Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia Mobiilne Internet märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 76, 77, 78 ... 111, 112, 113  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
namstoop
HV Guru
namstoop

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 02.06.2016 12:54:39 vasta tsitaadiga

napoleon kirjutas:
See hinna teema on kohati nagu turu ärikatel... üritab sulle midagi pähe määrida ja kui kuidagi vedu ei võta, siis enne on hinna algsest 3x odavamaks lasknud kui loobub.
Natuke OT kuna pole otseselt Telia pihta suunatud vaid kirjeldab üldisetl turul toimuvat, aga operaatoritel on kohati sama muster. Lojaalsele püsikliendile ei anta suurt midagi, pigem üritatakse nende "paremaks teenindamiseks" kuskilt hinda juurde keerata. Kui ise soodsamat pakkumist küsida, siis peale ümmarguse jutu suurt muud ei kuule. Aga jutt on hoopis teistsugune, kui kas nende telemarketing mõne teise operaatori klienti üle tulema moosib või siis oma klient lahkuma hakkab. Siis selgub, et saab ikka leti alt igasuguseid pakkumisi ja tegelikult saab selle vana paketi ka tagasi, mis "parema teenindamise huvides" ära muudeti ja mida varem kohe mitte kuidagi enam tagasi vahetada ka ei saanud kuna seda enam ei müüda icon_wink.gif

kusjuures minu kogemus on pigem vastupidine. Olen ka väga pikaaegne klient juba. Ja needsamad 4€ paketid lastele pakuti puhtalt Telia töötaja enda poolt ja enda algatusel, kui hakkasin pakette muutma ja kombineerima. Alguses mõtlesin lapsed ka mobiilse elu alla tõsta, aga see oleks kallimaks läinud.

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Renka
HV Guru
Renka

sõnum 02.06.2016 12:59:33 vasta tsitaadiga

Mul on samuti Telia enda algatusel mitmel korral teenuspakette korrigeeritud vastavalt minu tarbimisele ja alati on hind soodsamaks läinud.

Alati on see olnud mõne teise teenusega seotud kõne/mailivahetuse tulemus olnud kus teema lõppedes on pakutud, et muudame pakette järsku soodsamaks.

Hiid
HV Guru
Hiid

sõnum 02.06.2016 13:05:04 vasta tsitaadiga

mida soodsamat hetkel pakutakse ka?
ma maksan neti eest 25 eur kuu icon_rolleyes.gif

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 02.06.2016 13:30:44 vasta tsitaadiga

Hiid, mis mahu eest?
Kommentaarid: 63 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
Hiid
HV Guru
Hiid

sõnum 02.06.2016 14:27:22 vasta tsitaadiga

60gb
Pailaps
HV Guru

sõnum 02.06.2016 14:37:08 vasta tsitaadiga

Hiid kirjutas:
60gb

Lase koduinterneti peale teisendada. 123 ja valik 2 peal.

napoleon
Unknown virus
napoleon

sõnum 02.06.2016 14:42:18 vasta tsitaadiga

Hiid, kui see on ainult kodus kasutamiseks, siis võta piiramatu mahuga kodunet.... saad natuke odavamalt ja ei pea mahu pärast ka muretsema https://www.telia.ee/era/internet/pusiuhendus/ Tõsi, võrreldes su praeguse paketiga oleks kiirus piiratud, kuid IMHO 20mbit/s peaks täiesti piisav olema.... ei ole ju vaja lollustega tegeleda nagu näiteks 1080p eraldusvõimega ekraanil 4k video mängima panna kuna 4k on ikka vingem jms. icon_wink.gif
Kommentaarid: 78 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
mega
HV Guru
mega

sõnum 02.06.2016 16:33:35 vasta tsitaadiga

napoleon kirjutas:
Hiid, kui see on ainult kodus kasutamiseks, siis võta piiramatu mahuga kodunet.... saad natuke odavamalt ja ei pea mahu pärast ka muretsema https://www.telia.ee/era/internet/pusiuhendus/ Tõsi, võrreldes su praeguse paketiga oleks kiirus piiratud, kuid IMHO 20mbit/s peaks täiesti piisav olema.... ei ole ju vaja lollustega tegeleda nagu näiteks 1080p eraldusvõimega ekraanil 4k video mängima panna kuna 4k on ikka vingem jms. icon_wink.gif

Lisaks läheb peagi upload 10Mbit/s peale...

Pailaps
HV Guru

sõnum 02.06.2016 17:11:50 vasta tsitaadiga

mega kirjutas:
napoleon kirjutas:

Ärikliendil juba praegusest olemas.

mega
HV Guru
mega

sõnum 02.06.2016 18:03:43 vasta tsitaadiga

Pailaps kirjutas:
mega kirjutas:
napoleon kirjutas:

Olen kursis icon_smile.gif Aga oskad sa öelda, millal erakatele profiil ümber lülitatakse?

RCC
HV Guru
RCC

sõnum 02.06.2016 18:33:53 vasta tsitaadiga

napoleon kirjutas:
Hiid, kui see on ainult kodus kasutamiseks, siis võta piiramatu mahuga kodunet.... saad natuke odavamalt ja ei pea mahu pärast ka muretsema

võtta on lihtne, aga 175-400 euri sede, olenevalt mudelist ei tee seda valikut mitte kergeks.

Hiid
HV Guru
Hiid

sõnum 02.06.2016 19:37:43 vasta tsitaadiga

ma sain aru, et mu praegune seade ka kõlbab selleks. icon_rolleyes.gif
Huawei B953 vms

napoleon
Unknown virus
napoleon

sõnum 02.06.2016 19:48:09 vasta tsitaadiga

Kas internet arvutis või koduinternet, vahet ju pole, kasutada saab täpselt samade seadmetega. Ainuke eeldus koduneti puhul on, et oleks võimeline ainult 4g võrgus töötama ja võimaldaks käsitsi APNi määrata. Ärge laske end sellest häirida kui teenindaja ruuterit pähe määrida üritab, kui internet toimib praegu mingi muu Telia paketiga, siis 99% tõenäosusega pole mitte mingit vajadust uusi seadmeid osta kui peakuju võimaldab ise seadmes APN ära muuta(ja väidetavalt ei juhtu ka siis midagi kui ei muuda, lihtsalt avatud porte siis pole).
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 02.06.2016 20:32:40 vasta tsitaadiga

Hiid kirjutas:
ma sain aru, et mu praegune seade ka kõlbab selleks. icon_rolleyes.gif
Huawei B953 vms

Muidu pole probleemi, seade võimaldab kõike peale sageduse määramise.
Jätsin kliendi soovil sellise ruuteri tööle koduinternet 4G ja TVga. Levi kindlustamiseks sai väliantenn ka pandud kuna metsatukk maja ja masti vahel.
Levi hüppas kolmel sagedusel 800/1800/2600
1pulk, 3 pulka, 5 pulka.

Netiga võibolla väga aru ei saanudki aga telepildi striim katkes mingi hetk pidevalt ära.

Uus Huawei või Zyxel, sagedus paika mis optimaalsem ja kõik toimib.
Kommentaarid: 262 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 228
tagasi üles
Hiid
HV Guru
Hiid

sõnum 02.06.2016 20:35:18 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:

1pulk, 3 pulka, 5 pulka.

aaa, nüüd ma saan aru, miks see ühel hetkel on 1 ja teisel 3 icon_neutral.gif
See peaks paar rida kribada olema, et saaks ka vanas seadmes lukustada, aga ise ei oska ja pole vist kellelegi kasulik icon_cry.gif

avrn
Kreisi kasutaja

sõnum 02.06.2016 20:37:45 vasta tsitaadiga

mega kirjutas:
Pailaps kirjutas:
mega kirjutas:
napoleon kirjutas:

Olen kursis icon_smile.gif Aga oskad sa öelda, millal erakatele profiil ümber lülitatakse?

Loodetavasti ei pea siis jälle esindusse SIM-i vahetama minema. kopp.gif
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
mega
HV Guru
mega

sõnum 02.06.2016 21:26:07 vasta tsitaadiga

Minul on sim-i pakk riiulis. Kui vaja siis vahetan ise icon_smile.gif
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 02.06.2016 21:29:11 vasta tsitaadiga

mega kirjutas:
napoleon kirjutas:

Nüüd oleks ilus kui tekiks ka võimalus 20/5 vase peal olijatel võtta 20/10 mobiilne sama raha eest icon_smile.gif
Kommentaarid: 63 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
napoleon
Unknown virus
napoleon

sõnum 02.06.2016 22:28:26 vasta tsitaadiga

olafsand kirjutas:
mega kirjutas:
napoleon kirjutas:

Nüüd oleks ilus kui tekiks ka võimalus 20/5 vase peal olijatel võtta 20/10 mobiilne sama raha eest icon_smile.gif

Ära seda soovi. 20/5 vasega on 20/5. 20/10 mobiilsega on kuni 20/10 ehk midagi pole garanteeritud ja ei saagi garanteerida(okok, tõenäoliselt võrk sellist asja võimaldab, aga sellise privileegi eest peaks tõenäoliselt maksma kordades rohkem kui eraisiku jaoks mõistlik tundub).
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 02.06.2016 22:30:09 vasta tsitaadiga

ma ennem ei hakka vahetama maal selle püsiva vastu kuniks kunagi vastu limiiti põrkab, siis on aeg.
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
laurx
HV Guru
laurx

sõnum 04.06.2016 19:53:40 vasta tsitaadiga

indrekp, sa neid ranteloni 4db ja 10db antenne oled ka kuskile toppinud?
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 05.06.2016 10:10:50 vasta tsitaadiga

laurx kirjutas:

Valesti alustad probleemi lahendamist. icon_cool.gif

1. kõigepealt roni maja pööningule või katusele ja vaata kas on olemas otsenähtavus näed mobiilimasti või mitte.
A. kui näed masti, siis võib sobida ka väiksema võimendusega antenn, aga mitte alati, juhul kui mast on kusagil kaugel-kaugel või on saatja suuatud kusagile mujale suunda.
B. kui ei näe masti, ehk siis vahel on mets või hoonestus, siis mida tihedam mets või mida rohkem maju, seda võimsamat antenni sul vaja läheb.

Kui tahad sebida 1x ja kui raha on, siis tuleb panustada võimsamasse antenni.
Täpselt samamoodi nagu su isa ja vanaisa ehitasid Soome TV vastuvõtu antenne ja teadsid, et suurem antenn on alati parem. icon_cool.gif beer_yum.gif
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
Black66
HV Guru
Black66

sõnum 05.06.2016 10:18:06 vasta tsitaadiga

Ma üldiselt olen kah dilemma ees.
Hetkel on mul 30GB+15GB paketid ja maksan nende eest kokku 18€. Mahust jätkub, samas oleks mahupiiranguta ju väga mõnus.
Kehvem pool on see, et mulle ei ulata maale 4G levi mingi valemiga. Siseruumides 2G, väljas 3G.
Küsimus ongi nüüd selles, et kui ma ostan ruuteri ja antenni ja keeran selle masti suunas (Mast linnulennult 8km), siis kas ma saan 4G kätte või mitte. Muidu on väike idee selle püsiühenduse peale kolida, aga kui ma 4G kätte ei saa, siis pole mul selle püsiühendusega midagi peale hakata.
Kommentaarid: 419 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 3 :: 343
tagasi üles
laurx
HV Guru
laurx

sõnum 05.06.2016 10:20:59 vasta tsitaadiga

tahanteada, loe uuesti.
ma küsin nüüd konkreetsemalt: kas keegi neid on paigaldanud? http://rantelon.ee/cgi-bin/prodinf?cat=r14&id=28&lang_id=est
ja http://rantelon.ee/cgi-bin/prodinf?cat=r14&id=29&lang_id=est

kui on olemas otsenähtavus moblamastiga siis see
Spoiler Spoiler Spoiler
ja see
Spoiler Spoiler Spoiler
pööningule tassimist enamasti ei vaja. samas ma pean aeg-ajalt käima kohtades, kus siiski tuleb väliseid antenne toppida (kõnnu, ignase). teenusepakkuja on küll üks teine.

Pailaps
HV Guru

sõnum 05.06.2016 10:31:43 vasta tsitaadiga

laurx , NELLI-0727 on asine toode. Muid ei tea. Natuke rahul ei ole hinnaga. Saab asendada pisut kitsama suunadiagrammiga antenniga. Viimasel puhul kahte tarvis. Asukoht Põlvamaa, Logina küla. Väga bermuuda. Vanasti tuli smsi saatmiseks telefoniga ronida kuskile või õhku visata.

Black66. 800 Mhz võibolla ulataks 8 km kaugusele tugijaamast. Samas ehku peale teenust ei tahaks soovitada.

Telia Koduinterneti teenus on 4G peale teadavatel põhjustel fikseeritud. TeleDVA/Zuumnet arvatavasti viimast ei tee.

https://tele2.ee/internet/internet-seadmes/koduinternet

Rida :

Pakett võimaldab teenuseid kasutada nii 2G, 3G, 3,5G kui ka 4G mobiilse interneti sagedustel vastavalt terminaliseadme võimekusele;

https://www.elisa.ee/et/elisast/teenuste-tingimused-hinnad/erakliendile/mobiilse-interneti-kodupakett

Kõikides MiNT koduinterneti pakettides on võimalik kasutada nii 2G, 3G, 3,5G kui ka 4G mobiilse interneti sagedusi.

Tõenäolisem variant on kõnekaardiga ära katsetada kodune levi. Viimase järgi otsused teha.

viimati muutis Pailaps 05.06.2016 10:33:08, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 56 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 52
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 05.06.2016 10:32:14 vasta tsitaadiga

laurx kirjutas:

Jah, olen, omajagu.
Sellist:
https://pood.elion.ee/productInfo/365/paneelantenn-rantelon-nelli-0727/NELLI-0727-50SMA-7M

Nagu ma aru saan, on zuumneti paigaldamisel ka nüüd sellist abi klientide poolt küsitud?
tagasi üles
laurx
HV Guru
laurx

sõnum 05.06.2016 10:42:14 vasta tsitaadiga

alustame algusest: alates kevadest on zuumnet = tele2 mobiilne internet ja kasutusel on need kaks mainitud seadet. üks neist rantelonidest on kapi peal ja ootab oma aega, kusagile pole teda veel paika pandud aga kuna seade vahetus mustast karbist, kuhu käis mingi logolaadne toode, selle valge vastu, millele tuleb ilmselt see kahe pistikuga rantelon külge keerata. mustale seadmele tuli "muhv" vahele panna, et ühendada saaks, kuna pesa on päris lollisti korpuses, valgel saab korralikult keerata.
zuumnetil on see ignase selline koht, kuhu peab igale kliendile mingi antenni paigaldama, sest teised pakkujad on nad hüljanud. levib ainult telia ja sedagi mitte kõige paremini.

RustyZ
HV Guru
RustyZ

sõnum 05.06.2016 10:42:43 vasta tsitaadiga

Pailaps kirjutas:
laurx , NELLI-0727 on asine toode. Muid ei tea. Natuke rahul ei ole hinnaga. Saab asendada pisut kitsama suunadiagrammiga antenniga. Viimasel puhul kahte tarvis. Asukoht Põlvamaa, Logina küla. Väga bermuuda. Vanasti tuli smsi saatmiseks telefoniga ronida kuskile või õhku visata.

Black66. 800 Mhz võibolla ulataks 8 km kaugusele tugijaamast. Samas ehku peale teenust ei tahaks soovitada.

Telia Koduinterneti teenus on 4G peale teadavatel põhjustel fikseeritud. TeleDVA/Zuumnet arvatavasti viimast ei tee.

https://tele2.ee/internet/internet-seadmes/koduinternet

Rida :

Pakett võimaldab teenuseid kasutada nii 2G, 3G, 3,5G kui ka 4G mobiilse interneti sagedustel vastavalt terminaliseadme võimekusele;

https://www.elisa.ee/et/elisast/teenuste-tingimused-hinnad/erakliendile/mobiilse-interneti-kodupakett

Kõikides MiNT koduinterneti pakettides on võimalik kasutada nii 2G, 3G, 3,5G kui ka 4G mobiilse interneti sagedusi.

Tõenäolisem variant on kõnekaardiga ära katsetada kodune levi. Viimase järgi otsused teha.

Minuteada pakuvad kõik 3 opekat ka tagastusaega. Ei pea jantima kõnekaartidega ja kui tõötab ei pea enam jooksma, saab koje kasutama jääda.

Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled)
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 11
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 05.06.2016 11:13:10 vasta tsitaadiga

Pakuvad tõesti. Ma ei viitsiks aga lepingu katkestamiseks esindusse jooksma või digiallkirjastama hakata. Viskan simi prügikasti ja asi ants. Kui vaja teenust, siis tellin ja lasen kulleriga kohale toimetada.

Mul oli täna ekstreemne paigaldus. Vana wimax asemele Tehvandisse 4G internet. Distants 16.9 km tugijaamast. 800/1800 levis.

Antenn Iskra P-56/SMA

http://www.satshop.fi/p-56-unicom-mimo.html

Suunadiagrammi läks tarvis. Tulemuseks stabiilne 5/1. Klient ei soovinud rohkem, kuigi oleks saanud 14/9.

indrpo
HV Guru

sõnum 05.06.2016 11:17:48 vasta tsitaadiga

laurx kirjutas:
zuumnetil on see ignase selline koht, kuhu peab igale kliendile mingi antenni paigaldama, sest teised pakkujad on nad hüljanud. levib ainult telia ja sedagi mitte kõige paremini.

Ignase on tugijaamade keskel tõesti, pigem pole seal probleem levi saamises vaid selles, et ilma väliantennita vahetavad seadmed tugijaamasid ja ka sagedusi ning see võib probleeme põhjustada.
Alaküla, Roiu ja Kurepalu mastideni suht sarnaselt 4-6km linnulennult. 800Mhz on igal juhul kättesaadav.
tagasi üles
laurx
HV Guru
laurx

sõnum 05.06.2016 11:22:14 vasta tsitaadiga

pendeldust seal pole. üsna huvitav " anomaalia " nii palju kui ma seal käinud olen. siiani on jah, sealsed paigaldused lõppenud sellega, et mingi asi seina külge läheb.
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 06.06.2016 12:42:44 vasta tsitaadiga

Endal seis selline, et jääb ainult tele2 veel võimaluseks. Telia ja elisa pendeldavad 2G-3G vahet.
Kommentaarid: 235 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 201
tagasi üles
raitl
HV veteran

sõnum 07.06.2016 04:46:00 vasta tsitaadiga

Huvitav situatsioon - minnes www.wowplanes.com lehele, toimub suunamine IP'le 127.0.0.1 Samas ülejäänud maailmas inimestel seda probleemi ei ole. Kirjutasin telia toele, tuli vastuseks, et nemad testisid ja tõesti, suunatakse - "Viga on kodulehe poolne."

Kas keegi mitte-telia neti otsast saaks testida? Tahaks välja selgitada kas on mingi geograafiline värk ja tõesti Eestist lehele ei pääse või tegemist Telia DNS kalaga.
Kommentaarid: 166 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 147
tagasi üles
Oisu.
HV kasutaja

sõnum 07.06.2016 08:24:23 vasta tsitaadiga

Elisa suunab samamoodi.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
A.S.
HV Guru

sõnum 07.06.2016 09:29:27 vasta tsitaadiga

Aga proovi ise.
tcproute -p 80 www.wowplanes.com
tracetcp www.wowplanes.com:80
jne...
Läheb ju ilusasti kohale? Seega Telia poolne probleem ei tohiks justkui olla.

Aga veebibrauser saab GET http://www.wowplanes.com/ peale tõesti vastuseks, et
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//IETF//DTD HTML 2.0//EN">
<html><head>
<title>302 Found</title>
</head><body>
<h1>Found</h1>
<p>The document has moved <a href="http://127.0.0.1">here</a>.</p>
</body></html>

Milleks see hea on, ei oska arvata.

Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 07.06.2016 10:00:57 vasta tsitaadiga

raitl, aga testi, määra endale arvutisse google dns 8.8.8.8 ja 8.8.4.4 näiteks. Antud juhul on leht ise pisut perses.( loe: katki )
napoleon
Unknown virus
napoleon

sõnum 12.06.2016 22:52:30 vasta tsitaadiga

Võibolla on ottegon seal ka huiamas käinud ja nüüd enam Eesti kliente näha ei soovita icon_biggrin.gif

E: aga nüüd hakka või uskuma Elisa reklaami, et neil on kõige parem internet äppide jooksutamiseks. Prob siis selles, et ping on korras, speedtest on norm, leviparameetrid on kombes, aga mõne Androidi mänguga loobib pidevalt connection error-t ja suht tüütu on retry litsuda kuni lõpuks õnnestub. Probleem ei ole DNS-s, sai google DNS pandud ja täpselt sama häda. Samuti pole vahet, kas lasta tahvlil otse 4G otsas olla või ühenduda läbi ruuteri kus Telia sim kaart on.
Üks huvitav kokkusattumus muidugi on. Jama tekkis umbestäpselt peale seda kui ühe ~1.5G torrenti alla tõmbasin. Ei, probleem pole selles, et masin jäigi seda jagama ja jagab tänase päevani või muidu eetri täis p_sandab , see masin on suurema osa ajast üldse välja lülitatud ja utorrenti panin ka peale torrenti allalaadimist kinni.
Krt, ei ole normaalne. Klienditeenindusele ka helistada ei viitsi.... kui apn on õige, leviparameetrid korras, DNS-s viga ei ole ja speedtesti järgi nii üles kui alla 50+mbit/s, siis vaevalt sealt mingit asjalikku abi saab.
PS. see ei ole emotsiooni ajel ühekordse jama tõttu kirjutatud. See on umbes nädala kestnud, alguses arvasin ise ka, et võibolla mingi ajutine prob ja pole mõtet kisa tõsta.
PPS. ah et miks ma arvan et Elisaga sama jama pole - mul on üks Elisa sim ka, mint light(DL 3mbit/s/UL 1mbit/s) ja sellega probleemi pole.
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 18.06.2016 09:28:31 vasta tsitaadiga

Põlva kandis on nii tugev tuul, et telefon ja netipulk üle EDGEi kätte miskit ei saa icon_neutral.gif
Kommentaarid: 750 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 563
tagasi üles
HA
HV Guru
HA

sõnum 18.06.2016 11:01:30 vasta tsitaadiga

Põlvas polnud pea tund aega elektritki icon_biggrin.gif
Tele2 4G igatahes toimis...
Kommentaarid: 143 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 121
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 18.06.2016 11:29:48 vasta tsitaadiga

Ca 2h isegi: http://tarbija24.postimees.ee/3737173/polva-jai-rikke-tottu-elektrita?_ga=1.13930225.774978781.1438075545
Aga jah, pole pikka aega EDGE'iga netis surfanud. Väga piinarikas oli icon_lol.gif
Muidugi respekt Teliale, et vähemalt ühendus ei katkenud. UPSid tegid oma tööd nähtavasti hästi thumbs_up.gif

Kommentaarid: 750 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 563
tagasi üles
Tanel
HV Guru
Tanel

sõnum 18.06.2016 12:02:19 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Aga jah, pole pikka aega EDGE'iga netis surfanud. Väga piinarikas oli

Tarkusetera Y ja Z generatsioonile icon_biggrin.gif
Spoiler Spoiler Spoiler

Kommentaarid: 463 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 7 :: 360
tagasi üles
urri
Kreisi kasutaja
urri

sõnum 18.06.2016 15:14:17 vasta tsitaadiga

Tanel, thumbs_up.gif
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 18.06.2016 21:51:27 vasta tsitaadiga

Tanel kirjutas:
tsitaat:

Aga jah, pole pikka aega EDGE'iga netis surfanud. Väga piinarikas oli

Tarkusetera Y ja Z generatsioonile icon_biggrin.gif
Spoiler Spoiler Spoiler

Julm nali. Olin päeva pärapõrgus ja seal tõesti vaid edge ja 700-1500m jalutades ka kohati 4G
3G oleks nagu maha keeratud, seda ei kohanud.
tagasi üles
urri
Kreisi kasutaja
urri

sõnum 18.06.2016 21:56:37 vasta tsitaadiga

Magic, see ei ole julm nali, see on julm viis teada saada tõde
elasin tänases maailmapildis 3 ndl ilma igasuguse netita ja korraliku tv pildita
saab hakkama küll, esimesed 48 h on raske....
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 18.06.2016 21:59:57 vasta tsitaadiga

urri kirjutas:
saab hakkama küll, esimesed 48 h on raske....

Peale seda saabub deliirium? icon_rolleyes.gif

Ära muretse, üpriski sinu lähedal ei levi midagi peale Edge ja ka helistamiseks peab ôue minema.

viimati muutis Etz 18.06.2016 22:01:21, muudetud 2 korda
Kommentaarid: 236 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 196
tagasi üles
Tanel
HV Guru
Tanel

sõnum 18.06.2016 22:00:16 vasta tsitaadiga

Ma teen võõrutusravi Himaalaja mägedes. thumbs_up.gif
Kommentaarid: 463 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 7 :: 360
tagasi üles
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 18.06.2016 23:02:46 vasta tsitaadiga

Tanel kirjutas:

Enamus Eestist ei suuda ni kaugele võõrutusele minna icon_lol.gif
Seega tuleb kodus viriseda icon_razz.gif
tagasi üles
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 18.06.2016 23:04:17 vasta tsitaadiga

Magic kirjutas:
Tanel kirjutas:

Enamus Eestist ei suuda ni kaugele võõrutusele minna icon_lol.gif
Seega tuleb kodus viriseda icon_razz.gif

Kaugemale, kui 50km Tallinnast polegi tarvis minna, et sattuda kapitaalsesse leviauku, seda siis operaatorist sõltumatult... icon_lol.gif

tagasi üles
napoleon
Unknown virus
napoleon

sõnum 19.06.2016 02:04:18 vasta tsitaadiga

Pole vaja nii kaugele minna. Tallinna vanalinnas mõnel kaubanduspinnal ka levi pole. Ja ma ei räägi kuskil keldris asuvatest urgastest icon_wink.gif
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 19.06.2016 11:15:09 vasta tsitaadiga

napoleon kirjutas:
Pole vaja nii kaugele minna. Tallinna vanalinnas mõnel kaubanduspinnal ka levi pole. Ja ma ei räägi kuskil keldris asuvatest urgastest icon_wink.gif

Eks õpid 2G-d kasutama ja helistab ka seal kus kuulus 3G ei tööta.
Seda enam, et lähiaastail paneb Euroopa Liit selle 3G üleüldse kinni. icon_cool.gif Ja 3G sagedused-värgid lähevad 4G käsutusse.

Europe could go alone in waving goodbye to 3G first, claims GSMA
http://www.mobileeurope.co.uk/press-wire/europe-could-go-alone-in-waving-goodbye-to-3g-first-claims-gsma
-------------------------------
Ning veel, kui näputööd icon_cool.gif ei karda, siis saab igale nutitelefonile külge aretada lisaantenni ja kui tibake rohkem nuputad, siis see lisaantenn mahub ka kenasti telefoni sisse ära.

Enda Samsungi odava nutika küljes on iseehitatud lisaantenn ja helistab kõikides neid leviaukudes kus "miljoni-hinnalised" lux-nutitelefonid ei helista.
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia Mobiilne Internet mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 76, 77, 78 ... 111, 112, 113  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.