustuseks, kokku tuli 9.....
Aga sain selle lennu ka pildile, nüüd on kolme nädalavahetusega käidud kolmel rallil, aga aega pilte üles panna pole kusagilt võtta... _________________ Müüa EOS 50D
Oli meeldiv nädalavahetus Lõuna Eestis
Plaanisin minna sinna Luki hüppe juurde mida rahva seas ka pasamäeks kutsutakse, kuid teadsin eelinfot, et tee on kinni suurest maanteest alates ja kohale jõudmine eeldas pikka ajavaru.
Kambajömmil oli see kaasas, väga hea ja toimiv ning oli veelgi näha neid rahva seas kasutusel
Panin ka mõned oma emotsioonikamad klipid YT editoris kokku
PS: Olen huvitatud ka Soome MM rallile (või ka Ungari F1 etapile) minekust, ainuke jama, et pole endal huviliste seltskonda ja üksinda minek tundub raiskamisena finantsiliselt. Kui kellelgi jääb mõni koht üle siis tunnen huvi liitumisest, niiviisi toimisin ka inimestega kellega Poola rallil käidud sai. Tahaks taas klippe filmida.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.