Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 761, 762, 763 ... 1162, 1163, 1164  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kaua oled WoT-i mänginud? Täpsusta teemas.
12-10a
40%
 40%  [ 24 ]
10-8a
18%
 18%  [ 11 ]
8-6a
11%
 11%  [ 7 ]
6-4a
8%
 8%  [ 5 ]
4-2a
5%
 5%  [ 3 ]
Vähem kui 2a
16%
 16%  [ 10 ]
hääli kokku : 60

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
DamienDK
HV kasutaja

sõnum 16.06.2016 22:06:07 vasta tsitaadiga

p6kk, mis mõttes saad lutti? Kui tahad, et raha eest ostetud asi kunagi ei muutuks, siis pead single player mängude juurde jääma (et ostad mängu ära ja mängid kasvõi 100 aastat samasugust asja). Konspektsioon on online mängudel hoopis teine, sa ostad enda raha eest mingiks ajaks meelelahutust. See maailm ongi pidevas muutuses.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Yankuonu
HV kasutaja
Yankuonu

sõnum 16.06.2016 22:11:29 vasta tsitaadiga

p6kk kirjutas:
Mängid üksinda oma aasta premmiga icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif Poleks WOT esimene ega viimane mäng mis oma kogukonna kaotaks. Niigi nad on juba 5 aastat nii edukad olnud, kõigil tuleb kukkumine.
Mina ei anna neile enam sentigi kuigi vahepeal mõni väike kiusatus oli, aga jäin enesele kindlaks. Ei ole minujaoks turvaline mäng.

Noh olgem ausad sinu lahkumine siin küll kogukonna kaotamiseks ei loe. Kurb on kui head ja postiivsed inimesed kaovad aga hetkel enamuses vaatavad muudatusi positiivselt. icon_biggrin.gif

p6kk
HV kasutaja

sõnum 16.06.2016 22:19:18 vasta tsitaadiga

Kes need enamus siis on? Kõik klannidki on ära kadunud, kõik need mängijad kes vanasti mängisid on ammu kadunud ja nad nüüd tuleks tagasi mängima? Ma küll ei usu. Pärast seda uuendust sulab eesti mängijate hulk veelgi kokku. Sa võid ju positiivne olla kuigi mängijaid see juurde küll ei too.

Ja isegi QB oma striimis ütles ära et väga palju halba mis muudab selle mängu väga jamaks.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 0
tagasi üles
Yankuonu
HV kasutaja
Yankuonu

sõnum 16.06.2016 22:38:37 vasta tsitaadiga

p6kk kirjutas:
Kes need enamus siis on? Kõik klannidki on ära kadunud, kõik need mängijad kes vanasti mängisid on ammu kadunud ja nad nüüd tuleks tagasi mängima? Ma küll ei usu. Pärast seda uuendust sulab eesti mängijate hulk veelgi kokku. Sa võid ju positiivne olla kuigi mängijaid see juurde küll ei too.

Ja isegi QB oma striimis ütles ära et väga palju halba mis muudab selle mängu väga jamaks.

Kõik klannid ei ole kadunud, jalaga neid Eesti klanne segada. See, et EES jne on ära kadunud on täiesti tavaline nähtus. Mängjad vahetuvad, vanad "kasvavad suureks" ja vanadele ei "kõlba" ju uute noortega koos mängida. Kellel pole lihtsalt aega ja kes mängib uus mänge. Uus Eesti mängjaid ~1k-3k mängudega näeb üsna tihti ja tegemist ei ole rerollidega (Kui on siis "no tule taevas appi" icon_biggrin.gif )
Isiklikult lihtsalt ei meeldi eestlastega mängida, sest liiga palju vingumist ja teiste süüdistamist enda arendamise kohapealt. Kelle arust on kõik aimbotid ja kelle arust on mäng kogu aeg nende kahjuks "katki" selle asemel, et viie aasta jooksul mängides ükskord spotimine selgeks saada.

QB oma striimise tõesti ütles, et hetkel on palju veel katki ja toores. Samas oli ta muudatuste suhtes positiivne ja näha oli, et palju muudatusi mis plaanitakse võivad küll mitte meeldida aga on mängu jaoks vajalikud.

p6kk
HV kasutaja

sõnum 16.06.2016 22:55:09 vasta tsitaadiga

Aga eestlased ongi eestlased, üle oma varju ei hüppa. Teistel rahvustel on omad hädad ja küll neidki näed. Miks eestlased vinguvad? Sest elu on raske, koguaeg on ikaldus ja vingumise teel saab eestlane lahti oma pingetest. Meil pole ju hispaania suve või prantslase muretut elu. Vanasti eestlane pidi kõige pärast muretsema. Kas hein sai tehtud, kas kartul võetud, ega hobune haigeks ega lehmal piim kinni jäänud, raskes kliimas ei saanud muretult elada nagu hispaanlane elab. Kõik eestlased vinguvad, ainult igal ühel on oma vingu teema ja ainult avasta see teema.

Eks on ka suur vahe kes mängib 3-4 mängu nädalavahetusel ja keda võib pidada proffi mängijaks. Näiteks proffi sportlased on sellised vinguviiulid koos et anna olla, aga see tulebki neil suurest stressist.

Kui ma vaatan QB striime, siis tüüp on nii positiivne. aga miks ka mitte, inimesed viskavad talle raha, WG sponsib teda ja suht koht kinnimakstud juttu ajab ta pidevalt. Ma olen ka mõelnud, et võiks koguaeg kiita kui äge kõik on, aga huvitav kui ruttu mull katki läheks või see liigne kiitmine imalaks muutuks, eriti eestlaste seas? icon_rolleyes.gif
tagasi üles
Yankuonu
HV kasutaja
Yankuonu

sõnum 16.06.2016 23:05:55 vasta tsitaadiga

p6kk kirjutas:
Aga eestlased ongi eestlased, üle oma varju ei hüppa. Teistel rahvustel on omad hädad ja küll neidki näed. Miks eestlased vinguvad? Sest elu on raske, koguaeg on ikaldus ja vingumise teel saab eestlane lahti oma pingetest. Meil pole ju hispaania suve või prantslase muretut elu. Vanasti eestlane pidi kõige pärast muretsema. Kas hein sai tehtud, kas kartul võetud, ega hobune haigeks ega lehmal piim kinni jäänud, raskes kliimas ei saanud muretult elada nagu hispaanlane elab. Kõik eestlased vinguvad, ainult igal ühel on oma vingu teema ja ainult avasta see teema.

Eks on ka suur vahe kes mängib 3-4 mängu nädalavahetusel ja keda võib pidada proffi mängijaks. Näiteks proffi sportlased on sellised vinguviiulid koos et anna olla, aga see tulebki neil suurest stressist.

Kui ma vaatan QB striime, siis tüüp on nii positiivne. aga miks ka mitte, inimesed viskavad talle raha, WG sponsib teda ja suht koht kinnimakstud juttu ajab ta pidevalt. Ma olen ka mõelnud, et võiks koguaeg kiita kui äge kõik on, aga huvitav kui ruttu mull katki läheks või see liigne kiitmine imalaks muutuks, eriti eestlaste seas? icon_rolleyes.gif

Enamus vingumist enda kogemusest on siiski "Punaste Parunite" poolt.

QB ei ole WG poolt sponitud ja just oma vaatajate pärast pole ta WG-i "toetust" vastu võtnud kuna soovib omada ausat arvamust mängust.

kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 16.06.2016 23:53:50 vasta tsitaadiga

p6kk imo sa jah oled liiga pessimistlik. Isegi kui läheb kõik persse - no vahet pole. Kui sa arvad et sul on kahju sellest papist mida oled siia kulutand - mis sa arvad et kui sa seda teind poleks oleks sa selle võrra rikkam vä? Usu mind, see raha oleks kusagile mujale kulund ja siis sa vinguks selle pärast. Rahal ongi omadus kuluda ja nii peabki olema. Ma küll ei kavatse igat krdi senti lugeda ja enne surma vaadata et ohhoo kui palju mul pappi on aga kõik tänu sellele et olen eland nagu viimane kooner ja kõik pull on tegemata jäänud selle hunniku raha pärast mis lihtsalt nurgas vedeleb thumbs_down.gif

Näe p6kk mine tao madalamaid tanke, usu mind funni on sitaks icon_lol.gif
Victory
Malinovka
KV-13
Experience received:3,720 (x2 for the first victory each day) Credits earned 54,266 (fine for damage caused to allies: 247)
Battle achievements Steel Wall, Mastery Badge: "Ace Tanker"

Repairs: -3 072
Ammunition: -63 425
Total: -12 231 WN8: 7 965 (100)
Kommentaarid: 89 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 69
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 17.06.2016 11:07:39 vasta tsitaadiga

Siinkohal tasub ära mainida, et Sandbox serveris praegu üleval olevad muudatused on meelega liialdatud, et paremini kalibreerida lõplikku mängubalanssi. Lõppmängu nad sellisel kujul vaevalt et jõuavad, saab lihtsalt mingit trendi jälgida, et kuhu poole arendajatel mõte liigub.
Kommentaarid: 105 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 95
tagasi üles
thomak28
HV kasutaja

sõnum 17.06.2016 11:37:42 vasta tsitaadiga

Mulle omale tundub ka, et uus balance annab mängule pigem juurde kui võtab ära. Heavy'dest saavad muidugi suure armoriga bot vagonid. Nüüdsest saab üsna määravaks armor! Mis on kõva buff neile. Näiteks tundub, et võimsaks muutuvad taas üli suure armoriga heavyd nagu: Maus, E100, Type 5 Heavy.

Meeldib selle balance juures eelkõige see, et tankid muutuvad rohkem enda rollile sarnasemaks.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
p6kk
HV kasutaja

sõnum 17.06.2016 19:30:36 vasta tsitaadiga

Lohend: QB ma pigem mõtlen seda, et ta saab uue premmika testimiseks, siis ta viskab sinna peale max mehed, ratsiooni ja siis näitab tanke paremana kui ta muidu on. Seda ma pidasin silmas selle kinnimakstud asja suhtes. Ja uued premmikad annab WG talle tasuta või tõesti ta ostab need oma raha eest? Aga kui nüüd tavamängija ostab selle premmika millega QB nii hästi tulemust tegi, alustab 75% meestega, ratsiooni jaoks krediiti ei jagu... mhhhhhh, väike pettumus või mis.

Aga ostsin uue molu ja tõepoolest kiirem refresh annab juurde. Sihib hästi sujuvalt, pole enam seda sihiku nõkatamist nii palju. Ülepika aja lasin tier9 VK kaks korda kuulipilduja august tavamoonaga sisse.

Spoiler Spoiler Spoiler

No sellise asjaga ka elus tegelema ei hakka:

Spoiler Spoiler Spoiler

2 mängijat puudu et jalkat teha http://worldoftanks.eu/en/tournaments/1126/team/990358/
tagasi üles
jreinula
HV kasutaja

sõnum 17.06.2016 19:58:28 vasta tsitaadiga

Kui isegi WG oma töötajad ei saa tasuta tanke, siis miks peaks community contributor saama? Ehk siis ei, QB ei saa tasuta tanke.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
p6kk
HV kasutaja

sõnum 17.06.2016 20:04:42 vasta tsitaadiga

hmm, kuidas ta saab mängida tankidega mida pole siiani mängus? Näiteks saksa skorpion tank
Ma ei leia hetkel üles twich streami kus ta mängis selle tankiga kümneid mänge. Aga jälgisin toona seda oma silmaga

Link
tagasi üles
tarmo2
HV vaatleja

sõnum 17.06.2016 20:39:55 vasta tsitaadiga

Tere teab kuida mehi ühelt masinalt teisse tõsta näiteks treenin is3 mehed kullaga ümber is7 ja siis tahan mehed tagasi tõsta ilma kulda kasutamata ja meestel jääks oskused alles et %ei oleks punane
olen vaadanud striime ja seal on osad tankid ilma meesteta ja kui võtavad uue tanki siis meestel ilusti % üle saja niiet ei peaks jälle kulda kasutama.
tagasi üles
p6kk
HV kasutaja

sõnum 17.06.2016 20:53:30 vasta tsitaadiga

Ainult premium tankile saad tõsta ümber. Vene tankidel siis ainult IS6 ja IS3a. Kui sul kumbagi ei ole siis tasuta ringi tõsta kahjuks ei saa.
tagasi üles
tarmo2
HV vaatleja

sõnum 17.06.2016 21:35:33 vasta tsitaadiga

ok mul on tiger 1 ja tahaks tõsta muzule ümber kas nii saab ja pärast muidugi tagasi
tagasi üles
Tanel468
HV kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 17.06.2016 21:40:06 vasta tsitaadiga

tarmo2 kirjutas:
ok mul on tiger 1 ja tahaks tõsta muzule ümber kas nii saab ja pärast muidugi tagasi

Mutzile? Ei, sa saad ainult heavy tanki crew heavy tanki tõsta, mediumi mediumisse jne...
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
tarmo2
HV vaatleja

sõnum 17.06.2016 21:45:43 vasta tsitaadiga

ok tänud vastuste eest ja sorry et esitasin lolli küsimuse icon_smile.gif teine kortki tüütan teid kui sobib icon_smile.gif icon_smile.gif icon_smile.gif
tagasi üles
Yankuonu
HV kasutaja
Yankuonu

sõnum 17.06.2016 21:57:55 vasta tsitaadiga

p6kk kirjutas:
Lohend: QB ma pigem mõtlen seda, et ta saab uue premmika testimiseks, siis ta viskab sinna peale max mehed, ratsiooni ja siis näitab tanke paremana kui ta muidu on. Seda ma pidasin silmas selle kinnimakstud asja suhtes. Ja uued premmikad annab WG talle tasuta või tõesti ta ostab need oma raha eest? Aga kui nüüd tavamängija ostab selle premmika millega QB nii hästi tulemust tegi, alustab 75% meestega, ratsiooni jaoks krediiti ei jagu... mhhhhhh, väike pettumus või mis.

Aga ostsin uue molu ja tõepoolest kiirem refresh annab juurde. Sihib hästi sujuvalt, pole enam seda sihiku nõkatamist nii palju. Ülepika aja lasin tier9 VK kaks korda kuulipilduja august tavamoonaga sisse.

Spoiler Spoiler Spoiler

No sellise asjaga ka elus tegelema ei hakka:

Spoiler Spoiler Spoiler

2 mängijat puudu et jalkat teha http://worldoftanks.eu/en/tournaments/1126/team/990358/

p6kk, Iga endast lugupidav tankist kasutab teatud tankidel ratsioone, sooduka ajal neid hulgim kokku ostetud. Premikaid saavad testimiseks piiratud ajana kommuni panustajad(community contributors ehk siis striimijad, youtube videoässad, blogipidajad, foorumi adminid jne), isegi paari eestlast tean kellel selline privileeg. WG annab neile teatud kasutus perioodiks "test konto". Kui vähe põgusam jälgija oleks siis QB on nii mõnegi sellise early access tanki kohta öelnud, et ärge ostke seda enne kui WG hinda alandab, sest see tank ei ole raha väärt ja on raiskamine.
See, et tal Prem tanke jalaga segada on ja ta neid "ise" ostunud pole on ka tõsi aga need on talle kinkinud tema vaatajad mitte WG. Sama moodi kulda ei pea see tüüp ise ostma, sest tema vaatajad jagavad talle seda. Sama moodi on Circon, PointyHairedJedi, Jingles jne. Kui sulle keegi igal õhtul nõnda stuffi saadaks siis ega sa ka vist ei sõidaks 75% meestega.

Oled ikka üks väike kibestunud eestlane küll. Võiksid vahest natuke uurida enne kui plärtsuma iga asja kohta hakkad.

p6kk
HV kasutaja

sõnum 17.06.2016 23:07:28 vasta tsitaadiga

Nojah, eks ma siis olen üks kibestunud eestlane, mis teha. Kunagi olin sinu klannis, pidasin sinust kõvasti lugu, aga mingi kibestunud rott oled sa ise samuti, ehk siis sama mis mina. Eestlaste värk...

Eks me oleme ühesugused, sa ei salli eestlasi kuna eestlased vinguvad, ma ei salli eestlasi kuna neil puudub empaatia võime. Ma ei salli seda haiget edukultust mis vaevab kõiki eestlasi. nii et eks me kõik oleme ühed kühvlid...
tagasi üles
yerba
HV Guru
yerba

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 17.06.2016 23:09:23 vasta tsitaadiga

Jätkake PSis parem icon_smile.gif

Natukene tüütu juba sellist ärapanemist lugeda. Alles sai mirkost lahti aga loodus tühja kohta ei sallivat.

Kommentaarid: 1192 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 884
tagasi üles
p6kk
HV kasutaja

sõnum 17.06.2016 23:12:32 vasta tsitaadiga

Aksepteerin arvamust icon_wink.gif
tagasi üles
Yankuonu
HV kasutaja
Yankuonu

sõnum 17.06.2016 23:14:23 vasta tsitaadiga

p6kk kirjutas:
Nojah, eks ma siis olen üks kibestunud eestlane, mis teha. Kunagi olin sinu klannis, pidasin sinust kõvasti lugu, aga mingi kibestunud rott oled sa ise samuti, ehk siis sama mis mina. Eestlaste värk...
ˇ

Pole minul kunagi "minu" klanni olnud icon_biggrin.gif paljudes olen küll olnud aga pole ühtegi omanud. Kui mind nii hästi tunned siis vast oleks pidanud meelde tuletama, et muidu jama meeldib mulle ajada (elagu Kreisiraadio ajad \,,/) aga vale infot ma ei jaganud.

Kibestus tekib küll kui Eesti kommuuni on üle võtnud mehed kes jagavad õpetusi tühja kohapealt mida kohalikust kroonikast pildi pealt nägi. Areng on viimased aastad olnud "0". Erick'u fänn ei ole kuid vähemalt teab ta enamus juhtudel millest ta räägib, sest ta näeb vaeva mis ütleb. Teiste igapäevast postitajate tehtud kirjatükke igasuguste õpetuste ja tankide arvamuste kohta vaatan suht pessimistlikult.

Ei no mis siin ikka PS-ida. Postitus kus oli jama jutt sai ümber lükatud ja nüüd on lihtsalt vanadeaegade meelde tuletamine sõprade vahel. beer_yum.gif krahmake õlu ja lahingusse.

p6kk
HV kasutaja

sõnum 17.06.2016 23:17:56 vasta tsitaadiga

ah ok, tegelen oma vingumise probleemiga.
tagasi üles
chatwalker
HV kasutaja

sõnum 18.06.2016 13:38:18 vasta tsitaadiga

Oleks minu teha, siis keelaksin ära absoluutselt kõik modid ja tooks UIsse sisse damage ja hitlogi ja minimapile last known enemy position ja võib-olla (väga väike võib-olla) tooks ka xvm statistika kuidagi sisse. Kõik muu on minu meelest lihtne cheatimine.
Valvejoodik
HV veteran
Valvejoodik

sõnum 18.06.2016 14:42:04 vasta tsitaadiga

chatwalker kirjutas:
Oleks minu teha, siis keelaksin ära absoluutselt kõik modid ja tooks UIsse sisse damage ja hitlogi ja minimapile last known enemy position ja võib-olla (väga väike võib-olla) tooks ka xvm statistika kuidagi sisse. Kõik muu on minu meelest lihtne cheatimine.

Mis, käisid AWs uurimas? icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 15
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 761, 762, 763 ... 1162, 1163, 1164  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.