|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Kas oleksid nõus windows 10-t teenusena ostma ehk iga kuu kasutamise eest maksma? |
| Kindlasti mitte |
|
65% |
[ 381 ] |
| Pigem ei |
|
27% |
[ 158 ] |
| Pigem jah |
|
5% |
[ 33 ] |
| Kindlasti jah |
|
1% |
[ 8 ] |
|
| hääli kokku : 580 |
|
| autor |
|
Betamax
HV Guru

|
23.05.2016 22:29:24
|
|
|
Ühe ASUSe Zenbooki peal 10 seadistades tuli üht seadistust muuta, et kogu süsteem inglisekeelne oleks, aga kellaaeg, kuupäev ja sisestus jääks eestikeelseks. Ei mäleta kahjuks, mis see oli. Igasugused regioonid unustage ära. Need muutsid kogu Windowsi eestikeelseks või ameerikakeeleks koos sisestuse ja kellade-kuupäevadega.
_________________ M: Intel i5 4590 protsessorid
M: HP Elitedesk 800 G3 SFF
M: HP Elitedesk 800 G2 Mini 35W |
|
| tagasi üles |
|
 |
DJope
HV veteran

|
23.05.2016 22:32:05
|
|
|
| English (UK)'l on kuupäev ja ajanäit meie regiooni kohaselt.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
24.05.2016 13:40:29
|
|
|
| libe kirjutas: |
| Märt. kirjutas: |
| Tee win ingliskeelseks siis. |
| Marie kirjutas: |
| Asukoht peab inglis keelse riigi oma olema. |
| jeesus188 kirjutas: |
| sa oleks pidanud asukoha panema mitte banaania |
| PCman kirjutas: |
Kas ikka peab?
Mul on igal poole Estonian - ainuke vahe, et windowsi installimeedia peab olema ingliskeelne. Siis pole mingeid eestikeelseid äppe jne jne.... |
mida kurat te kõik mõtlete? loen, kuid abi ei leia - pange mingi pilt seadetest või midagi konkreetsemat
kui regiooni usa panen, siis on kogu kuradi ajanäit ja kuupäevanäit puhas pudru 05/23/2016 joomajoo AM/PM
ja windows on mul inglisekeelne ja meedia samuti ning ei olnud ka upgrade, vaid puhas install
win8 oli see lihtne ja loogiline, kuid 10 on ses suhtes <b>piixu</b> keeratud, MSi lehelt leidis ka tuge vaid win8le |
Juhtpaneel-keel ja lisad inglise, tahad winni ingliskeelsena, liigutad inglise esimeseks.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
| tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
24.05.2016 23:04:37
|
|
|
Keegi veel usub, et sellise pasa eest saab raha hakata küsima va?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
R A T
HV veteran

|
25.05.2016 00:39:02
|
|
|
| seeru kirjutas: |
Keegi veel usub, et sellise pasa eest saab raha hakata küsima va?
 |
Pole veel start menüüs reklaami näinud - eks ole näha, kui palju rohkem neid tulema hakkab
Ma usun, et saaks küll rohkem raha küsida - Remove Ads $3.99
|
|
| tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
25.05.2016 20:17:43
|
|
|
| R A T kirjutas: |
Pole veel start menüüs reklaami näinud - eks ole näha, kui palju rohkem neid tulema hakkab
Ma usun, et saaks küll rohkem raha küsida - Remove Ads $3.99 |
| tsitaat: |
| ...sometime in July. |
Tegelikult mind, kui paadunud lauaarvuti kasutajat jätab täiest külmaks.
Kogu sel w10-l pole ju lauarvutil mingit pointi. Kuna telemeetrial ja igasugusel muul nuhkimisl ja sisseehitatud NSA tagaustel, mille peale ka kogu arenduse jõud ja vaim on põhiliselt kulunud ja see osa neil töötabki edukalt ja mille tõttu w10 üldse arendati, pole lauakal kaugelt ka sellist effekti nagu on mobiilsete seadmetega kasutades.
Põhiliselt on w10 ainult suht kole ja kiiruga kokku klopsitud kest vana tuttava windowsi peal, sest nii kui kuskuil natuke sügavamale lähed, siis vana win vastu vaatab.
Lisaks siiski mainin, et mul on ka hunnik läpakaid ja w10 läppar ja w10 lauakas samuti olemas. Aegajalt panen neid käima ka, et need oma uuendused ära teha saaks.
Miks selle "arenduse" käigus draiverite süsteem oli vaja peeti keerata on muidugi väike mõistatus.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
26.05.2016 07:41:10
|
|
|
| ... Miks selle "arenduse" käigus draiverite süsteem oli vaja peeti keerata on muidugi väike mõistatus. |
Kust otsast W10 draiverite süsteem peeti keeratud on, siiani on W10 kõige parema draiverite toega Windows, see, et W10 ei paku mõnele üle 7 aasta vanale romule enam draiverit, ei tee temast kuidagi peeti keeratud draiverite süsteemiga Windows versiooniks.
Kui kõik vana oleks draiveritega toetatud siis poleks ka uusi arvuteid vaja niipalju toota ja siis poleks ka arvutite tootmiseks niipalju töökohti vaja luua, sama on ka sinu tööga, kui su tehtav toode kestaks igavesti siis pole ka varsti sul tööd mis su lauale leiva toob.
_________________ CPU Power (Watt) Protsessorite voolutarve Pentium D 805 (4.1GHz) Full Load 474W  |
|
| tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
26.05.2016 09:18:31
|
|
|
| ... Miks selle "arenduse" käigus draiverite süsteem oli vaja peeti keerata on muidugi väike mõistatus. |
Kust otsast W10 draiverite süsteem peeti keeratud on, siiani on W10 kõige parema draiverite toega Windows, see, et W10 ei paku mõnele üle 7 aasta vanale romule enam draiverit, ei tee temast kuidagi peeti keeratud draiverite süsteemiga Windows versiooniks.
Kui kõik vana oleks draiveritega toetatud siis poleks ka uusi arvuteid vaja niipalju toota ja siis poleks ka arvutite tootmiseks niipalju töökohti vaja luua, sama on ka sinu tööga, kui su tehtav toode kestaks igavesti siis pole ka varsti sul tööd mis su lauale leiva toob. |
Kipub vägisi oma draiverit panema ja teinekord keerab sellega asja tuksi. Naabrimehel kaotas niimoodi heli ära. Andis tal tükk aega otsida, enne kui mudelikohase originaaldraiveri leidis. Ja üks hetk keeras WU selle oma draiveriga taas peeti.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tint
HV veteran
|
26.05.2016 09:22:17
|
|
|
| ot: |
| imelikud probleemid teil. Olen antud probleemi täheldanud ainult 7 aastat vanale kastil win10't selga ajades... |
|
|
| tagasi üles |
|
 |
486
HV Guru
|
26.05.2016 12:39:35
|
|
|
Sai nüüd siis juba pea pool aastat testitud ja pean t6dema, et win10 on ikka päris hää. Välja arvatud see auto update BS on k6ik muu väga tase. Funktsionaalne ja kiire. Buutimis kiirus on kordades kiirem kui win7, sama riistvaraga. Nüüd pole enam SSD vajagi arvuti niigi super kiire.
_________________ zero |
|
| tagasi üles |
|
 |
firemark
HV Guru

|
26.05.2016 12:43:09
|
|
|
| 486 kirjutas: |
Sai nüüd siis juba pea pool aastat testitud ja pean t6dema, et win10 on ikka päris hää. Välja arvatud see auto update BS on k6ik muu väga tase. Funktsionaalne ja kiire. Buutimis kiirus on kordades kiirem kui win7, sama riistvaraga. Nüüd pole enam SSD vajagi arvuti niigi super kiire.  |
arvuti bootib üles jah mingi 3 sekundit nüüd
|
|
| tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
26.05.2016 14:27:07
|
|
|
... |
Sul on kohe nii hea seletus varnast võtta, et loen mõnuga. Et nagu muud põhjust enam ei oska öelda, siis otse kuulipilduja ette?
Seljuhul ehk oskad ka öelda, miks W10, ma ütleksin - maniakaalse järjekindlusega - nendele 7 aasta vanustele arvutitele ennast peale surub?
Aga üldiselt ma selliste idiootidega ei kipu diskuteerima, kelle arvates lauaarvuti on automaatselt üle 7 aasta vanune romu.
Ütleksin selle peale oma poolse idiotismina vastu, et läpakad, mingid netboogid ja lõikelauad, mis nad on, pole mingid arvutid vaid puhas prügi, mis mul nurgas hunnikus seisavad.
Täna hommiku vaatasin jälle, kuidas W10 proovib mu W7 arvutisse imbuda. Mul W10 arvutid juba olemas ja tänan, rohkem ei soovi.
No ma ei usu, et selline vägisi peale surutav pask saab tasuliseks muutuda. Head asja pole nii vaja suruda.
See võib küll võimalik olla, et millalgi tuleb hakata reklaamide ja igast adside eemaldamise eest raha maksma.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Vael
HV Guru
|
26.05.2016 16:59:29
|
|
|
| firemark kirjutas: |
Sai nüüd siis juba pea pool aastat testitud ja pean t6dema, et win10 on ikka päris hää. Välja arvatud see auto update BS on k6ik muu väga tase. Funktsionaalne ja kiire. Buutimis kiirus on kordades kiirem kui win7, sama riistvaraga. Nüüd pole enam SSD vajagi arvuti niigi super kiire.  |
arvuti bootib üles jah mingi 3 sekundit nüüd |
HDD pealt?:O
Win8.1 SSD pealt on ka kiire, ~8s, algul. Peale poolt aastat kasutamist 13-20s peale veninud. Kuidas win10 pahna täis toppides käitub?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
firemark
HV Guru

|
26.05.2016 17:18:32
|
|
|
| Vael kirjutas: |
Win8.1 SSD pealt on ka kiire, ~8s, algul. Peale poolt aastat kasutamist 13-20s peale veninud. Kuidas win10 pahna täis toppides käitub? |
ei, mingi Samsungi evo SSD on mul
|
|
| tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
26.05.2016 18:30:19
|
|
|
| Vael kirjutas: |
Win8.1 SSD pealt on ka kiire, ~8s, algul. Peale poolt aastat kasutamist 13-20s peale veninud. Kuidas win10 pahna täis toppides käitub? |
Kui startup puhtana hoiad, siis pole midagi hullu - Windows nagu windows ikka, aeglasem, kui Linux.
Ma aeg-ajalt teen Disk Cleanup, Wicleanup ning Glary Utilities puhastust, siis ikka vabaneb ~5GB või enam.
|
 |
masmre
Kreisi kasutaja

|
26.05.2016 19:10:09
|
|
|
| Kuidas oleks parim lahendada probleem, kui win boodib liiga ruttu ja network drivud ei jõua connectida. Oleks vaja miski delay aeg panna.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
26.05.2016 20:47:13
|
|
|
| Tee win ingliskeelseks siis. |
| jeesus188 kirjutas: |
| sa oleks pidanud asukoha panema mitte banaania |
| PCman kirjutas: |
Kas ikka peab?
Mul on igal poole Estonian - ainuke vahe, et windowsi installimeedia peab olema ingliskeelne. Siis pole mingeid eestikeelseid äppe jne jne.... |
mida kurat te kõik mõtlete? loen, kuid abi ei leia - pange mingi pilt seadetest või midagi konkreetsemat
kui regiooni usa panen, siis on kogu kuradi ajanäit ja kuupäevanäit puhas pudru 05/23/2016 joomajoo AM/PM
ja windows on mul inglisekeelne ja meedia samuti ning ei olnud ka upgrade, vaid puhas install
win8 oli see lihtne ja loogiline, kuid 10 on ses suhtes <b>piixu</b> keeratud, MSi lehelt leidis ka tuge vaid win8le |
Juhtpaneel-keel ja lisad inglise, tahad winni ingliskeelsena, liigutad inglise esimeseks. |
mul on windows inglisekeelne, vaid appid ei olnud
ainus lahendus oli täiesti utoopiline ja toon siin kuvapaugu, ehk oled varem näinud, kuid seda paraku mitte siinse abiga
alati kõikides windowsides on mul olnud valikus eesti keel, kuid nüüd, tuleb valida inglise keel ning sealt alt omakorda klahv eesti layoutile - fucking nonsens
ja sa tõesti kasutad eestikeelset windowsi? krt tükk aega mõtlesin kuhu settingutesse siseneda, et su poolt kirjeldatud asi üles leida
eestikeelse windowsi jaoks tuleks eraldi teema teha
| R A T kirjutas: |
Ma usun, et saaks küll rohkem raha küsida - Remove Ads $3.99 |
| ...sometime in July. |
Tegelikult mind, kui paadunud lauaarvuti kasutajat jätab täiest külmaks.
Kogu sel w10-l pole ju lauarvutil mingit pointi. Kuna telemeetrial ja igasugusel muul nuhkimisl ja sisseehitatud NSA tagaustel, mille peale ka kogu arenduse jõud ja vaim on põhiliselt kulunud ja see osa neil töötabki edukalt ja mille tõttu w10 üldse arendati, pole lauakal kaugelt ka sellist effekti nagu on mobiilsete seadmetega kasutades.
Põhiliselt on w10 ainult suht kole ja kiiruga kokku klopsitud kest vana tuttava windowsi peal, sest nii kui kuskuil natuke sügavamale lähed, siis vana win vastu vaatab.
Lisaks siiski mainin, et mul on ka hunnik läpakaid ja w10 läppar ja w10 lauakas samuti olemas. Aegajalt panen neid käima ka, et need oma uuendused ära teha saaks.
Miks selle "arenduse" käigus draiverite süsteem oli vaja peeti keerata on muidugi väike mõistatus. |
sa oled mingi uhhuu või? kõik jälgivad sind jne, sul on endiselt vast ka lolltelefon taskus ja piipar otseloomulikult
lauaarvutile on samasugune eelis, mis kõigil - kui sa ei ole võimeline sellest kasu lõikama, siis edu sulle oma koopas
Kui kõik vana oleks draiveritega toetatud siis poleks ka uusi arvuteid vaja niipalju toota ja siis poleks ka arvutite tootmiseks niipalju töökohti vaja luua, sama on ka sinu tööga, kui su tehtav toode kestaks igavesti siis pole ka varsti sul tööd mis su lauale leiva toob. |
Kipub vägisi oma draiverit panema ja teinekord keerab sellega asja tuksi. Naabrimehel kaotas niimoodi heli ära. Andis tal tükk aega otsida, enne kui mudelikohase originaaldraiveri leidis. Ja üks hetk keeras WU selle oma draiveriga taas peeti. |
windows update vast uuendab vaid legacy drivereid neil rontidel, millele riistvaratootjad uutes draiverites tuge ei paku või on mingid kummalised läpakad - minu lauakale pole veel windows ühtegi draiverit iseseisvalt installinud ja mul on automaatsed uuendused aktiivsed
kõik vaid kiruvad windowsi, kuid situatsiooni täpsemalt ei kirjelda. kindlasti on seal mingi korrelatsioon, kuid koondub vaid kaks tõika, windows 10 ja updatega tulevad ise draiverid
_________________ ☠ |
|
| tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
26.05.2016 20:49:15
|
|
|
| kindlasti on seal mingi korrelatsioon, kuid koondub vaid kaks tõika, windows 10 ja updatega tulevad ise draiverid |
Mul tulevad kahel masinal kõik driverid Windows Updatest ka BIOS´e uuendused tulevad sealt...
Ahjaa...need on MS`i enda raud...
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen! |
|
| tagasi üles |
|
 |
rycyve
HV veteran

|
26.05.2016 20:55:28
|
|
|
| masmre kirjutas: |
| Kuidas oleks parim lahendada probleem, kui win boodib liiga ruttu ja network drivud ei jõua connectida. Oleks vaja miski delay aeg panna. |
Parim lahendus oleks tihendi vahetus ehk bootiva ajuri connection delay+valik parem net conections sel ajal kui miski Network teeb oma hooldusi ehk ärge kaua
istuge selle saatana roolis
|
|
| tagasi üles |
|
 |
masmre
Kreisi kasutaja

|
26.05.2016 23:01:31
|
|
|
| rycyve kirjutas: |
| masmre kirjutas: |
| Kuidas oleks parim lahendada probleem, kui win boodib liiga ruttu ja network drivud ei jõua connectida. Oleks vaja miski delay aeg panna. |
Parim lahendus oleks tihendi vahetus ehk bootiva ajuri connection delay+valik parem net conections sel ajal kui miski Network teeb oma hooldusi ehk ärge kaua
istuge selle saatana roolis  |
Ma ei mõelnud küll drivereid (ajureid) vaid network kettaid. Nas'si ei ühenda pärast restarte ära lihtsalt. Praegu on mul startupis shortkutiga tehtud, aga kindlasti on paremaid variante ka.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
27.05.2016 11:49:07
|
|
|
sa oled mingi uhhuu või? kõik jälgivad sind jne, sul on endiselt vast ka lolltelefon taskus ja piipar otseloomulikult
lauaarvutile on samasugune eelis, mis kõigil - kui sa ei ole võimeline sellest kasu lõikama, siis edu sulle oma koopas
|
Sulle polegi rohkem öelda, et mu pole isegi kahju sinusugustest.
Naudi oma eelist ja lõika kasu niiet maa on must.
Piipari aja elasin ma kuidagi "suure surmaga lauatelefonide toel" üle (sest ma tõesti ei seedinud seda jälkust ja õnneks kaua ei kestnud ka) ja otse loomulikult on mul lõppude lõpuks kõik sahtlid nuti pöidlameeste ajastul lolltelefone täis.
Aga hea on see (erinevalt nii mõnestki), et päris nuti on ikka oma pähe jäänud, mitte telefoni kolinud.
viimati muutis seeru 27.05.2016 11:54:59, muudetud 1 kord |
|
| tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
27.05.2016 11:53:27
|
|
|
Poisid, pole vaja isiklikuks minna
Elu läheb edasi, lähme meiegi.
Tsiteerides klassikuid : "Tõde on kusagil olemas."
|
| tagasi üles |
|
 |
Mnator
HV Guru
|
27.05.2016 12:12:47
|
|
|
Poisid, pole vaja isiklikuks minna
Elu läheb edasi, lähme meiegi.
Tsiteerides klassikuid : "Tõde on kusagil olemas." |
Kas on?
Vale on täiesti kindlalt olemas aga tõde on kahtlasem ---- asju pidi saama teha mitut moodi : õigesti, valesti ja näiteks armee moodi (selles osas on varitsioone, ehk siin teemas peaks ütlema, et w10 moodi tahvleid, telefone ja lauaarvuteid täpselt üheks ja samaks pidades) ja see kolmas paneb kahtlema tõe alati olemasolus....
|
|
| tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
27.05.2016 12:28:19
|
|
|
| I don't believe that there's one truth. There are so many different people, and there are so many different ways you can look at things. I don't see how there could be just one truth. |
Ütlen ausalt - minul Windows 10 töötab ja täitsa hea meel, et lõpuks ometi nii hea Windows, kus ei pea robustselt menüüdes sorama ning paljud lisad sisseehitatud.
Draiverite automaatne uuendamine võib olla kellelegi peavalu, aga suurele osale teeb hoopis teene.
Ning vanematele arvutitele reklaamimine on lihtsalt vajalik, sest eeldatakse, et kui töötab Windows 7, siis peaks töötama ka Windows 10.
Draivereid ei pruugi muidugi olla arendatud ning sealt võibki tulla ebameeldiv kasutajakogemus. See läheb õnneks paari-aastaga üle, kus "vana" rauaga mehed jäävad Win7 peale ja kõik uued masinad tulevad Win10 by-default.
|
 |
Märt.
HV Guru

|
27.05.2016 13:07:38
|
|
|
Draiveritega ongi individuaalne see asi. Näiteks Aspire One AO756 mingi hetk kaotas peale installi heliseadmed. Tagasi ei saanud ennem kui panin 10 uuesti, saba seinast väljas seekord, Win 8 chipseti ja Win 8 heli ning siis võrku tagasi. püsima jäi. Pavilion m6–1061 er sai 10 Synapticu uuendatud draiveri, aga sellega hiir hüppas kui kurat mööda ekraani. Origi aalsed seitsme draiver peale, kobises pisut, et tahan vanemat peale, aga hiir hüppas, kass kargas kadus ka ära. Aga nendest vanemad masinad seevastu töötavad kui kulda 10 draiveritega.
|
| tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
27.05.2016 14:51:58
|
|
|
| Aga nendest vanemad masinad seevastu töötavad kui kulda 10 draiveritega. |
Njah. Nagu kulda ja isegi paremini töötavad ka w7 draiveritega.
w10 on pointless selles suhtes.
See ei peaks ennast vägisi suruma vaid jätma kasutajale lihtsa valiku.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
v1per
HV kasutaja

|
27.05.2016 18:02:11
|
|
|
Oskab keegi aidata, alates täna hommikust ilmuvad firefoxiga surfates mingid kolm valget kast, kõigil nurgas x ja väike Lyrics Ads kiri all. Kasutan adblock plusi ja varem analoogseid asju pole olnud, kuid nendest lahti ei saa. Olen mingeid google õpetusi kasutanud malwarega scanninud ja mingid asjad kustutanud, kahtlaseid app ja programme arvutis pole. Tegin firefoxile reseti, kuid ikka tulevad tagasi ja nii igal internetileheküljel.
Mida veel võiks proovida?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Ramones
HV Guru

|
27.05.2016 18:03:53
|
|
|
| v1per, lase malwarebytes ja adwcleaneriga üle, mingi jama ikka peab olema sul masinas. Brauseri cache tee ka igaksjuhuks puhtaks pärast, peaks pahnast lahti saama.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
v1per
HV kasutaja

|
27.05.2016 19:03:56
|
|
|
| Ramones kirjutas: |
| v1per, lase malwarebytes ja adwcleaneriga üle, mingi jama ikka peab olema sul masinas. Brauseri cache tee ka igaksjuhuks puhtaks pärast, peaks pahnast lahti saama. |
Müstika, tegin kõik need protsessid ära ja käisin masina ccleaneriga üle, restart ja ikka sama...
|
|
| tagasi üles |
|
 |
masmre
Kreisi kasutaja

|
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
27.05.2016 19:36:32
|
|
|
| v1per kirjutas: |
Oskab keegi aidata, alates täna hommikust ilmuvad firefoxiga surfates mingid kolm valget kast, kõigil nurgas x ja väike Lyrics Ads kiri all. Kasutan adblock plusi ja varem analoogseid asju pole olnud, kuid nendest lahti ei saa. Olen mingeid google õpetusi kasutanud malwarega scanninud ja mingid asjad kustutanud, kahtlaseid app ja programme arvutis pole. Tegin firefoxile reseti, kuid ikka tulevad tagasi ja nii igal internetileheküljel.
Mida veel võiks proovida? |
proovi siis seda klippi
Spoiler 
regedit ja delete kettalt, kui pea võtab, siis leiad ka firefoxi jaoks mingi sarnase võtme
_________________ ☠ |
|
| tagasi üles |
|
 |
v1per
HV kasutaja

|
27.05.2016 21:42:51
|
|
|
Kasutu video kahjuks, selle järgi proovisin juba ennem foorumisse postitamist midagi teha, kuid mul ei ole programmide all ega ka üheski kausta (on pandud show hidden files) Get Lyrics ega muud analoogset või kuidagi kahtlast kausta, täiesti tavapärased programmid, mis mul ennem ka olid, pole midagi installinud.
Registris samuti taolise tekstiga asju ei leidnud.
e: Sain korda. Oli programmide all mingi host fail, mille unistallisin ja pärast seda oli korras.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
|
| tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
28.05.2016 09:28:45
|
|
|
| tahanteada kirjutas: |
2. Ja täiesti uue töövahendina on siis lisandunud Microsofti enda isiklik "Malware otsija ning tõrjuja". Töötab paralleelselt koos Antiviirusega ning täiendades sellega Antiviiruse töötamist. |
No shit
Tõesti tekib küsimus, et millega siis varem tegeldi.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
28.05.2016 10:57:06
|
|
|
| Aga nendest vanemad masinad seevastu töötavad kui kulda 10 draiveritega. |
Njah. Nagu kulda ja isegi paremini töötavad ka w7 draiveritega.
w10 on pointless selles suhtes.
See ei peaks ennast vägisi suruma vaid jätma kasutajale lihtsa valiku. |
Ma kirjutasin 10-st, seitsmest polnud sõnagi. Töötavad jah seitsme draiveritega, iseasi on, et 10 on samas masinas ol ud seitsmest märgatavalt kiirem ja sujuvam. Vanimad, milles 10 kiireminigi ja sujuvamalt lippab kui originaalis olnud XP, on HP Compaq 6125nx ja Pavilion dv2000.
|
| tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
28.05.2016 11:57:03
|
|
|
| Ma kirjutasin 10-st, seitsmest polnud sõnagi. Töötavad jah seitsme draiveritega, iseasi on, et 10 on samas masinas ol ud seitsmest märgatavalt kiirem ja sujuvam. Vanimad, milles 10 kiireminigi ja sujuvamalt lippab kui originaalis olnud XP, on HP Compaq 6125nx ja Pavilion dv2000. |
Mul on täiesti vastupidine kogemus sellega.
Arvatavasti oli sul nende algselt xp jaoks mõeldud masinatega kõvaketas mingit sitta täis enne ja biose ja draiverite uuendus tegemata w7 all.
W10 sujuvusest selliste masinate peal ärme hakkame üldse rääkima parem.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
28.05.2016 12:35:37
|
|
|
seeru, mõttetu vaidlus. Praktika näitab muud, teoretiseeri, mida soovid. QED.
Over and out
|
| tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
28.05.2016 18:42:32
|
|
|
seeru, mõttetu vaidlus. Praktika näitab muud, teoretiseeri, mida soovid. QED.
Over and out |
Mõttetu tõesti.
Lihtsalt tõmba video testid käima.
Ma ei saa aru nendest mõttetutest w10 perse kiitjatest.
Nii mõttetu kui w10 pole varem ühegi windowsi arendusega olnud.
Ehk keegi oskab öelda, miks sellele praegusele saastale pandi järjekorra number 10.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
ViskeRelv
HV Guru

|
28.05.2016 22:12:30
|
|
|
seeru, mis on su probleem? win10 on s!tt, ära kasuta seda siis. Kui win update panebki vägisi su arvutile selle pasawindowsi, siis on minu mäletamisejärgi olemas rollback funktsioon vms.
Ise ma kasutan win10't juba alguse aegadest peale, sõprade-tuttavate arvutid samuti uuendatud win10 peale, nende seas on ka üks aastast 2005 arvuti, töötab ilusti ja omanik on väga rahul.
| Ehk keegi oskab öelda, miks sellele praegusele saastale pandi järjekorra number 10. |
Et sa saaksid plärtsuda! Uuri guugle otsingust, saad oma plärtsule vastuse.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
28.05.2016 23:02:08
|
|
|
ViskeRelv,
Mul tavaline HDD ja ükski windows pole külmalt 10 sekundiga "kasutuskõlblikuks" üles tulnud. Ühtegi probleemi ka pole. Insider kasutaja olen. Üks versioon tõesti kalas XBox 360 puldiga, aga andsin teada ka ja rutem kui muidu tuli uus reliis ja viga oli kadunud, Sain ka vastavasisuline meili küsimusega, et kas nüüd korras. Sellist suhtumist iga päev ei näe ju
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
28.05.2016 23:35:13
|
|
|
Ma ei saa aru nendest mõttetutest w10 kiitjatest.
Nii mõttetu kui w10 pole varem ühegi windowsi arendusega olnud. |
W8, W8.1 olid veel mõttetumad, parim oli XP, stabiilseim W2000 ja Vista, W7 oli juba tagasiminek, W10 on aga kindlalt hetkel parim ajaviite - netis käimise Windows versioon, stabiilsusega on pisut probleeme aga see ei tee teda kasutamis omatustelt halvemaks, töö masinasse ei kõlba ükski uuem Windows versioon, või ühte asja pusi W7 peal põhi tegevus tuleb aga tavaliselt XP peal teha, endal arvatavasti üks arvuti jääbki igavesti Vistat jooksutama, ülejäänud ajaviite masinad kõik W10 peale üle viidud.
Üks asi veel miks W10 meeletu edu ja kiituse sai, kõik piraat W7, W8, W8.1 kasutajad said uuenduse kaudu endale täiesti legaalse W10
_________________ CPU Power (Watt) Protsessorite voolutarve Pentium D 805 (4.1GHz) Full Load 474W  |
|
| tagasi üles |
|
 |
mauro
Kreisi kasutaja

|
29.05.2016 01:00:55
|
|
|
Ma ei saa aru nendest mõttetutest w10 kiitjatest.
Nii mõttetu kui w10 pole varem ühegi windowsi arendusega olnud. |
W8, W8.1 olid veel mõttetumad, parim oli XP, stabiilseim W2000 ja Vista, W7 oli juba tagasiminek, W10 on aga kindlalt hetkel parim ajaviite - netis käimise Windows versioon, stabiilsusega on pisut probleeme aga see ei tee teda kasutamis omatustelt halvemaks, töö masinasse ei kõlba ükski uuem Windows versioon, või ühte asja pusi W7 peal põhi tegevus tuleb aga tavaliselt XP peal teha, endal arvatavasti üks arvuti jääbki igavesti Vistat jooksutama, ülejäänud ajaviite masinad kõik W10 peale üle viidud.
Üks asi veel miks W10 meeletu edu ja kiituse sai, kõik piraat W7, W8, W8.1 kasutajad said uuenduse kaudu endale täiesti legaalse W10 |
Millises dimensioonis sa elad et vista ja 2000 olid stabiilsed, 7 tagasiminek ja 10 ebastabiilne?
10 on siiamaani üks kõige stabiilsemaid ja "paremini säilivaid" Os mida kasutanud olen. ~1 aasta jooksul ei ole ühtegi bsod, suva restarti või imelikku errorit ja ei ole aeglaseks muutunud.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
HPN
HV veteran

|
29.05.2016 01:33:58
|
|
|
| mauro kirjutas: |
Millises dimensioonis sa elad et vista ja 2000 olid stabiilsed, 7 tagasiminek ja 10 ebastabiilne?
10 on siiamaani üks kõige stabiilsemaid ja "paremini säilivaid" Os mida kasutanud olen. ~1 aasta jooksul ei ole ühtegi bsod, suva restarti või imelikku errorit ja ei ole aeglaseks muutunud. |
(2000 oli küll stabiilne, Windows ME aka Windows More Errors oli probleemne)
Minul näiteks on Windows 10-ga läpakas poole aasta jooksul rohkem BSOD teinud, kui eelnevalt 6 aasta jooksul lauaarvutis Windows 7-s seda ette tuli (ja seal oli ka asi tavaliselt RAM'i valedes voltides, mis mingil põhjusel default seadetes soga ajasid). Lisaks veel igasugu väiksemaid ja suuremaid probleeme ning tüütusi (hetkel kaalun tõsiselt uuesti Win 8.1 läpakasse tagasi panna).
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
29.05.2016 08:33:52
|
|
|
| mauro kirjutas: |
| 10 on siiamaani üks kõige stabiilsemaid ja "paremini säilivaid" Os mida kasutanud olen. ~1 aasta jooksul ei ole ühtegi bsod, suva restarti või imelikku errorit ja ei ole aeglaseks muutunud. |
Järelikult pole sa Windows 10 piisavalt testinud, kui W10 katki läheb siis tavaliselt tuleb uus paigaldus teha, W7 ja vanemad versioonid olid veel kuidagi safe modes taastatavad, kui tahad kahte Windows versiooni paralleelselt ühes arvutis kasutada, näiteks W7 ja W10 siis varem või hiljem üks lõpetab tegevuse ja see on tavaliselt W10, samas W7 ja sellest vanemaid versioone võid paralleelselt ühes arvutis kasutada palju tahes, midagi nendega ei juhtu ja üks ei kustuta teise poolt vahepeal tekitatud faile ära, W10 aga kustutab kõik failid mis vahepeal näiteks W7 peal olles arvutisse paigaldasid ära, selles valguses on W10 väga ebameeldiv kasutada. Neid probleeme on W10 veel kuid pole päris kindel kas tegu võib olla mõne raua veaga või W10 probleemiga, endal näiteks kahes masinas GTA V ja mingi pärast just seal W10 platvormi peal jooksev GTA V jookseb mõnikord kinni, seal kus Vista ja GTA V pole selliseid mängu hangumisi kordagi ette tulnud, riistvara osas olen välja vahetanud seal W10 masinas kõik.
|
| tagasi üles |
|
 |
tom1245
HV veteran
|
29.05.2016 09:45:24
|
|
|
ausalt öeldes, ei mäleta ka, et hetkel stabiilse Windows 10-ga profiiliarvuti oleks BSOD-i teinud, iseeneslikult resa teinud või kinni kiilunud. Win-7 ja Win-8.1-ga tuli seda aeg-ajalt ikka ette. Windows 10 Preview tegi ka trikke, aga see oli teadlik valik.
_________________ Ehitusteemalised arutelud:
https://www.ehitusfoorum.com |
|
| tagasi üles |
|
 |
margus0000
Kreisi kasutaja
|
29.05.2016 10:23:19
|
|
|
| Kas keegi oskab ütelda miks peale win 10 paigaldamist arvuti töötab mingi aeg ja siis lihtsalt hangub ära , pilt on ees aga mitte üks asi ei liigu. Arvutiks Asus F3SE
|
|
| tagasi üles |
|
 |
R A T
HV veteran

|
29.05.2016 12:27:26
|
|
|
| margus0000 kirjutas: |
| Kas keegi oskab ütelda miks peale win 10 paigaldamist arvuti töötab mingi aeg ja siis lihtsalt hangub ära , pilt on ees aga mitte üks asi ei liigu. Arvutiks Asus F3SE |
Anna minidump, vaata event viewerist viimase bsodi errorit ja googelda.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
owndyaa
Kreisi kasutaja
|
29.05.2016 12:30:05
|
|
|
Olgem ausad, vanade arvutite peal Windows10 ... Ei kõlba mitte kusagile
Kui on arvutis vähemalt SSD, siis on juba teine jutt. Vanadel arvutitel aeglane hdd + vähe mälu = surm
|
|
| tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
|
| tagasi üles |
|
 |
Killer85
HV veteran
|
29.05.2016 13:16:46
|
|
|
| LKits kirjutas: |
| eeldatakse, et kui töötab Windows 7, siis peaks töötama ka Windows 10 |
Selle jaoks ei pea isegi tarkvarainsener olema, et eeldada et säärane asi probleeme ei tekita.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
|