praegune kellaaeg 19.06.2025 02:28:20
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
hendrik32
HV Guru
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
volado
HV kasutaja

|
13.06.2016 01:48:12
|
|
|
Kuna olen "järelmängija" siis nüüd leidsin selle mängu endale. Heade hindade teemas oli viide kinguin-is 4 eurisele GOTY versioonile.
Download aeg 4 tundi, eks homme hakkan proovima - review ja sinnegi jutt oli julgustav.
_________________ aeglaselt gurustuv tammjuuser |
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
13.06.2016 02:53:57
|
|
|
volado kirjutas: |
Kuna olen "järelmängija" siis nüüd leidsin selle mängu endale. Heade hindade teemas oli viide kinguin-is 4 eurisele GOTY versioonile.
Download aeg 4 tundi, eks homme hakkan proovima - review ja sinnegi jutt oli julgustav.  |
Tegemist on väga hea mänguga Ma arvan et sa ei pea pettuma. Loodan et kunagi tehakse kas järg või taoline mäng veel .
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
1 :: |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
13.06.2016 09:58:16
|
|
|
Soodukaga kärab ostmist. Pms teed ühte ja sama asja over and over and over and over again. Need bossid vms "võimu võitlus" viskab mingi hetk üle kuna sisuliselt sama asi korduvalt + kui natuke "valesti" mängida on nendega võitlemine üli kerge. Vahepeal ainult neid tegelasi jahtisingi ja niitsin järjest. Endal läks vist tegelane vales suunas ja on liiga tugev. Hakkasin liiga vara neid kindrale maha võtma. Neil tuleb lasta natuke kosuda ja tugevamaks muuta muidu on liiga kerge.
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
Kommentaarid: 175 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
volado
HV kasutaja

|
14.06.2016 16:25:35
|
|
|
Tänud Gap, angel,
Lahe on tõesti, kuna olen suht roheline sellistes mängudes, siis enne läks veidi aega kuniks sain aru mida üldse teha, aga kui veidi pildi ette saad on kaasakiskuv. Mul seda muret veel pole, et liiga lihtne on - suren ikka korralikult - nüüd olen hakanud veits teist strateegiat proovima ja rohkem stealth. Strongholdis (eriti kui nad kuradid pasundama hakkavad) saan ikka peksa mis koliseb kui õigel ajal vapralt ära ei jookse
4 kulli eest mängu rohkem ja ülegi.
_________________ aeglaselt gurustuv tammjuuser |
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|