Kas tänapäevane värk ei võiks nii asjalik juba olla, et mäng genereerib ka kaardi millel mängima hakatakse. Siis on iga kord vägev üllatusmoment ning vanade teadmistega pole midagi teha.
see oleks arvatavasti kõige lahedam variant
Olen mõnda aega isegi mõelnud sellisele võimalusele, kuid tavapäraselt võistlusmängude kaardid on alati kindlaks määratud (CS:GO, SC2, jne). Selleks et neis hästi mängida, peabki kaarti tundma.
Samas pean ütlema, et üheks lahinguks genereeritud kaartidel ikkagi on oma tõmme. Võiks olla eraldi game mode või special event kasvõi. Tehniliselt muidugi tuleks ilmselt teha teatud järeleandmisi, hetkel on WG kaardid küllalt keerukad, raske uskuda et automaatselt on võimalik samasuguseid genereerida ilma et tekiks palju, palju bugisid.
Kui nüüd mõtlesid, et WOT on tegelikult ka E-Sport,siis selle peale ma naeran 25% RNG ei saaks tegelikult kuidagi espordi alla kvalifitseeruda. Endal vöö all kokku ehk 7000 tundi cs:s ja oleks ikka omal ajal jube närvi küll ajanud, kui teed vastasele kindla headshoti ja siis arvab RNG, et sinu HS väärtus oli tavalise 170HP asemel hoopis 98 ja kutt edasi jookseb saba liputades _________________
Kuidas te seda üldse mängida saate? Viimane uuendus on 99% mängudest crash. Ükski "fix" ei ole mul veel aidanud . Eile õnnestus 5 mängu järjest teha ja tundus, et töötab aga täna jälle otsast peale. Täiesti puhas install ja ilma modideta.
No mul on ikka crashinud aga selles on alati ka mõni mod süüdi olnud.
Aga muidu tasuks oma riistvara üle kontrollida/uuendada. _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
Froggy, 9.15 tõi uuematele kaartidele uue graafikareziimi, NVidia andis selleks puhuks lausa draiverite uuenduse välja, AMD puhul (mis sul masinas paistab olema) ma ei oska seisu kommenteerida. _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
Vaatasin, et esimene crash oli 22.05. Siis oli vist ikka eelmine versioon mängust? Aga no see selleks. Ühegi muu asjaga probleeme pole. Lasen viimased GPU draivud (beta) peale ja siis näeb.
Vaatasin, et esimene crash oli 22.05. Siis oli vist ikka eelmine versioon mängust? Aga no see selleks. Ühegi muu asjaga probleeme pole. Lasen viimased GPU draivud (beta) peale ja siis näeb.
Vaata GPU temperatuurid ja voldid ka üle igaks petteks.
3 mängu sai teha. Peale surma kohe crash. Draivud uued, mäng reinstallitud, Mod'e pole, kõik netist leitud asjad läbi proovitud. GPU temp üle 76 ei läinud mängides ja voldid tunduvad ka ok.
Vahest hangub kohe sisse logides. Vahest garages(mäng läheb ise restardile). Enamasti ikka lahingus ja siis jääb valge pilt ette lihtsalt. Ära killimine on paras pain in ass sest aknaid vahetada ei saa ja Alt+f4 ei toimi.
bladerunner, Ei pangestu.Praegu taustaks jookseb(84 kraadi). Asi ei saa olla graafikas vaid mängus endas. Sisse logimisaknas crash 3x. Pole graafikat kasutuseski siis. Ja tihti tuleb crash peale enda surma nii umbes 5 sekundi pärast või poodi synkides.
ot:
15 minti piinamist ei tee midagi
viimati muutis Froggy 08.06.2016 19:27:54, muudetud 1 kord
bladerunner, Ei pangestu.Praegu taustaks jookseb(84 kraadi). Asi ei saa olla graafikas vaid mängus endas. Sisse logimisaknas crash 3x. Pole graafikat kasutuseski siis. Ja tihti tuleb crash peale enda surma nii umbes 5 sekundi pärast või poodi synkides.
Kui nüüd mõtlesid, et WOT on tegelikult ka E-Sport,siis selle peale ma naeran 25% RNG ei saaks tegelikult kuidagi espordi alla kvalifitseeruda. Endal vöö all kokku ehk 7000 tundi cs:s ja oleks ikka omal ajal jube närvi küll ajanud, kui teed vastasele kindla headshoti ja siis arvab RNG, et sinu HS väärtus oli tavalise 170HP asemel hoopis 98 ja kutt edasi jookseb saba liputades
Vot see on üks pikem arutlusteema. Enamikus spordialades on siiski RNG osakaal märkimisväärne, kasvõi juba ilmaolude näol. WoT'i RNG sunnib riske kaaluma ja neid ka haldama, ei piisa ainult sellest, et sul on välkkiired seljaajurefleksid, vaid on ka ajusid vaja rakendada.
Froggy kirjutas:
Kremka, nüüd see ka proovitud aga ei muutunud midagi.
Ma prooviks teises masinas oma kontot Kui seal töötab veatult, siis kaaluks full Windowsi reinstalli.
Pane win 8.1 teisele partile ja mängi sealt või win10 vali mängukeskkonnaks windows 8 (wot ikoonil properties ja sealt sai kusagilt valida). Win10 ju nii paljudel pidevalt kalab.
-----
Pärast seda sandboxi uudist enam ei kisu mängu avama. Milleks neid tanke arendada kui sügisel tõesti võib mäng olla muutunud. Uusi kaarte ei ole ja isegi kui suvel nüüd mõni lisandub, ega sellest mäng huvitavamaks ei muutu. Ma olen alati väga vaenulikult suhtunud tankide muutmisse, jah paremaks võib teha, aga mitte halvemaks. Las olla OP tankid, igaüks võib endale arendada ja mängida. Aga kui ühel hetkel on OP ja teisel hetkel täielik krüsa, miks seda vaeva üldse näha.
Mul on tunne et kui täna kustutatada mäng ja uuesti proovida näiteks septembris siis ei ole mitte midagi kaotanud ega mitte kui millegist ka ilma jäänud.
Pane win 8.1 teisele partile ja mängi sealt või win10 vali mängukeskkonnaks windows 8 (wot ikoonil properties ja sealt sai kusagilt valida). Win10 ju nii paljudel pidevalt kalab.
-----
Pärast seda sandboxi uudist enam ei kisu mängu avama. Milleks neid tanke arendada kui sügisel tõesti võib mäng olla muutunud. Uusi kaarte ei ole ja isegi kui suvel nüüd mõni lisandub, ega sellest mäng huvitavamaks ei muutu. Ma olen alati väga vaenulikult suhtunud tankide muutmisse, jah paremaks võib teha, aga mitte halvemaks. Las olla OP tankid, igaüks võib endale arendada ja mängida. Aga kui ühel hetkel on OP ja teisel hetkel täielik krüsa, miks seda vaeva üldse näha.
Mul on tunne et kui täna kustutatada mäng ja uuesti proovida näiteks septembris siis ei ole mitte midagi kaotanud ega mitte kui millegist ka ilma jäänud.
MInu arust väga lahedad muudatused tulemas. Muudetakse tanke nende rollile lähedasemaks. Nt. light tankide view range tõstetakse ja med tankide oma vähendatakse. Muudab päris palju light rolli lahinguväljal olulisemaks teami aspektist. Heavyd muutuvad küll aegalsemasks, aga tõenäolsielt kompenseeritakse millegagi.
See, et ühtesid tanke buffitakse teisi nerfitakse, see kogu aeg nii olnud. Eeldan. et see on WG viis grindi ergutada. Et sa ei mängi 20k mänge oma lemmitankiga . Samas kui sul hunnik tanke olemas, siis pole vahet, alati üks osa tanke OP'd ja mõnus mängida...
heavyd võiksid olla jah kehvama viewrangega ja aeglase pööramisega aga esisoomus peaks oluliselt rohkem kaitset pakkuma kui ta hetkel teeb. 2 -ks ma võtaks kuldmoona yldse ära. Mediumid kah kehvema rangega ja kehvema penega. Siis hakkaks ehk asi parem olema.
Minul küll see mingit grindi ei erguta. Tshehhi tanke ma juba pmst ei arenda kuna viimase otsa tankid saavad nagunii rämeda nerfi. Viewrange vähendamine heavy tankidel muudab mängud totaalselt igavaks. Heavy tankid passivad kusagil kaugel põõsas ja nad ei liigu enam kuhugi. Juba praegu on see sedasi. Lightanki teema taandub sellele kui hea mängija tiimis on ehk kes oskab lighttanki kasutada sihipäraselt ja kes istub sellega kusagil tagaliinil kuna ta ei pene. Selliseid tomateid on väga palju. Võidab see tiim kelle lighttanki mängija on heade statsidega.
Edaspidi mängivad kõik über mediumitega ja lighttankidega, heavydeag mängivad tomatid sest neil pole vahet.
Artydel ma muudaks ühe asja ära - ma võtaks artydel moona vähemaks. Näiteks 6 kuuli masina peale või siis kildmürske 4 ja soomustuläbistavaid näiteks 6. Täpsus võiks olla suurem, aga ise majandad kas lased rutakalt ja mööda või passid peale ja lased täpselt. Aga just kildmürske võiks olla hästi vähe ja kuldmoon üldse välja. Ja artyd oleks balansis.
Kuldmoona ei saa ära võtta. Siis tuleb MM ümber teha. KV1 ei lase väga paljud tier 2-3-4-5 läbi mitte kusagilt, ainult kuld ongi see mis võtab. Üks KV1 teeb mängu ära kuna keegi ei pene teda. Kuldmoon peab jääma, iseasi jälle kas ei võiks olla moonal limiit. Ei saaks panna tervet masinat kulda täis, saaks panna näiteks 20% ainult.
See kõik keeraks mängu ikkagi väga pekki. Lõpptulemusel ei oleks mingit vahet.
viimati muutis p6kk 09.06.2016 12:47:25, muudetud 1 kord
WG ei anna klotsi, nad pigem vähendaks sedagi. Kujuta ette mängida IS3mega kui torn keerab kaks korda aeglasemalt kui praegu? Iga kiirem junn ringitab su surnuks. Sa ei taha elus enam selle pimeda, aeglase jamaga mängida.
thomak28: olid ajaloolised lahingud kunagi. Tankidel muudeti lausa torusid ja mootoreid. Väga vähesed mängisid seda mängustiili ja pandi kinni ära. See tankide roll ei huvita kedagi sest see muudab grindi mõttetuks. Ajaloolistes oli Tiger 2, mängida sai stock toruga nii nagu kunagi oli, kõik kirusid seda. Teine mängis ajaloolise T-34 junniga ja ei penenud seda tiger 2 mitte kuidagi. Vist mingi moona teema oli ka seal.
viimati muutis p6kk 09.06.2016 12:53:38, muudetud 1 kord
keegi ei käsi sul seda ju mängida kui see sulle ei sobi. Ei pea ju kõike tanke mängima. Mängid seda mida soovid. See 100% kõikide tankide grindimine on täiesti arusaamatu minu jaoks. Nagu mingi kohustus mille suurem osa vabatahtlikult omale on võtnud.
Heavyl muidugi võiks olla suurem dämm. Ytleme nii, et kui medium teeb lasuga 200 siis heavy peaks tegema 800. Lisaks lightidel ja mediumitel olulisem kehvem pene kui hetkel.
krõll: ei ole kunagi mõistnud inimesi kes sunnivad teisi vaikima - kui ei meeldi siis ole vait või mine ära.
Esialgsete plaanide kohaselt heavyde dämm pigem väheneb. E100 750 asemele tuleb 700 damaget. Kunagi nerfiti ära tier10 TD. Kõik peale jag100 ja 183 hakkasid tegema ainult 700 damaget. Peale seda T10 tankihävitajatega mängimine vähenes tuntavalt.
viimati muutis p6kk 09.06.2016 12:57:45, muudetud 1 kord
sul ikka katus vist lendab
Ma lihtsalt ytlen et kui sulle ei sobi mingi tanki tyyp siis ei pea sellega ju mängima. Mina näiteks ei mängi artysi sest ei meeldi neid mängida. Kui tulevikus on heavyd pimedad ja aeglased ja mulle see ei meeldiks siis ma ei mängi neid lihtsalt ja vsjoo. Ei mingit probleemi. Samas ehk mõnele sobib ja see mängib.
Malinovka, 46% win chance, vastased saavad alul 3/4 kaardist enda kontrolli alla ja siis juba jäävad viimased kaitsjad enamvähem ühe ruudu suurust ala kontrollima, samal ajal kui kõigist kolmest küljest pushitakse peale. Mis edasi saab, seda näeb juba videolõigust.
Just nii tegingi eile öösel. Hetkel tundub töötavat. Mul muidugi Insider Preview algusest peale olnud. Ise uuendanud ennast esimesest win 10 versioonist Aga ainuke probleem siiamaani.
erick, Linnukesed olid küll seal olemas aga, kas see mõjutab mind, kui XVM'i ja mod'e ei kasuta? Riistvara olen igatepidi läbi piinanud juba. Võin tunde furmarki, prime95 ja burnin testi korraga lasta. Memtesti eraldi pole teinud.
Eile märkasin , et vilksatas korra mingit winkey+G teadet , et mängu salvestada (varem pole olnud) See siis win 10 xbox app'i mingi lisa. Igatahes peale selle app'i eemaldamist ja Windows game bar'i keelamist registrist sain 15+ mängu probleemideta teha. Näis mis edasi saab
E: No nüüd võib 100% kindlalt öelda, et asi oli konkreetses win 10 versioonis(14332). Beta värk kõikse uuem on OK jälle.
Viskan siia vahele ühe eilse striimi huvitavama mängu: https://www.twitch.tv/senpaierick/v/71443830
Malinovka, 46% win chance, vastased saavad alul 3/4 kaardist enda kontrolli alla ja siis juba jäävad viimased kaitsjad enamvähem ühe ruudu suurust ala kontrollima, samal ajal kui kõigist kolmest küljest pushitakse peale. Mis edasi saab, seda näeb juba videolõigust.
Lisan siia ka päris hea kaitse. Prokhorovka, ise olin wz-132 ja killiti ära aga vaatasin lõpuni kus üks TVP tegi mängu ära (7,5k däm oli tal lõpus, sai veel Fadini). Meil oli kaotusseis, kus meie 1600 HP oli vastaste 12000 HP vastu, aga suudeti mäng ära võita.
No nii, kuna eile sai juba striimis seda seletatud, siis lühidalt olen viimased paar päeva testinud ühte brainhack'i. Hüpotees, mida praegu proovile panen, on selline: huvitavat juttu ajavate inimeste kuulamine mängu ajal sunnib aju mängus rohkem instinktidele ja refleksidele toetuma, vähendab ülemõtlemist/tilti ja tekitab parema fookuse. Võimalik, et jutlevad inimesed on minu eripära ja kellelgi teisel töötab mõni muu "segaja", kriiskav naine ja lapsed nt, keda mõnikord CWdes ikka kuulda on Näiteks muusika minu puhul igatahes säärast efekti ei oma.
Kõlab nagu trollimine või lausrumalus? No ma ise võtaksin sama seisukoha sellisest asjast kuuldes, aga fakt on et märkasin seda efekti juba nädalaid tagasi, mitmel eri korral. Ühel puhul jäin mängu kõrvale kuulama ühe teise Eesti striimeri striimi ja teisel puhul olin mängude ajal samas kanalis umbes 12 üsna lobisemisalti klannikaaslasega. Mõlemal korral tulid väga, väga tugevad tulemused.
Üks on juhus, kaks on kokkusattumus, aga kolm on muster. Niisiis lasin eile päeval aga podcasti käima mängu kõrvale, et sihilikult proovida kolmandat korda, kuidas selline asi töötab. Nüüd olen teinud kaks lühikest sessiooni ja ühe pika striimi, samal ajal podcasti kuulates. Aeg oleks siis esimene pilk peale visata eksperimentaalandmetele (plaanin valimit kasvatada 100 mänguni, hetkel 34 mängu üle 3 päeva).
Kõik need mängud on tehtud soolos, EU2 server. Mõni võib mõelda, et cmon, TVP 50/51 ongi OP. Tõenäoliselt on ka, kuid mul oli suuri probleeme sellest endale vastuvõetaval tasemel WRi/WN8/dämmi välja pigistamisega. Kui nüüd mälu ei peta siis peale esimest 100 mängu oli keskmine dämm kusagil 2980, WR 55% ja WN8 2800 kandis.
Viimase 24 mängu keskmised tulemused TVP 50/51ga: WR 79.17%, WN8 ~3600, avg dam 3391. Nende 24 mängu sisse mahub ka 2x Ace Tankerit, mida ma ei suutnud varem 100 mängu jooksul kordagi saavutada. Võib ka olla, et viimase 2 nädala jooksul on rohkem lihtsalt rohkem noobe selle tanki kätte saanud, ei tea. Intactil näiteks kukkus Ace Tanker 1287 base XP peal (jaanuaris), mul 1255 peal üleeile. See on mingi 2,5% erinevus, raske öelda, kas see ikka on statistiliselt märkimisväärne.
Sellised on siis vahetulemused 1/3 peal.
Kuulutan eksperimendi lõppenuks, tänasega sai täis 102 mängu TVP 50/51ga ja kukkus ka 2nd Mark of Excellence. Kardan, et kolmas jääb minu tasemel mängija jaoks püüdmatuks unistuseks. Kõik 102 mängu said tehtud soolos. Keskmine WR jäi 66.67%, keskmine WN8 3732, keskmine dam 3402, kille 2.3. Kuigi lõpu poole hakkasid tulemused langema veidi, võib vist öelda küll, et confirmed.
No nii, kuna eile sai juba striimis seda seletatud, siis lühidalt olen viimased paar päeva testinud ühte brainhack'i. Hüpotees, mida praegu proovile panen, on selline: huvitavat juttu ajavate inimeste kuulamine mängu ajal sunnib aju mängus rohkem instinktidele ja refleksidele toetuma, vähendab ülemõtlemist/tilti ja tekitab parema fookuse. Võimalik, et jutlevad inimesed on minu eripära ja kellelgi teisel töötab mõni muu "segaja", kriiskav naine ja lapsed nt, keda mõnikord CWdes ikka kuulda on Näiteks muusika minu puhul igatahes säärast efekti ei oma.
Kõlab nagu trollimine või lausrumalus? No ma ise võtaksin sama seisukoha sellisest asjast kuuldes, aga fakt on et märkasin seda efekti juba nädalaid tagasi, mitmel eri korral. Ühel puhul jäin mängu kõrvale kuulama ühe teise Eesti striimeri striimi ja teisel puhul olin mängude ajal samas kanalis umbes 12 üsna lobisemisalti klannikaaslasega. Mõlemal korral tulid väga, väga tugevad tulemused.
Üks on juhus, kaks on kokkusattumus, aga kolm on muster. Niisiis lasin eile päeval aga podcasti käima mängu kõrvale, et sihilikult proovida kolmandat korda, kuidas selline asi töötab. Nüüd olen teinud kaks lühikest sessiooni ja ühe pika striimi, samal ajal podcasti kuulates. Aeg oleks siis esimene pilk peale visata eksperimentaalandmetele (plaanin valimit kasvatada 100 mänguni, hetkel 34 mängu üle 3 päeva).
Kõik need mängud on tehtud soolos, EU2 server. Mõni võib mõelda, et cmon, TVP 50/51 ongi OP. Tõenäoliselt on ka, kuid mul oli suuri probleeme sellest endale vastuvõetaval tasemel WRi/WN8/dämmi välja pigistamisega. Kui nüüd mälu ei peta siis peale esimest 100 mängu oli keskmine dämm kusagil 2980, WR 55% ja WN8 2800 kandis.
Viimase 24 mängu keskmised tulemused TVP 50/51ga: WR 79.17%, WN8 ~3600, avg dam 3391. Nende 24 mängu sisse mahub ka 2x Ace Tankerit, mida ma ei suutnud varem 100 mängu jooksul kordagi saavutada. Võib ka olla, et viimase 2 nädala jooksul on rohkem lihtsalt rohkem noobe selle tanki kätte saanud, ei tea. Intactil näiteks kukkus Ace Tanker 1287 base XP peal (jaanuaris), mul 1255 peal üleeile. See on mingi 2,5% erinevus, raske öelda, kas see ikka on statistiliselt märkimisväärne.
Kuulutan eksperimendi lõppenuks, tänasega sai täis 102 mängu TVP 50/51ga ja kukkus ka 2nd Mark of Excellence. Kardan, et kolmas jääb minu tasemel mängija jaoks püüdmatuks unistuseks. Kõik 102 mängu said tehtud soolos. Keskmine WR jäi 66.67%, keskmine WN8 3732, keskmine dam 3402, kille 2.3. Kuigi lõpu poole hakkasid tulemused langema veidi, võib vist öelda küll, et confirmed.
Ma midagi muud ei viitsinud vaadata, kuid raha teenisid küll metsikult! Isegi premiumit kasutades stabiilses miinuses...
andrez3d, mul sai tšehhide soodukaga ostetud toit otsa, seega -20K iga mängu pealt automaatselt. Kui vaadata, et keskmine miinus oli sellest hoolimata vaid -5K per mäng, siis ütleks, et täitsa pole viga ju
Tegin väikse arty mängu. Kõige huvitavam lask oli T-43-2 maha võtmine. Alguses vaatasin et lasin nii jämedalt mööda ja siis alles tuli minu kärakas
Esimene lask oli kurb, 8000 krediiti lendas vastu kivi ja viimane lask oli samuti kivi.
Ma midagi muud ei viitsinud vaadata, kuid raha teenisid küll metsikult! Isegi premiumit kasutades stabiilses miinuses...
Ütleme ausalt, et eelis nendel ikkagi kes kasutavad preemium toitu/med kit/repair kit. Samas kui tahad enda tier 10 tankist maksimumi välja pumbata ja olla konkurentsis randomi kõrgeimal tasemel, siis ei jää muud üle kui pumbata krediiti tier 10 tankidega mängimisel...Üldiselt need kes juba mängida oskavad, suudavad tänu kõvale keskmisele dämmile ja spotile kulusid minimeerida!
Ei suutnud kiusatusele vastu panna ja ostsin VK4503B ära.
Esimesed tähelepanekud:
1. rahatankiks ei sobi mu arust, teenib ikkagi väga nadilt võrreldes T8ga (võite arvestada kusagil 30-35K per mäng puhast kui mängite minu tasemel, hea crewga)
2. meeskonna treenimiseks sobib hästi
3. kahur on väga hea, soomus on okei (anglitud külg bounces mul nt ISU-152 tippkahuri lasku 2x, aga torn ja esisoomus paremal juhul T6-te vastu aitavad), view range on heavy kohta ülihea (BIA + optika + perkid + šokolaad = 467m)
4. fun tank on!
Top tierina saab sellega ikka asju teha ja T8 heavyde vastu minnes on üsna hea tunne (IS3 nt). T9-tega brawlima ei läheks, aga kui vaja siis sidescrapeda saab.
Duration: From 11 June to 25 June at 23:59 CEST (UTC+2).
Goal: Earn the highest amount of base XP possible in a single battle.
Additional conditions and prizes depend on how you will participate—see details below.
Method #1: By playing with the VK 45.03!
There is just one extra condition: you must be playing VK 45.03.
Prizes:
Places 1–5: 90 days of Premium Account
Places 6–10: 30 days of Premium Account
Places 11–20: 7 days of Premium Account
------------------------
Ma ise ei osta. Ma tahaks sakslaste Skorpat millega QB juba sügisel mängis. https://www.youtube.com/watch?v=rrbAQfNP2_Y
The Waffenträger Skorpion / New T8 German Premium TD
Huvitav miks WG üldse test-serverid avab kui sellest mingit kasu pole?
Mängides test-serveris mõne uue tankiga, siis võiks pärast igat mängu tulla ette mingi pisike hinnangu valik. Mis meeldis, mis oli tundus katki...
Tagasiside süsteem on kehva neil või tõesti loeb ainult see milline on tagasiside vene serveris. EU test-serveris toimuv ei oma WG jaoks mingit tähtsust.
Nad tegid kena ülevaate masinate tehnilistest näitajatest. Ometi ei näidata väärtuste muutumist kui kasutada masinal camonet või binoklit. Optika, ratsiooni puhul näitab vaatekauguse suurenemist.
Kõike tehakse nii lohakalt, krdi vene värk...
------------------
Toksige suva nimesid http://worldoftanks.eu/en/community/accounts/#wot&at_search=toomas
ja igale nimele mida suudade välja mõelda, leiate posu nimesid kes pole kunagi ühtegi mängu teinud.
Kui nüüd WOT kustutaks kõik need 0 mänguga tegelased, saaks reaalsete mängijate arvu poole väiksema.
Aga eks turunduse jaoks on vaja näidata suurt mängubaasi.
------------------
Toksige suva nimesid http://worldoftanks.eu/en/community/accounts/#wot&at_search=toomas
ja igale nimele mida suudade välja mõelda, leiate posu nimesid kes pole kunagi ühtegi mängu teinud.
Kui nüüd WOT kustutaks kõik need 0 mänguga tegelased, saaks reaalsete mängijate arvu poole väiksema.
Dear p6kk, you have been admitted to the World of Tanks Sandbox Test. Please familiarize yourself with the information about this Closed Test. Your test account will be activated within 48 hours.
Is 6 on paras tigu küll, kui õiget äärt ei vali siis nägemist https://www.upload.ee/files/5884769/shot_006.jpg.html
Rudil ei saa ikka koera haukuma, garaasis haugub, kui hiirega klõpsad peal. Aga mängus mitte....?
Tekib tunne, justkui oleks WG enda poolt genereeritud, et mängijatebaasi suuremana näidata tegelikkusest.
sixkiller kirjutas:
p6kk kirjutas:
------------------
Tekib tunne, justkui oleks WG enda poolt genereeritud, et mängijatebaasi suuremana näidata tegelikkusest.
sixkiller kirjutas:
p6kk kirjutas:
------------------
Lahe piix jah sisse toksitud kellegi poolt:
:D
Millest selline tunne tekib? Wargamingu jaoks on oluline online users, mitte total users.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.