Vihmausss, Inimesed on erinevad. Paljudele lihtsalt ei meeldi see ajastu või mis iganes. Graafika on kõigil ilus, gameplay ka reeglina sama aga just relvad või ajastu või mapid lihtsalt ei meeldi.
Minu silmis on näiteks nii:
BF: BC2 - success
BF3 - nii ja naa
BF4 - fail
BF1 - loodan, et taas success _________________ If you can’t explain it simply, you don’t understand it well enough – Albert Einstein
Vaadates eelnevat teaserit võiks järeldada, et relvadel on reloadimisajad päris suured
Eks näis kas mängus kah nii on...
Edit:
SilQ kirjutas:
Vihmausss, Inimesed on erinevad. Paljudele lihtsalt ei meeldi see ajastu või mis iganes. Graafika on kõigil ilus, gameplay ka reeglina sama aga just relvad või ajastu või mapid lihtsalt ei meeldi.
Minu silmis on näiteks nii:
BF: BC2 - success
BF3 - nii ja naa
BF4 - fail
BF1 - loodan, et taas success
Mina järjestaksin niimoodi-
BF:BC2 - succsess
BF:BC2 Vietnam - so,so..
BF3 - fail, tänu hitmarkerile, kuid siiski hea shooter
BF4 - so, so.. Mapid on suhtkoht fail kuid hitmarker ja mängitavus on parem
BF1 - Ootan eelmiste mängude edasiarendusi, ehk on parimad asjad kokku toodud _________________ Parandan lõhutud küttepuid. Hind kokkuleppel
viimati muutis smurfar 09.06.2016 19:59:13, muudetud 1 kord
Kõigiaegade vingeim mäng, preorderid tehtud kõigil? Tühistasin oma COD-i preorderi kohe ära kui sellest mängust kuulsin. Lõpuks ometi WorldWar tagasi, selle peale võtame.
nagu väga äge jah ... sry ma olen nii erutatud et ei jõua ära oodata, vahetaks suve selle mängu vastu lausa Kõige rohkem meeldib mulle see et pole enam neid krdi flir ja thermal sihikutega noobe ja igasugust muud lendavaid ucav ja krdi jura mida noobid on harjunud kasutama c4-ja ei tohiks ka ju olla ? vaevalt et see 1 maailmasõja jaoks oli leiutatud
Enam eiole insta spammi kui tanki lahed v kuskile, REEALNE animatsioon toimub kus sind voidakse maha lasta. wow n1
EDIT:
Saad labi uste chargida kui keegi kinni paneb ukse
Paris age oleks Zeppeline varju sees sisse rushida vastastele, ulme tume vari on maa peal siis
Vihma efekt relvade peal :O
Announcer on ka sex minuarust _________________
viimati muutis Vihmausss 13.06.2016 01:04:09, muudetud 3 korda
Vaadake matimo v jackfragsi gameplayd sealt saab selle õige bf feelingu kätte sest need teised on imo suht mõttetud kuna aru saada kas inimene oskab liikuda v lasta või jookseb hoopis niisama lollipeaga ringi.
Endal kindel preorder sest sellest tuleb ikka BEAST mäng _________________
Vaatasin selle hype ära. Tulebki uue skinniga vana tuttav bf4.
Puldiga tegelased olid nagu invaliidid, need ei saa hiire vastu. Kust tuli mõte need sinna sisse tuua? Milleks? Hakkavad nüüd pulte müüma?
Mäng ise tundus naljakas, granaatidega lasti tanke õhku jne. Midagi sensiatsioonilist ja uut sealt nagu silma ei hakanudki. Lipu vahetust ütles naisehääl.
Ülistav kiidulaul, mis pidevalt üleval oli oleks võinud olemata olla ja rohkem asjast rääkida.
Eks näis, proovib beeta ära aga võib juhtuda sama nagu battlefronti ja starwarsiga, et peale kolme päeva beeta proovimist enam käsi tõusma ei hakanudki.
Arvan et selle naishääle saab ehk settingutes panna ka meeshääle peale kui sulle mehed rohkem sümpatiseerivad Ma arvan et see on igaühe enda asi kas ta mängib puldi v hiirega .... ja eks ta ajab ikka nutma küll kui e nam ei ole igasuguseid abivahendeid relvadel nagu flir või thermal
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.