pole 6S sõrmejäljelugejat proovinud. On oluline vahe?
6S'i mehed räägivad, et liiga kiiregi on. Kui vajutada keskmist nuppu, et lihtsalt kella või notificationeid lugeda siis juba avab luku. Ver1 nii kärme pole. Muud vahet pole.
Anti, Ütleme nii, et isegi kui sa seda kasutad, pole vahet. See on pastakast imetud probleem. Pigem olengi kuulnud, et vanem versioon on parem kui uus. Sellepärast nüüd küll, telefoni ostmata pole mõtet jätta. _________________ If you can’t explain it simply, you don’t understand it well enough – Albert Einstein
Anti Pigem olengi kuulnud, et vanem versioon on parem kui uus.
Kindlasti loll jutt.
Reaalselt vahest ongi probleem, et liiga kiiresti avab, peab ümber õppima kella vaatama power nupuga. Aga loomulikult pole ka vanema tüübi lugejal midagi häda, toimetab igati hästi.
Kindlasti loll jutt.
Kuidas sa saad väita, et loll jutt. Ise just põhjendasid ära miks on kasutajale vanem versioon parem. Turvalisusest mina ei rääkinud.
Mõtle ennem mida ütled.
5s'il või SE'l seda poweri nuppu küll mugav vajutada pole, kui sul just 15cm näpud pole.
6 ja 6s'il ma veel saan aru. Aga inimesed tavaliselt on kasutanud enne 6s'i 5'te ja teatavasti on inimene harjumuse ori.
Mina kasutan jätkuvalt home nuppu selleks.
Kindlasti loll jutt.
Kuidas sa saad väita, et loll jutt. Ise just põhjendasid ära miks on kasutajale vanem versioon parem. Turvalisusest mina ei rääkinud.
Mõtle ennem mida ütled.
Tavaliselt ikkagi mida kiirem ja uuem = parem, see et osadele kasutajatele ei sobi, on nende probleem, seda ma põhjendasingi. Keegi sooviks BMW M3 peale 1.9TDI paigaldada?
Kes soovivad upgrade, nende jaoks loll jutt, kes ei soovi, nende jaoks kõik OK.
iOS 10 peal vaatate kella telefoni kergitades üldse, mis siin enam ikka vaielda
milleks, kella vaatamiseks on i´kell _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
kasutan, sest koodi toksida ei vinni. Krt siis nagu jama väheke. Eeldasin, et saab käepärases korpuses 6S-i, aga ju siis mitte.
3D touch, kaamera, ja aeglasem fingerprint sensor on vahe. RAM, CPU jms poolest on 6S..
Kui need 3 featuret on ülitähtsad siis jah ei maksa osta. _________________ ------
Kõik vajalikud asjad on olemas, ilma et peaks selleks uut mudelit ja pressikonverentsi korraldama.
Kohati tundub et koos Steve lahkumisega lahkus ka kogu innovatiivsus Applest.
Kamp koomikuid siin koos... Iga suht elementaarse asja peale viskavad aga .
P.S. Mul ka 3 "õuna" muideks kodus, niiet stfu. _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.