gg mäng, lähen siis mängu, vaatan julm läg. Ok mängule kiirelt resa ja enam ära serverisse ei reconnecti. 30 min cooldowni... _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
gg mäng, lähen siis mängu, vaatan julm läg. Ok mängule kiirelt resa ja enam ära serverisse ei reconnecti. 30 min cooldowni...
Viimase aja teema on, et tehakse ddos rünnak serverile, et oma eduseisu hoida. Kui mingi ime läbi 2 pommi maha saime ja seis läks viiki, siis kadus ka kohe lag. _________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 55 684 121
gg mäng, lähen siis mängu, vaatan julm läg. Ok mängule kiirelt resa ja enam ära serverisse ei reconnecti. 30 min cooldowni...
Viimase aja teema on, et tehakse ddos rünnak serverile, et oma eduseisu hoida. Kui mingi ime läbi 2 pommi maha saime ja seis läks viiki, siis kadus ka kohe lag.
Kuidas saaks ddos rünne aidata ründajal eduseisu hoida. See rünnaks mõjutab siiski tervet serverit. Tean seda, et rootsis asuvatel serveritel on viimasel ajal pidevalt laggiga probleeme olnud, kuid vastasteami süüdistada selle laggi tekitamise eest, on mõttetu.
Viimase aja teema on, et tehakse ddos rünnak serverile, et oma eduseisu hoida. Kui mingi ime läbi 2 pommi maha saime ja seis läks viiki, siis kadus ka kohe lag.
Kuidas saaks ddos rünne aidata ründajal eduseisu hoida. See rünnaks mõjutab siiski tervet serverit. Tean seda, et rootsis asuvatel serveritel on viimasel ajal pidevalt laggiga probleeme olnud, kuid vastasteami süüdistada selle laggi tekitamise eest, on mõttetu.
Meil paar päeva sama case, olime kaotus seisus ja siis pingid 300+, vaid meie mehel ühel oli ping 60 ja roundi alguses läks ja killis.
Mis neist pingidest, 2 nädalat oli pausi.. läksin mängu (global), esimeses mängus vastastel 1 spinner. Mõtlesin, et prooviks teise veel teha, oh õudust :O vastastel 2 spinnerit, meil 2 spinnerit. Ei no tore, panin ära quitti ja ei taha enam. Tüübid kas boostivad või lihtsalt ei suuda ilma koodita globalis püsida..
See mõjutabki tervet mängu. Kui terroristid ei saa pommi maha, siis on ajaliselt ct võit ju. _________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 55 684 121
kui keegi mängida tahab võiks lisada. ei viitsi enam mingi random rush b suka plyatidega mängida. ise olen le ja mingi silverid ei pea mind lisama . steam name aahhttooest
Kuidas te mängus olles aru saate, kas tüüp koodib või tõesti on nii hea ning laseb HS koguaeg?
Kui mingit youtube videot vaadata, kuidas OverWatch jälgib mingit tegelast ja teeb slo-mo klipi, ning reaalselt on näha, et sihik on totaalselt mujal ja HS tuleb.
Kuid ilma aegluubita ja mängus olles (competitive mängus) ei saa ju Spectate'ida ka vastaseid.
mingipäev sattusin mingite gn1 kooderite otsa ja nii terve tiim, kõik killid olid hs ja nii kiirelt, et isegi ei jõudnud vastast nähagi ja see hakkas muidugi poole mängu pealt kui muidu olid kotti saamas.
Minu arust see seos, et prefire = cheater ei pea paika, nt dust 2 juba teab kus vaenlane campib ja hea on prefirega sisse lennata. Ja kui tapad ära siis oled insta cheater. Ala kust sa teadsid, et ma siin olen nice prefire nice wh.
Minu arust see seos, et prefire = cheater ei pea paika, nt dust 2 juba teab kus vaenlane campib ja hea on prefirega sisse lennata. Ja kui tapad ära siis oled insta cheater. Ala kust sa teadsid, et ma siin olen nice prefire nice wh.
Ega seda ei teagi. Kui tüüp lendab pidevalt õiges kohas prefirega sisse, siis on ka ju kahtlane. Kõige paremini näeb hiljem your matches all, kui vaatad mängu videot üle ja näed sihiku järgi ja käitumise järgi. Teine asi, madalal tasemel mängides näiteks gn pole mängijate tase siiski nii kõrge, et pidevalt headshotte mapi teisest otsast ak-ga lasta. Juba see tekitab kahtlust. Paremal üleval on ju näha ka, kuidas teised meeskonnaliikmed surid. Kui võtad profiili lahti ja näed seal 50-200h mänginud nii proffe mängijaid, tekib ka ju küsimus.
Kuna ma ise mängin sg-ga enamasti sisse zoomitult ja hoian pigem positsioone, siis mu headshoti % on suhteliselt kõrge. Ka ma olen päris reporti selle pärast kaela saanud. Kõrvalvaatajale mängus võib samas imelik tunduda, kuidas mingi tüübi headshoti % jääb 50-80 vahele. _________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 55 684 121
Aga nii palju on smurfe, kes võibolla on hetkel gn, aga alt account. Muidu on globalid vms.
Teinekord tahaks ka öelda, et chiiter. Kuid siis hakkan mõtlema, et ma mängin võibolla 1 korra kuus, ju ma ise lihtsalt suckin
And thats that. Viimasel 6 kuul pole üldse olnud motti mängida...
viimati muutis Viilutaja 13.06.2016 14:23:02, muudetud 2 korda
Aga nii palju on smurfe, kes võibolla on hetkel gn, aga alt account.
Teinekord tahaks ka öelda, et chiiter. Kuid siis hakkan mõtlema, et ma mängin võibolla 1 korra kuus, ju ma ise lihtsalt suckin
And thats that. Viimasel 6 kuul pole üldse olnud motti mängida...
No siis saadki ise hiljem oma mängu üle vaadata compis ju Neid smurfe on silveris jube palju, kõrgemal tasemel aga nad kaovad ära. Kõige tüütumad tegelased on muidugi sellised, kes suht mängu alguses ragequiti teevad või siis lihtsalt tiksuvad mängus ja töötavad meeskonnale vastu. Need võiks ikka korraliku nädalase cooldowni saada 30 minutit cooldown on ikka täielik huumor. _________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 55 684 121
Endal Supremeis oma tiimi sattusid siuksed vennad kes tuimalt igaltpoolt auto snaipiga läbi seina lasid, 3 venelast. Paar päeva hiljem tuli teade, et nad banned ka
Kuttidel oli savi, ütlesid, et ostavad uued kasutajad.
Täiesti BS. Järgmised pool aastat jätan taas vahele vist. Kui pole kooderid, siis on faking smurfid.
Proovi siis mängida kui vastane hüppab nurgatagant välja main käsikaga tuimalt HS tuleb. Või siis tüübid kes mingi 30 tundi mänginud, ainuke mäng cs kontol ja lasevad nagu vana global... + endiselt mingid vasjad (server pickerist pole ka enma kasu, need pickivad end samuti lääne euroopasse ükskama mis pingiga) kes poole mängupealt otsustavad, et krt ikka ei lähe ja lasevad jalga. siis mängib 2 inimest ja 3 boti... _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
oh jah... tuleb tuttav ette. 1 mäng neljast on tavaliselt selline, et hakka juukseid peast kakkuma. Mängin gold3.
Ma pole ikka aru saanud, miks inimesed lahkuvad lampi mängust? (Ma ise lahkun, kui mängus mingi cheater, teamfucker vmt ning tänu neile mäng putsi läheb. Pole lihtsalt mõtet närve kulutada. Report ja võtan hää meelega cooldowni.)
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.