See on pisut ülepingutatud jah... _________________ Tellin originaal A-varuosasi saksast. 15-70% soodsamalt kui esindustes!
Teostan diagonstikat tehasetasemel: BMW, VAG (Audi, VW, Seat, Skoda ja kaubikud), Volvo (sõiduautod), Scania - Tartus, Põlvas ja lisatasu eest Võrus.
Nonii, minu golf (1.4tsi) tahtis 16500km peal õli juurde saada. Seda siis eurotripi lõpus (6900km peal 600km kodust). Tundub, et kulu tõusis bahnil ja mägedes kihutamisest.
Mis HV konsiilium arvab? Vähemalt Pätu´le tegin ära (rohkem läbisõitu enne õli lisamist).
Kas peaks õlivahetuse varem ära tegema (450 päeva või 12000km hetkel veel aega kompuutri arust)?
BTW, tripi kulu 5.6 sajale ehk 6 reaalne keskmine.
Nonii, minu golf (1.4tsi) tahtis 16500km peal õli juurde saada. Seda siis eurotripi lõpus (6900km peal 600km kodust). Tundub, et kulu tõusis bahnil ja mägedes kihutamisest.
Mis HV konsiilium arvab? Vähemalt Pätu´le tegin ära (rohkem läbisõitu enne õli lisamist).
Kas peaks õlivahetuse varem ära tegema (450 päeva või 12000km hetkel veel aega kompuutri arust)?
Sa lased pika välbaga, meie kliimas.... _________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen!
Tegid jaaa. Mul vist tahtis 9k peal juba juurde saada. 15k peal tegin õlivahetuse, kuigi autol long life välp.
Endal 1.2tsi golf. Hetkel 40k ees. Juurde valanud kaks korda umbes liitri jagu mõlemal korral ja hooldus koos filtritega vastavalt 15k ja 35k peal (kord per aasta). Esimese tegin varem - uus mootor ja detailidel veel treimisjäljed and all that, mis siin varem räägiti. Peale garri lõppu kolin 10-15k välbale üle ja jätan esinduse sinnapaika. Selline plaan siis.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.