seda ma kartsin et see dämm 2k sai liiga lihtne pandud aga pelgasin et kui target suuremaks panna siis oleks mind syydistatud selles, et võimatu ylesande panen
samas seda enam muuta ei saa rsk ja seega loodame et keegi selle wn8 yle teeb mis erickul hetkel on
Pakun erickule uue challenge välja, tee seda kõike arty'ga.
Kas arty-ga oleks üldse võimalik 15 mänguga hoida wn8 näiteks üle 1500? Kahtlen selles kui just RNG hullult kaasa ei aita.
1 neist saab parim arty mängija. Ja artyde puhul toome WN8 nõuded natuke allapoole, ehk siis min. WN8 15 mängu keskmine artyde puhul on 1200 punkti
Lisaks, kui tulemus on yle 2k siis selle eest teine 100 krediiti juurde
viimati muutis kr6ll 06.07.2016 11:24:37, muudetud 2 korda
Aga arty puhul välistaks selle prantsuse premmika eks. Teda paljudel ei ole ja tollega teeb väga palju WN8sat.
Ei seda me ei välista sest just sellega ma hakkan seda sessi tegema
Aga mina kahjuks ei saa auhinda saada kuna olen korraldaja. Seega p6kk ära pabista
Ja ma olen ylikehv arty mängija seega mingit reaalset ohtu esikohale minu poolt pole
viimati muutis kr6ll 06.07.2016 11:30:55, muudetud 1 kord
Auhind: 1 aasta HV-OT postitusõigust. (tänud HinnaVaatlusele)
Kuidas auhinna omale saab?
Auhinna saab omale mees, kes postitab siia kõige parema exp -ga(puhas kogemus) tulemuse(+skriin) + täidetud peab olema lisaks paar pisisasja ...
... vähemalt 6 killi ja minimaalselt 1500 dämmi. Ja seda kõike peab tegema silmad kinni
Nii et jah, võite kohe alustada, stardipauk on antud. Õnn kaasa
aga miks mitte Mirko Mind huvitab ainult see, et kõik oleks reeglitega kooskõlas, kasutagu või tuumapommi aga ette olgu näidata killid ja dämm, muu mind ei huvita
Seda silmad kinni osa tuleb filmida?
Kas loading screeni võib ära vaadata, et kus kaardil lahing peetakse või peab siis juba silmad sulgema? Teaks vähemalt kuhu poole vurama hakata.
Seda silmad kinni osa tuleb filmida?
Kas loading screeni võib ära vaadata, et kus kaardil lahing peetakse või peab siis juba silmad sulgema? Teaks vähemalt kuhu poole vurama hakata.
jah. kogu mängust peab olema täispikk dok. film ette esitada, rezisöör peaks rein maran olema soovitavalt
aga tegelt te võite neid reegleid rikkuda mida ma kontrollida ei saa samas erick ei või, erick peabki silmad kinni tegema selle tulemuse, skilli peaks tal selleks jaguma ja ylegi veel jääma
assa raks. No pruugib meestele mingid kobedamad auhinnad välja panna ja kohe ujuvad välja nihuksed tulemused et hoia ja keela
Vaata veel, et arty -ga pannakse siin see võistlus veel kinnigi kui nii edasi läheb... Sa erick hakka aga oma cromwellile kuldmyrske varuma sest mul on selline tunne et siia laekub veelgi võimsamaid tulemusi ehk, ots on lahti tehtud ja ma pakun, et need kõikse suuremad kalad hakkavad kah varsti ennast liigutama. Sest olgem ausad, on ikka mille nimel ka pingutada, iga päev meil sellist vägevat HV krediiti ei jagata
Kellelgi mingit accounti on üle müügiks? T8/T9/T10(med, heavy, TD) tankidega pakuvad huvi. WN8 jms statsi pläust pole oluline. PMi võib info korral kirjutada
Tankid, mis eriti huvitavad: E75,E100, Jagdtiger, JP E100, T54, T62A, T30, T69-T57 heavy, AMX 50 100, briti TD liin.
Arvan et jätan selle 2 etapi kellelgi teisele teha Mul oli just esmaspäeval kõigi aegade isiklik XP rekord (Cromwelliga), 2074 base XPd. Arvan, et seda niipea korrata ei suuda ja pole ka motti
tundub nii, et erickul on junn tõepoolest jahe ja ta ei julgegi 2 etapil osaleda no arusaadav kah, kaua sa ikka hea õnne peal liugu lasta saad, mingi hetk saab see lihtsalt otsa
Kellelgi mingit accounti on üle müügiks? T8/T9/T10(med, heavy, TD) tankidega pakuvad huvi. WN8 jms statsi pläust pole oluline. PMi võib info korral kirjutada
Tankid, mis eriti huvitavad: E75,E100, Jagdtiger, JP E100, T54, T62A, T30, T69-T57 heavy, AMX 50 100, briti TD liin.
Konto:
Battles = 11k
WR = 51%
Tier X = 6 tanki (T110E5, E 50 Ausf. M, E 100, IS-7, IS-4 , FV215b)
Kaalu ka sellist varianti, et keegi arendab su olemasolevaid kontosi (et saaksid kiiremalt uued tankid kätte), siin foorumis on ka seda teenust saada.
aluke kirjutas:
teise etapi võidab mirko oma autoaimidega
Ma ei kavatse küll mingitele etappidele minna, kuid jätkuvalt pakun võistlust koos auhindadega ja jälgin huviga, millal valdkonnas võistluste vastumeelsus möödub.
Autoaimi osas oleme piisavalt arutlenud ju, see ei taga küll võitu- kui on huvi, siis arutleme uuesti.
Estpa-foorumis on modide arutlusnurk, minge kirjutage oma küsimus/teema ja arutleme mistahes teemal, alustades Aimbottidest.
tundub nii, et erickul on junn tõepoolest jahe ja ta ei julgegi 2 etapil osaleda no arusaadav kah, kaua sa ikka hea õnne peal liugu lasta saad, mingi hetk saab see lihtsalt otsa
No kuule, imelik on kõik jutti ka ära võita, las olla teistel ka võimalus
Kaua sa mängijud oled, 5 aastat? Ja rekord tuleb just meie võistluse ajal... Puhas joppamine ju... Nii et 2 etapi võiduga näitaks sa et sul siiski on stabiilselt hea skill
kr6ll, jajah, mul joppab varsti juba 33K mängu jutti siis, kuidas muidu mu overalli ja WRi seletada saab? Skill see ju ikka olla ei saa
Põhimõtteliselt ma võiksin produtseerida väga kõrge base XP tulemuse tõenäoliselt samamoodi Crommiga nt 30 mängu jutti kulda kõmmutades. Ei usu, et see parem on kui see mis tuli esmaspäeval, aga samas siin foorumis ei pea see ilmselt ulme kõrge olema, pakun et alates 1750 base xp on esikoht juba peaaegu kindel.
Mulle lihtsalt tundub, et see oleks suht isekas, kuna minu jaoks on sellisel tasemel mängude tegemine peamiselt aja küsimus. Näiteks eelmine nädal oli mul selline mäng:
ja kolm nädalat tagasi selline:
viimati muutis erick 06.07.2016 18:14:58, muudetud 1 kord
Poleks seda rekordit tulnud siis ma pole kindel et sa juhiks. Iseasi kui sa siin yhe sellise tulemuse veel teeks ... Siis ehk juba nats usuks, et sul ikka nii hea skill on kui sa väidad
Tegelikult tahtsin öelda, et kellel on pealehakkamist, võivad täna õhtul striimis 3v3 väljakutse esitada mulle, indule ja thomak28-le. Teeme esmaspäevase turna reeglite järgi, 7 min time limit, encounter mode ja Tier 6 tankid. Sõbralik ettevõtmine, et harjutada kätt Kaardid võib valida vastastiim, turna map poolist:
Kogu värki plaanin striimida ka, niiet isegi kui pole soovi osa võtta, võibolla on huvitav vähemalt vaadata. kr6ll, eriti ootan sind
ot:
kr6ll kirjutas:
Poleks seda rekordit tulnud siis ma pole kindel et sa juhiks. Iseasi kui sa siin yhe sellise tulemuse veel teeks ... Siis ehk juba nats usuks, et sul ikka nii hea skill on kui sa väidad
Ma ei tea, pole tiimi. Pmst ma saaks teist yksi kah jagu ilmselt aga paari spotteri abil saaks võidud kiiremini kätte ja saaks rutem tagasi võistluse korraldamisega tegelema
KV1-s rally ...ja wn8 tuleb ...võitudega oli kehva aga tänu sellele sain dämmi teha....iga laks mingi 350+ kuni 450 on tier 5 v2ga hea.....isegi tire 6 pole probleem...140 pen kullaga
yesss. seda oligi vaja siin.
sa ikka tead et juba sa oled teenind 2.5k kulda?
erick enam ei juhi ja seega ta peab hakkama jälle võimlema ja arvatavasti me saame tema striimis ohtralt ropendamist ja vandumist kuulda mida ongi vaja sest hetkel ta keksib ikka nõks liiga lõbusa näoga
nii. Yhesõnaga see, et erick ei juhi enam tähendab seda, et see erichallange on kehtetu kah. Esiteks seda ei tohiks ette teha ja teiseks oli sinna paar-kolm viga sisse lipsand ja nüüd saab need ära muuta selliseks nagu peab
Põmst ma ei näe yhtegi juriidilist takistust, et miks ma ei võiks tingimusi muuta. Mida arvate?
Proovisin ühe korra veel, kuid siemkad raisad rikkusid viimased mängud ära ning sinna ka tulemus läks. Oleks pidanud serverit vahetama või lihtsalt pausi tegema. Kulda ei kasutanud, mehed lürpisid kohvi:
või nii...aga eks kv1-s on väga hea...mul tehtud selle tankiga 1740 lahingut ja keskmine wn8 on 4450 aga hea kui kulda jagatakse siin...kuid see yritus kestab veel ja aega on k6igil parandada...ma proovin laupäeval ehk veel ..vb läheb veel paremini
kr6ll, ära nüüd üle ka pinguta. Asjast kaob sel viisil fun.
Ei ma ei pingutagi. Lihtsalt ma seda küll ei arvanud et seda ette tehakse. Teiseks selgus ka et see oli nats liiga lihtne. Imo mis fun see meile on kui see nii lebolt ära teha on võimalik. Erick ise oli ka ju pettunud ja nüüd ta saaks kogu oma skilli näidata täies hiilguses
>> Lihtsalt ma seda küll ei arvanud et seda ette tehakse.
Sa tahaksid et "erick" teeks selle uuesti juhul kui ta on juba üldarvestuses võitjaks tulnud? Niiõelda taseme kinnituseks?
See tundub mõistlik. Samas muud tingimused ma jätaks samaks.
Lihtsalt kui minna poolmaratoni jooksma ja siis 1. finisisisse jõudnuna avastada, et võiduks tuleb siiski täismaraton joosta pole just kõige kenam. _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
Ei kehv mekk on asjal juures see on selge aga see ettetegemine on kindlasti jama. Samas see sai ikkagi liiga kerge, mis on muidugi minu viga aga ma olin sundseisus. Oleks ma kohe raskema ylesande teind oleks mind syydistatud et ma kiusan erickut. Ta ju juba nüüd hädaldas et raskem kui mainchallange
IMO on kõige olulisem mitte see milline on ylesanne vaid see, et meil, ehk tavalistel inimestel, oleks hea meelelahutus varnast võtta. Mida rohkem see erick seal striimis vannub ja ropendab seda parem on. Hetkel ta eriti ei vannu ja jube rõõmsa näoga ta siin ringi patseerib ja see, vabandage väga, pole meelelahutuse moodigi
Minu jaoks on kõige olulisem selline lihtne inimene kes tuleb õhtul väsinuna koju ja tal on täielik õigus saada head meelelahutust
Hetkel ta seda ei saa ja uskuge mind, meie majanduskasv kannatab selle all rämedalt sest tööl käivad inimesed kelle tuju pole nii hea kui see olla võiks
Ja syydi on selles erick kelle blääd ikka veab liiga krdi hästi ja laseb selliseid pikki liuge puhtalt selle joppamise pealt.
See liug peab lõppema mehed
viimati muutis kr6ll 06.07.2016 22:49:00, muudetud 1 kord
KV1-s rally ...ja wn8 tuleb ...võitudega oli kehva aga tänu sellele sain dämmi teha....iga laks mingi 350+ kuni 450 on tier 5 v2ga hea.....isegi tire 6 pole probleem...140 pen kullaga
Palju õnne, arvan, et mul ei ole mõtet seda hakata üle tegema, niiet võit läheb sulle
Sa võiksid selle sessiooni replayd kokku pakkida ja siia jagada, no ütlen ausalt, mul ja paljudel teistelgi oleks sealt ilmselt ühtteist õppida. Võibolla teeb mõne kommenteeritud video isegi seal parimast mängust nt.
kr6ll kirjutas:
Ja syydi on selles erick kelle blääd ikka veab liiga krdi hästi ja laseb selliseid pikki liuge puhtalt selle joppamise pealt.
Ei saagi aru kas sa trollid või arvad tõesti, et mul lihtsalt keskmisest mängijast parem luck? Ja kui viimane vastab tõele, siis kas võib tinapaberist mütsikese sulle kinkida?
viimati muutis erick 06.07.2016 22:53:23, muudetud 1 kord
ei kogu korduseid...see maha võetud...sa juba korra kunagi oled küsinud...ei viitsi neid lahingud kustuta hiljem...
Aga kuidas sa tõestad siis et sa need mängud ka tegid? Screenshot üksi tiba vähe nagu. Replayd oleksid ikka parim tõestus. Kui inimene mängib ülikõrgel tasemel ja ei salvesta replaysid kasvõi selleks, et oma parimaid mänge enda või sõprade jaoks uploadida või laia maailmaga jagada, siis see muidugi tekitab ebamugavaid küsimusi. Ei taha kohe oletadagi.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.