Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
Ei |
|
42% |
[ 222 ] |
Mul juba olemas |
|
38% |
[ 200 ] |
Kolin mujale |
|
9% |
[ 48 ] |
|
hääli kokku : 521 |
|
autor |
|
Vahur
HV Guru

|
09.07.2016 22:34:49
|
|
|
JazZ, 2800-ga toimis ka, uuendasin alles õhtul uuema peale. Kui vana seadistuse ära kustutad, mitte ei muuda vana, siis ka ei lase valida?
|
|
Kommentaarid: 458 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
388 |
|
tagasi üles |
|
 |
JazZ
HV kasutaja
|
09.07.2016 23:36:49
|
|
|
Proovisin igatepidi, kustutamist ka. Ma saan valida Elion'i (millel tagasi nupp ei toimi) ja kõiki teisi sealt listist mis ta ise pakub, aga kui panen miskit otsingusse siis leiab küll ülesse aga valides ütleb "Try again". Ma ei saa aru kuidas ma eile üldse selle Telia Eesti valitud sain ühe korra ja miks siis ikka tagasi nupp ei toiminud. Eks ma homme vaatan ja proovin edasi...
|
|
tagasi üles |
|
 |
c1m
HV vaatleja
|
10.07.2016 01:02:18
|
|
|
Osadel tuli jaanipäevaks see FoxPlay'ga äpi uuendus Samsungi telekale. Aga mul Samsung F6500 peal ikka TeliaTV äpp versiooniga 5.4.11. Mis jant sellega on?
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
tiirP
HV Guru

|
10.07.2016 10:18:22
|
|
|
Nimekirjas on mõningad kanalid, mille helinivoo tugevus pole sama ülejäänutega näit. "MCM pop" mis sisuliselt heli muutmisele ei reageerigi või siis see Elioni enda kanal.
Selle vastu ka rohtu on?
|
|
Kommentaarid: 114 loe/lisa |
   |
106 |
|
tagasi üles |
|
 |
linni
HV kasutaja
|
10.07.2016 13:13:18
|
|
|
c1m kirjutas: |
Osadel tuli jaanipäevaks see FoxPlay'ga äpi uuendus Samsungi telekale. Aga mul Samsung F6500 peal ikka TeliaTV äpp versiooniga 5.4.11. Mis jant sellega on? |
Tõmba teleril saba 30 sekundiks seinast, siis peaks sisse lülides ära uuendama.
_________________ ...---... |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
10.07.2016 14:04:41
|
|
|
linni kirjutas: |
c1m kirjutas: |
Osadel tuli jaanipäevaks see FoxPlay'ga äpi uuendus Samsungi telekale. Aga mul Samsung F6500 peal ikka TeliaTV äpp versiooniga 5.4.11. Mis jant sellega on? |
Tõmba teleril saba 30 sekundiks seinast, siis peaks sisse lülides ära uuendama. |
Ei pruugi aidata, F4000-F6000 seeria teleritel endiselt puudub. Ülejäänutel olemas. Telia abiliin teoriseeris , et äkki augusti lõpuks saab.
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest. |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
JazZ
HV kasutaja
|
10.07.2016 15:13:05
|
|
|
Kellelgi siin on ehk Samsung J seeria (2015) teler ja uue menüüga digiboks? H seeria teleritel on võimalik nüüd Samsung'i pulti kasutada digiboksi juhtimiseks. J seeria peal mul see ei õnnestu, Telia Eesti on küll valikus olemas, aga minul seda valida ei õnnestu. Tahaks teada kas viga on minus või kõigis J seeria telerites.
|
|
tagasi üles |
|
 |
taimare
HV vaatleja
|
11.07.2016 12:05:07
|
|
|
Kas selline kombinatsioon peaks pilti näitama - vana nutiTV, Thomson 585 ruuter, Arrise digiboks?
Praegu näitab ainult digiboksi startimise aegset Telia logo ja seejärel ekraan must, Arrise pult justkui ka midagi peale boksill tulede vilgutamise ei tee (boksi kinni / käima ei pane näiteks).
Kui Arrise kasutamiseks peab tingimata olema uus nutiTV, siis äkki on kogemust, kas seda saab iseteenindusest ka aktiveerida või peab esindusse minema?
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
11.07.2016 12:54:44
|
|
|
taimare, http://upgrade.telia.ee/ lehelt 785 viimane firmware peale pandud? Kui EI, siis proovi tollega.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
taimare
HV vaatleja
|
11.07.2016 13:01:08
|
|
|
Ruuter on 585, mitte 785.
Sellelt lehelt 585-le saadav firmware on sama versiooniga mis ruuteris (ruuteris on küll ka mingisugune IC märge numbri taga). Mõtlesin eile igaks juhuks ikkagi lehelt saadavaga üle kirjutada aga mingil põhjusel teatas protsessi käigus, et boks pole enam leitav. Võib olla oli viga uuendamiseks kasutatava arvuti firewallis aga igatahes jäi pooleli.
Selline asi veel, et kui boksi tagant võrgukaabel ära võtta pahandab ülestulemisel, et ühendus puudub. Saab võrgukaabel ruuterist boksi külge ühendatud kaob see kiri ära aga ekraan läheb ja jääb mustaks.
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
11.07.2016 13:23:04
|
|
|
taimare kirjutas: |
Kas selline kombinatsioon peaks pilti näitama - vana nutiTV, Thomson 585 ruuter, Arrise digiboks? |
TG784 ruuteri Arris igatahes sundis tarkvaravahetusele, ei kõlvanud talle vana, seega 585 võib ka üldse mitte sobida.
Kui Arrise kasutamiseks peab tingimata olema uus nutiTV, siis äkki on kogemust, kas seda saab iseteenindusest ka aktiveerida või peab esindusse minema? |
Seda peaks saama küll nüüd igast asendist aktiveerida, isegi teleriekraanilt.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
taimare
HV vaatleja
|
11.07.2016 14:12:31
|
|
|
A.S. kirjutas: |
Kas selline kombinatsioon peaks pilti näitama - vana nutiTV, Thomson 585 ruuter, Arrise digiboks? |
TG784 ruuteri Arris igatahes sundis tarkvaravahetusele, ei kõlvanud talle vana, seega 585 võib ka üldse mitte sobida.
Kui Arrise kasutamiseks peab tingimata olema uus nutiTV, siis äkki on kogemust, kas seda saab iseteenindusest ka aktiveerida või peab esindusse minema? |
|
Mnjaa, kuna 585-le uuemat firmware pole siis tõenäoliselt see ruuter ei sobi.
Teleekraanilt ei saa ma uut nutiTV-d praegu aktiveerida. Senine Amino boks ei ole kasutatav (keegi otsustas mini-dini boksi suruda õiget asendit kontrollimata, nõelad murdunud ja tegemist ebastandartse asetusega mini-diniga; võib olla osta.ee-s keegi pakuks sellele boksile sobivat kaablit aga poest minu meelest ei saa).
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
11.07.2016 14:44:15
|
|
|
...ja tegemist ebastandartse asetusega mini-diniga; |
Ei ole ebastandardne, täiesti standardne on.
https://www.google.ee/search?q=10-pin+mini-DIN&tbm=isch
Paraku on see tõesti üsna vähelevinud, seega meil poes vaid 9-pin maksimaalselt saadaval.
|
|
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
11.07.2016 16:43:34
|
|
|
|
Mnjaa, kuna 585-le uuemat firmware pole siis tõenäoliselt see ruuter ei sobi.
Teleekraanilt ei saa ma uut nutiTV-d praegu aktiveerida. Senine Amino boks ei ole kasutatav (keegi otsustas mini-dini boksi suruda õiget asendit kontrollimata, nõelad murdunud ja tegemist ebastandartse asetusega mini-diniga; võib olla osta.ee-s keegi pakuks sellele boksile sobivat kaablit aga poest minu meelest ei saa). |
Ma peast ei mäleta, kuid viimase seadmega tuleb vaeva näha.
Arrise mac aadressi peaks olema telneti abil nähtav. Käsk on dhcp rule list. Üldiselt on lihtsam võtta kuskilt Tg 784/789vn vms. Muidu vananuti ja Arris töötavad ilusasti. Lihtsalt su ruuter ei tea Arrise digiboksist suurt midagi.
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
11.07.2016 17:03:22
|
|
|
nagu Pailaps, ütles, 585 on nii vana, et arristega enam ei istu. selle tarkvara pole iptv nat põhine vaid vlan põhine, selleks on ruuteris kirjeldatud erinevate digibokside macid kuid selle list on piiratud ja viimaste arriste omad sinna ei mahtunud käsitööga kindlasti tehtav aga minu silmis ei olnud 585 just kõige asisem riist seega lutsu ja uus ruuter.
|
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
   |
2 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
taimare
HV vaatleja
|
11.07.2016 17:08:52
|
|
|
Pailaps kirjutas: |
Ma peast ei mäleta, kuid viimase seadmega tuleb vaeva näha.
Arrise mac aadressi peaks olema telneti abil nähtav. Käsk on dhcp rule list. Üldiselt on lihtsam võtta kuskilt Tg 784/789vn vms. Muidu vananuti ja Arris töötavad ilusasti. Lihtsalt su ruuter ei tea Arrise digiboksist suurt midagi. |
Mac on boksi karbi peal kirjas. Ruuter näitab, et selle mac-iga seade on DHCP-ga sisevõrgu IP saanud, istub ruuteri etherneti pordis 1 ja tema staatus on Active. Midagi ruuter sellest seadmest ikkagi nagu teab (hard reseti peale kisub boks ju oma software updated ka igakordselt ära) aga peaks siis vist midagi veel teadma.
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
11.07.2016 17:17:47
|
|
|
Ruuter näitab, et selle mac-iga seade on DHCP-ga sisevõrgu IP saanud... |
Aga vot ei oleks tohtinud saada, 10.xxx midagi peaks IP olema. Momendil on see sul tavalise arvutina ruuteris kirjas.
|
|
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
taimare
HV vaatleja
|
11.07.2016 17:18:33
|
|
|
indrekp kirjutas: |
nagu Pailaps, ütles, 585 on nii vana, et arristega enam ei istu. selle tarkvara pole iptv nat põhine vaid vlan põhine, selleks on ruuteris kirjeldatud erinevate digibokside macid kuid selle list on piiratud ja viimaste arriste omad sinna ei mahtunud käsitööga kindlasti tehtav aga minu silmis ei olnud 585 just kõige asisem riist seega lutsu ja uus ruuter. |
Mhõh, no selge, ega vist ei hakka siis nikerdama (tegelikult ei teagi, kuidas nikerdada).
Tänan kõiki abistajaid.
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
11.07.2016 17:52:15
|
|
|
Mida seal siis ikka niiväga nikerdada on. Selles ruuteris siis konfiguratsiooni (Save or Restore Configuration alt kusagilt) user.ini faili salvestada võimailk pole? Selles failis peaks saama ju siis mittevajaliku digiboksi MAC numbri ringi vahetada sobiliku (Arrise oma) vastu (tavalise tekstiredaktoriga, notepad või miskit sarnast) ja hiljem user.ini seaded jälle samast kohast ruuterisse tõmmata? Ega ma tegelikult ei tea, kas nii lihtsalt saab, aga võiks ju justkui saada.
|
|
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
taimare
HV vaatleja
|
11.07.2016 18:35:59
|
|
|
Mida seal siis ikka niiväga nikerdada on. Selles ruuteris siis konfiguratsiooni (Save or Restore Configuration alt kusagilt) user.ini faili salvestada võimailk pole? Selles failis peaks saama ju siis mittevajaliku digiboksi MAC numbri ringi vahetada sobiliku (Arrise oma) vastu (tavalise tekstiredaktoriga, notepad või miskit sarnast) ja hiljem user.ini seaded jälle samast kohast ruuterisse tõmmata? Ega ma tegelikult ei tea, kas nii lihtsalt saab, aga võiks ju justkui saada. |
Ei leidnud ruuteri veebikliendist esialgu midagi sellesarnast (minu jaoks üsna ebaintuitiivne on see ülesehitus) ja lisasin olemasolevatele uued DHCP ruled (polnudki vaja olemasolevaid kustutada) telneti kaudu aga ei osanud neid aga aktiivseks muuta. Sinu postituse peale vaatasin ruuteri veebiklienti tähelepanelikumalt, leidsin lõpuks sealt mis vaja ja tegin oma rulede aktiveerimiseks konfiguratsioonifailis veel vajalikud muudatused ära.
Kokkuvõte - pilt on ees ja tegelikult tõesti väga keeruline ei olnud, kuna veebiklienti ei osanud piisavalt kasutada läks muidugi oluliselt rohkem aega kui tarvis.
Tänan abistajaid veelkord, ei oleks sinu, indrekp ja Pailapse abita hakkama saanud.
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
11.07.2016 23:33:04
|
|
|
Viimase aja mured, salvestama pandud saated/seriaalid kaovad Salvestuste alt nagu poleks kunagi salvestama pandud
Järelvaatamise/filmi/salvestuse pausile pannes paariks minutiks ei hakka enam peale play vajutamist mängima.
Endiselt igal kanalil kus võimalik valida vene keel sub või audioks läheb see automaatselt ise peale. Iga paari päeva tagant kõik vene keeles.
Hangub ja jookseb kokku nagu ikka.
Motorola box
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
12.07.2016 00:49:51
|
|
|
ufo56 kirjutas: |
Viimase aja mured, salvestama pandud saated/seriaalid kaovad Salvestuste alt nagu poleks kunagi salvestama pandud
Järelvaatamise/filmi/salvestuse pausile pannes paariks minutiks ei hakka enam peale play vajutamist mängima.
Endiselt igal kanalil kus võimalik valida vene keel sub või audioks läheb see automaatselt ise peale. Iga paari päeva tagant kõik vene keeles.
Motorola box |
Mul on viimast esinenud, kui salvestuste arv üle paarisaja kerkinud. Digiboksi mälu ei jõua järgi. Restart või Del nupp abiks.
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 78 loe/lisa |
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
murumuna
HV vaatleja
|
12.07.2016 08:17:29
|
|
|
ufo56 kirjutas: |
Salvestusega on tõesti midagi nässus, algul oli nii, et saated mida panin salvestama, nende juures olev salvestamise märk ei olnud punane, tegin boksile puldist välja- sisse, oli jälle normaalne. Eile oli aga nii, et märk oli kull punane, aga ei salvestanud ikka. |
|
|
tagasi üles |
|
 |
JazZ
HV kasutaja
|
12.07.2016 12:21:13
|
|
|
Vahur kirjutas: |
JazZ kirjutas: |
Kas keegi kellel on Samsung TV ja uue menüüga Telia boks viitsib korra proovida Samsung'i universal control setup'is otsida Telia Eesti ja siis S5 pulti? Paistab et lõpuks on lisatud sinna valikusse S5 pult, aga minul seda valida ikka ei õnnestu. |
Telia Eesti valisin teenusepakkujaks ja esimene valik kus lasi proovida kas kanalit vahetab või mitte toimis. Lisaks ka tagasi nupp. Saab lõpuks ühe puldiga hakkama. |
Kas Sul toimis tagasi nupuna Return või Exit nupp?
|
|
tagasi üles |
|
 |
|