15.06.2016 12:35:27
LG laiendab Lätis, Leedus ja Eestis OLED TV telerite valikut 2016. aasta mudelitega
PRESSITEADE – Tehnoloogiaettevõte LG Electronics (LG) laiendab OLED telerite valikut uute 4K HDR-funktsiooniga 65/55 tolliste C6, B6 ja lipulaevaks oleva E6 mudelitega. Kõik kuus uut LG mudelit vastavad muuhulgas resolutsiooni, HD-sageduse, maksimaalse heleduse, musta taseme, laia värvigamma ja heli kvaliteedi kõrgeimatele tehasestandarditele ning on LG’le omase stiilse üliõhukese disainiga.
Uus telerite valik toetab tootmisstandartitele vastavaid HDR formaate HDR10 ja Dolby Vision, mis on loodud maailma juhtivate ringhäälinguorganisatsioonide, filmistuudiote ja tarbeelektroonika tootjate poolt. Vastupidiselt LCD ekraanidele, kus LED taustavalgus muudab kogu ekraani sektsioonid paikselt tumedamaks, saab OLED paneeli iga pikslit iseseisvalt sisse ja välja lülitada. Kuna OLED telerid on rikastatud Pixel Dimming pikslite reguleerimise tehnoloogiaga, pakuvad need teravaid ja erksaid värve ning varjudetaile, isegi kui heledad objektid on koheselt sügavate ja tumedate alade kõrval. See võime kindlustab, et pilt koosneb sügavast mustast ja erksatest värvidest, muutes OLED telerid ideaalseks kanaliks HDR sisu edastamiseks.
E6 mudel on esimene LG teler, mille põhiomaduseks on unikaalne “klaasi peal oleva pildi” disain, mis kujutab endast üliõhukest 5,7 millimeetrist läbikumavast klaasist taustaga ning koostöös Harman/Kardon’iga loodud kõlarisüsteemiga OLED paneeli. 3D Color Mapping tehnoloogia võimaldab neil teleritel kuvada värviülemineku väiksemaidki detaile. Keskendudes pildi ja heli kvaliteediga seotud tehnoloogiale, esindab E6 koduste meelelahutussüsteemide uuenduste täiesti uut taset.
OLED telerite valik toob endaga kaasa LG webOS sisuhalduse platvormi uusimad iteratsioonid. LG webOS 3.0 pakub erakordset kasutuskogemust, et aidata LG nutiteleri kasutajatel intuitiivsemalt telerite funktsioonide vahel navigeerida. Täiustatud mobiiliühenduse, puldi funktsioonide ja laiemate sisuvõimalustega loodab LG webOS 3.0 võrreldes oma eelkäijaga rahuldada veelgi nõudlikumate klientide soove. Uus Magic Remote teleripult täiendab OLED telerite valikut, pakkudes paremaid häälkäskluste võimalusi, mis muudavad käskluste andmise lihtsamaks, loomulikumaks ja interaktiivsemaks.
OK, telekas on vägev ja viimane sõna AGA... Ekraan on klaasist.. seda telekat saab ainult pimedas toas vaadata. Vaadake kasvõi demo videosid kuidas ekraan peegeldab. Mis on kasu selles kui telekas suudab musta mustana näidata. Aga kui toas tuli põleb siis võib musta pildi korral ekraani pealt mööblit kokku lugeda.
nu johhaidii, saage üle sellest klaasist. Võtke üks külm jook klaaspudelis külmikust ja ja kasutage julgelt jahutuseks.
Klaas ise on tore asi, kaitseb hella ekraanipinda patsutajate ja üliaktiivsete tolmupühkijate eest jmt. Selleks, et ekraan ei peegeldaks, on pikka aega kasutatud igasugu pinnakatteid CRT ja plasmaekraanide klaaskaitsetel.
Tõsi, odavatel kineoskoopteleritel, monitoridel ja ka plasmaekraanidel ei ole kunagi mingit lisaväärtust andvat kattekihti kasutatud, muidu aga pole sel klaaspinnal häda midagi.
Ise kasutan igapäevaselt ja puutun kokku eelpool mainitud ekraanidega, ning saab vaadata neid iga ilmaga. Ei pea rünkmustade pilvedega ilma ootama, et telerist jalgpalli vaadata
Ma usun et rohelisel jalgpallimurul ringivudivate sellidega on igatahes nauditav OLED ekraanil vaatemängu vaadata ning isegi kui mingi peegeldus peaks korraks ka ilmuma, ei paneks te seda kaasaelamistuhinas tähelegi. _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
Mis asi on HD sagedus? _________________ Teie küsimused on vastatavad, kuid meie vastused on küsitavad.
IT uudissõnad. Pihuarvuti - pihkar, pihuarvuti kasutaja - pihkur.
No mul on klaaspinnaga lg telekas, mitmeid aastaid vana, vist mudel on le7500 Kui väljalülitatud on, siis peegeldab muidugi aga kui mingi pilt ees on, siis ei peegelda midagi.Nelikümmend kaks tolli on aga praegu võtaks kuuekümne viiese oledi küll. Kui poleks vaid ühte viga- praegu maksavad need siiski kasutatud auto hinda. Vbl paari, kolme aasta pärast, kui hind alla tuhande on, saaks osta.
Olen lugenud mitmelt poolt, et tihtipeale ostavad paljud inimesed just liiga väikseid televiisoreid. Liiga väikseid siis seetõttu, et ostmisel ei arvestata vaatamiskaugust.
Üks hinnatuimaid AV saite on AVforums, mis on teinud juhendi TV ostmisel: https://www.avforums.com/article/tv-full-hd-ultra-hd-4k-viewing-distance-guide.10704
Sealt välja toodud nö rusikareegel on televiisori diagonaal * 1.6 = vaatamiskaugus. Ehk siis 55" TV puhul vaatamiskauguseks 2.24 meetrit ja 65" TV puhul 2.64 meetrit.
Põhiline aga mida välja tuua selle põhjal on see, et 55" telekas vähemalt enamustest kodudes liiga suureks ei jää.
A5DK, sel juhul vajaks ma minimaalselt 110" telerit? _________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen!
Etz Mõte rohkem selles, et mõnel televiisor 3-4m kaugusel ja mõtleb võib-olla, et mingi nt 48" teler on liiga suur selle kauguse jaoks ja võtab 42" TV(Samas kui võiks vabalt panna 65").
Etz Mõte rohkem selles, et mõnel televiisor 3-4m kaugusel ja mõtleb võib-olla, et mingi nt 48" teler on liiga suur selle kauguse jaoks ja võtab 42" TV(Samas kui võiks vabalt panna 65").
Mul ongi 40" FHD hetkel 4 Meetri kaugusel, plaan on see asendada 55"`esega.
65" oleks tore, aga see ei mahu mul väga hästi sinna ning kuna kogu kaabeldus (ka helisüsteemi oma) on seinte sees, siis ei saa ka elutuba ümber tõsta.
Ja 110"+ jaoks olen ma ilmselgelt liiga vaene, seega selle sobivust ei viitsi isegi mitte analüüsida... _________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.