WN8 MM vol.1 võitja: EESTISamur: 6636 Palju õnne võtjale ja kõigile kes siin vägevaid tulemusi tegid
No nii. Jah, ilus aeg oli aga läbi ta sai siiski. nüüd andke mulle aega veits atra sättida ja veel korra kontrollida, et kas kõik on ikka nii nagu vaja. Arvatavasti leiavad võitjad lähima tunni aja jooksul oma kontodelt kulda ja kalliskive ja ehk midagi veel.
Kõik HV seotud auhinnad nagu vaba mikker ja HV krediit tulevad veidike hiljem arvatavasti kuna Hr. Tanel ei pruugi onlines olla. Aga need laekuvad teie kontole siiski ysna varsti
edit:
ja veel. Loosimise viib läbi Taneli poolt valitud fortuuna. Mina edastan talle ainult numbri selle kohta palju osalejaid oli ja tema juba organiseerib sealt mulle yhe numbri. Ehk siis Tanel isiklikult garanteerib, et loos on aus ja vastab kõigile reeglitele.
Osalejaid kes osalevad loosis: 12(juhul kui keegi avastab et number on vale siis andke teada. Need numbrid on esimesel lehel, iga osaleja ees.
edit2: Avastasin et yldvõitja on ka 12 sees, seega teen numbrid ymber. Õige number on 11
Igastahes päris lõbus oli ja päris viisakad tulemused potsatasid siia
kr6ll
viimati muutis kr6ll 10.07.2016 20:21:07, muudetud 3 korda
nüüd peaks mul kõik auhinnasaajad olemas olema ja esimsel lehel kirjas. nüüd on mul vaja ainult leida võitjate wot kasutajanimed, sest need pole samad mis HV -s. See võtab natuke aega nagu te loodetavasti mõistate
Mul on teatud probleemid. Ma kasutan skrilli tavaliselt aga kui tahan saata gifti siis seda skrilli valikus pole ja krediitkaardiga ebaõnnestub ost. Uurin asja
Võta hästi rahulikult. Ma arvan, et sa põed selle asja pärast rohkem kui osalejad kõik kokku. Arvatavasti meil kõigil on auhindadest suht suva, peaasi et funni sai.
ei asi pole selles et ma pabistan vaid selles et see krdi wot maksesysteem on väga vigane. Ma ise muide hakkasingi seal skrilli kasutama kuna mingi hetke lihtsalt krediitkaart enam ei töötanud. Kuigi varem oli kõik ok. Skrilliga on siiani ok olnud aga kui ma nüüd soovin osta kellelegi teisele midagi siis ei tule yldse skrill valikusse ja krediitkaart ytleb "midagi on valesti" või miskit säärast.
Aga jõudsin just jälle koju ja tegelen selle jamaga edasi
igatahes v2ga v2rskendav m66duv6tt , eriti veel viimaseaja "valdkonnaparandamise" 6hkkonnas. et kr6ll kudos _________________ life is a bitch with 12inch strapon
esimene proov on tehtud. Kasutasin seda pangamakset ja nüüd ma vaatan kaua see kohale läheb. Esimese testijaga on yhendust võetud ja ta annab mulle vast teada kui kuld on kohal siis kui see kiire on siis saab auhinnad ära jagada, nagu kord ja kohus
okei kutid. testauhind on õnnelikult kohal ja seega hakkan ma nüüd võitjatele kinke saatma.
Lisaks saan ma omalegi midagi osta sest kandsin juba varakult skrilli raha auhindade jaoks aga nüüd maksan arvelt. Seega ma ostan vast omale ka midagi, näpud juba sygelevad
Juhul kui kellelgi on auhind saada, aga see homseks kohal pole, siis andke aga privas teada, Ennegi jamasi olnud seal ja kõike võib ka nüüd juhtuda. Priva abiks ja saame asjad korda.
Aga noh, ongi vist kõik. Endal pole aega olnud mängida eriti aga vahet pole, asi oli seda väärt
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.