huvitav kuidas see eestisamurai testimine erickul siis läks?
Kui ma seda striimi korra vaatasin lõpu poole siis kutt viskas lahti selle statistika ja seal oli vist mingi 25 mängu kandis miskit ja 78 winrate ja 3600 midagi sessi wn8
Kas see tähendab et erick võtab protesti tagasi ja loeme asja lõppenuks või mis, erick?
edit:
Kui veel striimidest rääkida siis mulle meeldib selle norra tyybi striimi vaadata. Esiteks see muusika mis tal taustal on tavaliselt istub mulle ja kutt on selline jõle rahuilk kogu aeg. Enamus aega ta mängib kellegagi koos ja stabiilselt nad teevad väga head mängu. Ma olen sealt mitmeid häid ideid saanud mida mängus kasutada ja yleyldse on see kuidagi selline tore vaatamine. Võib soovitada
Ma ise mõistan norra keelt nii keskmisel tasemel, seega on see mulle lisaks selline hea treening ka keeleliselt kui ta norrakatega mängib.
https://www.twitch.tv/fjeiireven
viimati muutis kr6ll 08.07.2016 23:34:40, muudetud 3 korda
Kas see twich on fläshi ja java viimane pelgupaik, et pilti ei näe?
mul oli mingi aeg ka probleem raaliga vaatamisel aga viimasel ajal pole probleeme olnud. Samas igasuguste ipadide ja telefonide peal pole never olnud probleeme. Samas arvutis nagu pole teatud asju mis mul näiteks ipadis on olemas. Või ma ei leia neid yles aga päädis on asi kuidagi eriti mugav kasutada
viimati muutis kr6ll 08.07.2016 23:33:48, muudetud 1 kord
Reede õhtul ei tohi mängida, WR väga hapu, sai Cromwelli lõpuks lahti ja veidi sõidetud. Kui meestele skillid peale saab ja tankile varustuse ostetud, siis võib täitsa lõbus pill olla.
WN8 ca 2500 wotlabsi järgi, aga no tee mis sa teed, ei carry ära neid meeskondi. Üks lahing oli, kus veidi parema õnne korral oleks võinud võita. Aga 0% repair crew-ga on raske. Trackitakse ära ja siis enam plehku ei saa.
Kui ma seda striimi korra vaatasin lõpu poole siis kutt viskas lahti selle statistika ja seal oli vist mingi 25 mängu kandis miskit ja 78 winrate ja 3600 midagi sessi wn8
Kas see tähendab et erick võtab protesti tagasi ja loeme asja lõppenuks või mis, erick?
Täpselt nii Vaatasin ise ka ta striimi veidi ja andsin nõu, kuidas heli saada käima OBSis.
Üldiselt mu uudishimu on rahuldatud ja kuigi mod'e oli palju, ei näinud ühtki illegaalset ja vähemalt T9-10 oli hea tase. Isiklikult loodan, et saime ühe striimeri juurde, ja EESTISamurai ei viska kindaid nurka peale paar striimi
Ühest küljest vabandan, et hoogu läksin, aga teisalt kui poleks vinguma hakanud, poleks uut ägedat tankistriimi kunagi näinud
Täna pole arty õnne, no igas mängus pommitavad mind, juba mängu alguses tank katki
võtsin IS3me ka sain täpselt 1 min mängida, ei saanud isegi ühtegi lasku teha kui arty lasi ära. täitsa pekkis
viimati muutis p6kk 08.07.2016 23:59:53, muudetud 1 kord
Täpselt nii Vaatasin ise ka ta striimi veidi ja andsin nõu, kuidas heli saada käima OBSis.
Üldiselt mu uudishimu on rahuldatud ja kuigi mod'e oli palju, ei näinud ühtki illegaalset ja vähemalt T9-10 oli hea tase. Isiklikult loodan, et saime ühe striimeri juurde, ja EESTISamurai ei viska kindaid nurka peale paar striimi
Ühest küljest vabandan, et hoogu läksin, aga teisalt kui poleks vinguma hakanud, poleks uut ägedat tankistriimi kunagi näinud
ok. Mina seda teemat enam ei puuduta. Kuid ma loodan erick et sa õppisid siit midagi. Et inimene on nii kaua syytu kui pole tõestatud et ta petis on. Me kõik teame, et sinu jaoks on oluline aus mäng aga oma emotsioonid tuleb hoida ikka tagasi, kasvõi vägisi. Ja vaikselt asja lahendada, viisakalt.
aga las see olla, me kõik teeme vigu aga hea oleks kui sellest õpitakse, et tulevikus asjad viisakamad oleks.
Etapil saavad osaleda ainult mängijad kelle wn8 overall on kuni 1500 punkti, kõik teised saavad osaleda oma tulemusega põhivõistlusel
Mängija kelle 15 mängu keskmine wn8 on kõige parema suhtega vs. enda overall wn8 võidab 500 kulda
WN8 võistlus kisub igavaks. Vist on juba kõik siin pihta saanud nipile - lase rohkem kulda, kasuta ratsiooni ja 15 mängu peale suudavad juba paljud üle 3k WN8 välja võluda. Isegi kui ühel sessioonil ei suuda tulemust teha, saab järgmise ja järgmise teha kuni ühel sessioonil tuleb number kätte. Isegi artyga saadakse juba 3k WN8 tegelikuses kätte. Üritada nüüd 5k või lausa 6k kätte saada on juba õnne küsimus. Võib lihtsalt jopata 15 mängu sessioon kus on soodsad olud ja võib isegi 8k WN8 lõpuks kokku saada. See pole võimatu. Aga võistlus on absurdi tagaajamiseks. Ma ei imesta kui keegi tuleb varsti lausa 10k WN8 mängudega lagedale, tegi mingi top tier lage omava väiketankiga mida mõnel üksikul on ja millest teised väiketankid läbi kuidagi ei lase.
Võiks mõne muu võistluse teha
viimati muutis p6kk 09.07.2016 13:04:13, muudetud 1 kord
vägev tulemus mis läheb ka TOP tulemuste lahtris kõrgele kohale
teeme siis sinu tulemuse alusel teistele näite. Yhesõnaga oled selline näidis meil siin nüüd
Kasutaja: GodSpeed944
Wot-life overall wn8: 1487,05
Esitatud tulemuse wn8: 3801
WN8 võistlus kisub igavaks. Vist on juba kõik siin pihta saanud nipile - lase rohkem kulda, kasuta ratsiooni ja 15 mängu peale suudavad juba paljud üle 3k WN8 välja võluda. Isegi kui ühel sessioonil ei suuda tulemust teha, saab järgmise ja järgmise teha kuni ühel sessioonil tuleb number kätte. Isegi artyga saadakse juba 3k WN8 tegelikuses kätte. Üritada nüüd 5k või lausa 6k kätte saada on juba õnne küsimus. Võib lihtsalt jopata 15 mängu sessioon kus on soodsad olud ja võib isegi 8k WN8 lõpuks kokku saada. See pole võimatu. Aga võistlus on absurdi tagaajamiseks.
No aga milles probleem? Ehk siin osad ei teadnudki kuidas oma wn8 kõige mõmusamalt tõsta saab, nüüd teavad
Ja uue võistluse võid sa kohe peale selle võistluse lõppu teha Ma isegi osaleks seal, kui muidugi auhinnalaud selline uhke on
WN8 võistlus kisub igavaks. Vist on juba kõik siin pihta saanud nipile - lase rohkem kulda, kasuta ratsiooni ja 15 mängu peale suudavad juba paljud üle 3k WN8 välja võluda. Isegi kui ühel sessioonil ei suuda tulemust teha, saab järgmise ja järgmise teha kuni ühel sessioonil tuleb number kätte. Isegi artyga saadakse juba 3k WN8 tegelikuses kätte. Üritada nüüd 5k või lausa 6k kätte saada on juba õnne küsimus. Võib lihtsalt jopata 15 mängu sessioon kus on soodsad olud ja võib isegi 8k WN8 lõpuks kokku saada. See pole võimatu. Aga võistlus on absurdi tagaajamiseks. Ma ei imesta kui keegi tuleb varsti lausa 10k WN8 mängudega lagedale, tegi mingi top tier lage omava väiketankiga mida mõnel üksikul on ja millest teised väiketankid läbi kuidagi ei lase.
Mis see arty siia puutub? Minu puhul wn8 3000 kandis on pigem reaalsus, lihtsalt ma alati ei viitsi pingutada. Muidugi see kuidas neid Large Repair Kit, Large First Aid Kit, Automatic Fire Extinguisher ja neid sööke kasutatakse on tõesti kummaline - pay-to-win. Arty'ga mängides näen seda pidevalt kuidas isegi low tieris tomatid neid kasutavad ja millegi pärast arvan, et hõbeda eest nad neid ei osta.
Kui missioone teed siis Large Repair Kit, Large First Aid Kit, Automatic Fire Extinguisher saab tasuta ja väga palju. Suuri medkitte ma müüsin vahepeal maha ja sain oma 2 milli krediiti sealt.
Ütlen ausalt, peale seitsmendat lahingut hellitasin õhkõrna lootust EESTISamuri või vähemalt ericku tulemust üle teha (sel hetkel oli WN8 7k+), aga no ei ole tase selline, et sellist mängu pikalt teha.
Kusjuures, isegi praeguse tulemuse saavutamiseks on mul jõhkralt õnne vaja. Peaaegu kõik lahingud olid minu jaoks ideaalse MM ja map valikuga. Ja p6kk, mul vähemalt ei olnud vaja ainult kulda lasta. Toidu panin ka alles peale seitsmendat lahingut peale, kuigi minusugune noob sellest vahest aru ei saa.
15est lahingust kaks olid täielikud katastroofid. 1 oli nullilahing (üritasin Cliffis mäkke ronida, OIE lasi ära, iseenesest mm oli selline, et 1k+ damaget oleks vabalt tulnud), ja ühes tormasin liiga ette kinni ennast, tulemuseks ainult 200 damaget. Oleks need lahingud normaalselt teinud, oleks võinud tulemus ligi 5k ära olla. Aga see on oleks.
viimati muutis DamienDK 09.07.2016 14:09:03, muudetud 1 kord
Kurat küll. Mul jooksis Yasenkraseni mod kinni, kui olin Leo PTAga sellise tulemuse juures. Uusi lahinguid enam sisse ei loe, kuigi 14 juba tehtud ja neist üks oli Radley Walters 9 killi ja 5400 dämmiga (http://wotreplays.eu/site/2803372#stats).
Kuna tundud usaldusväärne tyyp olema siis saad 100 % reeglitele vastava tulemuse eest eripreemia. Kuid millise täpsemalt, selgub siis kui hein on niidetud ja ma jälle linnas olen
Mul on tunne et seda prantsuse premmartyt peaks kah kusagil suht eesliinil mängima kuigi juba hetkel on mul tollega suur osa dämmist td stiilis sest mm on lihtsalt jube kui ma artyt mängin. Tavaliselt ma yle paari lasu ei saa teha enne kui pool tiimi ennast surnuks on yolond blääd
Noh ma mõtlesin, et kuna sa nagunii kureerid seda võistluse asja siis lihtsalt avardad võistluste teemat.
Ei ma pean puhkama. Ma võin kohe sulle öelda et see orgunn on palju raskem kui sa arvad. Igal juhul ma sõidan kohe peale selle võistluse lõppu lätti puhkama just selle võistluse korraldamise raskuse pärast
Aga kuna ma töötan tibake onlines, ehk raal on kaasas, siis osaleda ma sinu võistlusel saan ja kavatsen seal tuusadele ysna mitu lõuahaaki anda et nad liiga ülbeks ei läheks
nüüd on mul ka tsipake parem raal ka, eelmise viskasin eile peale artyga saadud kehva winratet aknast alla ja sellel on isegi eraldi videokaart ja ma jään seda boosti ootama 300 punni wn8 mida erick lubas, ta väitis et parema raaliga saab tibake parema tulemuse. Kui seda extra 300 punni ei tule siis ma hakkan siin erickult selgitusi kysima
Kuna tundud usaldusväärne tyyp olema siis saad 100 % reeglitele vastava tulemuse eest eripreemia. Kuid millise täpsemalt, selgub siis kui hein on niidetud ja ma jälle linnas olen
Nii. mhmmmm. Asi on jah natuke keerulisem kui ma arvasin.
Esiteks muidugi jäid sa tulemuse esitamisega hiljaks aga see on hetkel täiesti kolmandajärguline kysimus, sest thomak esitas meile video, skriini asemel ja sellega ta, kui aus olla tegi omale karuteene, sest ma isiklikult kuulsin kuidas ta seal videos ütles rohkem kui korra või paar, et "siis ma nägin" ja "kuna ma nägin" jne KUIGI reeglites oli selgelt kirjas et "ja seda kõike peate tegema silmad kinni"
Aga kuna teisi tulemusi polnud siis mõtlesin et äää küll, las poiss saab kah nats kulda, mäng ju iseenesest oli päris viisakas
Kuid nüüd tuleb välja, et sul läks ainult sellepärast veidike rohkem aega, et sina olid ikka nii aus, et järgisid reegleid sõna sõnalt.
Seega ma otsustasingi nüüd, et sa saad eripreemia ja mitte ainult, saa saad PREMIUMTANKI Sest mulle meeldivad sinusugused ausad eesti mehed
Vahel tasub ausus ära, naudi aga tanki
PZ.KPFW. S35 739 (F)
7100 dmgi teha, üksi tagasi taguda terve liin, jõuda appi baasi kaitsma ning ikka kuidagi katoada on ikka tase Samas arusaadav, kui terve mu ülejäänud tiim ei suutnud @ Tier9 teha kamba peale 5k dmgi kokkugi.
EDIT: Mille alusel seda courageous expi jagatakse?
EDIT2: Defeat oli see mäng. Kas sellsega seotud?
viimati muutis MeaDz 09.07.2016 21:11:41, muudetud 2 korda
Valgusreostus on kole asi, öösel ei saa magada kui terve korter on tulukesi täis. Nõrgem inimene teeb öösel silma lahti ja näeb - kuri silm jälgib, seal ja seal ka
7100 dmgi teha, üksi tagasi taguda terve liin, jõuda appi baasi kaitsma ning ikka kuidagi katoada on ikka tase Samas arusaadav, kui terve mu ülejäänud tiim ei suutnud @ Tier9 teha kamba peale 5k dmgi kokkugi.
EDIT: Mille alusel seda courageous expi jagatakse?
Kaotuse puhul High Caliber medal annab sulle sama expi, nagu sa oleks võitnud.. see ongi see lisaexp
tead mul käsi on hetkel trimmerdamisest jumalast kange. Kohe kui mu tervisilik seisund võimaldab ma kontrollin kõik yle aga kui keegi juhuslikult märkab mingit apsakat siis võib mulle kohe teada anda. Ma tean küll, et te seda ei usu, aga jah, ka mina võin vahel eksida
viimati muutis kr6ll 09.07.2016 22:21:57, muudetud 2 korda
cromm on jah selline huvitav asi. Kui sa vaatad seda seal tankipuus siis tundub ta olema selline heal juhul keskpärane tank nii kiire pilguga. Reaalselt lahinguväljal annab aga sellega nii mõndagi korda saata kui seda juhib mõni pädev tegelane. Huvitav
kas seal striimis see Alternativeego, Loxx12 ja minaindrek on siit foorumist seda striimi vaatamas? Kas tänu mu soovitusele või siis juba varem?
järsku vaatasin et lausa eesti keeles jutt käib seal striimis.
Vanasti ma vaatasin seda striimi siis oli seal tavaliselt 3 inimest nii keskmiselt
kr6ll kirjutas:
edit:
Kui veel striimidest rääkida siis mulle meeldib selle norra tyybi striimi vaadata. Esiteks see muusika mis tal taustal on tavaliselt istub mulle ja kutt on selline jõle rahuilk kogu aeg. Enamus aega ta mängib kellegagi koos ja stabiilselt nad teevad väga head mängu. Ma olen sealt mitmeid häid ideid saanud mida mängus kasutada ja yleyldse on see kuidagi selline tore vaatamine. Võib soovitada
Ma ise mõistan norra keelt nii keskmisel tasemel, seega on see mulle lisaks selline hea treening ka keeleliselt kui ta norrakatega mängib.
https://www.twitch.tv/fjeiireven
jah nii võib olla küll. siin teemas on kõik aimbotid ja asja nii palju reklaami saanud et nüüd on nagu narr ilma sellise keskmise aimboti mudelita nagu ringi sõita, kõik vaatavad et näed, tyyp ei jaga vabsee matsu
Kusjuures ma ostsin omale siin mõned päevad tagasi selle T29 heavy. pole kunagi seda enne mänginud, isegi mitte testerveris. nüüd mõtlesin, et prooviks kah seda, et kõik kiidavad. Täitsa ok tank. Võib sõita. Aga täna ma olen sellega 2 mängu teind ja kujutate te ette, ma ei pea isegi lightiga nii palju kilte sõitma et dämmi saada kasvõi tsipake. Näiteks viimane mäng ma sain peaaegu kogu dämmi kaardi teisest servast kus kõik vastaste heavyd ilusti kobaras olid. Linn tyhi, no paar lighti seal oli muidugi aga muidu kõik nagu meelega sõidavad kusagile kaugele, et ma dämmi ei saaks ja just võistluse ajal. Ma vahepeal arvasin, et mul saab bensiin otsa aga õnneks vist seda siin pole aga vahest muidugi ytleb et kaotasin pool kytusest või midagi
Aga yle tyki aja ma jälle võidan midagi ja ehk õnnestub see 4k tulemus siiski ära vormistada
Ma just alles lõpetasin mingi kehva läppariga mängimise kuid ma võin kinnitada teile, et sellega harjub ära Yhesõnaga on mul nüüd kasutada oluliselt parem raal, millel saab pmst kõike kruttida suht põhja aga ma ei tee seda, sest siis on kõik nii kirju, et ma eksin seal kaartidel ära ja ma yldse ei luiska siin teile. Ma kruttisin kõik need extra puulehtede efektid ja muud asjad nulli sest muidu ma ei saand päriselt kah aru kus ma olen. Sihtida midagi oli vabsee võimatu sest kogu aeg oli sul hunnik heina või puulehed ees. Yhesõnaga see kõik lõppes sellega et mind nimetati rohkem kui korra tomatiks sest dämmi ma ei polnud suuteline lihtsalt tegema rsk, nii kirju oli kõik. nüüd on kõik setingud ilusti min peal ja fps on umbes 200+ ja ma suudan jälle dämmi teha, nagu vanasti
Mul see läppar iseenesest on supper äge masin, lihtsalt ei ole mõeldud mängimiseks Sain mingi päev siin ka ühe korraliku PC'ga WoTi proovida, kõik settingud max peal ja fps oli ikka 70+. Sellised efektid olid mängus, mida elu sees ei olnud veel näinud Väga harjumatu oli, samas kõik oli mõnus sujuv. Mõne kuu pärast, kui RX480 ära ostan, saan ka ehk nautida Ega mul praeguse läppariga ka hullu ei ole, lihtsalt nt ENSKi vms mapi põõsastes kukub fps 15 kanti.
Ok fain, viletsate raalidega mängimises lõid mind üle
ja ylekaalukalt sest LISAKS sellele oli mul ka ping 200 kohe kui poiss otsustas youtubest mõnda ägedat videiot vaadata ja õhtuti ta tegi seda nonstop
nüüd on nett ka parem vist tundub, panin mingi aeg parema neti sest ma avastasin juhuslikult et iga suvalisel telefonil on umbes 10 korda paremad näitajad. Mul oli see vana pakett ikka jube kaua olnud. No ja siis ma tellisin uue paketi ja siis kruvisin sinna veel mingi parema ruuteri ka sest ma ei viitsi kaableid vedada ja kogu elu on wifi peal, lihtsam tolmu kah pyhkida
yhe tankiga wn8 overall ? v6i nn kokku sessioon 15 m2ngu?
ma nibinnabin seal sees 1484
igatahes l2bi artyde pideva v2gistamise s6itsin sellise asja v2lja :
Spoiler
see tulemus oli mul lisamata, kuigi sellest sai kena näide teistele toodud. Yhesõnaga järelkontroll selle tuvastas ja õiglus on jalule sätitud. Nagu te aru saite arvatavasti, hakkab kätte jõudma aeg, kus te võite avastada oma kontodelt kulda ja kalliskive ja mine tea, ehk veel midagi
Kuid aega veel tulemusi teha on, kell on kõigest pool viis
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.