|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
RustyZ
HV Guru

|
07.06.2016 18:18:30
|
|
|
| Pailaps kirjutas: |
| Raiku kirjutas: |
| RustyZ kirjutas: |
| Ja no et 50/50 lahendus maksab vähem kui 40/10 ei meigi eriti üldse senssi. Tänapäeva maailmas ei koti klienti kui palju sul selle teenuse ülalhoidmiseks raha vaja on. Internet on selline teenus kus makstakse ikkagi kas kiiruste või mobiilse puhul mahu eest. |
Vältimaks sellist teemat (pikemate/kehvemate liinide kallim haldamine) lõpetas Starman juba ammu vanemates eramajades kaabliga teenuse pakkumise. Isegi seal, kus juba oli. |
Ahsoo, hea teada. Mulle tundub, et RustyZ elab mobiilside maailmas, millel ei ole suurt seost kaabliühendustega.
Seos, et klienti ei koti on juba eelnevalt kindlaks tehtud. |
eino mis vahet sel on kes mis maailmas elab, mina sain aru et kodanik tahtis kolides saada sama hinnaga ühendust mis varem ja kolides pakuti kehvem ühendus kuid kallim? Sellest praegu see jutt siin
_________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled) |
|
| Kommentaarid: 16 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
puna
HV Guru

|
07.06.2016 20:08:59
|
|
|
Nii see mõte on, et kolin suuremasse elamisse kuna on sellised võimalused ja vahepeal ka pere kasvanud ja vana elamine väikseks jäänud
Mõte oligi, et kui lähen ringi kolides madalamatele kiirustele üle võiks jääda ehk hind samaks mitte ei tõuseks veel teenusepakkuja ju ometi sama.
Kuna mobiilset netti on ka erinevatel seadmetel kokku nii, et maa ja ilm ei ole see ka probleem kodustes tingimustes kasutada.
Lihtsalt teemaks on kliendihalduri ülbe suhtumine ja väga nipsakad vastused, et ei saa ja me ei tee
Ma tean, et ma saan ka selle 40/10 selle odavama raha eest, aga küsimus on selles, et miks ma pean selle kõik omale välja võitlema alati, et ei võiks normaalset suhtumist olla
Jõumeetoodidega panna korraga Teliast liikuma 50+ nr mis kasutavad mobiilset netti palju rahvusvahelisi kõnesi ja arved on vägagi arvestavad saab ilmselt ka erakliendi asjad väga lihtsalt korda
Kuid küsimus on, et miks kogu seda jama korraldada kui ma ei küsi ju ülemõistuse teenust, ega midagi neile ülejõu käivat vaid niiöelda kehvemat teenust sama raha eest.
|
|
| Kommentaarid: 361 loe/lisa |
   |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
08.06.2016 07:55:56
|
|
|
puna, Soovitaks siis oma perele see ärikliendi 40/10 80€ pakett, erakliendi nimele panna, saad 26€ eest. Saad veel koduse TeliaTV teenuse ka vajadusel peale võtta. (NB! ärikliendi teenuses on tasuta kodukontorile mõeldud TeliaTV, ehk võta ja kasuta digiboksi)
Asi pole teenindaja poolt kliendile vastu tulemises. Asi on selles, et mõlemas kohas maksab mainitud teenus sama kuutasu aga tehnoloogia on erinev, st. erineva kuluga teenus ja kiirus.
Kuidas saaks teenindaja vormistada teistest erinevalt sulle erihinna?
Ehk siis kui oled märganud, SAMA tankla ettevõtte bensiin on erinevates tanklates erineva hinnaga. Küsimus, kas bensiin on erinev? Ei ole.
Kui ma lähen kuldkliendina või kuldkaardiga mõnda suure maantee ääres või väiksemas asulas asuvasse tanklasse ja soovin sama hinnaga saada mis Tallinna odavaimas tanklas, siis tuleb kerge vastus, masin arvutab hinna ja teenindaja ei saa lisada allahindlust.
Ehk ainus mida Telia teenindaja sulle teha võibolla saab, on mingiks perioodiks allahindlus, sõltuvalt kliendi staatusest ja kasutatavatest teenustest. Selle allahindluse arveldus käib lihtsalt tavahindadest mingi summa või protsendi maha arvestamisena eraldi real, teenuse enda hind on ikka tavahinnaga (ei ole erilahendus).
Summasid mida klient igas kuus sisse tooma peaks, ma ei nimeta, aga mis soodustust saaks, see on iga kliendi enda ja halduri läbi rääkida.
|
|
| Kommentaarid: 262 loe/lisa |
   |
2 :: |
0 :: |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
puna
HV Guru

|
08.06.2016 20:35:24
|
|
|
Ehk siis ~1500.- € kandis arved igakuiselt ei ole eriti märkimisväärne summa suure ettevõtte jaoks nagu Telia
selle nimel võib ju klienti peedistada piisavalt
kunagi oli ka samamoodi võitlus Elisaga lõpuks vastati meilidele ~ nädalase viibega kuna olin muutunud tülikaks nende jaoks
kuigi küsimus oli väikestes summades, aga asi oli põhimõttes
samamoodi tean Elisa siseelu kuna sõber oli seal ärikliendi haldur, sama seis on ka Teliaga kuigi sõber ei ole otseselt meiega seotudehk siis ei ole haldur
eks suudeti lihtsalt lõpuks välja vihastada oma suhtumisega ja numbrid läksid liikvele
miski ajapärast oli kliendihaldurilt kõne ju ei kannatanud siis enam meili saata kuna läks kiireks vist
kuid sinna suhtumise nahka oli läinud 18 aastane kliendiks olek
ega muidugi üleminek kogu paketiga ei ole lihtne sõrmenips läbirääkimistele ja kauplemistele kulub ka arvestatav aeg
kindlasti ei ole see väärt kuidagi seda 5.- hinnavahet millega kodukliendina hetkel küsimus on
point on lihtsalt selles, et kui välja vihastada on firmal kaotada kohkem kui see kodukliendi leping
|
|
   |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
harakas
Kreisi kasutaja
|
08.06.2016 21:08:06
|
|
|
| puna kirjutas: |
kuigi küsimus oli väikestes summades, aga asi oli põhimõttes |
Põhimõtetega inimestel ongi elus raske. Minu kogemus ütleb, et palju lihtsam on oma eesmärke saavutada viisaka suhtlemise ja naeratuse abil. Ei maksa midagi, aga tulemused ületavad tihti ootusi.
|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
puna
HV Guru

|
08.06.2016 21:25:13
|
|
|
algul prooviti jah heaga, aga eraklient ei ole väga klient nagunii nende jaoks
ja inimesel peavad olema põhimõtted muidu on kelgunöör keda lihtsalt tõmmatakse
|
|
   |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
08.06.2016 21:28:27
|
|
|
Ehk siis ~1500.- € kandis arved igakuiselt ei ole eriti märkimisväärne summa suure ettevõtte jaoks nagu Telia
selle nimel võib ju klienti peedistada piisavalt
kunagi oli ka samamoodi võitlus Elisaga lõpuks vastati meilidele ~ nädalase viibega kuna olin muutunud tülikaks nende jaoks
kuigi küsimus oli väikestes summades, aga asi oli põhimõttes
samamoodi tean Elisa siseelu kuna sõber oli seal ärikliendi haldur, sama seis on ka Teliaga kuigi sõber ei ole otseselt meiega seotudehk siis ei ole haldur
eks suudeti lihtsalt lõpuks välja vihastada oma suhtumisega ja numbrid läksid liikvele
miski ajapärast oli kliendihaldurilt kõne ju ei kannatanud siis enam meili saata kuna läks kiireks vist
kuid sinna suhtumise nahka oli läinud 18 aastane kliendiks olek
ega muidugi üleminek kogu paketiga ei ole lihtne sõrmenips läbirääkimistele ja kauplemistele kulub ka arvestatav aeg
kindlasti ei ole see väärt kuidagi seda 5.- hinnavahet millega kodukliendina hetkel küsimus on
point on lihtsalt selles, et kui välja vihastada on firmal kaotada kohkem kui see kodukliendi leping |
Hmm, huvitav kui suur ettevõte sul siis on?
Meenus kohe RMK juhtum:
http://geenius.ee/uudis/riigihange-paljastab-kui-v%C3%A4he-sa-oma-mobiiliteenuse-eest-tegelikult-maksma-peaks-lisatud-elisa
Igal juhul ainuke kes sind aitab on haldur. Vahel on klient ka põikpäine, raha on, teenused on, ja nüüd kui uues kohas tehnoloogia muutub, pisut kiirus muutub, hakkavad mingid müstilised nõudmised.
See küna võib paguguga lõhki minna küll, aga kas tõesti, teenuse kuutasu jääks samaks, vaid pisut kannatusi väikese kiiruse languse osas.
Ma justkui saan aru, et küsimus polegi rahas, vaid mingis põhimõttes, et kui on vähem kiirust, siis võiks ka vähem hinda olla. Samas tõin selle bensiini näite, et kui su rekka ikka on kusagil maapiirkonnas ja paak tühi, tuleb ikka seda kallimat tankida mitte asuda tingima.
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
08.06.2016 21:32:03
|
|
|
puna, mina vähemalt emt poolega suutnud alati kokkuleppele naeratusega jõuda erakliendina
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
puna
HV Guru

|
08.06.2016 21:56:38
|
|
|
ma seda RMK teemat ei viitsi hetkel lugedagi
vahet pole kui suured need ettevõtted siis on lihtsalt arved mis makstakse on ~1500.- kuus
lisaks ei ole need ettevõtted üksi vaid kuuluvad ka lisaks veel gruppi kus on veelsuuremaid maksjaid lisaks
mingihetk on nagunii seal niiöelda käeväänamine ehk ilmselt tullakse hindades veel alla see ei ole minuga seoses
see selleks ei ole siis otseselt seotud minu erakliandi asjadega
saad õigesti aru küsimus ei ole olnud kordagi rahas ma ei ole ju kirjutanud, et tahan kuuarves hinda alla saada mida ju pole ka taotlend
küsimus oli siis selles, et ka Telia võiks näiteks eraklientidele vastu tulla kuigi need ei ole just olulised kliendid
koht kus Telial ei ole siis kiudu veetud ei asu kuskil pärapõrgus vaid kadrioru südames vaiksel tänaval pargi läheduses
Bensiini näide on tõesti imelik ei juhtu sellist asja maakohas kunagi firmakaardiga tankides nii, et ei oska kaasa rääkida
Tsiklit tankides oma raha eest ei ole vist isegi mõelnud selle kütuse hinna peale kunagi
Erakliendi nr see mis ka siin nähtaval on ei ole ka Telias küll käsi väänamas käinud pole nagu otsest vajadust olnud paketid muutunud vastavalt 3G pealt 4G peale jne... sujuvamalt ülespoole ja kallimaks nagu vajadust olnud ja tavaliselt on ka asju välja pakutud mis on mõistlikud olnud minu vaatevinklist
|
|
   |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
08.06.2016 22:01:04
|
|
|
Mul pigem rohkem ja odavamalt emt poolel....eks see ole alati personaalne. Koduteenuste poolel pole eriti kuulda olnud, et alet tehtaks, mobiilses küll
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
puna
HV Guru

|
08.06.2016 22:11:44
|
|
|
Nagu ka kirjutasin ei ole siis niiöelda EMT valdkonnas siis erakliendina negatiivseid kogemusi vähemalt mitte suuremaid mida meenuks
Seda nr liigutada palju lihtsam kui oleks muresi mine ainult teise teenusepakkuja uksele kui mure kellegagi
|
|
   |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
09.06.2016 07:41:20
|
|
|
Nagu ka kirjutasin ei ole siis niiöelda EMT valdkonnas siis erakliendina negatiivseid kogemusi vähemalt mitte suuremaid mida meenuks
Seda nr liigutada palju lihtsam kui oleks muresi mine ainult teise teenusepakkuja uksele kui mure kellegagi |
Khm, nii eelmine kui see viimane postitus on väga raskelt loetavad, raske ka sellest tekstist aru saada.
Igal juhul, tullakse ärikliendile vastu eriti kui kasutatakse teenust kodukontoris, saad tasuta Kodukontori TV pealekauba.
Erakliendile tullakse ka vastu, saad teenuse soodsamalt kui äriklient.
On olemas erilahendused mis on oma olemuselt kallid ning mille hind selgub kokkuleppel.
Mingit muud turu kauplemist püsiteenustel ei toimu, kui pakkuja on millegagi eksinud või tõesti midagi ebamugavamaks kliendile läheb, siis saab ajutise allahindluse mingiks perioodiks või tagasiarvestuse, punkt.
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
RustyZ
HV Guru

|
09.06.2016 09:06:21
|
|
|
koomiliseks läheb asi juba. Need inimesed on päris naljakad kes räägivad, et neil töötab tuttav kuskil firmas ja siis kohe teab siseelu. Mõelge nüüd peaga natukene Ma siin nüüd olen küll indrekuga nõus, et hetkel on tegu lihtsalt lambise vingumisega - umbes et kui mul on retsid arved siis ma olen selline kuningas et mulle peab vastu tulema - newsflash: sul on suured arved sest on taga ka palju tarbijaid/tarbimist. Analoog on see, et härrad G-klassi mersudega tohivad parkida invakohtadele, sest neil on nii palju pappi! Lihtsalt sellepärast, et nad on kunnid...
_________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled) |
|
| Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
09.06.2016 10:02:39
|
|
|
| harakas kirjutas: |
kuigi küsimus oli väikestes summades, aga asi oli põhimõttes |
Põhimõtetega inimestel ongi elus raske. Minu kogemus ütleb, et palju lihtsam on oma eesmärke saavutada viisaka suhtlemise ja naeratuse abil. Ei maksa midagi, aga tulemused ületavad tihti ootusi. |
See taktika töötab tavaliselt, välja arvatud juhul kui ühel osapoolel pole soovi mingile kompromissile minna.
|
|
| Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
09.06.2016 13:13:02
|
|
|
Muide naljakas on see, et kui klient liitub ADSL peal ja kolib piirkonda kus on VDSL, Telia tuleb vastu ja tõstab sama tasu eest kiirust, siis kolib klient optika majja, Telia tuleb vastu ja tõstab sama kuutasu eest kiirust. Klient maru häppi.
Kolib tagasi ADSL piirkonda, siis kukub nõudma, et antagu kas sama kiirus või poole odavam hind.
NB! Kui kellelgi huvi mõne Telia e-poe kauba vastu, võin mõnda asja soovitada ja olenevalt kaubast, on ehk võimalik ka väikest soodustust teha.
PS. mulle, soovi, nime ja meiliaadressiga.
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
09.06.2016 13:15:33
|
|
|
| indrekp kirjutas: |
Muide naljakas on see, et kui klient liitub ADSL peal ja kolib piirkonda kus on VDSL, Telia tuleb vastu ja tõstab sama tasu eest kiirust, siis kolib klient optika majja, Telia tuleb vastu ja tõstab sama kuutasu eest kiirust. Klient maru häppi.
Kolib tagasi ADSL piirkonda, siis kukub nõudma, et antagu kas sama kiirus või poole odavam hind.  |
... aga mis selle loogia juures põhimõtteliselt vale on? Klient saab lihtsalt lõpuks aru, kuidas DSL otsas olevaid kliente pügatakse ...
   |
5 :: |
163 |
|
| tagasi üles |
|
 |
puna
HV Guru

|
09.06.2016 14:04:40
|
|
|
| indrekp kirjutas: |
Kolib tagasi ADSL piirkonda, siis kukub nõudma, et antagu kas sama kiirus või poole odavam hind.  |
huvitav on see, et ma ei ole küsinud hinnast alla samas ametlikult telia ei suuda isegi võrdväärset kiirust pakkuda ja ikka olen mina paha
|
|
   |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
09.06.2016 14:18:06
|
|
|
| puna, mis kiirus + hind sul enne oli siis ja mis kiirus + hind peale kolimist oleks?
|
|
| Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
09.06.2016 14:28:46
|
|
|
| olafsand, 50/50; 21€ eest ja nüüd tahab saada vase otsas sama raha eest sama kiirust, või siis vähemalt 40/10, mis hinnakirjas on 26€
|
|
| Kommentaarid: 151 loe/lisa |
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
puna
HV Guru

|
09.06.2016 14:42:47
|
|
|
tegelt on lisa asju veel juures seega pole ainult 21.- see kogu pakett kuigi neid teisi asju pmst ei kasutagi
kuid hetkel tundub, et on asjaga klaar
|
|
   |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
darkside
HV veteran

|
09.06.2016 16:10:31
|
|
|
puna, Telial on ka omad põhimõtted, kuidas erakliendile teenust pakutakse ja on olemas ka võimalused optika paigaldamiseks. Ärikliendi haldur tegeleb põhiliselt äri teemaga ja tõenäoliselt lihtsalt ei valda erakliendi osa niipalju, et see sind rahuldaks.
Optika tellimiseks saad anda avalduse sisse kodulehelt ja esindust külastades. Kunagi oli selle nimes optika kalkulaator
Rahaliselt pead ise finantseerima ja seda ei tehta päevapealt
|
|
| Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
71 |
|
| tagasi üles |
|
 |
firemark
HV Guru

|
09.06.2016 16:13:51
|
|
|
Telia võiks mulle ka vastu tulla ja sama raha eest kiirust tõsta aga ei. Nad ütlesid,et seda nad tegema ei hakka,et 5M ühendust tõsta 12M peale sama raha eest
|
|
| Kommentaarid: 101 loe/lisa |
   |
92 |
|
| tagasi üles |
|
 |
darkside
HV veteran

|
09.06.2016 16:17:17
|
|
|
| firemark kirjutas: |
Telia võiks mulle ka vastu tulla ja sama raha eest kiirust tõsta aga ei. Nad ütlesid,et seda nad tegema ei hakka,et 5M ühendust tõsta 12M peale sama raha eest |
Soovitan nii mõnelgi oma koduse aadressi võimekust kontrollida. Toksi kodune aadress sisse https://www.telia.ee/era/internet/pusiuhendus/ kui sul VDSL toega ruuter (ST789, DG301, DG200) siis saad kohe suurema kiirus endale.
|
|
   |
71 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ivokas
HV veteran

|
09.06.2016 16:31:26
|
|
|
| darkside kirjutas: |
Telia võiks mulle ka vastu tulla ja sama raha eest kiirust tõsta aga ei. Nad ütlesid,et seda nad tegema ei hakka,et 5M ühendust tõsta 12M peale sama raha eest |
Soovitan nii mõnelgi oma koduse aadressi võimekust kontrollida. Toksi kodune aadress sisse https://www.telia.ee/era/internet/pusiuhendus/ kui sul VDSL toega ruuter (ST789, DG301, DG200) siis saad kohe suurema kiirus endale. |
Aastaid sinna oma hääl antud. Tulemus = 0
_________________ Reisijate ja fekaali vedu kahekorruselise bussiga.
Praepelmeenid ja Vana Tallinn suudavad nii mõndagi muuta! |
|
| Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
firemark
HV Guru

|
09.06.2016 17:43:34
|
|
|
Telias vist peab tutvusi olema juhtkonnatasandil,et soodust saada
|
|
| Kommentaarid: 101 loe/lisa |
   |
92 |
|
| tagasi üles |
|
 |
darkside
HV veteran

|
09.06.2016 17:47:18
|
|
|
| ivokas kirjutas: |
| darkside kirjutas: |
Soovitan nii mõnelgi oma koduse aadressi võimekust kontrollida. Toksi kodune aadress sisse https://www.telia.ee/era/internet/pusiuhendus/ kui sul VDSL toega ruuter (ST789, DG301, DG200) siis saad kohe suurema kiirus endale. |
Aastaid sinna oma hääl antud. Tulemus = 0 |
Naaber ka pani hääle ja naabiri naaber jne jne jne.
Mul endal samal ...
|
|
   |
71 |
|
| tagasi üles |
|
 |
puna
HV Guru

|
09.06.2016 21:19:01
|
|
|
ma ei arva, et peaksin mingeid tasuta asju saama ja ka pakette muutes ei ole ma neid varem tasuta saanud
samas ei ole ma ka uude elukohta soovinud kiukaablit mul puudub selleks kodus lihtsalt vajadus
ja ei ole isegi taotlust teinud, et seda saada
hetkel kodune eraklendi staatus katkeb selle firmaga muud keerulist polegi
homme viin neile kiuboxi tagasi mis ei ole minu oma ja kõik on rahul
mobiilselt jään endiselt nende kliendiks edasi ja olen teenusega rahul
|
|
   |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
09.06.2016 21:41:18
|
|
|
| puna, ole hea, anna teada kui uuesti kaabli kliendiks ka hakkad, samuti võid ära märkida, mida vahepeal kasutasid/tad.
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
puna
HV Guru

|
09.06.2016 21:47:34
|
|
|
ma olen mujal kaabli klient edasi mõnda kohta lastud ka kiud vedada siis raha eest
koduse neti vajaduse saan mobiilselt rahuldatud
|
|
   |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ampsu
HV veteran

|
10.06.2016 14:02:09
|
|
|
| ampsu kirjutas: |
| Mis värk on? Jälle Telial kiirused maas kõik? Speedtest näitab õiget kiirust, aga igalpool DL kiirus maas. |
Mis punktide vahel? Üldist probleemi ei ole. Mobiilne internet annab hetkel 55 Mbps alla ja 30 Mbps üles. Allalaadimiskiirus on korras rakendustes.
Su torrent ei pruugi jagajate kiiruse piiramisel täit kiirust välja anda. |
'
Jutt ei käi siiski ainult torrentist. Üleüldiselt välismaa lehed laevad jõle uimaselt ning vahepeal ei lae üldse ära. Eesti lehtedega nagu probleemi pole. Täna hetkel jälle uimab ringi välismaa serverites.
|
|
| Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
4 :: |
98 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
10.06.2016 16:05:59
|
|
|
| Mis värk on? Jälle Telial kiirused maas kõik? Speedtest näitab õiget kiirust, aga igalpool DL kiirus maas. |
Mis punktide vahel? Üldist probleemi ei ole. Mobiilne internet annab hetkel 55 Mbps alla ja 30 Mbps üles. Allalaadimiskiirus on korras rakendustes.
Su torrent ei pruugi jagajate kiiruse piiramisel täit kiirust välja anda. |
'
Jutt ei käi siiski ainult torrentist. Üleüldiselt välismaa lehed laevad jõle uimaselt ning vahepeal ei lae üldse ära. Eesti lehtedega nagu probleemi pole. Täna hetkel jälle uimab ringi välismaa serverites. |
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest. |
|
| Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
11.06.2016 19:25:57
|
|
|
mis krdi häda telial nende inteno ruuterite pushimisega on?
pole varem väga kasutanud aga täna tahtsin lg äpi abil jalkat vaadata. mõni minut töötas ilusasti ja siis viskas pildi eest ära, kurtes et ma pean ikka inteno ruuterit kasutama.
jagavad nad neid tasuta ka?
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
| Kommentaarid: 243 loe/lisa |
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
puna
HV Guru

|
11.06.2016 22:49:56
|
|
|
| on telia midagi kunagi tasuta jaganud?
|
|
   |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
martino6
HV vaatleja
|
11.06.2016 22:53:48
|
|
|
| on telia midagi kunagi tasuta jaganud? |
On keegi kunagi midagi tasuta jaganud?
|
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
11.06.2016 22:57:21
|
|
|
| martino6 kirjutas: |
On keegi kunagi midagi tasuta jaganud? |
On
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
11.06.2016 23:01:17
|
|
|
noh, olgu või tähtajalise lepinguga nagu pikalt on seadmeid antud. seekord ruutereid siis mitte.
|
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
harakas
Kreisi kasutaja
|
12.06.2016 12:00:04
|
|
|
TG784 ruutereid jagati küll tasuta, ilma igasuguste kohustusteta, kui toimus telefoniühenduse üleminek, aga see oli ka erijuhtum kuna muud võimalust inimestel lauatelefoni kasutamiseks enam polnud.
|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pppd
Kreisi kasutaja
|
12.06.2016 13:23:54
|
|
|
| harakas kirjutas: |
TG784 ruutereid jagati küll tasuta, ilma igasuguste kohustusteta, kui toimus telefoniühenduse üleminek, aga see oli ka erijuhtum kuna muud võimalust inimestel lauatelefoni kasutamiseks enam polnud. |
Või nii.. Mina olin ise täpselt selles seisus mõned aastad tagasi, esindus pakkus ainukese võimalusena uue Inteno ostmist või rentimist. Jah, hiljem on vihjatud et selle asemel et esinduses voipist ja ata-pesadest rääkida, oleksin pidanud hoopis tehniku kutsuma ja lolli mängima, siis oleks ehk vahetusfondist sobiv ruuter leitud.. Kokkuvõttes, tagantjärgi ei leia ma kuidagi, et tegu oleks olnud mingi "tasuta pakkumisega".
|
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
12.06.2016 15:06:28
|
|
|
noh, tg784 anti mulle tähtajalise lepinguga. uus ruuter samadel tingimustel oleks okei.
aga osta välja või osta 3a järelmaksuga on nõme variant. eriti kui "probleem" paistab olevat kunstlikult tekitatud.
|
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
12.06.2016 15:42:38
|
|
|
| londiste kirjutas: |
noh, tg784 anti mulle tähtajalise lepinguga. uus ruuter samadel tingimustel oleks okei.
aga osta välja või osta 3a järelmaksuga on nõme variant. eriti kui "probleem" paistab olevat kunstlikult tekitatud. |
Tõeliselt nõme on see, et teised kasutajad on ebavõrdses olekus! Nõuame tasuta seadmeid! Ühiskampaania!
|
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jt234
HV veteran

|
12.06.2016 20:42:55
|
|
|
Omaette mõte oleks ehk tagurpidi tähtajaline leping. Stiilis, et kui oled kaks aastat nii klient olnud, et ühtegi seadet ei maksa ja tähtaega ka peal olnud ei ole, saad uue ringi seadmeid tasuta.
_________________ Dima oli siin |
|
| Kommentaarid: 132 loe/lisa |
   |
124 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
12.06.2016 20:45:58
|
|
|
| jt234 kirjutas: |
| Omaette mõte oleks ehk tagurpidi tähtajaline leping. Stiilis, et kui oled kaks aastat nii klient olnud, et ühtegi seadet ei maksa ja tähtaega ka peal olnud ei ole, saad uue ringi seadmeid tasuta. |
Pekki, Telia peaks mulle iga aasta uue samsungi või iphone andma, juba 15+ aastat klient
Suht sama palju ka koduses sektsioonis
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
12.06.2016 20:58:48
|
|
|
Pailaps, lõksud niisama?
loe: on mingi elioni ruuter, mida nad ise jagasid kui nende teenuse kasutamiseks sobiv.
mingist ajast tekkis lg teler elioni äpiga. kõik lill, näen telekat (kõik need 2 korda aasta aja jooksul).
eile aga teeb äpp update, näitab paar minutit jalkat ja siis kurdab et nüüd mine too inteno ruuter omale kui veel näha tahad.
the fuck noh.
|
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
darkside
HV veteran

|
12.06.2016 23:31:15
|
|
|
Pailaps, lõksud niisama?
loe: on mingi elioni ruuter, mida nad ise jagasid kui nende teenuse kasutamiseks sobiv.
mingist ajast tekkis lg teler elioni äpiga. kõik lill, näen telekat (kõik need 2 korda aasta aja jooksul).
eile aga teeb äpp update, näitab paar minutit jalkat ja siis kurdab et nüüd mine too inteno ruuter omale kui veel näha tahad.
the fuck noh. |
Joppas, kui töötas, ei ole ette nähtud. Inteno on ainuke ametlik.
Uue saad rentida (võta vana kaasa, kui lähed) või tõesti osta
|
|
   |
71 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
13.06.2016 00:18:58
|
|
|
ainukene ametlik mille jaoks? tv või smart telekate äppide?
|
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
darkside
HV veteran

|
13.06.2016 00:28:18
|
|
|
| ainukene ametlik mille jaoks? tv või smart telekate äppide? |
Samsungi teleri Telia TV rakenduse jaoks sobivad 784, 789, Inteno
LG teleri Telia TV rakenduse jaoks sobib vaid Inteno
|
|
   |
71 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mada
HV vaatleja
|
13.06.2016 14:07:35
|
|
|
| Kas kellelgi viimasel ajal kolimisega seoses on kogemusi? Praegu kortermajas, cat6 tuleb tuppa, uues kohas jookseb fiiber eramajja. Kui kiirelt sellised asjad käia võiks ja kas mul on mingeid lisavidinaid endal vaja? Lisaks, kuna pole inteno kasutaja, siis kas nad plõksima ei hakka?
|
|
| Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
13.06.2016 14:23:18
|
|
|
| mada kirjutas: |
| Kas kellelgi viimasel ajal kolimisega seoses on kogemusi? Praegu kortermajas, cat6 tuleb tuppa, uues kohas jookseb fiiber eramajja. Kui kiirelt sellised asjad käia võiks ja kas mul on mingeid lisavidinaid endal vaja? Lisaks, kuna pole inteno kasutaja, siis kas nad plõksima ei hakka? |
Valmistu ootamiseks, kui fiibrirull on eramaja juures keras. Muul juhul saad Telia teenuse nädala sees.
|
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mada
HV vaatleja
|
13.06.2016 14:25:48
|
|
|
| eelmisel omanikul oli juba kenasti ühendus olemas. kas asja peaks hakkama ajama peale seda, kui eelmine omanik on lepingu lõpetanud või saan juba varem kokkuleppele?
|
|
| Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
13.06.2016 14:34:27
|
|
|
No kui sa oled kinnistu omanik siis saadki hakata asju ajama. Või mõtled et lähed sõlmid võõrale isikule kuuluva lepingu lihtsalt niisama ringi?
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
| Kommentaarid: 169 loe/lisa |
   |
158 |
|
| tagasi üles |
|
 |