Oma võistlustele vahelduseks, palun andke vihjeid, kuidas peaks Cometit tänapäeval mängima. Masin on lõpuni arendatud, crewl jookseb küll kahjuks ainult teine skill (kuna teadmatusest panin missioonide eest saadud esimese naise UK mediumi peale, ja hetkel ainult 4 tükki neid on mul. Plaan on need neli üle viia Centurion I'le, kus Sisterhood skill saaks ka tööle). Hetkel suudan Cometiga teha 1300 WN8 kanti mänge, ja sedagi tänu sellele, et osades T7 lahingutes saab õnnega pooleks 2k+ damaget kirja. Kuigi arvestades, et Cent I'est on ainult 30k expi puudu, siis varsti vist loobun Cometiga mängimisest.
Mainin veel ära, et siiamaani on mul kõik tankid, mis lõpuni arendatud, lõpuks isegi meeldima hakanud, kuid Cometist ma veel sotti ei saa.
Oma võistlustele vahelduseks, palun andke vihjeid, kuidas peaks Cometit tänapäeval mängima. Masin on lõpuni arendatud, crewl jookseb küll kahjuks ainult teine skill (kuna teadmatusest panin missioonide eest saadud esimese naise UK mediumi peale, ja hetkel ainult 4 tükki neid on mul. Plaan on need neli üle viia Centurion I'le, kus Sisterhood skill saaks ka tööle). Hetkel suudan Cometiga teha 1300 WN8 kanti mänge, ja sedagi tänu sellele, et osades T7 lahingutes saab õnnega pooleks 2k+ damaget kirja. Kuigi arvestades, et Cent I'est on ainult 30k expi puudu, siis varsti vist loobun Cometiga mängimisest.
Mainin veel ära, et siiamaani on mul kõik tankid, mis lõpuni arendatud, lõpuks isegi meeldima hakanud, kuid Cometist ma veel sotti ei saa.
QB lemmik tank, olen vaadanud, et ta mängib seda väga pädevalt:
Õpi sihtima, leidma kiirelt üles kohti kus peneb 148 penega läbi ja ära mine kunagi heavyde vastu, lase neid selga ja ära korja laske sisse. Võimalikult vähe võitle 1:1, kui siis ainult endast nõrgematega või väga katkise tankiga.
AC 4 Exp t6 mediumi wn8 on ysna katki hetkel. Selle wn8 keskmine ootus on nii kõrge, et hea wn8 saamiseks peab tegema sellega täpselt 3xHP(750)=2-2,2k damaget, et saada wn8 4k. Kui teed 2xhp saad ainult 2.5k vist umbes. Olin sellega lahingus kus olid pooled tankid t8 ja tegin seal 900 dämmi eemalt(ise ei spottinud endale) ja sain vist wn8 1,1k. Kaotus tuli aga ysna masendav wn8 kui aus olla, arvestades et oled kusagil 2x väiksemate eludega kui teised kõik ja oled kõigile 2 lasu target
Eks see on kõrgeks aetud nende mõne pro mehe abil kes said seda katsetada ja alles tuli wn8 uuendus. nüüd kus see vabalt saada on siis next wn uuendusega peaks asi lõdvemaks minema.
Mõtlesin et yritaks sellega saada 100 mängu keskmiseks 4k wn8 aga ysna raske, sealt siis see teema
Hetkel on umbes 10 lahingut sellega ja wn8 on ainult 2,3k ja winrate kõigest 56
viimati muutis kr6ll 29.06.2016 14:25:00, muudetud 1 kord
Mängi ratsiooniga, see annab tohutult juurde kui tahad hästi mängida.
Twitchis need vene über mängijad kes mängivad ainult amx 50b tankiga, lasevad ainult kulda. Ega kedagi hiljem ei huvita kuidas sa kõrge WN8 kokku farmisid, tähtis on ju see number ise.
Alati on mõistlik püstitada üks eesmärk ja vahendeid valimata see täita. Võid ju eraldi osta kokku kuldmoona, ratsioonid, suured kitid ja näidata sessiooni statis ka väga head krediiditootlust. Kõike saab kui nutikalt mängida.
Kui kola allahindlus tuleb siis ma ostan protole mõlemat moona 50% soodukaga kui saab, 100 000 kuuli tavakat ja kulda. Saab jõuludeni paugutada.
ma lasin jah hetkel ilma igasuguste asjadeta. Kulda lasen ka ainult siis kui kaugelt vaja näiteks is3 lasta, muidu ikka tavaline, sellel ysna hea pene, 170 vist. Kullaga 230+ midagi
Ehk tõesti viskan selle uhkema söögi meestele ette, vaatab
jama ongi hetkel selles et soodukaga ostsin kogu raha eest igast stabilisaatoreid ja muud kola ja arvel on ainult mingine närune 100k ja kui ma hakkan siin hoolega kulda laskma ja kalleid restoarveid meestele kinni taguma siis mul pole ehk varsti pappi et tank ära parandada, rääkimata muust
Õpi sihtima, leidma kiirelt üles kohti kus peneb 148 penega läbi ja ära mine kunagi heavyde vastu, lase neid selga ja ära korja laske sisse. Võimalikult vähe võitle 1:1, kui siis ainult endast nõrgematega või väga katkise tankiga.
Ütleks omalt poolt pigem nii, et:
1) 1 vs 1 on Cometil just kõige mõttekam võidelda. Lihtsalt tead, et alfa on väike, et kui sulle üks pauk pannakse, siis pead olema postsioonis, kus sina paned 2-3 lasku vastu. Sellised trade'idega peab olema mindset.
2) Sisult ei ole mõtet mitme vastasega võidelda, ainult siis kui oled full support rollis ja vastaste fookus mujal
3) Kasuta mägesid, ning selle tanki võimast gun depressionit ja ka tegelikult päris head turreti soomust - ehk, et võitlustes otsi postsioone kus kere on peidetud mäe taha, sina lased ülalt alla, siis turreti efektiivne soomus veel parem!
4) Lase kulda kui vaja, ka lähedalt, kaugelt lastes APCR kaotab rohkem penetratsiooni kui AP
5) Rushi postsioone kus töötab sinu gun depression, nagu näiteks mäe võtmine map'il "Minds" jne
Varu kannatust, selle tanki learning curve kindlasti päris pikk, kuna see pole selline lihtne peak-a-boom tank
Nii. Alustasin siis AC 4 Exp. seda 100 mängu WN8 4k challanget uuesti. Panin selle statistika uuesti, et ei resetiks kell 6 iga hommiku.
Panin siis peale resto toidud ja venti kah, enne polnun venti ka, oli optika selle asemel.
1 mäng tehtud ja ei saanud eriti katsetada kuna meie meeskond oli 28 prossune ja suhteliselt kiirelt joosti yle rsk aga sain siiski 3 killi
Тank Wins AvgDmg WN8
AC 4 Exp. 0/1 1 518 3 274
edit:
aga kui teed dämmi siis miinusesse ei jää isegi toiduga. Kulda ei pidand laskma, siis oleks vast jäänud
Defeat
Tundra
AC 4 Experimental
Experience received:932 Credits earned 37 176 (fine for damage caused to allies: 247)
kr6ll, see suuresti tühi nühkimine sul, kuna tank nii uus, siis WN8-t antakse mingi replacement tanki alusel samast klassist ja samast tierist. Enne järgmist WN8 maatriksit õigeid numbreid ei näe. Küll aga võid silma peal hoida WN7 numbritel, WN7 2050 peaks võrduma WN8 2900.
Ei miskeid WN-aga lähen siiski pelama Ja millest ima jään ei millestki peale pinge ja kas asi seda väärt
Aru ei saa pelad kka fun mitte OMG olen noob
Nagu krõll ütles,et mäng on ikka feelinguks siis seda see on ja keda te tomatoteks vilistate on algajad ehk pioneerid ja neid hukka mõista ei tohi kuna küsimus
mis statsiga ter ise alustasid lõvid või jääkarud Igast tomatost võib saada proff
Igatahes mul savi mida rahvas arvab võiprofid ma läen funnyma
See on õige muidugi, kõige paremini tulevad mängu siis välja kui mingit survet pole, lihtsalt mängid. Aga hakkad midagi mõõtma ja kohe tekib pinge.
Aga mul veel 14 mängu ja siis 100 mängu tehtud. Ma teen ekraani pildi ja resetin ära kuna number muutub juba liialt aeglaselt ja ei näe päeva statti.
ega ma ei survestagi, lihtsalt ma proovin midagi muud vahelduseks, wn8 farmida
aga see AC4 on jube aeglane ikka küll, tippkiirus on jube hea aga mootor on nii lahja et anna abi, annab seda kiirust sisse saada sileda maa peal. Mäest yles paneb mingi 10 ga vist
pmst peab seda mängima nagu sellist td -d. Kusagil 2 liini peal ja jube hästi peab kohta valima kuhu minna. Seal peaks olema võimalus hulldown olla ja lasta peaks saama terve kaardi ulatuses sest postitsiooni vahetamine võtab jube kaua aega. Nii mõnigi mäng teeks jubedalt dämmi aga no ei jõua kohale vot
Hetkel panen siin mingi 800 dämmiseid mänge aint sest no rsk kas siis lastakse eest kõik ära ja tuleb suur võit või siis jookseb vastane nii kirrelt yle et ei anna midagi teha. Vakk ma ytlen. See 1,5k dämmi ikka käib yle jõu sest no pole sobivat sellist keskmist MM -i rsk
mingi krdi 1,2k wn8 tiksu ja teha pole midagi
Miks ostsid selle rondi?
Üldse neil on nii vähe ägedaid premmikaid millega saab hästi mängida. Nad võiks renditanke teha. Mängid nädalaega paari euro eest ja siis annad tagasi.
Miks ostsid selle rondi?
Üldse neil on nii vähe ägedaid premmikaid millega saab hästi mängida. Nad võiks renditanke teha. Mängid nädalaega paari euro eest ja siis annad tagasi.
selgelt kõige parem premm on see cromwell B aga mul on sellest kopp ees hetkel. Poiss sellega kimab aga ise ei viitsi. Hetkel on seda ac 4 huvitav teha küll aga lihtsalt hetkel on mm jube halb tolle jaoks aga vast asi muutub.
Siis on funn see B2 aga sellega viskab kah kopa ette ja seda on lahe teha aint siis kui on 3 platoon ja kõik on täiesti purjus. Hommukul vaatad et ohhoo, mingi 75 winratega oled 40 mängu teind aga ise ei mäleta 10 -t mängugi
Edit:
No challange esimene päev tehtud, esimsed 10 mängu siis alates sellest kui toidu peale panin. Ei jää dämmiga rahule aga eesmärk peabki olema suurem kui hetke skill
101 mängu tehtud, seis jäi selline nagu pildil. Pooled mängud (umbes) sai mängitud ratsiooniga ja teine pool ilma.
See üks päev kus sattusid väga halvad tiimid, sealt uuesti üles tõsta enam ei suutnud.
Ma isegi olen täitsa rahul, käib küll:D
Eks ta võtab jah. 20k miinust igast mängust. Seepärast ma täna mängisin kõik mängud ilma, kole oli vaadata seda miinust ja seda plussi mida oleks teeninud.
Viimane 101 mäng oli IS6ga, tegin duubli ära
aga noobmeter.com näitab aiateibaid, ma olen iga päev mänginud ja nüüd näitab nagu oleks viimase 7 päeva jooksul mänginud 38 mängu, no tore
viimati muutis p6kk 29.06.2016 23:38:02, muudetud 2 korda
Eks ta võtab jah. 20k miinust igast mängust. Seepärast ma täna mängisin kõik mängud ilma, kole oli vaadata seda miinust ja seda plussi mida oleks teeninud.
Omal pidi 17miot klotsi olema ja ikka on kole vaadata vä?
Omal pidi 17miot klotsi olema ja ikka on kole vaadata vä?
Jälle kaovad mapsid ja ei näe liitlasiy ja kui omatakse mind siis tagasi on need aru ei mõista milles probla wtf
Toimub siis ku hästi pelan Või miski mod voodo jaoks olemas Ilgelt närvi ajab muud midagi ja sessioon läheb raisku
Tundub.et keegu kumab mind kuna see anomaalia ei kesta igakord
Muidex panus siia tulle erick vs pockk ,et loovutan ericule oma konto lõvi näol ja siis on näha tõelist pelajat
Olin mingil positsioonil põõsa taga ja valvasin oma sektorit. Jube vaikne, linnud laulsid ja kõik oli jube tsill. Siis vaatasin et krt liiga rahulik nagu, äkki läheks sõidaks sutsuke eemale, teise kohta. Ja vaking nagu ma 3 meetrit eemal sai maandus just sinna kus enne olin sihuke suur pomm et ma oleks kohe surnd olnud kui seal oleksin olnud
tegin söögi juurde siis 5 mängu challanget. No ei tule nii palju dämmi kui tahaks. Kokku siis 15 mängu tehtud 100 -st
Hetkel siis liigun 1,5xHP graafikus. Idee poolest peaks ainult 2 lasku juurde saama mängu peale et see 2x peale saada. Ehk siis peab natuke paremad kohad valima.
Тank Wins AvgDmg WN8
Äkki kõigi tankidega ei saagi kõrget WN8 teha. On mingi lagi ja sealt üle saamiseks peab olema mingi väga hea mäng. Miks muidu need wn8 peale mängijad mängivad ainult mingite kindlate tankidega.
Äkki kõigi tankidega ei saagi kõrget WN8 teha. On mingi lagi ja sealt üle saamiseks peab olema mingi väga hea mäng. Miks muidu need wn8 peale mängijad mängivad ainult mingite kindlate tankidega.
Saab ikka nii,et very ninast tilgub ja kulutatud aeg mis on teile antud omg
ei mind ei koti tegelt see wn8 kui see mingi vale on. Tegelt on seda HP kordajat palju huvitavam teha kui seda win8.
Yldiselt ma pole kunagi osanud wn8 teha. Näiteks täna tegin mängu. Meie omad kõik vaenlase baasi juures ja mina kah. Jube hea oli lasta ja dämmi teha. Siis hakkas keegi hoopis meie baasi käppima ja keegi vabsee välja ei teinud. Ma siis hakkasin oma selle lahja AC 4-ga kaitsma minema. No vakk uiman siis sinna blääd mingi ilmatuma aja ja teate mis sai vä? Mina rsk uimerdan sinna mingi 5 kilti ja siis spotin käppija ära ja TERE HOMMIKUST RSK, meie arty blääd võtab kõik reseti omale enne kui ma full aimitud saan sest vastased on käppinud 85 prossuni ja mul võib olla aega ainult yhe lasu jagu, et resett saada. Ja tulemuseks on see, et minu win8 on mingi vaking 1k ja kõik teised teevad kusagil dämmi ja võtavad 90 prossuseid resette rahulikult ja teevad omale viisakad wn8 ja mina ainult vaking saan mingi sõitmise lõbu, kuid lma milleta oleks meie tiim kaotanud. vakk ohv
no seda ma räägingi et minu jaoks on wr palju olulisem kui wn8. Oleks ma seal edasi rahulikult paugutanud oleks mul wn8 olnud ehk 3k aga oleks kaotanud. Nydd oli 1k ja võit. Ja siis erick tuleb ja keksib oma wn8 -ga. Bläääd
Ikka saab, aga lihtsam on nendega, milledel halbade ja heade mängijate tulemuste erinevus on suurem. Ehk siis suure potentsiaaliga raskeltkasutatavad tankid.
Ilmselt käivad siia alla ilma soomuseta hea kahuriga mobiilsed asjad, mis samal ajal peaksid tomatite hulgas ajaloolistel põhjustel populaarsed olema. _________________ Tšudes ne bõvajet.
Yle pika aja yks jube põneva lõpuga mäng. Alles oli meil 2 tanki ja vastastel 2 artyt ja ma lasin 1 neist maha viimase myrsuga ja siis yritasin teisele järele jõuda, et rammida. Aega lõpuni 40 sekki ja siis meie at sai ta maha, arvasin et arty on ehk millegi taga aga õnneks sai lasta. Ise tegin 3,5k dämmi, 2 killi ja 700 spotti
Victory
Malinovka
AC 4 Experimental
Experience received:2 666 Credits earned 75 033
Battle achievements 1 Mark of Excellence, High Caliber, Confederate, Mastery Badge: "Ace Tanker"
Yle pika aja yks jube põneva lõpuga mäng. Alles oli meil 2 tanki ja vastastel 2 artyt ja ma lasin 1 neist maha viimase myrsuga ja siis yritasin teisele järele jõuda, et rammida. Aega lõpuni 40 sekki ja siis meie at sai ta maha, arvasin et arty on ehk millegi taga aga õnneks sai lasta. Ise tegin 3,5k dämmi, 2 killi ja 700 spotti
Victory
Malinovka
AC 4 Experimental
Experience received:2 666 Credits earned 75 033
Battle achievements 1 Mark of Excellence, High Caliber, Confederate, Mastery Badge: "Ace Tanker"
Mul said myrsud otsa ju - lõpuks kõik. Seega hakkasid mingi aeg lendama premmid kuna muid polnud ju. 15 premmi on kaasas ja kunagi pole yle 3 neid vaja olnud ja tavaliselt ei lase neid yldse
edit:
20 mängu tehtud ja ikka mingi 1,5HP grafi, ehk nats peale aga vähe. MM on kehv rsk
no seda ma räägingi et minu jaoks on wr palju olulisem kui wn8. Oleks ma seal edasi rahulikult paugutanud oleks mul wn8 olnud ehk 3k aga oleks kaotanud. Nydd oli 1k ja võit. Ja siis erick tuleb ja keksib oma wn8 -ga. Bläääd
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.