Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 765, 766, 767 ... 1162, 1163, 1164  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kaua oled WoT-i mänginud? Täpsusta teemas.
12-10a
40%
 40%  [ 24 ]
10-8a
18%
 18%  [ 11 ]
8-6a
11%
 11%  [ 7 ]
6-4a
8%
 8%  [ 5 ]
4-2a
5%
 5%  [ 3 ]
Vähem kui 2a
16%
 16%  [ 10 ]
hääli kokku : 60

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 23.06.2016 12:07:43 vasta tsitaadiga

Mulle kohutavalt käib pinda see ericku suhtumine. Kõik teised peale minu ei jaga midagi. thumbs_down.gif
Kommentaarid: 89 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 69
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
p6kk
HV kasutaja

sõnum 23.06.2016 12:31:18 vasta tsitaadiga

Palju neid mängijaid on kes XVM on seadistanud tankipõhiseks? Seda saab teha, kunagi pusisin. Näitas tanki enda WR ja WN8 vist ka. Aga kuna xvm koguaeg uuenes ja käsitsi tuli pidevalt neid faile muuta ja see oli tüütu. Muidu oli sellel suurem mõte kui mängija üldised statsi numbrid. Nägi ikkagi ära kui hästi või halvasti mängija antud tankiga mängis. Klannikates oleks sellest palju palju enam abi.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 0
tagasi üles
sakinaga
HV Guru

sõnum 23.06.2016 12:39:44 vasta tsitaadiga

Siin teemas korduvalt kirjutanud, kuidas mind tema suhtumine häirib aga praegu ei saa küll, mis jama te ajate, WN2400 on isegi mulle attainable korraliku varustusega ja sama tanki mängides.
p6kk
HV kasutaja

sõnum 23.06.2016 16:25:19 vasta tsitaadiga

Aga mul on enim kahju 5800 hihiiii. ah ma olen selle tankiga palju yolotanud, läinud massiliselt mängust välja kui pole saanud missioonile vajalikku tiere. Kui ma mt-15 üritasin teha ja vastastiimis ei olnud kahte t10 tankihävitajat, uputasin end ära ja proovisin CDC ga teha jne. Kui ma lõpuks CDCga tegin selle missiooni ära, aga sain surma, siis ma veel üritasin kümneid kordi kiitusega teha aga mul oli nii kõrimulguni sellest. Nüüd on igas mängus posu Grillesid mida peneb tavamoonaga. Aga nüüd pole mul enam teda teha kuna tegin LT-15 kiitusega nagunii ära.

Missioonid on haiged. Võtsin proto ja valisin MT-8 ja tegin 6 killi ja elasin lahingu üle, võitsin lahingu (MT-6 missioon). Võtsin siis MT-6 ja oleks ära teinud MT-8 (lase 2 tieri kõrgem medikas ja tee 2000 kahju) icon_lol.gif icon_lol.gif
tagasi üles
mirko28
Aeg maha 1p
mirko28

sõnum 23.06.2016 17:15:07 vasta tsitaadiga

Põhja-Korea juhil on ka head statsid*, kogu rahvas kiidab teda, isegi siis kui juht nende pered maha laseb ja muud moodi ühiskonda kahjustab.
Seetõttu ei ole statsid olulised, vaid ikka panus valdkonda on oluline.
Kui vaadata internetist Ericku, tema klanni ja tema juhendi mainet, siis on selge, et panus on äärmiselt negatiivne.

Ega sellepärast ei maksa solvuda, et maine on kehv, vaid on just hea võimalus seda parandada.
Teen ettepaneku, et hakkame oma seisukohti selgemalt argumenteerima, jätame Eriku sarnase maagilise häma jutu eemale.
Öelge selged plussid ja miinused ja kaalume neid.
Põhjendage oma seisukohti.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
p6kk
HV kasutaja

sõnum 23.06.2016 19:09:32 vasta tsitaadiga

Ma vist loobun missioonide tegemisest. 14 mängu artyga, 2 võitu ja ühe missiooni tegin ära, aga kuna ei teinud kiitusega siis sain 7 x suur medpack, repairkit ja kustuti. Jõle auhind küll. Nii palju kaotuseid ja mõttetute tundide raiskamist.
Artyga mängides on väga kohutavad tiimid.
tagasi üles
siven
HV veteran
siven

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 23.06.2016 19:32:02 vasta tsitaadiga

koguaeg mõtlesin ,et +-2 tieri wotis on bullshit...
holy fuck proovisin world of warshipi pole ime ,et seal nii vähe mängijaid:D
ise oled tier 4 vs tier 6...
idiootsus sest sinu laskeulatus maks 12KM tier 6 oma aga 20+KM.
välja näeb siis nii ,et tema laseb sind ja sina üritad talle lähemale saada koguaeg tina saades...
kõige huvitavam on see ,et ühe valangu pihta saad oled kastis:D
proovisin mitmeid kordi kõige lähemale jõudsin 14KM mis tähendab ,et siiski 2KM jäi puudu ,et üldse talle damage teha aga noh enamus korrad sured seal enne kui vahe 18km
see oleks sama hea kui wotis näed +2tier tanki aga lasta teda ei saa sest kuul kukub enne tanki maha:D
Kommentaarid: 163 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 149
tagasi üles
globostrat
Kreisi kasutaja
globostrat

sõnum 24.06.2016 00:58:09 vasta tsitaadiga

siven kirjutas:
see oleks sama hea kui wotis näed +2tier tanki aga lasta teda ei saa sest kuul kukub enne tanki maha:D

Mõnikord tundubki nii...
Kommentaarid: 68 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 63
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 25.06.2016 11:56:51 vasta tsitaadiga

p6kk kirjutas:
Erick, Brokenarm on ka sinust kordi parem mängija, äkki sa lõpetad nüüd mängimise kuna su statsid on nii nõrgad võrreldes temaga? icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif

http://www.noobmeter.com/compareplayers/eu/all/SenpaiErick/EscapeArtist

Ta on reroll, rohkem nagu pole vaja midagi öelda. Rerollis umbes sel ajal kui mu konto overall tema omast mööda läks. Mul on viimase ligi 25K lahingu keskmine WN8 3149, tal 13K mänguga reroll konto overall WN8 3120.

Spoiler Spoiler Spoiler

Viimase 14K lahingu (2014 juuli - 2016 juuni) keskmine WN8 on mul üldse 3344, niiet pole nagu midagi arutada.

Aga isegi seda kõrvale pannes, keegi ei pea mängimist lõpetama, sest keegi teine on parem mängija, see on väga veider loogika. Iga mängija eesmärk võiks lihtsalt olla parim mängija, kes ta suudab olla - arvestades seda, et ma olen ennast ise tavalisest kollasest potatost üles töötanud 42 punkti kaugusele superuunikumi staatusest, ütleks, et kõik on võimalik icon_wink.gif

kr6ll kirjutas:
Mulle kohutavalt käib pinda see ericku suhtumine. Kõik teised peale minu ei jaga midagi. thumbs_down.gif

Mul on väga lihtne suhtumine, see põhineb käegakatsutaval ja analüüsitaval statistikal, mitte õllesel sisetundel, et "tegelt olen päris kõvv ikka" icon_biggrin.gif

Sisuliselt, kui sul pole ette näidata muud kui "ma suudan õlle kõrvale sama WRi näidata" aga overall on ikka seal 50% lähistel, siis mine matemaatikat õppima, seal saad aru, mida tähendab keskmine ja mida tähendavad äärmused. Loomulikult on võimalik saavutada üheks sessiooniks 100% WR isegi mitte midagi tehes tiimi heaks, kui satub joppama - kas see teeb siis su kellestki paremaks mängijaks v? Terad eraldatakse sõkaldest ikka siis kui parasjagu ei ole tiimid nii tugevad ja tuleb ise veri ninast väljas carryda.

Ma ei tea miks ma vaevun siin jagama teiega keerulisemaid mängu komponente üldse, reaktsioonid on kohati sellised nagu näitaks pärismaalastele kuidas elekter töötab. Võiksite leppida sellega, et ma olen ainuüksi lugenud selle mängu metagame kohta rohkem tunde kui paljud teist seda mänginud on.
Klaas õlutit on väga tore tanki kõrvale, ma ei tee seda maha, aga ega sealt õlleklaasist mingit uut tarkust ei ammuta mängu kohta.

Palun ärge nüüd võtke seda superisiklikult, eks. Mulle lihtsalt ei meeldi attitude kus tullakse lahmima arvamustega, ilma et oleks reaalseid numbreid või tulemusi ette näidata oma seisukohtade valiidsuse tõestuseks. Imo see üks suurimaid miinuseid üldse ühiskonnas, et tolereeritakse arvamusavaldusi, millel pole mingit tuge peale arvaja suust välja tuleva sooja õhu.

PS - tahtsin lisada ka, et ma olen absoluutselt avatud teistsugustele ARGUMENTIDEGA TOETATUD arvamustele. Minuga ei lenda mingid tühiarvamused inimestelt, kes arvavad, et nad midagi ikka teavad, aga pole tegelikult kunagi viitsinud isegi lugeda mõnda artiklit või analüüsi selle mängu kohta, mida nad juba aastaid mängivad.

Natuke baasharidust ka teile, videokujul, kuna pole kindel kas te lugeda viitsitegi icon_biggrin.gif

Link
Kommentaarid: 105 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 95
tagasi üles
mirko28
Aeg maha 1p
mirko28

sõnum 25.06.2016 13:38:36 vasta tsitaadiga

kr6ll kirjutas:

Sinu seisukoht on rohkelt levinud, enamik peavad Erikut, tema klanni, juhendit ja argumente äärmiselt eemalepeletavaks.
Argumenteeritud tõestusi on selle kohta toodud rohkelt, kasvõi Eriku eelmine ülal olev postitus toetab seda- inimvaen, klassiviha, valdkonna kahjustamine, häma jne.

Soovitaks Erikule veelkord, et ta hakkaks kunagi argumenteeritult arvamusi avaldama. Siiani on ainult labane üleolev mõnitamine, nagu eelmine postitus tõestab, või, meenutame näitena seda, et Erik argumenteerib väitega, et temast kehvema ametiga inimrass ei oska mängida kuna teatud ametid on kehvemad mänguoskuse jaoks. - Sellised argumendid ei päde ja ootaks edaspidi siiski arvestatavaid argumente.

Teen ettepaneku, et Erik ei lisa oma negativistlikke seisukohti siia ja arutame teistega plussid ja miinused läbi väidete jaoks.
Saan aru, et teemaks on see, et millises ulatuses millised aspektid mänguedu määravad?

Esmalt tooksin ise sisse aspekti, et vastus ei saa olla ühene, kuna erinevaid kaarte on mitu, ja nendel on kõigil erinevad mänguoskused erineva tähtsusega. Näiteks väikses linnas mängimine nõuab teisi oskusi kui suures metsas- seetõttu ei ole ühte ja ainsat seisukohta, vaid on seisukohad juba kaartide lõikes erinevad.
Jne. Selle näitega näitasin, et ühest tõde ei maksa arutlustest oodata, kuid alustame arutlust ja vaatame kuidas see kulgeb.

Nagu ikka, siis ootame arvamusi eelkõige neilt, kes on valdkonnas vähem aktiivsemad, eemale peletatud.

HDvurle kirjutas:
Pange sellele mirko28le bänn ära. Vihakõnedest on siiber. icon_evil.gif

Ma ühtisin teiste arvamusega, ja põhjendasin argumenteeritult- siin pole mingit viha.

erick kirjutas:
mirko28, kirjuta alustuseks, kes see "enamik" on? icon_biggrin.gif Mina näen aeg-ajalt mõnda foorumiliiget, kes võibolla pole rahul minu hetkeseisukohtadega või suhtumisega,

Mina näen, et väga paljud ja pidevalt on sinu vastu ja põhjendatult. Näiteks seekord oli siis kasutaja Krõll, kuid on teisigi pidevalt.

erick kirjutas:

aga peale sinu pole kedagi, kes oleks öelnud, et see juhend on halb või kahjulik icon_smile.gif

Juhendit ei loe eriti keegi, kuid kahulikuks on seda ja sind peetud korduvalt ja mitte ainult minu poolt. See on fakt. Juhendist on toodud vä lja vead, parandasite need osaliselt, tunnistasid end trolliks, kuid ei ole näidanud huvi järgmiste vigade parandamise soovi.
Seetõttu on sinu väide vale, tegu on reaalsuse väärtajumisega, soovmõtlemise/luuludega.

erick kirjutas:

Ja kuna sa oled labane troll,

Siin foorumis on trolliks end tunnistanud või selgelt trolliks osutunud mitmed, sh vist ka sinas nagu mäletan? Aga kui troll hakkab mind trolliks tituleerima, siis seda ei saa tõsiselt võtta, vaid see on sinu taaskordne teemaväline trollimine.
Teiseks, ma ei ole labane, vaid labane on sinu üleolev inimvaen ja klassiviha.

erick kirjutas:

siis sinu arvamust ükskõik mis teemal me arvesse ei võta nagunii.

Valetad. Ma kaasasin siinse kogukonna parandama sinu (juhendi) vigu ja sa parandasid need, võtsid meie poolt öeldud sinu vead kuulda.

erick kirjutas:

Ainus viis, kuidas sinust kunagi hea mängija võiks saada, oleks see, kui sa maksaksid mõnele superuunikumile, et ta su konto alt mängiks. Viimase ligi 500 mängu keskmine win rate 42% ja WN8 627 on paraku nii haletsusväärsed, et ei kujuta ette, kelle käsi tõuseks sinuga isegi selle mängu üle tõsiselt arutlema.

Üks pilt kontole ja on selge, et sa ei suuda kellelegi mitte midagi kasulikku õpetada.

Naiivne on arvata, et reiting määrab, kellel on õigus. Näiteks Põhja Korea juhi reiting on kõrge, kuid ega tal seetõttu õigus ei ole, pigem on ta mõju ühiskonnale sama negatiivne ja seisukohad väärad, nagu sul.

Sinu argument "reiting määrab kellel on õigus", on äärmiselt vale- too edaspidi arvestatavaid fakte ja ära külva viha ja vaenu oma labasusega.

maatriks kirjutas:
Siin teemas korduvalt kirjutanud, kuidas mind tema suhtumine häirib

Kelle suhtumine sind häirib?

erick kirjutas:

EDIT: mirko28, WoT on meritokraatia.

Kus see kirjas on, et arvutimängude foorumites ja internetis on õigus neil, kellel on suurem reiting, ehk on meritokraatlik õiguse üle otsustamine?
Kui sa viidet tuua ei saa, siis on tegu sinu soovmõtlemisega, et Põhja Korea juhil ja sul on õigus alati, kuna teil on mõlemal kõrge reiting (ühel mängus, teisel riigirahva seas). Paraku ei ole selgemõistuslik jutt neil kõrge reitinguga meritokraatlikel isikutel, nad võivad ajada haiglaslikke luulusid, nagu ka sii nteemas näeme.
Teiseks, meritkoraatiat kasutatakse ikka ka demokraatias ja kommunismis ja mujal, näiteks küsitakse argumenteeritud seisukohta spetsialistidelt, mitte rahvalt.
Kokkuvõttes ei ole sinu meritokraatia argumendi kohta küll muud öelda, kui korrata eelnevat: et ole inimene, ja siis hakatakse sinuga ka arvestama.
Kordame veelkord üle: reiting ei määra, kellel on õigus.

erick kirjutas:

Kuna sa oled korduvalt tõestanud oma intellektuaalsete võimete piiratust, siis soovitan järelegoogeldada enne vastamist.

Guugeldades näeb, et osutud trolliks, negatiivseks ja üleolevaks, hindad inimesi ameti järgi ja tituleerid ajukääbikuteks, jpm. Sama jutt sinu juhendi ja klanni kohta. Tõestus sellele on ka siin positused. Inimesed ütlevad, et ei soovi sinu jura kuulata- nii on.

erick kirjutas:

Erinevalt demokraatiast, on sinu demagoogial ja hämal siin täpselt null väärtust, sest üks pilk mängija värskele statistikale näitab suhteliselt täpselt kätte, kas selle inimese arvamust saab tõsiselt võtta ja mil määral.

Eksid, reiting ei tõesta, et sinu suust või põhja korea juhi suust tulev haige häma on tõde.
Inimesed ei soovi sinu häma nagu siit lugeda saad, kulla troll.

erick kirjutas:

Kui ikka WR on alla 49% ehk serveri keskmise, siis pole midagi arutada nagu võrdne võrdsega, siis peaks kuulama ja õppima nendelt, kellel see kõrgem on.

Haigelt mõnitavalt negativistilt ei soovi keegi midagi kuulata.
Ning sinu vigane juhend pole kuidagi parem juhend kui ülejäänud internet.

Kordame veelkord üle: reiting ei määra, kellel on õigus.
Näiteks siin arutluses osutusid sa trolliks, valetajaks, sinu argumendid puudusid või olid vigased, laskusid isiklikule tasandile ja solvasid kommuuni. Sinu reiting seejuures ei tee sinu käitumist kuidagi õigemaks. Min a aga tõin selge teemakohase argumenteeritud arvamuse, rääkisin, et pole ühest tõde. Sinu poolt aga puhas negatiivne jura ja teised üheskoos minuga seda kuulda ei soovi. Reiting ei puutu asjasse. Kas mõistad? Hull haige võib lahendada ülesandeid perfektselt aga ajada suust skisofreenilist jura välja, mis pole kuidagi kooskõlas tema lahendusviisiga. Reiting ei määra, kellel on õigus, lepi sellega.

erick kirjutas:

Seega, kuigi ma talun suhteliselt halvasti seda, kui minust silmnähtavalt nõrgemad mängijad mulle vastu vaidlevad ilma veenvaid argumente toomata, võib vist öelda, et kui vastuvaidlemise asemel kuulatakse, oskan õpetada ja adekvaatset nõu anda küll.

Sinu talum istel ja reitingul ei ole mitte kui mingit tähtsust, nagu ka Põhja Koe juhi omal.
Argumendid on selgelt toodud ja need on sinu vastu. Sinu argumendid on olematud või väärad ja seda on korduvalt põhjendatud sulle.
Reiting ei anna sulle õigust kulla patsient.

viimati muutis mirko28 25.06.2016 19:58:49, muudetud 11 korda
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
HDvurle
HV pensionär
HDvurle

sõnum 25.06.2016 14:03:51 vasta tsitaadiga

Pange sellele mirko28le bänn ära. Vihakõnedest on siiber. icon_evil.gif
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 25.06.2016 14:53:55 vasta tsitaadiga

mirko28, kirjuta alustuseks, kes see "enamik" on? icon_biggrin.gif Mina näen aeg-ajalt mõnda foorumiliiget, kes võibolla pole rahul minu hetkeseisukohtadega või suhtumisega, aga peale sinu pole kedagi, kes oleks öelnud, et see juhend on halb või kahjulik icon_smile.gif

Ja kuna sa oled labane troll, siis sinu arvamust ükskõik mis teemal me arvesse ei võta nagunii. Ainus viis, kuidas sinust kunagi hea mängija võiks saada, oleks see, kui sa maksaksid mõnele superuunikumile, et ta su konto alt mängiks. Viimase ligi 500 mängu keskmine win rate 42% ja WN8 627 on paraku nii haletsusväärsed, et ei kujuta ette, kelle käsi tõuseks sinuga isegi selle mängu üle tõsiselt arutlema.

Üks pilt kontole ja on selge, et sa ei suuda kellelegi mitte midagi kasulikku õpetada.

EDIT: mirko28, WoT on meritokraatia. Kuna sa oled korduvalt tõestanud oma intellektuaalsete võimete piiratust, siis soovitan järelegoogeldada enne vastamist. Erinevalt demokraatiast, on sinu demagoogial ja hämal siin täpselt null väärtust, sest üks pilk mängija värskele statistikale näitab suhteliselt täpselt kätte, kas selle inimese arvamust saab tõsiselt võtta ja mil määral. Kui ikka WR on alla 49% ehk serveri keskmise, siis pole midagi arutada nagu võrdne võrdsega, siis peaks kuulama ja õppima nendelt, kellel see kõrgem on.
tagasi üles
p6kk
HV kasutaja

sõnum 25.06.2016 14:59:24 vasta tsitaadiga

erick: brokenarmist tuleb meelde jah tema re-rolli asi. Ta kunagi rääkis kuidas arendas kõik tankid ära mis mängus olid, umbes nädalaga tegi jaapani puu jne. Mälu järgi resettis konto kuna muidu oli ilgelt igav mängida. Vbl mäletan ka ebatäpselt.

Su arvamus arengust on iseenesest normaalne, aga unustad koguaeg ära teised mängijad, nende jaoks pole mängu statside tõstmine eluliselt oluline. Ja pidev surumine statsidele tekitab teistes halba tunnet. Jah, sa oled HV foorumi kõige osavam ja tublim statsi ehitaja, aga kuna teised mängivad rohkem oma lõbuks või mängivad halvemini kuna annet ei ole ja arengu jaoks ei ole tahet, siis tekitab statsidega survestamine paksu verd.

Kui inimene näeb kuidas ta ei suuda parimatega võistelda või isegi kaasas püsida, siis ta loobub mängimisest, alaväärsuskompleksist. Eriti kui sa räägid, et halvema mängijaga ei tohiks isegi koos mängida kuna siis on see sinu statsidele paha.

Ma arvan ise et attitude tegelikult tekibki keskkonnast endast. Ehk siis me kõik toodame negatiivset contenti eriti kui surume ainult edukusele. Erick, sul ei ole HV foorumis võistlejat, aga kui ta tekiks siis võid sa lõpuks ise läbipõleda kui tema kergelt sinust koguaeg edukam on ja sulle seda kehva arengut koguaeg ninapeale viskab.

Sa allud ise samamoodi inimlikele käitumisomadustele. Viimases striimis kus sa üritasid missioone teha, allusid lihtsale käitumismustrile kus missiooni tegemiseks tuleb kohe lahingu keskele põrutada. Koguaeg said surma. No ei ole sa erilisem kui teised, aga kui pusida siis teeb lõpuks kõik misisoonid ja statsid ära, aga tuleb leppida sellega et paljusid see mäng nii palju ei paelu et nad tahaks punnitada.

Minu arvamus.
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 25.06.2016 15:02:51 vasta tsitaadiga

Imo erick sa ikka pingutad nats yle. Sa mängid seda mängu nagu tippsportlane, enamus mitte. Ma ei usu et näiteks erki nool käis omal ajal kusagil perespordi päeval ringi ja ütles seal igale vastutulejale et te kõik olete ikka täielikud noobid icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 89 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 69
tagasi üles
p6kk
HV kasutaja

sõnum 25.06.2016 15:14:15 vasta tsitaadiga

Tundub nagu viimased WG poolsed mapi muudatused on kaardid teinud jamamaks.

Prohorovka on veel hullem, Malinovkale tehti keskele mägesid juurde ja nüüd on üks vastikumaid mappe, Westfieldi on ka muudetud halvemaks kuna saab keskel olevast külast kontrollida 0 liini mis sulgeb kõik medikad sinna kinni. Kes suure mäe võtab see võidab mängu kuna 0 liini tegelased passivad seal surmani.
Kalju mapis kus vanasti toimus suurem lahing mäe taga siis nüüd ei sõideta isegi baasist välja. Kõige hullem on siis kui enda tiim alustab K liinilt, kõik jäävadki sinna kivide taha passima. Mäe taha ei lähe ammu keegi.
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 25.06.2016 15:31:41 vasta tsitaadiga

p6kk kirjutas:
erick: brokenarmist tuleb meelde jah tema re-rolli asi. Ta kunagi rääkis kuidas arendas kõik tankid ära mis mängus olid, umbes nädalaga tegi jaapani puu jne. Mälu järgi resettis konto kuna muidu oli ilgelt igav mängida. Vbl mäletan ka ebatäpselt.

Ta resettis konto, kuna kusagil 20K mängu kandis või nii ta sai aru, et kuigi ta on võimeline jooksvalt superuunikumi tasemel mängima, ei suuda ta piisavalt kiiresti oma konto statsi tõsta, et mõistliku aja jooksul sellega sinna jõuda (no nagu minu pealt näha võib, siis tõesti, ega see kergelt ei lähe). Toona oli just tulnud ka värske võimalus lihtsalt supportis konto nullida, aga jätta alles kõik premium nodi, sh ka tankid ja consumabled (mida sai osta sooduka ajal kõigi kontol leiduvate tankide ja juppide müügist saadud papi eest ning hiljem kenasti tagasi credi konverteerida, ilma midagi kaotamata). Aga eks nullist alustamine, olgugi et prem tankide ja mingi ca 60M vaba crediga, on ikka raske. Minu arust tal oli isegi mitu motivatsioonikriisi, kus ta pikalt ei mänginud seda reroll kontot.

p6kk kirjutas:
Su arvamus arengust on iseenesest normaalne, aga unustad koguaeg ära teised mängijad, nende jaoks pole mängu statside tõstmine eluliselt oluline. Ja pidev surumine statsidele tekitab teistes halba tunnet. Jah, sa oled HV foorumi kõige osavam ja tublim statsi ehitaja, aga kuna teised mängivad rohkem oma lõbuks või mängivad halvemini kuna annet ei ole ja arengu jaoks ei ole tahet, siis tekitab statsidega survestamine paksu verd.

No kuna minu jaoks see on "eluliselt oluline", siis kui ma räägin kõrgematel oskustasemetel kasutatavast mänguloogikast, võiksite ju mind ikka kuulata, mitte hakata kohe vastu vaidlema icon_smile.gif Ilmselgelt ma töötan pingsalt selle nimel, et pidevat arengut näidata, ja selleks peab kogu aeg ka silmaringi laiendama, lugedes teiste ülitugevate mängijate mõtteid ja teooriaid mängus edukas olemise kohta. Suht loogiline, et keegi, kes on loobunud intensiivsest õppimisest, ei tuula foorumeid ja redditit sama fanaatiliselt kui mina, ja seega ei saagi kursis olla uute suundadega metagames. Eks paljud neist terminitest on ka raisatud keskmise mängija peale, kuna nad ei saavuta kunagi seda lage, kust enam lihtsalt täpsem ja kiirem olemisega ei saagi kõrgemale minna.

p6kk kirjutas:
Kui inimene näeb kuidas ta ei suuda parimatega võistelda või isegi kaasas püsida, siis ta loobub mängimisest, alaväärsuskompleksist. Eriti kui sa räägid, et halvema mängijaga ei tohiks isegi koos mängida kuna siis on see sinu statsidele paha.

Ma arvan ise et attitude tegelikult tekibki keskkonnast endast. Ehk siis me kõik toodame negatiivset contenti eriti kui surume ainult edukusele. Erick, sul ei ole HV foorumis võistlejat, aga kui ta tekiks siis võid sa lõpuks ise läbipõleda kui tema kergelt sinust koguaeg edukam on ja sulle seda kehva arengut koguaeg ninapeale viskab.

Minu arvamus.

Minu arust on sellega nagu rahvaspordiga - pole ju vahet, et keegi jookseb kusagil olümpial rekordeid, erinevatel põhjustel see polegi saavutatav enamikule ja pole ka vaja. Aga eks iga rahvasportlanegi tahab see nädal/kuu/aasta näidata paremaid tulemusi kui eelmisel nädalal/kuul/aastal. See on inimeste loomulik iha arengu järele. Et selles mõttes mul tõesti ei ole vahet, mis on inimese overall, mind huvitab, kui palju ta areneda suudab ja kas ta on võimeline üldse nõu vastu võtma ja praktikas kasutama.

Näiteks viimasest ajast on mul üsna soe tunne sees ühes siin teemas viimasel ajal vaiksest mängijast, kes alustas täiesti põhjast, overall WR oli mingi 43% ja WN8 vist 100 ringis, paarituhande mängu peale. Luges mu juhendit, saatis mulle kirju küsimustega (millele ma ka põhjalikult vastasin), oli huvitatud paremini mängimisest. Tegi uue konto, kus juba kasutas kõike seda, mida ma talle õpetasin, ja tulemuseks on WR 58,6% ja WN8 1083 (veits alla 1400 mängu peale). Talle meeldivad low tierid kahjuks, muidu oleks WN8 kõrgem. Aga võrreldes sellega, kust ta alustas - super tulemus thumbs_up.gif

Seega, kuigi ma talun suhteliselt halvasti seda, kui minust silmnähtavalt nõrgemad mängijad mulle vastu vaidlevad ilma veenvaid argumente toomata, võib vist öelda, et kui vastuvaidlemise asemel kuulatakse, oskan õpetada ja adekvaatset nõu anda küll.
tagasi üles
p6kk
HV kasutaja

sõnum 25.06.2016 15:36:27 vasta tsitaadiga

Nu sa ikka eeldad teistelt liialt kõrgeid tulemusi, väga suurte hüpetega peaks edasi liikuma. Vaevalt sa süüvid kellegi teise arengusse. Kui brokenarm ei leidnud motti re-rollis uuesti statse taevasse ehitada siis mida meist oodata? See mäng lihtsalt ei ole nii oluline.

Ma olen tuhandeid kordi analüüsinud miks ma üldse mängin seda mängu. Põhjus ongi vast sellest et kõigi teiste online mängude puhul tuleb uuesti millegi saavutamiseks palju vaeva näha ja vanemate mängude puhul oleks vagunis viimane reisija. Kui tuleks mingi uus ja uut tüüpi mega ägedalt kaasahaarav online mäng, siis kaaluks kaasa löömist ja unustaks Woti. 21. juuni striimis QB samamoodi arutles mis saab kui wot paneb ühel päeval pillid kotti. Tema on tuhandeid tunde kulutanud, oma striimi selle ülesehitanud, tal on isegi oma foorum. Kuigi ta arvas, et WOT kestab veel vast 5 aastat enne kui täiesti surmigavaks muutub ja iseenesest laguneb. Kui mängu enam ei ole, kes mäletab sinu statse? Mitte keegi, see pole mingi olümpia kuldmedal mille paned uhkelt seinale. Sadu online mänge on ajalukku kadunud, olid hea või halb mängija, keegi ei mäleta seda enam.

Kui me sulle vastu ei vaidleks siis sureks see teema üldse välja icon_biggrin.gif
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 25.06.2016 16:05:07 vasta tsitaadiga

p6kk kirjutas:
Nu sa ikka eeldad teistelt liialt kõrgeid tulemusi, väga suurte hüpetega peaks edasi liikuma. Vaevalt sa süüvid kellegi teise arengusse.

Tegelikult on mul päris mitu õpilast olnud, keda olen niiöelda käekõrval valguse suunas talutanud aastate jooksul, teinud personaalseid üle-õla coaching sessioone jne. Igastühest muidugi uunikumi ei saa (thomak28st lõpuks sai), aga häbi küll tundma ei pea, nad on kõik minimaalselt rohelised mängijad, kellel WR kõigub seal 52-54% kandis.

p6kk kirjutas:
Ma olen tuhandeid kordi analüüsinud miks ma üldse mängin seda mängu. Põhjus ongi vast sellest et kõigi teiste online mängude puhul tuleb uuesti millegi saavutamiseks palju vaeva näha ja vanemate mängude puhul oleks vagunis viimane reisija. Kui tuleks mingi uus ja uut tüüpi mega ägedalt kaasahaarav online mäng, siis kaaluks kaasa löömist ja unustaks Woti. 21. juuni striimis QB samamoodi arutles mis saab kui wot paneb ühel päeval pillid kotti. Tema on tuhandeid tunde kulutanud, oma striimi selle ülesehitanud, tal on isegi oma foorum. Kuigi ta arvas, et WOT kestab veel vast 5 aastat enne kui täiesti surmigavaks muutub ja iseenesest laguneb. Kui mängu enam ei ole, kes mäletab sinu statse? Mitte keegi, see pole mingi olümpia kuldmedal mille paned uhkelt seinale. Sadu online mänge on ajalukku kadunud, olid hea või halb mängija, keegi ei mäleta seda enam.

Vot siin sa eksid. Inimesed, kes olid sinuga sel ajal samas community's, mäletavad sind elu lõpuni. Mul on mitu sõpra/tuttavat, kes on mõnes mängus kunagi Eesti parimate seas või suisa parimad olnud (ET, SC, SC2 jne), neid siiani tuntakse nende toonaste nickide järgi ära, kuigi nad enam aastaid aktiivselt ei mängi neid mänge. Samamoodi jäävad maha parimad mängud youtube'i, twitchi jne. Glory is forever icon_biggrin.gif

Isegi kui kõik see kõrvale jätta, uunikumiks saab üks mängija 1000st ja superuunikumiks saab üks mängija 10 000st. Kui see pole saavutus, mille üle võib tunda uhkust, siis mis on? Tõttöelda minu jaoks näiteks see, et sain ülikooli minnes sisse alale, kus ühele kohale kandideeris 14.7 inimest, või et töötan ettevõttes, kuhu aastas kandideerib tööle üle 4000 inimese, aga vastu võetakse vaid 70 ringis, kahvatub selle kõrval.

p6kk kirjutas:
Kui me sulle vastu ei vaidleks siis sureks see teema üldse välja icon_biggrin.gif

Ain't that the God's honest truth.

icon_biggrin.gif
tagasi üles
p6kk
HV kasutaja

sõnum 25.06.2016 16:16:04 vasta tsitaadiga

Nojah, siis ma sheerin oma kontot ja mängin üle 200 tuhande mängu ja saan samamoodi legendiks EvilJoe oma 162 tuhande mänguga. icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 25.06.2016 16:18:02 vasta tsitaadiga

Eks igaüks leiab ikka endale sobivaima raja ajalukku icon_smile.gif

EvilJoe on kahtlemata legend juba oma eluajal.
tagasi üles
p6kk
HV kasutaja

sõnum 25.06.2016 16:57:21 vasta tsitaadiga

Keegi võiks EvilJoe teha mingi inteka, näeks kes ta on ja kuskohast ta sellise aja leiab kui ta tõesti mängib üksi, kahtlen.

Aga teeks äkki mingi üldkasutava konto, ostaks sinna mingi premmika peale ja siis kõik kes viitsivad, saavad vaheldumisi seda kontot heaperemehelikult mängida ja saada sedasi see konto WOT mangu hall of fame esikohale mängude arvu poolest.
tagasi üles
rSTO
HV vaatleja

sõnum 27.06.2016 09:24:43 vasta tsitaadiga

Suht mõttetu peaga vastu seina jooksmine toimub siin vahepeal. On Erickul õigus teatud punktides ja on vastaspoolel õigus samuti teatud asjades. Mirko olgu üldse vait. See oma trollimiisega on igasuguse tõsiseltvõetavuse kaotanud.
Kas mingi wn8 boost on toimunud? Tõusin tänu sellele 1850 overall peale. Mingi osa sellest võlgnen tänu ka Erickule kes on andnud väärt nõu ning kes tiris mind kunagi Besti. Tõsi, ise ma palju kaasa ei löönud sealses möllus kuid sealne eluolu andis tahtmist areneda. Niiet ikkagi aitas Erick mul areneda icon_smile.gif
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 27.06.2016 10:20:03 vasta tsitaadiga

rSTO, hea kuulda, et oli kasu icon_smile.gif

WN8 maatriks (expected values tabel) sai tõesti update'i eelmine nädal, enamik sai WN8 booste: http://www.wnefficiency.net/wnexpected/
tagasi üles
p6kk
HV kasutaja

sõnum 27.06.2016 10:52:42 vasta tsitaadiga

Kui vaadata keskmiselt mänge siis WN8 on kusagil 3000-4000 ringis ja siis on mõned mängud kus WN8 on 11 tuhat, üks mäng oli mingi 14 tuhat jne
Millest ta seda WN8 nii meeletult viskab kuigi mingit über damaget ei tee mängus.

Protoga võib WN8 farmida, ainult tier X mängudes saab väga madalat WN8, alla tuhande isegi kuna ega ikka ei pene midagi ja vähe on neid mänge kus saab pehmeid rahulikult tulistada.
Aga VIII ja IX teeb kenasti 3000 kanti ära kui ei yolota. Ma võtsin nõuks teha 100 mängu järjest ainult protoga ja vaadata mis see keskmine WN8 tuleb.

Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
chatwalker
HV kasutaja

sõnum 27.06.2016 11:05:07 vasta tsitaadiga

Proovin ka siis 100 sõitu Protoga.

E: Esimene mäng sain ammorackitud isu-152 poolt.
GG. 0dam.

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 765, 766, 767 ... 1162, 1163, 1164  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.