Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Tanel
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
   |
3 :: |
0 :: |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
A5DK
HV kasutaja
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
SirVorkars
Kreisi kasutaja

|
26.06.2016 14:33:48
|
|
|
Üldiselt jah maailma pahupoolest käiakse suure kaarega mööda ja tuuakse esile ainult mingi kärakas mis lammutab mingit mõttetut väikest kärakat ja arvatakse , et hohh mis maailma sääst ja päästmine tänu sellele nüüd tuleb....
laurx kirjutas: |
"kalamajas" on pidu ja ovatsioonid - nii nunnud puud tehakse sellest plastmassist ja jalgrattaraamikaunistusi. aga siia peaks ka vaatama.
Spoiler 
|
|
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
1 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
26.06.2016 14:41:57
|
|
|
selles valguses ma mõtlen, et mida iga seda uudist siin lugenu on taaskasutamise seisukohast lähtuvalt igapäevaselt tegemas? taara viimine ei kvalifitseeru.
mul on maja ees pakendikonteinerid. oma olmejäätmed sorteerin ja tassin "õigetesse", elamises tekkivad patareid tassin paari kogumispunkti, elektroonikajäätmed jõuavad kah lõpuks kokkuostjani.
_________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder Umbes 25 arvutit kohe olemas. |
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
   |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vondur
Kreisi kasutaja

|
26.06.2016 15:27:58
|
|
|
...ja raudselt on need enesetapuvõrgud tehtud taaskäideldud materjalist... võib-olla isegi endistest Apple vidinatest.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
SirVorkars
Kreisi kasutaja

|
26.06.2016 15:31:46
|
|
|
Sinu, ja isegit euroopa taaskasutus (kui seda kõik teeksid) oleks suht null mida teiselt poolt prahina vastu pritsitakse ( eriti indiat vaadates).
Üldiselt ilusat keskkonda uuesti luua on raskem kui seda väikse asjaga rikkuda....
Aga jah sorteerida... tekitab omal lihtsalt hea tunde, et ehk ma midagi head teinud....
|
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
1 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
sooty
HV veteran
|
26.06.2016 16:03:17
|
|
|
laurx kirjutas: |
selles valguses ma mõtlen, et mida iga seda uudist siin lugenu on taaskasutamise seisukohast lähtuvalt igapäevaselt tegemas? taara viimine ei kvalifitseeru.
mul on maja ees pakendikonteinerid. oma olmejäätmed sorteerin ja tassin "õigetesse", elamises tekkivad patareid tassin paari kogumispunkti, elektroonikajäätmed jõuavad kah lõpuks kokkuostjani. |
Kui kogu solk jõkke ei jookse ning praht kasvõi sorteerimata kujul prügimäele jõuab, siis oled juba 90% planeedist oluliselt rohelisem.
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|