praegune kellaaeg 18.06.2025 02:08:14
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
mazdagti
HV veteran

|
23.05.2016 07:53:55
|
|
|
Käisin siis laupäeval piilumas isendit Võru Telias. Kuna oli järjekord siis piilusin niisama läbi klaasi. Aga ka sealt oli juba näha et vasak eemaldatava ja korpuse ekraani kõrvane joon olid liitumiskohast nihkes. Mage värk ütleks ma ja esmane tuhin lahtus selle nägemisega.
_________________ No ikka täitsa kagu nukas!
FB Volvokodu, diagnostikaabi Võrumaal. |
|
Kommentaarid: 154 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
taaniellin
HV Guru
|
01.06.2016 17:08:27
|
|
|
Palju need lisa vidinad maksavad?
   |
3 :: |
0 :: |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
mazdagti
HV veteran

|
13.02.2017 23:47:51
|
|
|
Pole veel kuskil listis näinud neid aga ebay lehel olid need fotokas ja hi-fi moodul u. 200€
Telefonist endast ka pisut, kuna sai käidud seda pisut põhjalikumalt näppimas. See kooste asi mis klaasi tagant mulle algul silma hakkas, pole peos enam nii häiriv. Pigem häirib et nupud on toodud tagant tagasi vasakule küljele. Käes on telefon korralik toekas ning jätab soliidse mulje. Kahjkus on kadunud G4 nii teistest erinevaks tegev nõgusus ja kandilisust rõhutav disain Kujult kätte võttes meenutas esialgu kohe Samsungit aga õnneks selle nupukese puudumine ekraani all leevendas seda. Üldiselt oli aga muidu mugav ja sobitus hästi kätte kuid jah kahjuks selle omapära kadumine oli see miks minust ta veel esma käeshoidmise järel siiski poodi jäi, kuigi ausalt öeldes see klaasi tagant tundunud tõrjuv tunne oli asendunud peale küüneviha külge ajamist asendunud elevuse ning positiivse emotsiooniga.
EDIT:Peale pikka katsetamist et saada kätte bootloaderi lahti lukustamiseks vajalikku seadme ID-d, läheb minu telefon garantiise LG Developers Team soovitusel. Eks näis mis sealt välja tuleb.
EDIT2: Kas kellelgi veel Waze kasutamisel kõigub kiirus rohkem kui 2-3 km/h? Kuna hooldus hakkas ulguma miskit siis oleks vaja et keegi kas omaks sama probleemi või lükkaks probleemi olemasolu ümber.
EDIT3: Täna siis sain uue emaplaadiga telo tagasi ja ka gps näitab nüüd Waze äppis normaalselt kiirust Ja lisaks kõigele on mul ka nüüd Nougat ehk Android 7.0 soft peal
_________________ No ikka täitsa kagu nukas!
FB Volvokodu, diagnostikaabi Võrumaal. |
|
Kommentaarid: 154 loe/lisa |
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|