hiiemae, ma proovisin nii Firefox kui ka Chrome brauseriga ja on nagu olemas filtrid.
Edit. Kuna foorumi probleemide teema on millegipärast lukus , siis seal juba kirjeldatud probleemi linkide mitte avamisega olen ise juba mõnda aega kogenud.
Nüüd juba mõnda aega Firefox ei suuda foorumis lisatud-viidatud linke enam avada. Kahtlustasin, et mu arvutis Firefox hapuks läinud aga nüüd pole vahet, kelle arvutis ma Firefoxiga linkidele klikin, avaneb ainult tühi leht.
Pole vahet, kas viide on mingile suvalisele leiule internetiavarusest, või siis on link HV tootele, ei avane juba tükk aega seal Firefoxiga midagi. Ilmselt on mõni muu brauser ka veel mõjutatud. _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
2,5K resoga küll mitte, pilt droid 6.01 ja Nexus 6 tehtud. _________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel."
Märt., Okia ei leidnud sellele nupule paremat asetust madala mobiili resoga.
Kui selle nupu oleks ära peitnud, siis oleks jälle teistpidi jama olnud, et filtrid pole hõlpsasti leitavad.
Ehk annate andeks, et HV logo on osaliselt peidetud?
Uues HV-s tuleb filtrite nupp allapoole ja filtrid avanevad overlayna peale.
Tanel, ega ma kurdagi, see väikese ekraani/reso paratamatus jah. _________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel."
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.