Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  LG G4 bootloop ja lugu sellest, kuidas MTTC järjekordselt garantii tühistab märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
rrribbbit
HV vaatleja

sõnum 09.05.2016 12:07:52 LG G4 bootloop ja lugu sellest, kuidas MTTC järjekordselt garantii tühistab vasta tsitaadiga

Tere kõik see pere!

On kellelgi probleeme olnud sellise asutusega nagu MTTC, kes teostab LG garantiiremonti?
Nimelt "tehnikud" väidavad, et mu telefon vajab emaplaadi vahetust, mis aga ei lähe garantii alla telefonil olevate täkete tõttu.
Nende sõnul just need täkked said emaplaadile saatuslikuks. Mina aga väidan, et tegu on kosmeetilise veaga, seda enam, et need täkked on seal olnud juba vähemalt kolm kuud.
Tegelik viga tekkis peale uue ametliku softi paigaldamist, mille tõttu OS ja raud omavahel enam läbi ei saanud ja telo kukkus bootloopima.
Selle vea on ka LG omaks võtnud ning lubab kõik sellega seotud telefonid täis garantii all korda teha, mida aga härrad MTTC-s ei aktsepteeri.
Olen ka Suurbritannia LG toega ühenduses olnud, need samad pildid täketest sinna saatnud ja kõigest hoolimata oleks nemad nõus garantii all korda tegema, kui vaid telefon nende riigis oleks.
Ühesõnaga, minu küsimus on see, kas mul on õigus MTTClt nõuda diagnostika tulemusi (kui see üldse tehtud on), millel peaks siis nn. emaplaadi rike kajastuma ja tõestama, et just nende täkete tõttu!

Link piltidele:
https://goo.gl/aAQKDu

Tänan tähelepanu eest!
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
kaspar737
Kreisi kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 09.05.2016 15:59:02 vasta tsitaadiga

Kirjuta LG Eestile ja vaata mis nemad asjast arvavad.
Kommentaarid: 51 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 49
tagasi üles
rrribbbit
HV vaatleja

sõnum 11.05.2016 14:58:57 vasta tsitaadiga

Eesti LG ei saa mind üldse aidata. Soovitasid garantii väliselt korda teha. Kui ma tahaks garantii väliselt seda teha, siis ma poleks seda teemat üldse ülessegi võtnud nendega.
Kui MTTCs diagnostika tulemusi küsisin, siis näidati näpuga sõnapaarile "Mehhaaniline vigastus" - väga raske oli naeru tagasi hoida.
Ei teagi enam, mida teha. Närvikava säästmiseks ilmselt oleks mistlikum kuskil odavamas kohas see korda teha lasta.
tagasi üles
sooty
HV veteran

sõnum 11.05.2016 15:02:01 vasta tsitaadiga

Saadavad väiksemagi täkkega puu taha. Kui viitsid vaielda, siis lõpuks jääd peale. Sony telefonidega jaurati selles asutuses samamoodi.
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
rrribbbit
HV vaatleja

sõnum 11.05.2016 15:09:23 vasta tsitaadiga

Ma küsisin ka 1A-st erapooletut ekspertiisi teostajate asutuste nimekirja, aga selle asemel soovitati mul telefon nende juurde viia, et sisi see maaletoojale saata.
tagasi üles
A-Kaamera
HV vaatleja

sõnum 14.06.2016 08:26:31 vasta tsitaadiga

Mul sama teema, et G4 hakkas bootloop'ma juuni alguses. MTTC saatis sisuliselt puu taha, kuna korpusel on mehaanilised vigastused ja emaplaat vajab vahetust, mida nad on rõõmsasti 204 EUR-i eest nõus tegema,...,veelgi enam, et kogu telefonile on garantii nüüd kadunud. On sul selle teemaga, kuidagi edasi läinud?
tagasi üles
hendu
HV kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 14.06.2016 08:40:25 vasta tsitaadiga

Fujitsu Estonia AS (Akadeemia tee 21/4) pakub ka LG-le garantii remonti.
Kommentaarid: 114 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 100
tagasi üles
Diok
HV vaatleja

sõnum 19.07.2016 12:52:38 vasta tsitaadiga

Minu lg g4 h815 hangus samuti ühel hetkel lihtsalt käes ära. Toitenupust välja lülitada ei õnnestunud. Aku eemaldamise järel viskas ette vaid lg logo ja powered by android. Mõne hetke hoidis seda ees mis järel ekraan kustus et taas mõne hetke pärast lg logo ette visata ja nii lõputult. Mttc leidis mingi kriimustuse korpuselt ja garantiisse ei võtnud. Remont oleks maksma läinud 300 eurot.
tagasi üles
LKits
HV Guru
LKits

sõnum 19.07.2016 13:26:37 vasta tsitaadiga

Kirjuta LG.com ning küsi neilt põhjendust, miks nende ametlik garantiiremondi teostaja niimoodi huiab.
Soovitatavalt viisakas inglise keeles, mitte LG-d süüdistavalt.

Kui ei aita, siis tõmba meediarattad käima alustades FB-st, lõpetades Delfi intervjuud icon_biggrin.gif

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Diok
HV vaatleja

sõnum 19.07.2016 14:28:42 vasta tsitaadiga

Lg on isegi avaldanud pressiteate selle kohta,et lg g4 h815,mis toodetud enne septembrit 2015, esineb emaplaadi rike mis tehakse korda lg kulul. Eesti lg tugi ütleb,et nemad ei saa kuidagi aidata. Muideks algul tahtis mttc ka ekraani ära vahetada kuna sellel pidavat olema kriimustused. Kuid mul oli ekraanil eemaldamata kaitsekile millel olid kriimud. Kui neile seda nütlesin kadus ekraani vahetuse jutt kohe. Aga emaplaadi vahetuse eest 200 euri maksta on ka nagu liiga palju. Mttc remondist tagasi tulles minu telefon ei visanud enam isegi lg logo ette. egas ei oskagi nagu kusagilt abi paluda.
tagasi üles
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 19.07.2016 22:41:22 vasta tsitaadiga

Diok, tee kindlasti nii nagu LKits soovitas!!! See MTTC on ikka selline totrus, et LG, kuuldes sellisest jamast, laseb telefoni saata enda juurde. Pead viima ainult esindusse kuskohast ostsid. Olen omal ajal Sony Vivaz`ega jauranud nii. Otsesuhtlus viis selleni, et tollane Elion saatis tehasesse ja sealt tuli vastus, et maksavad raha tagasi või samaväärne uus toode.
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
Ibrahim
HV kasutaja
Ibrahim

sõnum 29.07.2016 16:31:15 vasta tsitaadiga

Mul oli sama jama h815 hakkas bootloopima.

Ilma paberiteta ja ostetud UK ebayst. Vastutulelik müüja uuris remondi kohta ja saatsin LG talle.
Temal polnud muud vaeva kui bronnida LG-st aeg, millal tulevad järgi, remondivad ja toovad talle tagasi.

Telefon tehti korda ja momendil teel eestisse.

PS
Kui LG vastas päringule, uuris kas pole väliseid vigastusi- sellega seoses võib tõmmata mingeid paraleele meie kuldremontija MTTC-ga.
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 32
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  LG G4 bootloop ja lugu sellest, kuidas MTTC järjekordselt garantii tühistab
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.