Väheke numbreid _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Paaril suuremal saidil kiikasin, hea 3x vähem huvilisi kui esimesel osa.
Pakuks et mingi 2 siisonit hea juhul tehakse kokku ja siis on sellega kõik kh.
Mitmeks aastaks Clarkson ja co. Amazoniga lepingu tegid?
Top gear on bbc-le kõva lüpsilehm, äkki palkavad uuesti peale paari aastat _________________ This message was sent from space using stargate
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Clarkson, Hammond, May and Wilman have signed a three-series deal with Amazon. Production on the first series will begin soon and it will launch next year.
Teine osa oli suht ok isegi. Ainult see evans käib pinda ikka ja mõni pisiasi veel. Autosid nägi, kaadrid head jne ai t clarksoni ja co jutt oli asjalikum autode osas ja nad olid ehedamad.
Vaatan edasi ainult põhjusega et sellist stiili autosaadet rohkem hetkel pole... _________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled)
Kerisin läbi. Pani õlgu kehitama. _________________ Teie küsimused on vastatavad, kuid meie vastused on küsitavad.
IT uudissõnad. Pihuarvuti - pihkar, pihuarvuti kasutaja - pihkur.
Evansi halaga jätkates, ta pole ju petrolhead ka. Tinkerbellina vist on selline asi välistatud.
Ja extra saade oli seekord kahtlane. See Evansi episood oli täiesti wtf. Mulle hakkas selle saatejuht ka närvidele käima. Eelmine kord ei pannud tähele. _________________ KASS
Mulle meeldis teine osa tegelikult rohkem kui esimene... ei jätnud nii vägisi tehtud muljet. Aga jah... peab tunnistama, et Evansi hääl ei mõju saates hästi. _________________ Честных психов можно не лечить...
nüüd siis 5 saatejuhti 1 saates
Külalised olid ok, nalja pidi saama, sest Kevin Hart indahause
Viimane lõik läks BBC-le küll väga, väga kalliks
Lisaks veel selle, et need ringiajad enam kiirete autode puhult täit tõde ei näita. Olen tähele pannud, et tänu nende raja uuendustele on osa teest täiesti sitane ja seal pidamist ei pruugi olla. Tegu pole kusjuures sirgetega vaid kurvid _________________ This message was sent from space using stargate
Jezza, Hamster ja Captain Slow vaatavad uut Top Geari
Link _________________ Teie küsimused on vastatavad, kuid meie vastused on küsitavad.
IT uudissõnad. Pihuarvuti - pihkar, pihuarvuti kasutaja - pihkur.
Sabrina pani ämbri ma velgedega .....vaatame edasi
E
Ta üldse suht ämber
Kokkuvõttes sitt koopia ja ma pole poole peale jõudnudki
Ei ole wow värki Vaatan vaatamise pärast _________________ This message was sent from space using stargate
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.