Avaleht
uus teema   vasta Ärifoorumid »  Ostuabi/hinnapäring »  Mugav tool märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 52, 53, 54  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
WerteX
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 06.04.2016 15:04:13 vasta tsitaadiga

mocc kirjutas:
Tellisin selle kontoritool Lindy ära ja sain üleeile kätte. Mõtlesin, et teen siia väikese ülevaate.

Kõigepealt link tootele: http://www.klasson.ee/kontorimoobli-pood/kontoritoolid

Minu eesmärk oli 150 eur eelarve piires leida koju mugavat istumisasendit pakkuv arvutitool. Esialgu oli plaan käia paaris nö. pärispoes, proovida ise peal istuda ja sobiv tool kohe kaasa osta. Mõte oli hea, aga ilmselt ei käinud ma õigetes poodides. Ei Tallinna ega Tartu poodidest ei leidnud ma mõistliku hinnaga sobivat tooli. Raiskasin päris palju aega lihtsalt ära.

Nüüd asjast. Minu jaoks kõige olulisem kriteerium, et üldse arvutitooli vastu huvi tunda, oli sünkromehhanismi olemasolu. Tänapäeval saab vist praktiliselt iga kontoritooli seljatuge "kiikuma lasta", kuid konks seisneb selles, et enamiku toolide seljatuge saab fikseerida ainult ühes asendis! Üldiselt odavad toolid ongi sellepärast odavad, et neil on jama mehhanism.

Kuna tootelehtedel ei ole vastupidist kirjas, siis ma arvan, et kasutaja Levelxer viidatud odavate toolide seljatoe fikseerimise mehhanism koosneb ka lihtsalt pulgast, mis lükatakse läbi aukude. Välimus võib ju nendel odavamatel alternatiividel Lindy sarnane olla, aga see hinnaerinevus ei ole väärt reguleerimisvõimaluste puudumist.

Konkreetselt Lindy jäi mulle silma sünkromehhanismi olemasolu, 99 eur (sh. tasuta koju toomine) hinna ja asjaliku välimusega.

Kuidas siis minul kui keskmist kasvu mehel sellel toolil istuda on? Töötool on mul reguleeritud nii, et amort päris all ei ole, aga on kuskil ca. 1/3 peal, nii, et jalad on suht täisnurga all. Seljatugi toetab selga nii nagu peab. Seljatoe kuju tõttu toetab nimmepiirkonda ka selgroo kõrvalt. Siinsamas eelnevalt kasutaja Toomas kirjutas, et peatugi on veidi eemal. See on täiesti õige jutt. Samas kui lasta seljatugi alla, võtta sisse lebom asend, on peatugi jällegi täpselt seal, kus vaja. Käetugede kõrgust sai sättida 5 asendis aga mina eemaldasin käetoed ära, sest mulle põhimõtteliselt ikkagi käetoed arvutitooli küljes ei meeldi.

Välimuse poolest on võrkkangas kena, süsimust. Jalg on kroomitud täismetallist ja päris raske.

Kokkuvõttes minu poolt kindel soovitus.

Ostsin ka selle tooli ja olen väga rahul. Tänan ülevaate eest!
Kommentaarid: 374 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 306
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
hendrik32
HV Guru

sõnum 06.04.2016 16:30:22 vasta tsitaadiga

WerteX kirjutas:
mocc kirjutas:
Tellisin selle kontoritool Lindy ära ja sain üleeile kätte. Mõtlesin, et teen siia väikese ülevaate.

Kõigepealt link tootele: http://www.klasson.ee/kontorimoobli-pood/kontoritoolid

Minu eesmärk oli 150 eur eelarve piires leida koju mugavat istumisasendit pakkuv arvutitool. Esialgu oli plaan käia paaris nö. pärispoes, proovida ise peal istuda ja sobiv tool kohe kaasa osta. Mõte oli hea, aga ilmselt ei käinud ma õigetes poodides. Ei Tallinna ega Tartu poodidest ei leidnud ma mõistliku hinnaga sobivat tooli. Raiskasin päris palju aega lihtsalt ära.

Nüüd asjast. Minu jaoks kõige olulisem kriteerium, et üldse arvutitooli vastu huvi tunda, oli sünkromehhanismi olemasolu. Tänapäeval saab vist praktiliselt iga kontoritooli seljatuge "kiikuma lasta", kuid konks seisneb selles, et enamiku toolide seljatuge saab fikseerida ainult ühes asendis! Üldiselt odavad toolid ongi sellepärast odavad, et neil on jama mehhanism.

Kuna tootelehtedel ei ole vastupidist kirjas, siis ma arvan, et kasutaja Levelxer viidatud odavate toolide seljatoe fikseerimise mehhanism koosneb ka lihtsalt pulgast, mis lükatakse läbi aukude. Välimus võib ju nendel odavamatel alternatiividel Lindy sarnane olla, aga see hinnaerinevus ei ole väärt reguleerimisvõimaluste puudumist.

Konkreetselt Lindy jäi mulle silma sünkromehhanismi olemasolu, 99 eur (sh. tasuta koju toomine) hinna ja asjaliku välimusega.

Kuidas siis minul kui keskmist kasvu mehel sellel toolil istuda on? Töötool on mul reguleeritud nii, et amort päris all ei ole, aga on kuskil ca. 1/3 peal, nii, et jalad on suht täisnurga all. Seljatugi toetab selga nii nagu peab. Seljatoe kuju tõttu toetab nimmepiirkonda ka selgroo kõrvalt. Siinsamas eelnevalt kasutaja Toomas kirjutas, et peatugi on veidi eemal. See on täiesti õige jutt. Samas kui lasta seljatugi alla, võtta sisse lebom asend, on peatugi jällegi täpselt seal, kus vaja. Käetugede kõrgust sai sättida 5 asendis aga mina eemaldasin käetoed ära, sest mulle põhimõtteliselt ikkagi käetoed arvutitooli küljes ei meeldi.

Välimuse poolest on võrkkangas kena, süsimust. Jalg on kroomitud täismetallist ja päris raske.

Kokkuvõttes minu poolt kindel soovitus.

Ostsin ka selle tooli ja olen väga rahul. Tänan ülevaate eest!

Ise oman ka seda tooli juba mõni kuu ning olen ka üldjoontes rahul, samas üks häiriv asi on see, et iste ei ole täielikult tasakaalus, mis tähendab seda, et teatud asendites on üks pool natukene kõrgemal kui teine ning iste on väikese nurga all, visuaalselt näha pole, aga tunnetab küll.
Kas teistel selle tooli omanikel käis iste jala külge ka ainult peale tõstes, nii et mingeid vahejuppe ei teinud, fikseeris ise ära?
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 12
tagasi üles
mocc
Kreisi kasutaja
mocc

sõnum 12.04.2016 14:30:38 vasta tsitaadiga

Toolil tuleb amort pesast välja võtta ja uuesti sisse panna, siis peaks saama korda. Ja üldiselt, kui mingi jama siis garantii on neil täitsa toimiv. Kirjuta/helista müüjale ja usun, et saate kokkuleppele
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 74
tagasi üles
hendrik32
HV Guru

sõnum 12.04.2016 14:36:24 vasta tsitaadiga

mocc kirjutas:
Toolil tuleb amort pesast välja võtta ja uuesti sisse panna, siis peaks saama korda. Ja üldiselt, kui mingi jama siis garantii on neil täitsa toimiv. Kirjuta/helista müüjale ja usun, et saate kokkuleppele

Eks ma uurin, muidu midagi muud viga ei ole, lihtsalt tool oli mul juba tulles kokku pandud, kuigi ma seda ei soovinud. icon_smile.gif
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 12
tagasi üles
puik17
HV veteran
puik17

sõnum 11.05.2016 13:43:40 vasta tsitaadiga

99€ eest on tooli küll ja küll thumbs_up.gif
Kommentaarid: 79 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 75
tagasi üles
riaak
HV Guru
riaak

sõnum 16.05.2016 10:01:35 vasta tsitaadiga

Kuidas see viimati mainitud tool teil vastu peab? On kellelgi hakanud krigisema või ehk ilmutanud mingeid muid väsimise märke?
Sezaro
HV kasutaja
Sezaro

sõnum 16.05.2016 23:15:11 vasta tsitaadiga

Homme jõuab icon_razz.gif
http://www.arozzi.se/product/enzo-white/

pots4t4j4
HV Guru

sõnum 16.05.2016 23:27:06 vasta tsitaadiga

Lihtsalt ülemakstud hiinakas, näeb välja küll kohutav.
Kommentaarid: 490 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 398
tagasi üles
duxdery
HV veteran
duxdery

sõnum 17.05.2016 06:54:33 vasta tsitaadiga

pots4t4j4 kirjutas:
oman ise ka seda ja võin kinnitada icon_neutral.gif rattad on õhukesest plastikust ja üks läks väga ruttu katki. Paari kuuga on käetugedes olev geel ära vajunud, kuhu ise tahab. Töödeldud on mingi musta värvi või lakiga ning see koorub ja pudeneb...
Kommentaarid: 75 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 63
tagasi üles
mocc
Kreisi kasutaja
mocc

sõnum 17.05.2016 14:33:17 vasta tsitaadiga

riaak kirjutas:
Kuidas see viimati mainitud tool teil vastu peab? On kellelgi hakanud krigisema või ehk ilmutanud mingeid muid väsimise märke?

Minul on see tool igapäevases kasutuses olnud 3 kuud. Midagi ei nagise.

Nagu ülevalt näha, on 2x kallimalt võimalik osta oluliselt viletsam tool.
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 74
tagasi üles
H_K
Aeg Maha 2n
H_K

sõnum 17.05.2016 15:04:32 vasta tsitaadiga

riaak kirjutas:
Mul see vist paar aastat juba kasutuses, ära lagunenud ei ole aga päris murevaba samuti mitte, korra olen polte üle pingutanud - olid end lahti kerinud, samuti olen korra õlitanud, sest nagisemine muutus juba päris koledaks, nüüd vaikselt jälle nagisema hakanud. Õlitamiseks olen tooli tagurpidi pööranud ja WD-40 spreiga liikuvad mehhaanilised kohad üle lasknud, paberiga lahtisema-tilkuva õli ära pühkinud.
Selle tooliga on üks huvitav nüanss veel, see istmepadja katteriie tundub väga vastupidav ja tugev, ühtedel dressidel kulus õmblus läbi, ei osanud nagu tooliga seostada, nüüd ühed lühkarid ja püksitagumik juba üsna hõre - ju toolikatte töö, kuigi ma päris päevad läbi toolil ei nihele icon_smile.gif
See kirjeldatud tasakaalumure on mu toolil ka nagu, kuidagi imelikult istudes ühte diagonaalipidi nagu "loksub" teist diagonaalipidi mitte, visuaalselt ei paista midagi valesti, ainult istudes tunda.
Poltidele vist tark mingid vedruseibid alla panna, aegajalt ikka midagi kruvib end lahti, see on paljude toolide häda olnud kogu aeg.
Kommentaarid: 53 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 51
tagasi üles
Sezaro
HV kasutaja
Sezaro

sõnum 17.05.2016 17:52:57 vasta tsitaadiga

pots4t4j4 kirjutas:

Usu mind, ei ole. Võrreldes nendega mis proovisin JYSKis jne, see on väga mugav. Väljanagemise puhul ei ole mõtted vaielda, mul on valge korpus, valge hiirematt, hele hall laud, ja kõik see must-valge-sini setup näeb väga-väga.
Rattade kohta ei oska midagi veel öelda, märkasin, et on väga vaisked, aga nkn tool seisab suht kohal, vahet väga pole.
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 19
tagasi üles
pots4t4j4
HV Guru

sõnum 17.05.2016 18:19:09 vasta tsitaadiga

Sezaro kirjutas:
pots4t4j4 kirjutas:

Usu mind, ei ole. Võrreldes nendega mis proovisin JYSKis jne, see on väga mugav. Väljanagemise puhul ei ole mõtted vaielda, mul on valge korpus, valge hiirematt, hele hall laud, ja kõik see must-valge-sini setup näeb väga-väga.
Rattade kohta ei oska midagi veel öelda, märkasin, et on väga vaisked, aga nkn tool seisab suht kohal, vahet väga pole.

Jumala 1/1 koopia odavate hiina plastkäkkidega törts värvi lisaks, eks igaüks teab mis saasta kokku ostab ma ei saa keelata icon_biggrin.gif

duxdery kirjutas:
pots4t4j4 kirjutas:
oman ise ka seda ja võin kinnitada icon_neutral.gif rattad on õhukesest plastikust ja üks läks väga ruttu katki. Paari kuuga on käetugedes olev geel ära vajunud, kuhu ise tahab. Töödeldud on mingi musta värvi või lakiga ning see koorub ja pudeneb...
Kommentaarid: 490 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 398
tagasi üles
riaak
HV Guru
riaak

sõnum 17.05.2016 20:02:03 vasta tsitaadiga

Tänud info eest. thumbs_up.gif

H_K kirjutas:
Õlitamiseks olen tooli tagurpidi pööranud ja WD-40 spreiga liikuvad mehhaanilised kohad üle lasknud, paberiga lahtisema-tilkuva õli ära pühkinud.
WD ei sobi eriti õlituseks.
Miski kuu või kaks oli vaikne, nüüd tundub hullem, kui enne. icon_neutral.gif

H_K
Aeg Maha 2n
H_K

sõnum 18.05.2016 10:53:16 vasta tsitaadiga

riaak kirjutas:

H_K kirjutas:
Õlitamiseks olen tooli tagurpidi pööranud ja WD-40 spreiga liikuvad mehhaanilised kohad üle lasknud, paberiga lahtisema-tilkuva õli ära pühkinud.
WD ei sobi eriti õlituseks.
Miski kuu või kaks oli vaikne, nüüd tundub hullem, kui enne. icon_neutral.gif
WD ei ole õlituseks ideaalne jah, aga samas majapidamises mul alati olemas ja spreina hea kasutada ka.
Kommentaarid: 53 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 51
tagasi üles
zyon
HV vaatleja
zyon

sõnum 20.05.2016 11:21:10 vasta tsitaadiga

Vabandan, et lähen mõõdukalt teemast välja. Kas keegi on www.klasson.ee poest midagi muud ka peale nende Lindy toolide tellinud? Mul on plaanis koju soetada arvutilaud, tool ja mõni raamaturiiul. Klasson Kontorimööbel kodulehe riiulite hinnad tunduvad uute riiulite kohta kahtlaselt odavad. Äkki kellelgi on siin kogemust, ega need riiulid aja jooksul raskuse all looka ei vaju?
tagasi üles
KyBer
HV veteran
KyBer

sõnum 24.05.2016 14:31:19 vasta tsitaadiga

Nägin müügis LINDY sarnast tooli Delux 98 https://www.itshop.ee/tool-delux-98-vorkriie-peatugi
kas on samaväärne ja kõlbaks osta...saab kohalikus poes ka proovida.
Kommentaarid: 114 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 98
tagasi üles
R.K
HV kasutaja

sõnum 05.06.2016 17:08:31 vasta tsitaadiga

Tere

Kas keegi oskab midagi alloleva tooli kohta öelda? Kvaliteet jne. Käisin muidu proovimas ja oli päris sobilik. Samas hind on veidi kallimapoolne ning tahaks teada, kas on seda ka väärt.

https://www.home4you.ee/kontor/kontoritoolid/tootoolid/tootool-focus-hall-14602/
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
vysnap007
HV kasutaja

sõnum 06.06.2016 02:39:39 vasta tsitaadiga

ertr2 kirjutas:
hans kirjutas:
Kas 300 eurone "Playseat office chair" on mõttetult kallis ning on paremaid samas stiilis toole selle raha eest? Või on normaalne asi..
mul on dxracer performance drifting, olen suht rahul, näeb kena välja ka. Eks kõik samasse auku, aga sõnad performance ja drift ja racing tõmbasid mind kui autohuvilist ligi, seega valisin selle icon_lol.gif

ertr2, palju pikkust on? Mind ka kõige rohkem just Drifting series huvitama hakanud.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
ertr2
HV Guru
ertr2

sõnum 06.06.2016 06:39:01 vasta tsitaadiga

vysnap007 kirjutas:
ertr2 kirjutas:
hans kirjutas:
Kas 300 eurone "Playseat office chair" on mõttetult kallis ning on paremaid samas stiilis toole selle raha eest? Või on normaalne asi..
mul on dxracer performance drifting, olen suht rahul, näeb kena välja ka. Eks kõik samasse auku, aga sõnad performance ja drift ja racing tõmbasid mind kui autohuvilist ligi, seega valisin selle icon_lol.gif

ertr2, palju pikkust on? Mind ka kõige rohkem just Drifting series huvitama hakanud.
190 umbes, siiani megarahul tooliga
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 65
tagasi üles
TeaMeTzu
HV veteran

sõnum 21.06.2016 19:22:28 vasta tsitaadiga

Kas teate või olete märganud, kus Eestis müüakse (täpsemalt Tallinnas) ja saaks proovida nn kneeling stool' i:
?

4M

duxdery
HV veteran
duxdery

sõnum 21.06.2016 19:50:51 vasta tsitaadiga

http://ergonomik.ee/tooted/toolid/
Siin on mõned variandid. Ehk saab neil proovida ka.
ERGONOMIK OÜ
C. R. Jakobsoni 14/Kunderi 15
Tallinn
Kommentaarid: 75 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 63
tagasi üles
TeaMeTzu
HV veteran

sõnum 21.06.2016 21:25:50 vasta tsitaadiga

Tänud, uurin ise edasi.

4M

Shadowray
HV vaatleja

sõnum 22.06.2016 15:14:27 vasta tsitaadiga

KyBer kirjutas:
Nägin müügis LINDY sarnast tooli Delux 98 https://www.itshop.ee/tool-delux-98-vorkriie-peatugi
kas on samaväärne ja kõlbaks osta...saab kohalikus poes ka proovida.

Ega odavalt ikka õiget asja ei saa. Mul olid tööl esialgu sellised toolid ja vahetasime hiljuti kõik välja, sest pm iga tooliga oli mingi jama. Osadel olid juba uuest peast seljatugi veits kõver. Põhiline probleem oli, et enamikul toolidel vajusid istmed peal istudes iseenesest alla ja aeg-ajalt pidi tooli all polte uuesti kinni keerama, sest nad tulid kogu aeg lahti. Eks nagisesid ka nõmedalt ja viimistlus oli selline maeita .... icon_biggrin.gif prosta.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 3
tagasi üles
KoldK
HV veteran
KoldK

sõnum 23.06.2016 11:47:15 vasta tsitaadiga

Ise oman LINDY't ca poolteist kuud juba ja igati rahul, selle raha eest üks parimatest valikutest.
Piisavalt palju erinevaid seadistamisvõimalusi, eriti hea on metallist jalarist mis lisaks madalale raskuskesemele tagab ka selle, et tooli rattad liiguvad väga hästi, võrreldes plastikust jalaristiga toolidega.
Kommentaarid: 44 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 38
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Ärifoorumid »  Ostuabi/hinnapäring »  Mugav tool mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 52, 53, 54  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.