Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
riho888
HV kasutaja

|
11.07.2016 08:35:44
Vaja abi tarkvara otsimisel |
|
|
Tervist foorumlased,
Kas keegi oskab öelda, kas on sellist programmi olemas, mis automaatselt paigutaks objektid ruumis kõige optimaalsemalt. Ehk sisestaks objektide möödud, ruumi möödud ja siis genereeriks mingi plaani. Võiks olla vabavaraline ja ei pea olema mingi uhke graafikaga. Kujutan ette, et 2D pealtvaates oleks kõike asjalikum.
Tänud, kes viitsivad vastata.
|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
11.07.2016 09:16:29
|
|
|
Et siis suure ruudu sisse on vaja paigutada pisikese ruute/midaiganes maksimaalne kogus, et võimalikult vähe tühja ruumi jääks? Või mida tähendab "optimaalne"? Või üritad lihtsalt kööki sisustada?
Ei ega ma tegelikult ei tea sellist programmi, lihtsalt tekkisid mõningad küsimused.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
volpsu
HV kasutaja
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
riho888
HV kasutaja

|
11.07.2016 09:43:19
|
|
|
Vabandust, kui segane. . Põhimõttesliselt tööstuslik ruum, täita masinatega võimalikult optimaalselt nii ,et vaba ruumi jaoks võimalikult palju.
|
|
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mnator
HV Guru
|
11.07.2016 09:46:43
|
|
|
optimaalseima tulemuse oma kriteeriumitele vastavalt saad kui asetad masinad vertikaali, üksteise otsa
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
11.07.2016 09:56:38
|
|
|
... automaatselt ei tee sulle ilmselt üksi tarkvarajupp midagi, optimalsus sõltub selleks liiga paljudes parameetritest. Mina olen igat sorti ruumide planeerimisel kasutanud http://www.sketchup.com/ see kõlbab kenasti nii amatöörile kui ka natuke tõsisemaks nokitsemiseks. Tööstuslike seadmete juures on ilmselt päris palju olulisi aspekte, mida tuleb lisaks masinate efektsiivele paigutusele veel järigda. Köögi planeerimisega, võib mõni kaval äpp veel hakkama saada, kuid tööstusseadmed, millele on n+1 ohutus vms. nõuet, ei ole automaatika isegi mõistlik mitte ...
   |
2 :: |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
riho888
HV kasutaja

|
11.07.2016 10:04:34
|
|
|
Mnator kirjutas: |
optimaalseima tulemuse oma kriteeriumitele vastavalt saad kui asetad masinad vertikaali, üksteise otsa |
Lagi tuleb vastu, ei saa.
DigeBeni kirjutas: |
... automaatselt ei tee sulle ilmselt üksi tarkvarajupp midagi, optimalsus sõltub selleks liiga paljudes parameetritest. Mina olen igat sorti ruumide planeerimisel kasutanud http://www.sketchup.com/ see kõlbab kenasti nii amatöörile kui ka natuke tõsisemaks nokitsemiseks. Tööstuslike seadmete juures on ilmselt päris palju olulisi aspekte, mida tuleb lisaks masinate efektsiivele paigutusele veel järigda. Köögi planeerimisega, võib mõni kaval äpp veel hakkama saada, kuid tööstusseadmed, millele on n+1 ohutus vms. nõuet, ei ole automaatika isegi mõistlik mitte ... |
Tänud, proovin
|
|
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Stemugram
HV kasutaja
|
11.07.2016 12:11:08
|
|
|
On selline programm nagu CutList Plus fx http://cutlistplus.com/
Sellele annad ette materjali mõõdud ning detailide mõõdud mida sa sellest materjalist tahad välja lõigata ja programm arvutab välja kuidas on kõige kasulikum lõigata. Muidugi see programm paigutab detailid nii, et võimalikult vähe vabaruumi (materjali jääki) jääks.
2D joonise teeb ka detailide paigutusest materjalile.
Ma ei tea kas ta ka sinu püstitatud ülesandega hakkama saab, aga põhimõtteliselt mingi joonise peaks ikka valmis joonistama.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|